6531
  • Haresz80
    Hello, 1.1-es patch-el hogy lehet újratelepítés nélkül 1.0-on játszani??
  • dragon11
    Melyik volt ez a klán?ISC nem..?
  • mycso
    Jajj most nézem erre nem is válaszoltam...

Na szóval a mondókám
    első felében dícsérem a szóban forgó klánt.
    közepén egy saját vélemény feltételes módban.
    végén az elmúlt napokból merített semmire nem utaló iromány.

Vádakat, ködöt sajnos nem látok, sőt még alanyt sem...
  • dragon11
    Neem...escape..^^ debrief és kész..:) csak akkor ha fullra kész a quest...
  • david93
    Hi!
    Az lenne a kérdésem hogy a SWAT 4 elején van egy olyan küldetés hogy egy autószerelőműhelybe vagyunk. Megöltem minden bűnözőt megcsináltam mindent, ki is irta hogy you have completed the mission, de nem tudom hogyan kell kilépni a küldetésből! valami ajtót kell kinyitni? Köszi!
  • Szergej90
    Köszi szépen!Remélem menni fog
  • mycso
    4. bekezdétől olvasd, egyértelműen leírja ;)
  • Balumann
    Mivel minden játékba más, és minden játékba egyértelműen van a szerver készítés...
    Csinálsz egy LAN szervert, nem dedicated, a többiek meg join, LAN, és ha látják akkor ott csatlakoznak, ha nem akkor meg beírják a Hamachis ip címedet és kész.
  • Szergej90
    Igen csak arról nem ir hogy hogyan csináljak szervert és arra milyen módon tud majd csatlakozni a játékos
  • mycso
    Szia a gyik alatt a hamachi info-nál van egy leírás a használatáról ;)
  • Szergej90
    Hali!Tudna nekem valaki segiteni?Hamachi próblémám van!Pls vaki help
  • autoszimulator
    Persze hogy nem értem a lényegét, mert nincs :)
  • dragon11
    Szerintem már unalmas jzsolt...mindenki unja már..(Vagy inkább röhögünk rajta?:) ) Hát ...mint az oviban...
  • autoszimulator
    Akko jáccá ott egyedül :D
  • vzoole
    Szerver van: 84.104.219.103:10680

1vs1-et milyen módba szokás, akarsz játszani?
  • jzsolt
    :DDD nem kívánok rád több időt vesztegetni, de ha neked ez ekkora presztizs kérdés, akkor CSAK VELED játszom egyet! Majd szólj, ha készen áll hozzá a saját szervered!!! Befejeztem a veled való tárgyalást. [email protected] várom a válaszod ha megvan a szerver!
  • vzoole

Szitkozódni meg káromkodni azt tudsz... de játszani?
    Szedd össze a pajtásaid és nyomjunk egy meccset!
  • SBSP
    LOL gyerekek..
  • jzsolt
    de tudod mi van? Abszolút de nem érdekel mit gondolsz erről a dologról. Én ezt a szervert azért csináltam, hogy kipróbáljam milyen lehet és ezután is ki fogom vágni onnan az olyan értetlen majmokat mint te. Igen ez az ÉN szerverem és az ÉN szabályaim és marhára leszarom ha valakinek nem tetszik ahogy csinálom. Te is csinálj magadnak egy szervert és ott majd úgy rinyálhatsz ahogy akarsz. És az sem érdekel ha soha többet nem megy oda új ember mert megvan a kis normális társaságunk és velük jól elvagyok. Sok sikert a szerveredhez! :D
  • dragon11
    Most nagyot röhögtem rajtatok amint elolvastam ezt..nem értem minek a vita...mint az oviban...^^ nem tetszik a server szabály nem mész oda nem érdekel az a server..azt kész ^^
  • jzsolt
    -a szerverrel kapcsolatos megjegyzéseidet megtarthatod magadnak mert a kutya nem kiváncsi rá!

-Elnézést kértem amiért kivágtalak, úgyhogy ezzel ne takarózz tovább!!!

-Látom azt a 2 mondatot sem sikerült megértened... a 2 mondatnak semmi köze egymáshoz, de ezt nem kívánom újra elmagyarázni...

-A belépésed után ("itt csak ez a szar fegyver használható?") kb nagyívben leszarom, hogy milyen szájízzel távozol a szerverről.

-Őszintén remélem, hogy nem szálják meg a szervert mindenféle idióta "klánok" és kurván nem érdekel, hogy hogy játszanak. Az AOK "klán" már kitiltásra került mert olyan szinten minősíthetetlenül, kocsis módon viselkednek, hogy nem akarom ott látni őket és lassan meg lesz a következő "klán" akik elfelejthetik a szervert. Nem akarok általánosítani, de nekem eddig úgy tűnik, hogy aki "klánban" van az egy igazi bunkó... tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára!!!
  • vzoole
    [/off]
    Zsolti, nincs harag, én csak csalódott vagyok, mivel hamar szereztem itt pár "barátot", és nem játszhatok velük.

Fikáztam a szervert? hol? és mikor?
    Azzal hogy a coltpyton-ról kialakult szubjektív véleményemet közzétettem egy kérdés keretében?

Vagy hogy "tipikus magyar szerver"?
    mert ez igaz... csak magyar szerveren kick-elnek "csak úgy", "dühükben"

Minden normális szerveren van legalább 1 warn kick előtt.
    Ilyen kick-ért máshol admin jogodat is visszavennék...
    de mivel ott te vagy a főnök, te írod a szabályokat... és mivel magyar vagy ezért tipikus magyar szerver.

Kicsit ellent is mond e téren a két hozzászólásod...
    "Nem azért csinálom elhiheted, hogy most kiéljem az x éven át bennem felgyülemlett uralkodnivágyást"
    kontra
    "had üzemeltessem már úgy a saját szerveremet és had válogassam már meg a játékosokat úgy, ahogy az kényem kedve szerint jól esik."

És…
    „1. ha nem tetszik a játék fajtája lehet másik szervert keresni, nem kötelező itt játszani.”
    Hidd el… el is mentem volna, csak hát nem mindegy milyen érzéssel.

De a legjobb az lesz, ha lejelszavazod a szervert, és akkor majd mehet a „beltenyészet”
    (az így is gyengén játszó 1.0-asoknak a leromlása)

Szerintem nagyon-nagyot néznétek, ha lemenne játszani hozzátok egy olyan csapat mint pl. az alattam író Anonymusék.

[off]
  • Anonymus23
    És ezekre a vádaskodásokra tudnál valami bizonyítékot is felmutatni, vagy csak ködösítesz itt?
  • Anonymus23
    GG ügyes vagy!
  • Balumann
    Én elég ritkán játszok, bár általába fps-ekkel játszok. Nekem az a furcsa, hogy ebbe a játékba mindig változóan játszok. Egyik menetbe gyilkolok mindenkit, elsők közt vagyok, következő fordulóba meg 0 alatti pontjaim vannak, nem bírok megölni senkit. Pedig azt se lehet mondani, hogy elfáradok addigra.
  • mycso
    Volt egy magyar klán talán az egyik legjobb...mostanába visszatérőben vannak. (ami nem lenne baj hiszen a magyar swat4 alapkövei)

Régen mindenki felnézett rájuk! Jól, összeszokottan játszottak, szép eredményeket értek el.

Közben szivárogtak itt-ott infók a klán-elért eredmények-segédletek triójáról....
    Persze nem igazán hiszi-hitte el senki....

Aztán szvsz ezek az infók valósak is lehetnek mivel saját bőrömön tapasztaltam. (nagyon szép az UAC-ra való hivatkozás, de mint tudjuk az egy kalap szart sem ér)

A másik dolog, hogy nem tudják elfogadni vannak náluk jobbak....
    Akik picit is jobban játszanak náluk, azok felé egyből zúg a csíter, hekker, stb.....kedveskedés.
    Régen nem ilyenek voltak, mitől változik ilyet egy egész klán, hogy ilyen szinten megfordul a szemléletük....
    Régen tudtak veszíteni.

A másik érdekes, hogy amikor esetleg magasan vezettek egy adott waron még külön meg is említették (burkoltan ez azt akarta jelenteni, hogy az éppen vesztésre álló klán egy nagy sz@r), hogy ők már igazából 1-2 éve nem is játszanak a swat4-el. (különös-nem???)

Én saját magam és mások szerint is egy nagyon jó játékos vagyok és saját tapasztalatból tudom, hogy mikor nyáron 2-2.5 hónapot kihagytam a játszadozásból, utána bizony pár napig-hétig közel nem tudtam azt a statot hozni, amit előtte mikor aktívan űztem a játékot. (képzeljük el akkor mi történik 1-2 év kihagyás után)

Végülis csak érdekességnek szántam ezt konkrétumok nélkül, bár valószínűleg nagyon sokan rájuk ismernek.
  • jzsolt
    Csak még 1 gondolat és engem többet ígérem nem láttok itt. Ha ez bárkit is megnyugtat mindkét szervert jelszóhoz fogom kötni és csak az a huszon egynéhány ember fogja azt tudni, akik értelmesen tudnak viselkedni és játszani és nem nyavajognak mint egy óvodás kislány... A további nézetelkerülések végett.

Tengermély tisztelettel...
  • jzsolt
    Ha ő nyilvánosan fikázza a dolgaimat akkor én nyilvánosan reagálok rá. 1-1. részemről befejeztem! Akinek gondja van a szerverrel annak várom a levelét a [email protected].
  • dragon11
    Ott az off,hogy nem a játékról van a szó,hanem a veszekedésről amit vzolee-vel folytatnál le,csak ő nincs jelen.Még csak a servered véded,de ebből többis lesz...és ezért az incidenst elszeretném kerülni.Engem nemérdekel, hogy privibe mit beszélltek vagy msn-en intézzétek el ott a fórum topicjában nem.Téma lezárva, mert ez is off volt.Csak az írjon aki a játékkal kapcsolatban mond valamit.
  • jzsolt
    Ennek a fórumnak véletlenül nem swat4 a neve? A hozzászólásom nem swat4-gyel kapcsolatos volt? Megkérdem: hol itt az "off"?
  • jzsolt
    Egyébként meg póbálom úgy üzemeltetni a szervert és olyan szankciókat alkalmazni az esetek 90%-ában, hogy ne legyen az, hogy "na ez is egy fasz szerver". Nem azért csinálom elhiheted, hogy most kiéljem az x éven át bennem felgyülemlett uralkodnivágyást, mert akkor kb üres lenne a szerver. Van legalább 20-25 állandóan visszatérő ember akik ki is nyilvánították, hogy szeretnek ezeken a szervereken játszani. Ez talán nem véletlen... és aki kapásból fikázással kezd mikor belép a szerverre azt lehet, hogy valóban nem is akarom ott látni. Remélem kielégítő volt a reakcióm.
  • dragon11
    Megismétlem magam off-ot kérem befejezni.
  • jzsolt
    "Felmegyek... erre csak ColtPyton volt használható...
    (de én azt utálom... 9mm pisztoly a kedvencem)" -- 1. ha nem tetszik a játék fajtája lehet másik szervert keresni, nem kötelező itt játszani. Ha jól tudom senki nem fizet érte nekem...

"Megkérdezem: "csak ez a sz*r fegyver használható?"
    Erre kaptam is egy kick-et.
    (biztos nem a szóhasználat miatt volt, mert itt máskor is megy a trágárkodás rendesen)" -- Valószínüleg a sok tajgyökértől igencsak zaklatott állapotomban tehettem ezt Veled, amiért most nyilvánosan elnézésedet kérem. Egyébként ha jelen vagyok akkor a trágárkodókat vágom kifele mint a rongyot...ez nem dühöngő.

"ami handgun... azaz nem csak ColtPyton
    akkor miért nem ColtPyton a server neve?" -- A handgun szó használata nem a kiválasztott fegyver tipusát jelöli, amire némi józan paraszti ésszel rá lehet szerintem jönni mert érdekes módon ezt a kérdést hogy "miért csak ez használható" 10-ből 2-en teszik fel. A többiek miért nem? A handgun elnevezés a játék fajtáját takarja, ami azt jelenti, hogy csak pisztoly használható (gy.k.). A pisztoly fajtáját pedig belátásom szerint pár naponta (igény szerint) vagy hetente cserélem.

"Megjegyeztem: "tipikus magyar szerver"
    erre megint kint találtam magam (nem mintha maradtam volna)" -- majd ha fizetsz azért hogy itt játszhass, akkor úgy ócsárolod a szervert ahogy nem szégyelled. De ez egyelőre az én gépemen az én netemmel az én villanyszámlám terhére megy, úgyhogy az isten áldja meg, had üzemeltessem már úgy a saját szerveremet és had válogassam már meg a játékosokat úgy, ahogy az kényem kedve szerint jól esik.

És ismétlem magam: ha nem tetszik valami, lehet keresni másik szervert!!

• vzoole
    vzoole
  • dragon11
    Nalátod...egy értelmetlen server sincs...mindenütt admin visszaélések....lehetetlen játék a folyamatosan hangzó cheat-ektől..mind1 én játszok magyar serveren,de azért is írok sokat sokat mit reagálnak rá...csak szimplán hülyeségből..:) jó rögögni azon hogy miattam meghalnak és már kitennének egyből..az idegből..mikor ez csak egy game...hát hülyülök kicsit a magyarokkal,de utána megyek a külföldi serverekre és élvezem..:)(Tisztelet a kivételnek)
    UI:X-fired neved add meg pls..:))
  • vzoole
    WM a klán neve...

Na ma megint nagyot csalódtam a magyar szerverekben...

HUNGARIAN HANDGUN SERVER

Felmegyek... erre csak ColtPyton volt használható...
    (de én azt utálom... 9mm pisztoly a kedvencem)

Megkérdezem: "csak ez a sz*r fegyver használható?"
    Erre kaptam is egy kick-et.
    (biztos nem a szóhasználat miatt volt, mert itt máskor is megy a trágárkodás rendesen)

Visszamentem... megköszöntem a kicket teljesen udvariasan...
    Írják: olvassam el a szerver nevét...

ami handgun... azaz nem csak ColtPyton
    akkor miért nem ColtPyton a server neve?

Megjegyeztem: "tipikus magyar szerver"
    erre megint kint találtam magam (nem mintha maradtam volna)

lol adminok vannak :)
  • dragon11
    1.Általános probléma...kapcsold ki a tűzfalat...igen a windows-ot is meg ha van külön is,vagy engedélyezd az exe-jét és a portját..
    2.A routernek nincs köze hozzá....a routernek akkor van szerepe ha servert nyit és jelenleg azthiszem csak csatizni akart....ha meg nyitni akar(Portforward...fix ip...)
    3.X-fire-val csatizz előszőr próbáld meg magyar serverre..
    4.Have fun.
  • csn tamás
    megvolt...
  • lee56
    Luí, nem kell a műflém, különbenis ki hinne már neked :D
  • autoszimulator
    de kok vagy joey :DDD

rajtad kivül sztem mindenki rájött annak idején, hogy hogyan kell :DD