6531
  • RMarvin
    Ha sikerül összehozni egy szervert, légyszi dobjátok be ide a köztudatba (rakjatok rá jelszavat, amit csak itt közöltök) s akkor biztosan csak SG-sek kapcsolódnak rá
  • simonl #6370
    Sziasztok,

Single player játékmódhoz keresek + pályákat esetleg pályacsomagokat.
    Tudnátok ehhez megbízható link(ek)et dobni?
    Az is fontos lenne hozzáértőktől, hogy hova kell ezeket a pályákat másolni és a főmenüből hogyan lehet működésre bírni.

Köszönöm srácok...
  • Rainbow15
    Bocs, azt kimaradt :)
    Kieg. lesz.
  • mycso
    Eredeti játékról van szó??? Ha nem akkor a nocd fájlokkal lehet a baj. Esetleg directx, vga driver frissítés....milyen hibaüzenettel áll le???
    Nem az oprendszer a baj, mert az alatt is futnia kell.
  • RMarvin
    1000 Ft-ért bárhol meg lehet venni eredetiben, magyarul. S akkor már tunngle sem. Amúgy ajánlom a HSME mod-ot, nagyon jó pityuk vannak hozzá + 5 db pálya. Ha lesz idő, én is becsatlakoznék.
  • dragon11
    azt írd oda, hogy sima vagy kieg.:)
  • Rainbow15
    akkor jó :) mármint hogy 3-an vagyunk :)
    most próbálgatjuk tunngle nélkül összehozni valahogy.
  • kisokka
    Hárman is, csak én még szívok tunngle-el :D
  • Rainbow15
    Hali
    Ha van kedve valakinek esténként coopozni, az jelentkezzen. 2-en biztos megvagyunk már, TS is van.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy fel van telepítve az alap és a kieg is, de egyszerűen nem indul el, előjön a hibabejelentő ablak... Még középre a betöltő ablak sem jelenik meg.

Win7 32 bit az op rendszerem. Lehetséges hogy ez a baj?
  • mycso
    Látom AlexCross, sikerrel csatlakoztál a te általad oly sokat szidott/kritizált, kisebbségi komplexusos magyar adminok táborához.
    Gratulálok ;)
    (csak azt nem vágom, akkor te miért kritizáltad az ugyan ilyeneket...)
  • dragon11
    :(
  • RMarvin
    sajnos én nem tudom, hogy van-e erre bármiféle gyógymód. LAN-on is ugyanez szokott lenni
  • dragon11
    S erre nincs gyógymód?

de pl ha megnevezek 1 szerót, ami ezt nem csinálja.. az az iTC Puwning Zone 10játékos lehet rajta.. vajon miért jó az?:O
  • RMarvin
    Mert ilyen faja a netkódja a játéknak. Én főleg akkor találkoztam ilyesmivel, ha hirtelen bukkant fel ellenség. Ekkor az akadozás eredménye mindig ugyanaz lett: mire továbbgördült a játék, már holtan feküdtem...
  • dragon11
    üdv

az miért van, hogy CSAK a Stetchkovban online játék közben néha megáll a játék 1mpre majd ugrik egyet?

De ez is csak néhány SZERVEREN, nem mindenütt.[sajnos a legtöbbön csinálja]

egyik barátommal közösen toljuk, így TSen beszélgetünk és mindig ugyanakkor áll meg a játék nekünk és "ugrik" egyet.. Tehát nem a géppel van a baj.

Esetleg vlmit lehet fel kéne telepíteni v mi ?:S

Köszi..
  • RMarvin
    Háát, nálam 3 teljes percet bírt ki az új CFDA az első verzióval szemben, ahol az ismerkedés miatt ez az érték 5 perc volt...
  • AlieN911
    höhöhöö..
  • Zeller01
  • simonl #6352
    Köszi srác, és te voltál a legéletképesebb sperma apádban?
  • AlieN911
    ctrl+h+x+5
  • simonl #6350
    Sziasztok, lehet, hülyének néztek de hogyan is kell egy helységbe két külön ajtón de egyszerre beküldeni a piros és a kék csapatot?
    Mi a bill. kombó?

Köszi srácok:)
  • Anonymus20
    Most viszont megint lehet tölteni arról a régi linkről.
  • Anonymus20
    Fú, de egy mázlista vagyok, hogy nekem még elérhető volt. Megpróbálom föltenni valahová, ha tudsz valami helyet ahova fölmenne, akkor az jó lenne.
  • AlexCross
    Der Download wurde nicht gefunden
  • Anonymus20
    Nagy nehezen rátaláltam. Kell hozzá a Swat4 TSS is!
    CF:DA 4.1 letöltés
  • Anonymus20
    Megvan valakinek innen a CF:DA? Hosszabb nevén Canadian Forces:Direct Action. Azt hiszem készült belőle egy 4-es verziószámú is, az lenne a legjobb, de a 3-as is megteszi, csak legyen
  • Anonymus20
    Megszűnt a hot swat mods? Talán ott még fönt volt a CF:DA mód...
  • lolSL
    Itt van digitális s4+kieg letöltés 10 euróért.
  • Soman
    Dehogy sétáltam online boltba, amit te is linkeltél ott. Amikor én próbáltam rendelni még az volt oda írva, hogy rendelésre, tehát nincs raktáron. Tegnap kaptam a levelet tőlük, hogy sajnálják de nem tudnak rendelni. Ki is írták, hogy nem lehet.
    VISZONT! Egy másik oldalon végül is csak találtam keservesen és holnap már szállítják is De azért köszi!
  • AlexCross
    vicces

besétáltál hozzájuk, és észbe kaptak, hogy már nincs.
  • Soman
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnám még megrendelni vagy megvenni a játékot, mert én már sehol sem találtam :(. Az extrém digitálnál próbálkoztam, de már ők sem tudnak sehonnan rendelni. Esetleg külföld? HELP!
  • AlexCross
    bocs, de ez szerintem baromság.
  • Pimpa01
    Csak annyi amíg ki nem osztják az új ip címeket addig nincs szerver.
  • AlexCross
    De annak mi köze van a swat szerverekhez?
  • Pimpa01
    Nem nálad tűntek el hanem ip változás van.Be csatizott az invitel a t-home-ba ezért van szünet.
  • AlexCross
    Mi van a magyar szerverekkel? csak nálam tűntek el?
  • Anonymus20
  • Zod
    Újra elővettem A JÁTÉKOT. Először easy-n "végigszaladok" a pályákon, hogy megismerjem, aztán jöhetnek a nehezebb fokozatok.
    Istencsászár ez a game, egyik FPS-játéknál se tudok ennyire befosni egy nagyobb terembe való behatolásnál tele gyanusítottakkal, túszokkal. Villanógránátok, füstbombák, engedetlen és bepánikolt emberek, sikolyok, menekülések, rendőrségi figyelmeztetések... EGYSZERŰEN MEGUNHATATLAN!
  • Leo 1991
    az annak számít:D