S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Magyar szerver 1.0-ban már nem nagyon van, de szerverkeresõvel megtudod nézni, hogy mik vannak.
Most raktam föl a játékot és hogyan lehet serverebejátszani? all seeng eybe azom van.
Köszi
Ha bárkinek meg van küldje el a [email protected].
kösszönöm
Mi jó klán és ki nem tud játszani???

Vannak még hiányosságok az elérhetõségekben, de folyamatosan frissítem.
Szóval azon a linken a fõoldal közepén van egy rövid leírás a taliról.
Illetve ha belépsz a fórumba, ott is megtalálod a talival kapcsolatos topicokat.
Találkozó??
Miért Soneji kicsoda és melyik klánban van???
Tipikus esetek. Úgyhogy a spray -t megértem hogy kivettétek, talán annyira nem is zavarni. hisz régóta kivolt véve, és volt, mikor még élveztem én is a RED szerveren a játékot :-(
Bár elég ritkán játszok mostanába.
Többet is lehet 😄😄😄
Egyik haverom pont most hívot, hogy menjek de nemtudok.
Az ok:
😄😄😄😄
Pedig tegnapelõtt jött meg az új egerem. 😞😞
Tényleg ti nem gondoltatok még rá, hogy Stetchkovban is induljatok???
Valahogy tényleg nem akar egyik klánse átnyargalni a Stetchkovba is.
Van valami magyar klán ami tolja, csak nemjut eszembe a neve.
A HST is elkezdett ot ügyködni de passz, hogy hol tartanak.
Általában olyanok szoktak csítelni akik abszolult nem tudnak a játékkal játszani --> még csíttel is tök lámák.
Én szeretem õket szivatni.
arzenál áll rendelkezéser a simához, ez nem titok. mit lehet ez ellen tenni? a klánok tudják mégse teszik. ha meg még nem is tudják...
Igazából az a baj vele, hogy a nagy lagg miatt nehéz eldönteni, hogy csítelnek-e sokan vagy csak a lagg miatt nem úgy történnek a dolgok ahogy kellene.
Szerintem ezis azis --> bár 1.1-ben nemigazán járok külföldi szerverekre /bár néha-néha megesik/, nekem mégis úgy tûnik, hogy a Stetchkovban sokkal több "furcsaság" történik.
Egyébként én bírom nagyon, csak ismerõsöket nem tudtam rábeszélni, hogy tolják azzal is pont a lagg és a gépigénye miatt --> ezért mostanában csak nagyritkán játszom vele.
Mint mondottam, rosszul optimalizálták és emiatt lett nagyobb a gépigénye.
pl.: nekem anno p4 3GHZ + 1GBram + gf6600GT
--> SWAT 4 VeryHigh-be siklott
--> Stetchkov high vagy medium beállításokon volt élvezhetõ a játék
ne aggódj, nem csak a külföldi "van tele csíterrel". mellesleg ez is engem erõsít. nem tudok róla, hogy egyáltalán létezne mûködõ csalás a Stetchkovhoz. ami lehetõség volt a csalásra a normálban, az egyik sem megy a kiegészítõben, ebben bárki aki valamennyire ismeri megerõsíthet. nem mondom, hogy lehetetlen, de arra fogadni is merek, hogy szabadon elérhetõ egy sincs.
a lagról meg annyit, hogy egynémely amerikai server kis túlzással játszhatóbb mint bármely magyar a simában.
A lényeg: a plusz pályák jók a plusz játékmód nagyon jó, viszont a játék optimalizálása és ezzel együtt a netes része nagyon rosszul sikerült.
pl.: érdemi változás nem tapasztalható a sima swat és e között /grafika, bugok, stb../ a stetchkovnak mégis vagy 1.5-2x nagyobb a gépigénye. NET-en pedig még egy olyan szerverrel sem találkoztam, ami ne lett volna laggos.
Tehát a fejlesztõknek ahelyett, hogy kiadtak egy új modot inkább az eredeti swathoz kellett volna írniuk egy normális javítopatchet és esetleg külön patch-ként kiadni a plusz pályákat és játékmódot.
kiadtak hozzá egy kiegészítõt, és ennek lassan már egy éve.
Ne a pofád járjon itt a hátunk mögött, hanem szedd össze a nyomorék nagypofájú klánodat (ha van egyáltalán), és lehet jönni warozni. Mint Lecso is említette, a spré a sok gyökér miatt van kikapcsolva, akik a többi fegyvert nem is ismerik. Legalább így van egy magyar szerver, ahol a tudás érvényesül, nem a sprével rohangálás.
Gyengék? Ostobák? Na majd kiderül! Remélem megkeresel minket!
Jah! És júniusban lesz a SWAT4 LAN-party! Remélem te is ott leszel és akkor személyesen is megtudhatjuk, hogy ki gyenge és ostoba!
Dragonka! Te meg észrevehetnéd már, hogy azért vagy kibaszva állandóan, mert a játék helyett a pofád jár, és míg írogatsz, a társadat meg megkötik tõled 10 lépésre.
Megint csak azt látom, hogy 2-3 nagytudású 3 magnószalagra való szót fosik, a többi 20-30 meg rendszeresen alig várja hogy feljusson a szerverünkre. Észrevettétek már, hogy állandóan tele van?
Tanuljatok meg viselkedni! www.redteam.obinet.hu Itt lehet elolvasni az illemtant. Rátok fér! Gyökerek!
Írjad neki privibe vagy mailbe --> ez meg maradjon egy kulturált SWAT4 fórum.
Egyébként nemegészen TDM szintû, hiszen itt többféle pontot kaphatsz: ha pl nem lelövöd hanem letartóztatod /megkötöd/az ellenfelet, akkor nem 1 hanem 5 pontot kapsz.
Egyébként a VIP részlegben tényleg nincsen magyar szerver, viszont Rapid /bombás/ módban ott van a Fearless szervere, meg néha még 1-2 klán átszokta rakni rapidra.
Tehát a BS rész sem a hentelésrõl szól --> itt kellene/lehet csak igazán taktikázni a plusz pontokért.
A többi mód nem is érdekes?
HA hentelni akarok akkor inkább Cod 2 tdm vagy quake.
Szerintem ezt a játékot nem dm-re találták ki,ez 1 taktikai fps.
Sorry de taktikát még 1 magyar serveren sem láttam,csak idióta hentelést.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
A RED-eseket sem utálom, de a RED szerveren valahogy nem élvezem sose a játékot, konkrétan nem tudom miért ... :-/ (nem hiszem, hogy csak a pepper hiánya miatt).
Dragon11 lenémítását egy kicsit megértem 8-) Már írtam én is errõl.
De a lényeg, hogy a szerver ügyben változtatnotok kellene szerintem!
Az elõzõekhez szeretnék hozzászólni:
1. a RED team nem gyenge szánalmas csapat, aki ezzel nem ért egyet azt szivesen várjuk egy 5v5 warra és ott megmutathatja nekünk....
msn-címem: [email protected]> itt lehet egyeztetni ( ha nem csak a szátok nagy)NOOB-ok kíméljenek XD
2. a pepper spray használatáról annyit hogy használjuk mi is de csak warokon, mert public játékban annyi noob van (mint pl.: Dragon11) akinek abból áll a 15 perces játék hogy sprével a kezében rohangál körbe-körbe a pályán. A spray nem véltlenül van a TACTICAL csoportba sorolva és NEM a PRIMARY-be.
3. Dragon11 valamelyik nap én némítottalak el, nem akartalak kidobni mert láttam hogy ott van egy csapattársad, és azt gondoltram hagy játszatok, de õszintén megmondom kurvára lefársztanak és idegesítenek az idióta kérdéseid.....ráadásul mindig ugyan azokat kérdezed, meg az utóbbi idõben egyre több embernek szólsz be.
4. a KICK-elésrõl annyit hogy van egy rövid, könnyen felfogható szeverszabályzat és aki arra nem képes hogy ezt a pár dolgot betartsa akkor azt tényleg kickeljük.
a másik, sokszor van teltház, és ha jönne egy csapattárs akkor neki helyet biztosítunk és akkor is kidobunk valakit. DE OK NÉLKÜL SZERINTEM SENKI NEM LETT MÉG KIDOBVA!!!! mert ha valakivel problémánk van kick elõtt szólunk hogy változtasson valamit vagy menjen el.
Kb. ennyit akartam
BYE ALL
Találtam egy oldalt, ahol van mindenféle játékhoz: http://www.fgcklan.hu/
nem tudjátok mikor lesz magyarositás hozzá?