S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja vagy az a lényeg hogy ne öljünk meg senkit? akkor biztos nem jó hogy nagy kaliberû m4a1 et és smg t használok mellényátszakító golyóval és glock 17 másodfegyverzettel,szintén olyan golyóval 😊 meg talán az sem helyes akkor,hogy fejre és mellkasra lövök 😊 na úgylátszik sokat kell tanulno a játékról...
meguntam,hogy nem dobják el mindég meg akkor lõnek le ha szedem össze a fegyókat meg jelentek vagy épp rakom fel nekik a karperecet... most így végigviszem a játékot késõbb majd megpróbálom komolyabban is és nem easyn játszani..
egyébként van tipped,hogy merre lehet az a táska? tudod melyik pályáról beszélek szerintem...
Lehet azért nem mûködik a gázosítás mert elállod az útjukat és nem tudnak beállni pozicióba? 😄
nekem nem akarja változtatni a parancsot... pl ha már másodszor játszom a pályát és tudom,hogy egy bizonyos ajtó zárva van. nem bírom,hogy robbancsák ki és tisztázzák a terepet,hanem elõbb csak simán nyissák ki,aztán mikor felfedezik,hogy jaa ez zárva akkro bírom csak kiadni a másik parancsot. szóval nem bírom a gázosítást sem elõhozni 😞
így próbálom: ajtó elé állok, jobb klikk,kiválasztom a kívánt opciót és bal klikk. de nem történik semmi.
igen azt a snipert már láttam,de azt hittem csak megfigyelés 😊 de majd lesznek akkor szép fejesek 😊
"beach, bang (az a bang gránát) & clear"
-Az a sárga csíkos izé a Door wedge (vagy vmi ileysmi) az arra jó, hogy bezárd, beszorítsd az ajtót, hogy ne lehessen kinyitni (olyan mintha bezárná a még nem szétrobbantott(vagy szétshutgunnolt 😄) ajtót. - azthiszem legalábbis. - szerintem csak multiba van értelme használni, bár ott se ér sokat... :|
-Sniper nincs, azaz a küldetésekben van elheyezett sniperes, és valahogy kis ablakban elõtudod hozni és tudsz vele lõni (ablak fele néz, és csak arra tudod irányítani). Aszem Page up -al lehet elõhozni. Van ahol 2 is van (2 különbözõ ablakra néz).
Magyarosítás készül, szerintem magyaritasok.hu -ról lelehet majd szedni ha kész lesz.
emígy szerintem tök fölösleges lenne mert a fõ rész mondjuk a hosszú küldetés leírás szerintem nem lenne átfordítva.
a génlabor pályánál mikor megakadályozzuk a terroristákat,hogy elvigyék a cuccot az aktatáskában... na ott leakadtam,mert mindent átnéztem és sehol a táska 😞
Van már hozzá magyarítás mármint a SWAT 4-hez vagy még nincsen.Ha van,vki lécci adja meg az oldal címét ahonnan letölthetem.Elõre is kössz!<#guluszem1>#guluszem1>
1. mikor megnyomom a jobb gombot nem tudok minden opciót alkalmazni csapatmozgásban. pl,hogy úgy nyissák,hogy gázosítsonak is. ezért nem tudtam végigcsinálni a traininget sem,mert mikor megkaptam a csapatot kitisztítottuk a sötét helyet utánna leakadtam
2. nézegettem a játék cuccait és így megtaláltam a shotgunt amivel ajtót lehet nyitni 😄 nagyon bejön. a gránátoknál a kanyar kamera felé van valami sárga csíkos izé állítólag ajtókra jó még ne jöttem rá mi az...
3. van sniper a játékban? mert most a hotelos páylánál vagyok és a bevezetõ képekbõl egyre inkább az az érzésem,hogy csak én vok a béna és nem találtam meg.
Más;
Van kedvetek COOP-ozni valamikor?
Patch (és esetleg kiegészítõ telepít)
Crackeled (ami a lemezen van nem jó ha patchelted, a kiegészítõ lemezén ami van az már jó, ha kieg nincs meg akkor gamecopyworld.com -ról letudod szedni a cracket.
De kb egy jó féléve-éve "lett ez divat", hogy kezdtek eltûnni a magyar klánok, mert mindenki ment COD2-be.
No meg nem tagadom, egy idõ után unalmassá válik a SWAT4, bár a bugok még mindíg tudnak ujdonságokat produkálni.
A szervereteket látom, viszont a weboldalatokra nemtok belépni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Mégegyszer köszöntök mindenkit, régi és új csapatokat, és harcra fel 😊
Ja egyébként ha 800x600-ra leveszem a graffet akkor csinálja multiba is :S 1024-esen érdekes módon jó (csak úgy meg az alap fps lassabb), de játszható.
olyankor mi lehet a baj mit tudok csinálni akkor ha
megyek a játékban minden tök király meg minden csak ahogy löni kezdenek rám vagy én lövök egybõl ugy be akad hogy az elképesztõ...
mit tudok ellene tenni?
elöre is thx
Üdv:{F}SpongeBob|s4hu 😄😄😄
Üdv:{F}uvilmos|s4hu
WoT: uvilmos
Milyen oknál fogva állt át a haverod 1.1 -rõl 1.0 -ra?
Én szerintem senki nem csinál 1.0-hoz szervert... mond haverodnak, hogy ha neten akar játszani 1.1 kell, mert minden szerver 1.1 -es.
Az x-firehez nem értek /valószínûleg bekell állítani, hogy lássa az 1.0 szervereket is/. Egyébként oly kevés 1.0 szerver van, hogy azt a swat4 szerver keresõjében is bõven megkeresgélheti.
A második kérdésed meg abszolult nem értem, de megpróbálok válaszolni rá.
Ha az 1.0-hoz kell magyar szerver, akkor passz, ha az 1.1-hez, akkor ott van a FAQ-ban egy pár magyar klán a szerverei címével. /majd még bõvítem/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Baluman átnyergeltem firefoxra hol lehet hozzáadni a kedvencekhez ha van egyáltalán hol van a kedvencek??
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
-feltelepíted a patchet és esetleg a kiegészítõt
-leszeded az 1.1 verzióhoz a cracket (ami a lemezen van nyilván nem a patchelthez van), vagy ha megvan a kiegészítõ azon már a friss crack van.
Utána menni fog. Xfire-nél létrekell hozni egy accountot, aztán elindul, letölti mindig a frissítést, utána meg servers fül és ott van alul a játék, kettõt klikk rá és kiírja alá a szervereket. Rálehet jönni.
Ha visszaolvasol megtalálod, hogy honnan lehet leszedni a cracket, ha nincs meg a kiegészítõ ...