6531
-
lee56 #3993 Át kell rakni a LAN-t Internetre a játék keresőjében xD -
#3992 Akkor szerintem router vagy tűzfal zavar be. Readme-be sztem bennevan, hogy melyik portokat használja a játék, nézd meg és engedélyezd őket. Más ötletem nincs:S -
#3991 megrpobáltam amit mondtál de ugy sem jo. szerintem más gond lehet mert pl mikor belépek a játékba s ott a multiba/ join nem listázza ki a servereket pedig ugytudom ott is kéne...1.1es verziot ír ki nekem a gameban s olyan serverekre is mentem de nem jo...jo lenne ha lehetne valamit kezdeni vele... -
#3990 Tedd fel az Xfire nevű kereső programot, és a magyar szerverekre próbálj felmenni. Nézd meg a részletes szerver információknál, h milyen verzió, ha 1.0-ra próbálsz felmenni 1.1-el akkor nem kezd el tölteni, csak bejön a töltő képernyő. -
#3989 üdv mindeki!!! nemtudok játszani multiban a swat 4-el!!!! segítsetek!
fenn van a patch meg minden és ha rámegyek egy serverre nem tülti be hanem egy idő után azt írja ki hogy connection failed...probáltam más cd key-el feltenni a játékot többször de akkor sem lett jo. leszedtem a játékot torrentről mégegyszer (mert előzőleg kaptam valakitől dvd-n) és ugy sem jo!!! segítsetek plz!!!! köszi -
#3988 Elvileg ehónapban jön ki magyar felirattal...de nemtudom minek ehhez...^^:D szerintem nem lesz nagy keletje...de kitudja... -
RMarvin #3987 link itten -
#3986 Aham,hát kb.ilyen clán ahol érdemes gamelni...:),de swat jó és jó is marad...csak ez a baj a magyarok közt...am mi a clánod neve?(én nem keresek clánt me ritkán gamelok ..:D de ha fogok keresek :D) ..:)) -
RMarvin #3985 Most októberben jelenik meg a "SWAT4 Gold" a CD-Projekt gondozásában, ami annyit jelent, hogy teljesen magyar felirattal. Ha valaki esetleg be tudja szerezni, az igazán megoszthatná velünk a magyar nyelvű filéket, mert nincs kedvem (s szerintem másoknak sem) mégegyszer megvenni eredetiben. Köszi -
vzoole #3984 Én ezért is fejeztem be a magyar szervereken való játszást már réges rég (néha felnézek, de csak nagyon-nagyon ritkán).
Eza az oka annak is, hogy nem magyar klánba jáccok.
Nálunk nincs ilyen... aki cheater-ezik vagy csúnyán beszél arra rászólunk... és ha mégegyszer csinálja akkor kick (vagy mute ha jó kedvemben vagyok)
És nálunk minden admin a fent játszók játékélményére vigyáz!
Voltak admin visszaélések is, de ők szépen el lettek távolítva a klánból. -
#3983 Már 2ember véleménye megegyezik azzal,hogy ha valamelyik játékos túl jó egyből dobjátok ki,kösz hogy kidobtátok ilyen nyalizós típusok...nemtudnak játszani...de az adminok meg szeretik a nyalit és visszaélnek a hatalmukkal...
Na a másik meg mindenki tiszta ideg...egyik lelövi a másikat már káromkodás van anyázás stb.minden trágár jellzővel illetik egymást...Feleslegesen megy a versengés mikor ez csak a fun-ról szól nem arról, hogy ki a legjobb(kivéve war-on..)Most játszottam egy serveren(magyar,neve mind1...nem mondom meg)és olyan jóvolt nevetni azokon a játékoson akik idegből játszanak..:) hát igen..ez a swat világa...aki kíméletet akar magának ne játszon neten,de ha mégis akar ne magyarokkal....(!Tisztelet a kivételnek aki nem ilyen!)
Ez egy rövid megjegyzés volt..Akit érdekel elolvassa akit nem nem olvassa el...:) -
#3982 Ja, C64 Edition....
C64-en a "Commando" nevű játék nézett ki hasonlóan ;) -
vzoole #3981 "swat 5" :)
http://www.youtube.com/watch?v=gOp28ZmCQSA -
#3980 Énis hallottam róla,szerintem PC-re kb.1év-2...sierra gyorsasága/húzása... -
#3979 PSP-re kijött valami SWAT5 féleség, hát no comment :D -
#3978 Hát én még nem találkoztam a swat5-re utaló infókkal, de ha tényleg valami sivatagos szar lesz akkor....
Ebbe pont az a jó, hogy minden zárt térben-épületen belül történik. -
Rodman6 #3977 Szerintem a Swat 4 multiplayerben megunhatatlan. Még a kiegészítője sem kötött le annyira mint a sima game. Állítólag lesz Swat5 is de ha valóban arab sivatagos tájakon játszódik majd akkor nem fog lekötni. -
#3976 Igazad van...meg talán túl bonyolult kicsit..riot helmet meg minden..hát köszönöm szépen nemkérek belőle majd talán ha kijön egy javitás hozzá akkor esetleg..-.- nekem jobban tetszik az 1.1 ..:) -
#3975 üdv! ha felteszem az 1.1-es patch-et akkor elvesznek a carrier mentéseim? -
vzoole #3974 Úgy vettem észre leginkább a magassági bug-okat javították ki.
(mikor lebújsz valami mögé... és te kilátsz guggolva, de téged nem látnak)
Kicsit furcsa is volt... -
#3973 Na megnéztem ezt az 1.2-es verziót....
Hát ez egy nagy sz@r...
Még bugosabb, mint 1.1-el.
A fegyók, maszkok, pályamódosítások nem lennének rosszak, de inkább a bugokat próbálnák csökkenteni.
Ez is inkáb egy "mod" mert patch-nek semmi féle képpen nem nevezném. -
vzoole #3972 Úgy kell (érdemes) telepíteni...
Csináljunk egy másolatot a teljes SWAT4 mappáról... és a másolatra teelpítsük a patch-et.
Így alapból az 1.1 marad, és pl xfire-ből is 1.1-re csatlakozik...
De ha 1.2-re vágyunk akkor a másolt SWAT4 mappából indítsuk a játékot.
(érdemes előtte manuálisan kiengedni tűzfalon, nekem fagyott ez elmulasztása miatt)
Tegnap már vagy 10 szerver futott -
#3971 És 1.1-es szerverre beenged??? -
vzoole #3970 Na mit szoltok a nemhivatalos 1.2 patch-hez?
http://www.hellbringerentertainment.com/downloads/s4unofficial/swat4_unofficial_en_11_12.exe
Elég sokmindent ígértek a leírásban...
-átrendezett pályák fair, nem kempelhető spawnokkal...
hát az új foodwallon VIP módban a swat olyan rossz helyen születik hogy nem jött ki belőle élve senki se (de télleg)...
(természetesen csak akkor ha a swat lent spawn-ol... így ha a sus fent van akkor vége a játékélménynek)
-sok új fegyver...
a legtöbb szerintem gagyi, régi fegyverek új skin-nel (minimális módosítással)...
ami jó:
/tripla tazer... (érdekes... kétszer kell tölteni, de háromszor lehet vele lőni)
/Deser Eagle... szinte colt pyton csak 8 golyóval és 9mm-es sebességével (kedvenc fegyverem is lett)
-új ruházat...
/van sok új "fejvédő"... (pl: hokimaszk) de semmit nem védenek, csak jól néz ki.
/lehet védőruházat nélkül is rohangálni, de szintén nem előnyös mert nem leszel gyorsabb, csak védetlenebb.
-kijavítják a bugokat...
én szinte minden bugot megtaláltam amik benne voltak, tehát...
Nekem ez csak egy jókis mod-nak tűnik, nem pedig egy javító patch-nek. -
Perba #3969 hali
nekem olyan gondom van hogy ha valamiért kidob játék közben az asztalra, mikor visszalépek eltünik az összes szöveg, tehát nem tudok semmit csinálni, mert a main menüben is csak a háttér van, reinstall segit, de ha utánna megint kidob az asztalra, ugyanez lesz... nem tudjátok miért?
köszi -
Beni521 #3968 letérdel, de nem ír se space-t se use-t :@ -
#3967 Hát, ha nemtudod megkötni, akkor tézereld le vagy fújd le pepper spray-vel, addig amíg le nem térdel, hogy megköthesd.
Mindenkit meg kell kötni, civilt, terroristát egyaránt. -
Beni521 #3966 majd megnézem, most azonban olyan gondom van a második pályán h letartóztetom a rosszfiút megmentek mindenkit, és nem válik completed-dé az all civillians rescued. mindent körbejártam, és a nyanyát nem lehet se le spacézni se le F-ezni, ha lelövöm akkor meg mission failed. hol kéne h legyen még civil? (akit találtam: egy fegyveres ember, 2 csaj, egy nyanya, és a dagadt rosszember) -
lee56 #3965 hali, nem kell oda patch, csak picit körülnézel a swat4.ini fájlban (kiegészitőnél persze a saját swat4x.ini-jében), megkeresed az alábbi sorokat és olyan felbontást adsz meg amiet csak szeretnél :)
[WinDrv.WindowsClient]
WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900
például ilyet :) -
Beni521 #3964 Hi, nincs valami patch széles vásznú monitorhoz? előre is köszi -
Sulugy #3963 Hali !
Valaki tud hozzá olyan modot amivel lehetne 2-3 fős multplayer coop-ban plusz swat-os AI társakat berakni ?
Ahogy annak idején a SWAT3 EE -ben lehetett játszani ?
Ami a modokat illeti én SinglePlayerben a SSFRealismMod -ot találtam a legjobbnak, a v2.1 az alapjátékhoz a 3.0 az exphez.... -
#3962 Hi!
Volt 1 mod régebben ami használhatóvá tette SP-ben az összes tiltott fegyvert (AK, ingram, csomó pisztoly stb) csak elfelejtettem a nevét. Valaki meg tudná mondani? -
Rodman6 #3961 Lehet hogy ti már régen észrevettétek, de én csak most - hogy a villanykörte a vízből neon fénycsőként tükröződik vissza :-) -
már 5. pályán vok elég jol megy csak néha bekapok 1 pár golyot mert nem lövöm le öket csak sokolom meg stb XD de az elöt 5* felsztolitom XD
nah azért köxi nagyn jo game :) -
pokolipeti #3950 Én tudok egy magyarosítást,de az nekem letörölt pár dolgot a játékból.És elég szar volt úgy játszani+ csak egy két dolgot fordít le,de feladatokat nem.Úgyhogy sokra nem mész vele.De gy két szint után,rájössz mit hogy kell csinálni és akkor tényleg nagyon-nagyon jó játék! -
simonl #3949 A feladat végtelen egyszerű, civileket nem lelőni, rosszfiúkat (suspect)
letartóztatni - bilincs H betű -, vagy lehetőleg felszólítás (space)után lelőni. Némely pályán be kell gyűjteni pár dolgot. Rá fogsz jönni szerintem, jó szórakozást:)
-
#3948 PEDig kéne mert igy unalmas játszani hogy nem tudom mi a feladat :(
még ojan ssincsen ami használhato de még nincsen kész? -
simonl #3947 Szia,
Nincs magyarítás.....és ahogy kinéz nem is lesz! -
#3946 sziasztok magyaritást valaki belinkelne? -
lee56 #3945 kb arra hogy jácchass az 1.1-es szervereken :) (amugymeg beirod a gugléba hogy swat4 1.1 patch readme, aztán mosolyogsz hogy sokkal egyszerübb mint fórumon kérdezősködni :p)