6531
-
#4122 Okés,köszi!Akkor holnap letöltöm..:) -
Haresz80 #4121 Szóval a hivatalos kieg is kell? -
Haresz80 #4120 CF:DA Setup - www.armyelearning.ca (657 MB)
Mirror 1 - www.hellbringerentertainment.com (657 MB)
Ezt a két fájlt lehet letölteni, mind2ő kell, vagy csak egy? Mert én mind2őt feltettem, és nem megy a játék. Ez ugye tartalmazza magában a teljes játékot, és nem függ az eredetivel. Angol szöveget nekem senki ne írjon, idézzen, szúrjon be! Ez csak egy felhívás, mert nem tudok angolul sajnos. -
RMarvin #4119 akkor nincs több tippem. Annyit tudok, hogy nem a Contentbe, hanem mellé kell pakolni azt a bizonyos könyvtárad, majd a cfda.exe-t elindítani. nekem gond nélkül ment. 1 dolog lehet még probléma: szerintem fel kell lennie telepítve a kiegnek is, mert egyrészt az indításkor is a kieg cd-jét kéri, másrészt a mod könyvtárának nevében is benne van a TSS rövidítés, s a modban is lehet használni a TSS (kieg) fegyvereit -
Haresz80 #4118 Az én játékom a C:\Program Files\Sierra\Swat4\Contect-ben van. Beraktam a Swat4 könyvtárba, beraktam a Contect könyvtárba, mindent csináltam, és nem működik, csak bead egy fekete ablakot a jobb felső sarokban kb 2mp-ig, aztán kilép belőle, és semmi más. És nem az asztali parancsikonról indítottam. -
RMarvin #4117 Haresz80: Bocs, de ennél egyszerűbben nem tudok fogalmazni: A SWAT 4 könyvtáradba (ami nem tudom, hogy a te gépeden hol van - ezért jelöltem X-el!) átmásolod vagy költözteted (nekem tökmindegy) azt a bizonyos AusterVillageTSS könyvtárat, ami viszont tutira a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\ könyvtáradban van, mert a mod automatikusan oda telepíti anélkül, hogy téged megkérdezne!!!!!
dragon11: ha csinálsz akkor lesz server, de a server-listában gyakran látok ezen mod alatt futó szervereket. Minden multis játékmód megtalálható benne, Single Player viszont nincs! -
#4116 Én letöltöm,ha elmondod nekem van-e abba a módba server..és ha igen milyen?:) -
Haresz80 #4115 Ezzel nem segítettél. -
Haresz80 #4114 Te most azt írtad, hogy a Swat4 mappából költöztessem a Swat4 mappába a mappát. -
RMarvin #4113 Az "X:\...\SWAT 4" könyvtáradba másold/költöztesd át a "C:\PROGRAM FILES\SIERRA\SWAT 4"-ban található "AustereVillageTSS" könyvtárat. Ha ez megvan, akkor belépsz az előbb említett "AustereVillageTSS" könyvtárba, és elindítos a "CFDA.exe"-t. Ennyi. -
volfika #4112 Ezt hogyan átirni mert még nem nagyon vágom uj vagyok a pályán de az jo,hogy itt vannak ügyes és profi emberek akik ha akarnak segitenek!
Le tudnád nekem irni,hogy mit hova hogyan kell?? Köszi -
RMarvin #4111 az ún CFDA mod feltehetőleg azért nem akar elindulni, mert a (gagyi) telepítője aminden kérdezés nélkül a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4 könyvtárba telepíti, akár oda van a játék neked pakolva, akár nem. Úgyhogy install után egy move-olás + új parancsikon és kész.
Vannak új fegyverek, és új pályák is bőven (SWAT4-fanok már néhányat ismerhetnek közülük) Van néhány olyan pálya, ami teljes egézében szabad ég alatt játszódik, tehát nem sötétben, szűk folyosókon. Véleményt nem mondanék, mert még nem pörgettük végig, majd csak hétvégén egy maratoni COOP-ozással. -
volfika #4110 Sziasztok!
Meg van nekem a játék de kér valami kodot oda mit kell még beirni a telepités elején hol találhato? -
simonl #4109 Sziasztok,
A lentebb említett Canadian forces: DA módot próbálta már valaki?
Milyen pályák vannak benne? Vannak e plussz extrák? Érdemes letölteni? -
Haresz80 #4108 Nincs hozzá magyarítás, a bővítést meg kell venni, és van egy másik bővítés, amit nem kell megvenni, csak azzal nem tok mit kezdeni, ezt leírtam az előbb. -
volfika #4107 Hy! mindenkinek az lenne a kérdésem,hogy van-e hozzá magyarositás? és böviteni lehet és honnan! -
Haresz80 #4106 Seemi hibát nem ír, a telepítésnél se. -
Haresz80 #4105 Ott az oldalon, amit megadtál, ugye be kell menni a downloads menübe, és ott két fájl van. mindkettőt letöltöttem, és telepítettem, de nem indul semmi. Vki meg tudja mondani, hogy hol csesztem el? -
#4104 Okés,köszi szépen,azért válaszoltam így mert a pro street topicba szájba kell rágni egy-két embernek mindent :D -
#4102 ez kb. olyan értelmes válasz lett mint a kérdés :D -
#4101 "azt nem A SIERRA adta ki hanem a "0hétköznapi emberek" adták ki nem a sierra..ezt a SIEARRA adta ki?"
:DD
Egyébként az h ennyi idő elteltével a játék kiadása után kiadjanak egy "jogtiszta" hivatalos módot ingyen letölthetően arra az esély 0%. Már patch se remélhető szerintem, rég elfelejtették már a játékot, mással foglalkoznak ^^
Így a módot nyilván nem a Sierra adta ki, de ez nem jelenti azt h warezos. Mindenesetre nemhiszem h külön indítófájlja lenne és még ők védelmet is tennének bele, így biztos játszhatod warezosan is. (ezekkel a szavakkal magyarázva :D) -
#4100 Nem úgy értettem,hanem mint az előző 1.2 patch..de szerintem az csak egy mod teljesen ingyenes....oké...nagyon sz** lett azthiszem..azt nem A SIERRA adta ki hanem a "0hétköznapi emberek" adták ki nem a sierra..ezt a SIEARRA adta ki?(Ha a sierra,akkor jogtiszta) -
RMarvin #4099 ez egy mod. a modok pedig 99%-ban ingyenesek -
#4098 Hagy kérdezzem meg,ez jogtiszta avagy feltört,,warez"-os ?:)) -
RMarvin #4097 Új mod: Canadian Forces: Direct Action
16 új pálya, új fegyverek (pl. bazooka) új modellek, meg vagy 650 mega -
Haresz80 #4096 Na jó, mind1, ez nekem magas, főleg azért mert nem is tok angolul. Bocs, hogy elvettem az időtöket. -
#4095 Portforward=Azt a "port"-ot engedélyezed a routered-ben amit leír ez az oldal és megkeresed a routered->a portot és megcsinálod a példa alapján.A routeredbe úgy tudsz belépni,hogy a routered ip-jét megnézed a hálózatban s beírod az internetbe,ha elfelejtetted a jelszót és D-Link-ed van akkor a jelszó idézőjelek nélkül"Admin" ..:) és valójában a routeredhez fognak kapcsolódni nem a gépedhez.Konkrétan a router tűzfalában állítod be azt,hogy a rouerhez kapcsolódhassanak,de ha bátor vagy a DMZ-t is megcsinhatod,kilövi rögtön a rouer tűzfalat és tűzfal nélkül vagy a neten(nem ajánlott). -
Haresz80 #4094 Hogy mit akarsz ezzel. Bocsi -
Haresz80 #4093 Routerem van, és nem értem azt a portfoward need-et. -
#4092 Csak figyelj arra,ha routered van portforward need,hogy lássák a servert!:)) -
Haresz80 #4091 Kössz, megcsináltam, a neve Swat4 Magyar Server egyenlőre. Azt a gez-es nyavalyát letöltöttem, azt hogyan tudom használni?? -
#4090 A játék fő menüjében rámész a "HOST GAME" menüre, majd a megjelenő lapon beállítod a szervert, átállítod "internetre-LAN-ról" esetleg bepipálod, hogy dedikált szerver legyen (fut a háttérben a szerver)... -
Haresz80 #4089 Hello, azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet szervert csinálni?? Kössz előre is. -
#4088 Gratulálok,jó játékot:) -
#4087 gamecopyworld.com -on mindenhez van crack, itt ráadásul faq is van. google is talál cracket. Mi a fenéért kell kérni ilyet forumba? -
#4086 MENNYÉ MÁ -
hadnagyrob #4085 Sziasztok!
Sikerült megoldani a grafikai problémát !
Ez a forceware volt fenn, de nem volt jó: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe
Ezt leltem meg, ezzel már fullon is megy:
163.75_forceware_winxp_32bit_international_whql !!!.exe
A jó forceware telepítése után a játék indításakor nem lehetett látni a játékban a menüket pl carier stb. A játék újratelepítése oldotta meg a problémát.
Köszönöm a hozzászólásokat! -
#4084 hello tudna nekem valaki küldeni crackot ehhez a játékhoz?köszönöm -
hermikus #4083 Köszönöm a segítséget!!! -
#4082 bocs, public server patch