6531
-
#4081 gamecopyworld.com - SWAT 4/SWAT 4: SS
Private server patch-ot töltsd le, azzal tudsz szervert csinálni elméletileg.
És legközelebb a gamecopyworld.com legyen az első amit megnézel ha ilyesmit kérdezel ^^ -
#4080 Ilyen probléma általába akkor van, hogyha túlmelegszik a videókártya. Más komolyabb játékkal nincsen ilyen probléma?
Próbáld a videókártya driverében állítani a grafikát (főképp lejjebb venni). -
hermikus #4079 Sziasztok! Kis segítség kéne nekem is! Nem tudunk net-en keresztül csatlakozni a SWAT 4 The Stetchkov Syndicate-ban. Mindig bekéri a CD key-t. Nem tudnátok valami szervertörést adni vagy esetleg valami linket ahonnan letölthető. (Az alapjáték az megy, ott tudunk csatlakozni)
Előre is köszi!
Sziasztok
[email protected]
-
#4078 Szivesen,nézd a fórumot végigkérdezgetek egy-két ismerősöm hátha tudok segíteni. -
hadnagyrob #4077 Azért köszönöm szépen !
Ha mégis sikerülne majd írok.
-
#4076 Akkor fogalmam nincsen,a configurációd megfelel az alapkövetelmény sőt..jóval felette van,szerintem tedd újra a swat4-et aztán nézd meg újra hátha..fogalmam nincs mi a baja... -
hadnagyrob #4075 Szia !
93.71 a driver, azt hiszem ez elég friss.
directX 9.0c van fenn. -
#4074 Szia,szerintem tegyél fel egy frissebb videókártya drivert,ha ez nem segít akkor frissebb directx-et. -
hadnagyrob #4073 Sziasztok !
Szeretnék játszani a SWAT 4-el, de élvezhetetlen a játék egy általam ismeretlen grafikai hiba miatt. Ha távolra nézek szétesik a kép. "Csíkok" jelennek meg. Pirossal bekerikáztam, mert nem bírtam egy normális prt. scr.-t készíteni.
A gépem P4 3,06 celeron 512 RAM GF6200 256MB video. Ennek nem kellene kevésnek lennie, szerintem. A http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
tesztoldal szerint minden formában mennie kellene.
Ha valaki tudna ezügyben segíteni azt tudnám értékelni, úgy gondolom ez egy tök jó játék "lenne". -
grimm13 #4072 hello mindenki van egy zavaro problémám .a képernyömön játék közben jobboldalt és lent egy kb. 1cm-es fehér csik van de csak amikor a fény felé nézek(lámpa.nap,stb..)Miért van ez?
-
#4071 Na a kieget kivégeztem.
Esetleg még valami más kieg létezik? -
#4070 A F.A.Q-t jólenne firefox-ra is programozni(de sztem csak az új verzió bugos minden baj van ezzel a frissítéssel majd visszatérünk rá) :) -
#4069 Sztem az is kieg, de mindegy, egyáltalán nem lényeges... -
#4068 Akkor azt nem kiegnek hívják, hanem új résznek -
#4067 Na és még egy kérdés, hol van a mentés és a beállítás fájlja/i?
-
#4066 OK, kösz.
Azért nem kell minden game kiegészítőjének az alapjáték! (pl. FEAR kiegek, HL2 kiegek) -
#4065 Mivel kiegészítő, kell hozzá alap játék. 1.1 patch kell hozzá ami rajta van a kieg lemezén. -
#4064 A The Stetchkov Syndicate-nek kell az alapjáték?És esetleg valami más? -
#4063 Aham értem...:)Thanks. -
#4062 A "kieg magyar nyelven" nem más mint a Gold Edition magyar felirattal, tehát semmi extra újdonság... (a gold egyébként elvolt/van qrva legalábbis a virágbolti változat) --> elméletileg már megjelent úgytom...
1.2-es peccs nincsen (legalábis hivatalos) csak valami akárkik által összepattintott még bugosabb "1.2 beta peccs". -
Haresz80 #4061 Van 1.2 (lásd lent), új kiegészítő valóban nem lesz, csak kiegészítő magyar felirattal lesz. Azt meg nem tom megjelent-e, nézni kell a boltokban, vmi 2000 ft lesz. -
lee56 #4060 1.2 soha, uj kieg szintén elég valószinü h nem lesz, swat 5 meg talán majd egyszer :)
Luiiiii, SBSP : qsssss :D -
#4059 Mikor lesz ,,hivatalos" 1.2 ?xD vagy új swat kieg,rész...vlami?:D -
#4058 1.A patch települ(felülírja a swat4 összetevőit..)
2.Átírod az nem fog menni az életbe sem..mert nincs meg az 1.0 fájl ahhoz az 1.1-es patch-be..
3.Ha 1.0-ba akarsz játszani szerintem tedd újra..:) -
Haresz80 #4057 Azért jázszok inkább 1.0-án, mert az 1.1-en folyton war van. -
vzoole #4056 Ennyi gond van hogy xfiréből nem működik.
Én ha 1.0-ra mentem mindig játékból csatlakoztam.
De már nem járok... gyenge játékosok, gyenge játékmenet, más szabályok, admin-visszaélések... valahol leragadtak 2 évvel ezelőtti szinten.
Elég sok vip szerver van 1.1-be is, igaz rapid annál kevesebb (ahol vannak is) -
#4055 Mondjuk lehet, hogy mégis tudom változtatni, elmentem így most a regisztrit, és feltelepítem újra a játékot egy másik mappába, és akkor az 1.0 lesz, aztán csinálok az újról is reget, és amelyiket aktiválom az lesz benn a regben. Vajon Xfire is reg alapján indítja a játékot, vagy ott mindig átkéne írni? :o -
#4054 Ez így biztos, hogy működik, próbáltad már? Xfire nemhiszem hogy tud váltani, melyik verziót indítsa el, ráadásul a regisztribe van, hogy milyen verziójő a játék.
De sokkal többen játszanak, és olyan módokba amiket én is szeretek (bár most láttam 1.1-be is már rapidost). -
vzoole #4053 jajj elírtam... így helyes...
de ha ujratelepíted akkor csinálj egy másolatot a swat4 mappáról, és csak azután peccseld.
így a másolat 1.0-ba fut... az eredeti meg 1.1-be
-
vzoole #4052 én leírtam hogyan lehet mindkettő verzióval jáccani, és jóval egyszerűbb minthogy fájlokat másolgass meg regisztribe turkálj
én nem a játékosok mennyisége miatt akartam lebeszélni az 1.0-ról
sokkalinkább a milyensége miatt (és nem csak az itt megvitatott 1 esetre gondolok) -
#4051 Jó lenne tudni, hogy miket módosít az 1.1-es patch, és akkor azokat lemententhetnénk patch előtt, és akkor csak visszamásolnánk ha 1.0-val szeretnénk játszani ^^ (+reg-ben verzió átírás, a váltás megoldható 2 reg fájlal) -
#4050 Jah én is néztem már, hogy mintha többen játszanának 1.0 -val, és VIP-eznek meg rapid-ot is játszanak (amit én valahogy jobban szeretek). Mivan ha visszacrackelem 1.0-ra és átírom regben 1.0 -ra a verziót (vagy csak az utóbbit csinálom meg)? -
#4049 Pedig vannak még mindíg elég sokan 1.0-ban... -
vzoole #4048 nem az ISC :) -
vzoole #4047 azt nem tudom hogy lehet ujratelepítés nélkül 1.0-val nyomni...
de ha ujratelepíted akkor csinálj egy másolatot a swat4 mappáról, és csak azután peccseld.
így a másolat 1.0-ba fut... az eredeti meg 1.0-be
de mit akarsz 1.0-ba? én lebeszélnélek róla hogy odamenj. -
#4046 két sf kok -
Haresz80 #4045 Mivan??? -
SBSP #4044 DZSOÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
#4043 Vlami régi módszert hallottam már rá..de nem tudom ..:S -
lee56 #4042 Nehezen :)