6531
  • Balumann
    gamecopyworld.com - SWAT 4/SWAT 4: SS
    Private server patch-ot töltsd le, azzal tudsz szervert csinálni elméletileg.
    És legközelebb a gamecopyworld.com legyen az első amit megnézel ha ilyesmit kérdezel ^^
  • Balumann
    Ilyen probléma általába akkor van, hogyha túlmelegszik a videókártya. Más komolyabb játékkal nincsen ilyen probléma?
    Próbáld a videókártya driverében állítani a grafikát (főképp lejjebb venni).
  • hermikus
    Sziasztok! Kis segítség kéne nekem is! Nem tudunk net-en keresztül csatlakozni a SWAT 4 The Stetchkov Syndicate-ban. Mindig bekéri a CD key-t. Nem tudnátok valami szervertörést adni vagy esetleg valami linket ahonnan letölthető. (Az alapjáték az megy, ott tudunk csatlakozni)

Előre is köszi!
    Sziasztok
    [email protected]
  • dragon11
    Szivesen,nézd a fórumot végigkérdezgetek egy-két ismerősöm hátha tudok segíteni.
  • hadnagyrob
    Azért köszönöm szépen !
    Ha mégis sikerülne majd írok.
  • dragon11
    Akkor fogalmam nincsen,a configurációd megfelel az alapkövetelmény sőt..jóval felette van,szerintem tedd újra a swat4-et aztán nézd meg újra hátha..fogalmam nincs mi a baja...
  • hadnagyrob
    Szia !

93.71 a driver, azt hiszem ez elég friss.
    directX 9.0c van fenn.
  • dragon11
    Szia,szerintem tegyél fel egy frissebb videókártya drivert,ha ez nem segít akkor frissebb directx-et.
  • hadnagyrob
    Sziasztok !
    Szeretnék játszani a SWAT 4-el, de élvezhetetlen a játék egy általam ismeretlen grafikai hiba miatt. Ha távolra nézek szétesik a kép. "Csíkok" jelennek meg. Pirossal bekerikáztam, mert nem bírtam egy normális prt. scr.-t készíteni.

A gépem P4 3,06 celeron 512 RAM GF6200 256MB video. Ennek nem kellene kevésnek lennie, szerintem. A http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    tesztoldal szerint minden formában mennie kellene.
    Ha valaki tudna ezügyben segíteni azt tudnám értékelni, úgy gondolom ez egy tök jó játék "lenne".
  • grimm13
    hello mindenki van egy zavaro problémám .a képernyömön játék közben jobboldalt és lent egy kb. 1cm-es fehér csik van de csak amikor a fény felé nézek(lámpa.nap,stb..)Miért van ez?
  • Qwerty4
    Na a kieget kivégeztem.
    Esetleg még valami más kieg létezik?
  • dragon11
    A F.A.Q-t jólenne firefox-ra is programozni(de sztem csak az új verzió bugos minden baj van ezzel a frissítéssel majd visszatérünk rá) :)
  • Qwerty4
    Sztem az is kieg, de mindegy, egyáltalán nem lényeges...
  • Balumann
    Akkor azt nem kiegnek hívják, hanem új résznek
  • Qwerty4
    Na és még egy kérdés, hol van a mentés és a beállítás fájlja/i?

• Qwerty4
    OK, kösz.
    Azért nem kell minden game kiegészítőjének az alapjáték! (pl. FEAR kiegek, HL2 kiegek)
  • Balumann
    Mivel kiegészítő, kell hozzá alap játék. 1.1 patch kell hozzá ami rajta van a kieg lemezén.
  • Qwerty4
    A The Stetchkov Syndicate-nek kell az alapjáték?És esetleg valami más?
  • dragon11
    Aham értem...:)Thanks.
  • mycso
    A "kieg magyar nyelven" nem más mint a Gold Edition magyar felirattal, tehát semmi extra újdonság... (a gold egyébként elvolt/van qrva legalábbis a virágbolti változat) --> elméletileg már megjelent úgytom...

1.2-es peccs nincsen (legalábis hivatalos) csak valami akárkik által összepattintott még bugosabb "1.2 beta peccs".
  • Haresz80
    Van 1.2 (lásd lent), új kiegészítő valóban nem lesz, csak kiegészítő magyar felirattal lesz. Azt meg nem tom megjelent-e, nézni kell a boltokban, vmi 2000 ft lesz.
  • lee56
    1.2 soha, uj kieg szintén elég valószinü h nem lesz, swat 5 meg talán majd egyszer :)

Luiiiii, SBSP : qsssss :D
  • dragon11
    Mikor lesz ,,hivatalos" 1.2 ?xD vagy új swat kieg,rész...vlami?:D
  • dragon11
    1.A patch települ(felülírja a swat4 összetevőit..)
    2.Átírod az nem fog menni az életbe sem..mert nincs meg az 1.0 fájl ahhoz az 1.1-es patch-be..
    3.Ha 1.0-ba akarsz játszani szerintem tedd újra..:)
  • Haresz80
    Azért jázszok inkább 1.0-án, mert az 1.1-en folyton war van.
  • vzoole
    Ennyi gond van hogy xfiréből nem működik.

Én ha 1.0-ra mentem mindig játékból csatlakoztam.

De már nem járok... gyenge játékosok, gyenge játékmenet, más szabályok, admin-visszaélések... valahol leragadtak 2 évvel ezelőtti szinten.

Elég sok vip szerver van 1.1-be is, igaz rapid annál kevesebb (ahol vannak is)
  • Balumann
    Mondjuk lehet, hogy mégis tudom változtatni, elmentem így most a regisztrit, és feltelepítem újra a játékot egy másik mappába, és akkor az 1.0 lesz, aztán csinálok az újról is reget, és amelyiket aktiválom az lesz benn a regben. Vajon Xfire is reg alapján indítja a játékot, vagy ott mindig átkéne írni? :o
  • Balumann
    Ez így biztos, hogy működik, próbáltad már? Xfire nemhiszem hogy tud váltani, melyik verziót indítsa el, ráadásul a regisztribe van, hogy milyen verziójő a játék.

De sokkal többen játszanak, és olyan módokba amiket én is szeretek (bár most láttam 1.1-be is már rapidost).
  • vzoole
    jajj elírtam... így helyes...

de ha ujratelepíted akkor csinálj egy másolatot a swat4 mappáról, és csak azután peccseld.
    így a másolat 1.0-ba fut... az eredeti meg 1.1-be
  • vzoole
    én leírtam hogyan lehet mindkettő verzióval jáccani, és jóval egyszerűbb minthogy fájlokat másolgass meg regisztribe turkálj

én nem a játékosok mennyisége miatt akartam lebeszélni az 1.0-ról
    sokkalinkább a milyensége miatt (és nem csak az itt megvitatott 1 esetre gondolok)
  • Balumann
    Jó lenne tudni, hogy miket módosít az 1.1-es patch, és akkor azokat lemententhetnénk patch előtt, és akkor csak visszamásolnánk ha 1.0-val szeretnénk játszani ^^ (+reg-ben verzió átírás, a váltás megoldható 2 reg fájlal)
  • Balumann
    Jah én is néztem már, hogy mintha többen játszanának 1.0 -val, és VIP-eznek meg rapid-ot is játszanak (amit én valahogy jobban szeretek). Mivan ha visszacrackelem 1.0-ra és átírom regben 1.0 -ra a verziót (vagy csak az utóbbit csinálom meg)?
  • mycso
    Pedig vannak még mindíg elég sokan 1.0-ban...
  • vzoole
    nem az ISC :)
  • vzoole
    azt nem tudom hogy lehet ujratelepítés nélkül 1.0-val nyomni...

de ha ujratelepíted akkor csinálj egy másolatot a swat4 mappáról, és csak azután peccseld.
    így a másolat 1.0-ba fut... az eredeti meg 1.0-be

de mit akarsz 1.0-ba? én lebeszélnélek róla hogy odamenj.
  • autoszimulator
    két sf kok
  • Haresz80
    Mivan???
  • SBSP
    DZSOÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • dragon11
    Vlami régi módszert hallottam már rá..de nem tudom ..:S
  • lee56
    Nehezen :)