6531
  • lee56
    Át kell rakni a LAN-t Internetre a játék keresőjében xD
  • Balumann
    Akkor szerintem router vagy tűzfal zavar be. Readme-be sztem bennevan, hogy melyik portokat használja a játék, nézd meg és engedélyezd őket. Más ötletem nincs:S
  • csn tamás
    megrpobáltam amit mondtál de ugy sem jo. szerintem más gond lehet mert pl mikor belépek a játékba s ott a multiba/ join nem listázza ki a servereket pedig ugytudom ott is kéne...1.1es verziot ír ki nekem a gameban s olyan serverekre is mentem de nem jo...jo lenne ha lehetne valamit kezdeni vele...
  • Balumann
    Tedd fel az Xfire nevű kereső programot, és a magyar szerverekre próbálj felmenni. Nézd meg a részletes szerver információknál, h milyen verzió, ha 1.0-ra próbálsz felmenni 1.1-el akkor nem kezd el tölteni, csak bejön a töltő képernyő.
  • csn tamás
    üdv mindeki!!! nemtudok játszani multiban a swat 4-el!!!! segítsetek!
    fenn van a patch meg minden és ha rámegyek egy serverre nem tülti be hanem egy idő után azt írja ki hogy connection failed...probáltam más cd key-el feltenni a játékot többször de akkor sem lett jo. leszedtem a játékot torrentről mégegyszer (mert előzőleg kaptam valakitől dvd-n) és ugy sem jo!!! segítsetek plz!!!! köszi
  • dragon11
    Elvileg ehónapban jön ki magyar felirattal...de nemtudom minek ehhez...^^:D szerintem nem lesz nagy keletje...de kitudja...
  • RMarvin
    link itten
  • dragon11
    Aham,hát kb.ilyen clán ahol érdemes gamelni...:),de swat jó és jó is marad...csak ez a baj a magyarok közt...am mi a clánod neve?(én nem keresek clánt me ritkán gamelok ..:D de ha fogok keresek :D) ..:))
  • RMarvin
    Most októberben jelenik meg a "SWAT4 Gold" a CD-Projekt gondozásában, ami annyit jelent, hogy teljesen magyar felirattal. Ha valaki esetleg be tudja szerezni, az igazán megoszthatná velünk a magyar nyelvű filéket, mert nincs kedvem (s szerintem másoknak sem) mégegyszer megvenni eredetiben. Köszi
  • vzoole
    Én ezért is fejeztem be a magyar szervereken való játszást már réges rég (néha felnézek, de csak nagyon-nagyon ritkán).
    Eza az oka annak is, hogy nem magyar klánba jáccok.

Nálunk nincs ilyen... aki cheater-ezik vagy csúnyán beszél arra rászólunk... és ha mégegyszer csinálja akkor kick (vagy mute ha jó kedvemben vagyok)

És nálunk minden admin a fent játszók játékélményére vigyáz!
    Voltak admin visszaélések is, de ők szépen el lettek távolítva a klánból.
  • dragon11
    Már 2ember véleménye megegyezik azzal,hogy ha valamelyik játékos túl jó egyből dobjátok ki,kösz hogy kidobtátok ilyen nyalizós típusok...nemtudnak játszani...de az adminok meg szeretik a nyalit és visszaélnek a hatalmukkal...
    Na a másik meg mindenki tiszta ideg...egyik lelövi a másikat már káromkodás van anyázás stb.minden trágár jellzővel illetik egymást...Feleslegesen megy a versengés mikor ez csak a fun-ról szól nem arról, hogy ki a legjobb(kivéve war-on..)Most játszottam egy serveren(magyar,neve mind1...nem mondom meg)és olyan jóvolt nevetni azokon a játékoson akik idegből játszanak..:) hát igen..ez a swat világa...aki kíméletet akar magának ne játszon neten,de ha mégis akar ne magyarokkal....(!Tisztelet a kivételnek aki nem ilyen!)

Ez egy rövid megjegyzés volt..Akit érdekel elolvassa akit nem nem olvassa el...:)
  • mycso
    Ja, C64 Edition....

C64-en a "Commando" nevű játék nézett ki hasonlóan ;)
  • vzoole
    "swat 5" :)
    http://www.youtube.com/watch?v=gOp28ZmCQSA
  • dragon11
    Énis hallottam róla,szerintem PC-re kb.1év-2...sierra gyorsasága/húzása...
  • autoszimulator
    PSP-re kijött valami SWAT5 féleség, hát no comment :D
  • mycso
    Hát én még nem találkoztam a swat5-re utaló infókkal, de ha tényleg valami sivatagos szar lesz akkor....

Ebbe pont az a jó, hogy minden zárt térben-épületen belül történik.
  • Rodman6
    Szerintem a Swat 4 multiplayerben megunhatatlan. Még a kiegészítője sem kötött le annyira mint a sima game. Állítólag lesz Swat5 is de ha valóban arab sivatagos tájakon játszódik majd akkor nem fog lekötni.
  • dragon11
    Igazad van...meg talán túl bonyolult kicsit..riot helmet meg minden..hát köszönöm szépen nemkérek belőle majd talán ha kijön egy javitás hozzá akkor esetleg..-.- nekem jobban tetszik az 1.1 ..:)
  • csn tamás
    üdv! ha felteszem az 1.1-es patch-et akkor elvesznek a carrier mentéseim?
  • vzoole
    Úgy vettem észre leginkább a magassági bug-okat javították ki.
    (mikor lebújsz valami mögé... és te kilátsz guggolva, de téged nem látnak)
    Kicsit furcsa is volt...
  • mycso
    Na megnéztem ezt az 1.2-es verziót....

Hát ez egy nagy sz@r...
    Még bugosabb, mint 1.1-el.
    A fegyók, maszkok, pályamódosítások nem lennének rosszak, de inkább a bugokat próbálnák csökkenteni.

Ez is inkáb egy "mod" mert patch-nek semmi féle képpen nem nevezném.
  • vzoole
    Úgy kell (érdemes) telepíteni...

Csináljunk egy másolatot a teljes SWAT4 mappáról... és a másolatra teelpítsük a patch-et.

Így alapból az 1.1 marad, és pl xfire-ből is 1.1-re csatlakozik...
    De ha 1.2-re vágyunk akkor a másolt SWAT4 mappából indítsuk a játékot.
    (érdemes előtte manuálisan kiengedni tűzfalon, nekem fagyott ez elmulasztása miatt)

Tegnap már vagy 10 szerver futott
  • mycso
    És 1.1-es szerverre beenged???
  • vzoole
    Na mit szoltok a nemhivatalos 1.2 patch-hez?
    http://www.hellbringerentertainment.com/downloads/s4unofficial/swat4_unofficial_en_11_12.exe

Elég sokmindent ígértek a leírásban...
    -átrendezett pályák fair, nem kempelhető spawnokkal...
    hát az új foodwallon VIP módban a swat olyan rossz helyen születik hogy nem jött ki belőle élve senki se (de télleg)...
    (természetesen csak akkor ha a swat lent spawn-ol... így ha a sus fent van akkor vége a játékélménynek)

-sok új fegyver...
    a legtöbb szerintem gagyi, régi fegyverek új skin-nel (minimális módosítással)...
    ami jó:
    /tripla tazer... (érdekes... kétszer kell tölteni, de háromszor lehet vele lőni)
    /Deser Eagle... szinte colt pyton csak 8 golyóval és 9mm-es sebességével (kedvenc fegyverem is lett)

-új ruházat...
    /van sok új "fejvédő"... (pl: hokimaszk) de semmit nem védenek, csak jól néz ki.
    /lehet védőruházat nélkül is rohangálni, de szintén nem előnyös mert nem leszel gyorsabb, csak védetlenebb.

-kijavítják a bugokat...
    én szinte minden bugot megtaláltam amik benne voltak, tehát...

Nekem ez csak egy jókis mod-nak tűnik, nem pedig egy javító patch-nek.
  • Perba
    hali
    nekem olyan gondom van hogy ha valamiért kidob játék közben az asztalra, mikor visszalépek eltünik az összes szöveg, tehát nem tudok semmit csinálni, mert a main menüben is csak a háttér van, reinstall segit, de ha utánna megint kidob az asztalra, ugyanez lesz... nem tudjátok miért?
    köszi
  • Beni521
    letérdel, de nem ír se space-t se use-t :@
  • mycso
    Hát, ha nemtudod megkötni, akkor tézereld le vagy fújd le pepper spray-vel, addig amíg le nem térdel, hogy megköthesd.

Mindenkit meg kell kötni, civilt, terroristát egyaránt.
  • Beni521
    majd megnézem, most azonban olyan gondom van a második pályán h letartóztetom a rosszfiút megmentek mindenkit, és nem válik completed-dé az all civillians rescued. mindent körbejártam, és a nyanyát nem lehet se le spacézni se le F-ezni, ha lelövöm akkor meg mission failed. hol kéne h legyen még civil? (akit találtam: egy fegyveres ember, 2 csaj, egy nyanya, és a dagadt rosszember)
  • lee56
    hali, nem kell oda patch, csak picit körülnézel a swat4.ini fájlban (kiegészitőnél persze a saját swat4x.ini-jében), megkeresed az alábbi sorokat és olyan felbontást adsz meg amiet csak szeretnél :)

[WinDrv.WindowsClient]
    WindowedViewportX=1024
    WindowedViewportY=768
    FullscreenViewportX=1440
    FullscreenViewportY=900

például ilyet :)
  • Beni521
    Hi, nincs valami patch széles vásznú monitorhoz? előre is köszi
  • Sulugy
    Hali !

Valaki tud hozzá olyan modot amivel lehetne 2-3 fős multplayer coop-ban plusz swat-os AI társakat berakni ?
    Ahogy annak idején a SWAT3 EE -ben lehetett játszani ?

Ami a modokat illeti én SinglePlayerben a SSFRealismMod -ot találtam a legjobbnak, a v2.1 az alapjátékhoz a 3.0 az exphez....
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    Volt 1 mod régebben ami használhatóvá tette SP-ben az összes tiltott fegyvert (AK, ingram, csomó pisztoly stb) csak elfelejtettem a nevét. Valaki meg tudná mondani?
  • Rodman6
    Lehet hogy ti már régen észrevettétek, de én csak most - hogy a villanykörte a vízből neon fénycsőként tükröződik vissza :-)
  • geri777

már 5. pályán vok elég jol megy csak néha bekapok 1 pár golyot mert nem lövöm le öket csak sokolom meg stb XD de az elöt 5* felsztolitom XD

nah azért köxi nagyn jo game :)
  • pokolipeti
    Én tudok egy magyarosítást,de az nekem letörölt pár dolgot a játékból.És elég szar volt úgy játszani+ csak egy két dolgot fordít le,de feladatokat nem.Úgyhogy sokra nem mész vele.De gy két szint után,rájössz mit hogy kell csinálni és akkor tényleg nagyon-nagyon jó játék!
  • simonl #3949
    A feladat végtelen egyszerű, civileket nem lelőni, rosszfiúkat (suspect)
    letartóztatni - bilincs H betű -, vagy lehetőleg felszólítás (space)után lelőni. Némely pályán be kell gyűjteni pár dolgot. Rá fogsz jönni szerintem, jó szórakozást:)
  • geri777
    PEDig kéne mert igy unalmas játszani hogy nem tudom mi a feladat :(

még ojan ssincsen ami használhato de még nincsen kész?
  • simonl #3947
    Szia,

Nincs magyarítás.....és ahogy kinéz nem is lesz!
  • geri777
    sziasztok magyaritást valaki belinkelne?
  • lee56
    kb arra hogy jácchass az 1.1-es szervereken :) (amugymeg beirod a gugléba hogy swat4 1.1 patch readme, aztán mosolyogsz hogy sokkal egyszerübb mint fórumon kérdezősködni :p)