S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Persze megy azis+multi is!De attól kaphatsz Crc hibát=Critical Error ami azért van mert nem eredeti a játék.Olyan szerverek amire érdemes felmenni:
-UPH Server Hungary
-Qtyak/Dogz
-Fearless S4hu(A Barricade Sucpetses)
-LGC Server(Ami a miénk)

SrAta
és így megy a single player mód???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

dragon11
Jah.Grat.Jólett!

mycso
Részben én.
Találtam egy ilyen spongebobos bannert, aztán kicsit átalakítgattam.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dragon11
Jah igen.Csak egyer ügyelj ha fentvan a játék(alap)akkor nem crackeled a többi megy magától.Nem nagy ügy.Mycso jó az új logód te csináltad?

Balumann
multi dolgot? mármint hogy kell multizni? (semmi különleges nincs benne)

-feltelepíted a játékot
-feltelepíted az 1.1 patchet
(-feltelepítheted a kiegészítõt)
-leszeded a megfelelõ cracket (ami a swat 4 lemezén van az nem jó a patch után)
(a kiegészítõ lemezén rajtavan az 1.1 patch, patch nélkül nem települ fel. és azon a lemezen rajtavan a sima crackja is, ami a patchelthez jó!)

-felteszel valami szerver keresõt, ajánlom az X-Fire -t (de az ASE is jó, meg Gamespy Arcade is), és azzal egybõl látod a magyar szervereket, amik törtek, és feltudsz rájuk menni.

mycso
Szia.
Mi az ami nem megy???
Írd le pontosan.

Nem tudsz felcsatlakozni, nem látod a szervereket, vagy te nem tudsz szervert csinálni????

SrAta
pls v.ki írja le hogy hogyan kell ezt a multi dolgot megcsinálni(RÉSZLETESEN!!!!!!!!!!!!!!!!)
Mert szenvedek vele nem megy😞😞

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

dragon11
Igen egyezõ a véleményünk.Van valami hír az új módról?Jah és te milyen néven játszol?

Dragon11 barátommal értek egyet. a red csapata egy gyenge, szánalomra méltó, ostoba brancs. ezt jól példázza, hogy a serverükön le van tiltva a pepperspray. ostobák a játékhoz de a szájuk az mindíg jár.
dragon11
Igen azok valamiért ,,Elenszenvesek"velünk.Pl rá én tegnap felmentem játszani és egyszer csak lenémítotak.Aztán egymsát nem hagyák játszani állandóan kickelnek.Mellesleg az ott tartószkodó tagok papolnak az ott lévõ játékosokra akik egyáltalán ne mjátszanak jól!Nem jó az a szerver!Én nem megyek oda többet.Ti se menjetek.

mycso
Én egy dolgot tudok javasolni, ha korrekt barátságos és jó játékot akartok, akkor ne menjetek a RED Team szerverére.

dragon11
Jah sajnos ilyen probléme nagyon sokszor van.

andaxxin
örök hálám

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Balumann
Annyira jó, hogy egyik magyar szerverbe se férek be. A szervereken vagy teli vannak, vagy senki se. Végre látok egy helyet, elkezdek csatlakozni, indul a játék, és kiírja középre hogy OK, és menü, aztán megnézem és már full. Hihetetlen...

Balumann
Tölts le egy swat 4 mentést, és nézd meg benne hogy hova kell rakni :S Nem tudom!

#3421-re vki? Ez nem warez tudtommal...

dragon11
A kruva éeltbe emberek már ideges vagyok!F.A.Q-t olvasni mielött írsz és ez nem WAREZ TOPIK!!!!!!!!!!!Nem mondjuk meg a linekt már azértsem!<#mf1><#boxer><#violent><#banplz>

Kattints fent a SWAT4 képre és bejön a FAQ. Ott megtalálod. <#wink>

andaxxin
valaki pls.
Honnan lehet leszedni tört 1.1 patch+exe?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Hol tárolja a játék a mentéseket?

Balumann
nem teszem be, keress vissza

mycso
Ne legyél már türelmetlen!!!!
Ez nem egy warez topic!!!

Itt a játékkal kapcsolatos észrevételeket, stb.-it beszéljük meg.

Egyébként valahol lejebb volt berakva torrent link, ahelyett hogy itt floodolsz inkább kicsit visszaolvasnál vagy keress valami warez oldalt vagy vedd meg boltban.

teddfel a linket baluman
tedd fel a linket blauman
hol van
a fullt
Balumann
olvass vissza, nem rég írtam linket, torrent.

Balumann
Most így vissza olvasva tényleg :| 😄 Pedig az visszakérdés akart lenni, mert nem értettem konkrétan a helyzetet! 😄

Letölteni honnan lehet?<#confused><#schmoll2><#shakehead><#nemtudom><#help><#conf>
Balumann
Tudjuk, már mondtad azthiszem! <#kuss>

dragon11
Nekem a spra bejün de nem szeretem a singlepalyert/champion neten jó.

zsakosfrodo2
Ez teljesen katonás volt. 😄

Pedig végigcsináltam a traininget, de eszembe nem lett volna, hogy azokat használni. Kösz.

Balumann
Mindenkit megkell kötözni, és jelenteni!
Öregasszony? Nem hajlandó megadni magát? Olyankor lekell fúlyni azzal a szprével, valami könnygáz lehet, vagy tazer-el lesokkolni, és utána megtudod kötözni, aztán jelented!

Hi! A 2. küldedésben kéne segítség! Lefegyvereztem a két embert, a két csajt is megtaláltam, jelentettem mindent, leköttöttem a kezét mindenkinek, és még mindig azt mondja, hogy van még megmenteni való civil! Na de ki? Az egyetlen logikus megoldás az öregasszony lenne, de azzal nem lehet semmit csinálni! Ki lehet az a titokzatos civil??? Kösz a választ elõre is!

dragon11
Most komoly?LOLLLLLLLLLLLLL!!!!!Megjelent már rég.Hamarabb mint ahogy megszülettél😄.Jó8-mindenkinek.

Balumann
már 1 jó pár éve megjelent :|

HALI!<#wave>Valaki tudja hogy meg jelent e a full?mert nem találom<#falbav><#confused><#rinya><#sir><#nemtudom><#help><#conf><#fejvakaras>
Balumann
és szedd le az XFire nevû programot, azzal azonnal látod a magyar szervereket, és két kattintás és már a szerveren is vagy 😉

dragon11
Amúgy Alex Crossal aki wicces vele votlam szóval ketten az {F}ellen Adrii meg Nova tán bombáztunk!Nagyon jó volt!Csak funwarrol volt szó!

mycso
Van magyar tört szerver ha visszaolvasol egy kicsit akkor még a nevüket is láthatnád ITT

Egyébként a sima 1.1 patch-et kell feltelepíteni a játékra, majd az ehez tartozó krekket átmásolni.

andaxxin
Hali. Van magyar tört szerver?
Ha tört serveren akarok játszani akkor tört patcht kell a játékra telepíteni?

Balumann
mycso
Ezt most nem teljesen értem, de ment pü-ben az msn címem.

dragon11
Ahha köszi.A F.A.Q-ban ottvan az a két letölthetõ fálj ami ahoz kell hogy tört szervert csinálj én csak bemásoltam és ne mindult el a swat felmásoltam a crackjét már ment.Hogy kell ezt alkalmazni hogy menjen rendesen ne írjon ki semmit?Privátban admármeg az msn címed!Köszi a választ.

mycso
Néha szokott lenni 1-2. /smash & grab/

dragon11
Valaki nemtudja van a kiegészítõben magyar szerver mert ha igen akkor én felraknám és kipróbálnám.Elõreis thx.

MAN TGA
Torrent link

Balumann
Gyors és fizetõs (SMS-es warez), vagy ingyenes és lassú (lehet, hogy nagyon lassú ^^) (torrent) linket kérsz?