S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nem a gombot tekertem el. akkor nyöszörögnek ha útban vok 😊
ja vagy az a lényeg hogy ne öljünk meg senkit? akkor biztos nem jó hogy nagy kaliberû m4a1 et és smg t használok mellényátszakító golyóval és glock 17 másodfegyverzettel,szintén olyan golyóval 😊 meg talán az sem helyes akkor,hogy fejre és mellkasra lövök 😊 na úgylátszik sokat kell tanulno a játékról...
meguntam,hogy nem dobják el mindég meg akkor lõnek le ha szedem össze a fegyókat meg jelentek vagy épp rakom fel nekik a karperecet... most így végigviszem a játékot késõbb majd megpróbálom komolyabban is és nem easyn játszani..
egyébként van tipped,hogy merre lehet az a táska? tudod melyik pályáról beszélek szerintem...
Balumann
fejesekkel vigyázz, a játékot akkor viszed át 100%-ra ha nem ölsz meg senkit =)
Lehet azért nem mûködik a gázosítás mert elállod az útjukat és nem tudnak beállni pozicióba? 😄

Palinko
köszi a sok segítséget 😊 na megyek is keresni az aktatskát a laborba :S
dragon11
Capslockal tudsz majd lõni.Ja és nem bal click rá hanem jobb click.

Palinko
köszi a választ. a door wedge akkor nem érdekes😄
nekem nem akarja változtatni a parancsot... pl ha már másodszor játszom a pályát és tudom,hogy egy bizonyos ajtó zárva van. nem bírom,hogy robbancsák ki és tisztázzák a terepet,hanem elõbb csak simán nyissák ki,aztán mikor felfedezik,hogy jaa ez zárva akkro bírom csak kiadni a másik parancsot. szóval nem bírom a gázosítást sem elõhozni 😞
így próbálom: ajtó elé állok, jobb klikk,kiválasztom a kívánt opciót és bal klikk. de nem történik semmi.
igen azt a snipert már láttam,de azt hittem csak megfigyelés 😊 de majd lesznek akkor szép fejesek 😊
dragon11
Azzal is elõjön és a 3-mas numerikus billenyûvel is elõjön.

Balumann
-Akkor tudod a csapattársaidat az ajtó mögé gázdobásra irányítani, hogyha az ajtóra ránézel, és úgy nyomod meg a jobb egeret, majd ráviszed egérrel arra amit szeretnél parancsolni, és egér gomb.
"beach, bang (az a bang gránát) & clear"
-Az a sárga csíkos izé a Door wedge (vagy vmi ileysmi) az arra jó, hogy bezárd, beszorítsd az ajtót, hogy ne lehessen kinyitni (olyan mintha bezárná a még nem szétrobbantott(vagy szétshutgunnolt 😄) ajtót. - azthiszem legalábbis. - szerintem csak multiba van értelme használni, bár ott se ér sokat... :|
-Sniper nincs, azaz a küldetésekben van elheyezett sniperes, és valahogy kis ablakban elõtudod hozni és tudsz vele lõni (ablak fele néz, és csak arra tudod irányítani). Aszem Page up -al lehet elõhozni. Van ahol 2 is van (2 különbözõ ablakra néz).

Magyarosítás készül, szerintem magyaritasok.hu -ról lelehet majd szedni ha kész lesz.

Palinko
készül állítólag... csak már azt is elfelejtettem,hogy hol írták...
emígy szerintem tök fölösleges lenne mert a fõ rész mondjuk a hosszú küldetés leírás szerintem nem lenne átfordítva.
a génlabor pályánál mikor megakadályozzuk a terroristákat,hogy elvigyék a cuccot az aktatáskában... na ott leakadtam,mert mindent átnéztem és sehol a táska 😞
Hello srácok!
Van már hozzá magyarítás mármint a SWAT 4-hez vagy még nincsen.Ha van,vki lécci adja meg az oldal címét ahonnan letölthetem.Elõre is kössz!<#guluszem1>

Palinko
lenne még kérdésem,ha nem gond...
1. mikor megnyomom a jobb gombot nem tudok minden opciót alkalmazni csapatmozgásban. pl,hogy úgy nyissák,hogy gázosítsonak is. ezért nem tudtam végigcsinálni a traininget sem,mert mikor megkaptam a csapatot kitisztítottuk a sötét helyet utánna leakadtam
2. nézegettem a játék cuccait és így megtaláltam a shotgunt amivel ajtót lehet nyitni 😄 nagyon bejön. a gránátoknál a kanyar kamera felé van valami sárga csíkos izé állítólag ajtókra jó még ne jöttem rá mi az...
3. van sniper a játékban? mert most a hotelos páylánál vagyok és a bevezetõ képekbõl egyre inkább az az érzésem,hogy csak én vok a béna és nem találtam meg.
Balumann
Ok! Jó lenne ha még lenne kb. 2 jelentkezõ.

dragon11
Nekem van!

Balumann
Ha nagyon szereted single-be a játékot, akkor szerintem érdemes kipróbálni a kiegészítõt, nem annyira rossz az 😄 Én az alapot jobban szeretem, meg az jobban is fut valamivel, kiegészítõ nehezebb is.

Más;
Van kedvetek COOP-ozni valamikor?

Palinko
köszi a választ. akkor nem érdekes... emígy nagyon feelinges game. remélem lesz folytatás 😊
dragon11
Oké nincsbaj!Jó8 neked is.

ja és balumannak is köszönöm a segítséget!!

bocs dragon csak a Caps Lockom bekapcsolva maradt és már nem volt kedvem ujra irni.Ferrari nem kell elküldeni a cracket már találtam egyet.de azért köszi!! jó éjt mindenkinek<#wave><#wave><#wave>

dragon11
Ne hangoskodj!!!!!!!!!!A fórumon a nagy betû folyamatosan hangoskodásnak számít!

fERRARI:HA NEKEM SZOLT AKKO NAON SZÉPEN KÖSZÖNÖM [email protected]

dragon11
Eegyetlen egy van.A Swat 4 The Stetchkov Syndicate.Nem valami jó.Inkább e helyet kiadtak volna egy normális patcthet ami nem ilyen bugos.

Palinko
én singleben nyomom... és felcsillant a szemem a kiegészítõ hallatán. milyen kiegészítõk léteznek?
Balumann
Játékot feltelepíted
Patch (és esetleg kiegészítõ telepít)
Crackeled (ami a lemezen van nem jó ha patchelted, a kiegészítõ lemezén ami van az már jó, ha kieg nincs meg akkor gamecopyworld.com -ról letudod szedni a cracket.

Hakan
Szia igen kell privát e-mail cimed és küldöm <#wink>

Hello Srácok!!! Valaki segitsen nekem!nem indul el a SWAT 4 nemtom kell e hozzá crack.Ha kell vki segitsen keresni!!Elõre is Köszi

TwTNo1
Sajna, a weblapunkon néha a reklámok gyõzedelmeskednek 😞 - még -, de már dolgozunk a problémán 😊 És úgy ahogy mondod, a COD valóban elrabolt sok Swatost (nem laggol 😊), de remélem azért ez a "trend" megváltozik. 😊

mycso
Hali, örülök, hogy ismét swat. (mostanában egyre többen térnek vissza).
De kb egy jó féléve-éve "lett ez divat", hogy kezdtek eltûnni a magyar klánok, mert mindenki ment COD2-be.

No meg nem tagadom, egy idõ után unalmassá válik a SWAT4, bár a bugok még mindíg tudnak ujdonságokat produkálni.
A szervereteket látom, viszont a weboldalatokra nemtok belépni.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

TwTNo1
Üdvözlök mindenkit! TwT>>No1 vagyok (Kõmíves Tibor) a TwT klán Swatos részlegének Leadere. Klánunk egy régen alakult csapat, még az "Õs" idõkbõl. Talán a régi Swatosok még ismerhetnek közülünk egy pár embert ( Gles, Swatka, No1, Ekhion, Colos, Hunti(míg nem lett S4hu-s 😊..., és akik már elkoptak. Jelenleg a csapat nagyobb többsége a "Cod"-ot részesíti elõnyben, így a Swatos részleg "csak" négy aktív taggal rendelkezik. Reméljük, hogy a jövõben ez bõvülni fog, és részt vehetünk a magyar csaptokkal egy "war"-ban. Honlapunkon http://twt.atw.hu/ -n részletesebben is megismerhetsz minket. Szerverünk is elérhetõvé vált a 195.228.156.230:10480 -s IP-n, illetve TwT_team.hu néven a Swat listában vagy Xfireben. Kapcsolatot Xfiren az - unohun - néven, ill. MSN-n - [email protected] címen tudunk tartani.
Mégegyszer köszöntök mindenkit, régi és új csapatokat, és harcra fel 😊

mycso
Szia. Milyen géped van?? (proci/ram/vga) és milyen felbontásban/részletességgel játszol?

Balumann
Ugyan ez a problémám nekem is, bár multiban nálam mostanába nem szokta. Valószínûleg azért, mert kevés a memóriám (512 M😎.
Ja egyébként ha 800x600-ra leveszem a graffet akkor csinálja multiba is :S 1024-esen érdekes módon jó (csak úgy meg az alap fps lassabb), de játszható.

hi
olyankor mi lehet a baj mit tudok csinálni akkor ha
megyek a játékban minden tök király meg minden csak ahogy löni kezdenek rám vagy én lövök egybõl ugy be akad hogy az elképesztõ...
mit tudok ellene tenni?
elöre is thx
mycso
Tom, meg azóta már van kismillió magyar klán, szerverrel csak még nem volt idõm frissítgetni a banner alatti linken.

Üdv:{F}SpongeBob|s4hu 😄😄😄

Hi, a RED-Team linkje megváltozott erre: http://www.redteam.hu/

Üdv:{F}uvilmos|s4hu

WoT: uvilmos

dragon11
Ja igen szerintem is hülyeség volt ez.Mind1 vissza megy 1.1-be ott több a magyar szerver.Azért köszi.

Balumann
Szerintem tök butaság az 1.0 -val játszani, 1.0 -hoz szervert csinálni mégnagyobb hülyeség, hogyha egyszer lehet 1.1-hez.
Milyen oknál fogva állt át a haverod 1.1 -rõl 1.0 -ra?
Én szerintem senki nem csinál 1.0-hoz szervert... mond haverodnak, hogy ha neten akar játszani 1.1 kell, mert minden szerver 1.1 -es.

mycso
Nem teljesen értem a kérdésedet, de:

Az x-firehez nem értek /valószínûleg bekell állítani, hogy lássa az 1.0 szervereket is/. Egyébként oly kevés 1.0 szerver van, hogy azt a swat4 szerver keresõjében is bõven megkeresgélheti.

A második kérdésed meg abszolult nem értem, de megpróbálok válaszolni rá.
Ha az 1.0-hoz kell magyar szerver, akkor passz, ha az 1.1-hez, akkor ott van a FAQ-ban egy pár magyar klán a szerverei címével. /majd még bõvítem/

Balumann
rosszul írtad le a neved!

Balumann
Könyjelzõk -nek hívják Mozilla-ban! Felül könyvjelzõk-be tudsz hozzáadni. Illetve oda ahova a címet beírod, alatta van egy sáv, és oda tudsz tenni ilyen linkgombokat. Odakattintasz jobbegérrel, és Új könyvjelzõ, vagy drag&drop módszerrel behúzod oda a linket, majd jobbgomb tulajdonságok -al átnevezheted.

Scottt
On Baluman kûûdj mán 1 privit h mien néven nyomulsz x-firén vagy vki aki x-firézik az vegyen fel nevem:offcicerscott

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Über OFFF:

Baluman átnyergeltem firefoxra hol lehet hozzáadni a kedvencekhez ha van egyáltalán hol van a kedvencek??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dragon11
Na haverom felrakta a gamet(tört game)1.0-ba gamel.De elötte 1.1-volt fentt neki egy darabig aztán átment 1.0-ba ma.Az X-Fire nem látja a szervereket csak az 1.1-est a játékba meg hol látni magyar szervereket hol nem.Ezt valaki tuja orvosolni?+Kéne még segítség.Melyik az a szerver ami bérelt és jó klán?Lehet HOME is csak a lényeg hogy szinte állandó legyen a szerver.Elõre is köszi a választ.

Balumann
Jah, meg aki szervert csinál az nyilván javítottal csinál, mert mindenkinek érdeke, hogy kevesebb bug mellett játszon. Nemigen hiszem, hogy sok szervert talál ami 1.0 verzióju lenne, logikátlan lenne ^^

mycso
Mivel ugyanaz, mert az 1.1 csak bugokat, meg 1-2 hülyeséget javít.

Balumann
-feltelepíted a játékot
-feltelepíted a patchet és esetleg a kiegészítõt
-leszeded az 1.1 verzióhoz a cracket (ami a lemezen van nyilván nem a patchelthez van), vagy ha megvan a kiegészítõ azon már a friss crack van.
Utána menni fog. Xfire-nél létrekell hozni egy accountot, aztán elindul, letölti mindig a frissítést, utána meg servers fül és ott van alul a játék, kettõt klikk rá és kiírja alá a szervereket. Rálehet jönni.

Ha visszaolvasol megtalálod, hogy honnan lehet leszedni a cracket, ha nincs meg a kiegészítõ ...

Gyovai
ezt az xfiret hogyan kell használni?

Gyovai
meg az eredeti original exét és dll-t beilesztettem utáa crackeltem

Gyovai
felraktam patcheltem aztán crackeltem azzal a crackal amivel rajtavolt a cd-n hogy csináljam h jó legyen??????

Balumann
nagy valószínûleg patchelted 1.1 -el és 1.0 -ás crackel visszacrackelted. akkor írja azt.

Gyovai
valami critikal errort ír ki mi lehet?

Gyovai
na belépek egy serverbe és mikor inditaná kilép és kiir valamit4 mi lehet a gond??<#falbav>

dragon11
Aha,a F.A.Q-ban nicns leírva az 1.0-ba lévõ szerverek.Mind1 majd megnézem azért köszi.