S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kerdesem lenne.Tudja-e valaki, h az alap swatot megveszem, es letöltöm ra az 1.1 patchet akkor crack nelkül fog-e menni, vagyis ha 1.1ben akarok olyan szerverre menni ahol nincs engine dll patch akkor engedni fog-e, tudok e joinolni, magyarul ha letöltöm a patchet az eredeti jatekra akkor a patch is eredeti lesz <#conf>#conf>. asszem ezt jol megaszontam, de remelem ertitek <#vigyor1>#vigyor1> a magyar clanoknak sok sikert a clanbasen, remelem a döntöben talalkozunk valamelyikötökkel<#violent>#violent><#awink>#awink>
köszi a valaszokat
üdv csuka
Ha meglesz, akkor kilesz rakva a FAQ-ba.
Egyébként nemigazán értem, hogy minek is hozzá a magyarosítás???
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
1. Csapatunkból szinte mindíg van fent ember TeamSpeakon így bármikor lehet segítséget kérni. A swatgamers.hu segítségével tudtok is csatlakozni illetve megnézni ki van fent.
2. Ha oknélküli bann van a serveren akkor rögtön tudjuk, hogy ki az a pár ember aki lehetett és felelõsségre tudjuk vonni. Viszont ha minden clan rendelkezik a másik csapat adminjával akkor probléma esetén csak gyanusítgatás és csapatok közti vita lenne.
3. A legtöbb szerveren ahol nincs folyamatosan admin ott admin mod védi a játékosokat a TK-soktól és egyéb káros dolgoktól.
4. A TK-sok is vagy köztünk vannak vagy külföldiek akiket max 1 környi tazereléssel el lehet ûzni.
(Q)Tisi
WoT: uvilmos
Ha elkapta, nem ereszti!
Ott meg van adva a webcímük --> innen kideríthaetõ, hogy melyik klánba ki a CL, illetve a TS IP-jüket is beirkáltam.
Magyarán a TS-en kellene megkeresgélni a CL-eket, aztán összehozni az egyik TS-en egy közös beszélgetést.
Egyébként nemolyan rossz ötlet, csak megvalósíthatatlan, mert szerintem nem mindenki fog ebbe belemenni.
Nekem is voltak már hasonló élményeim, és az adott klánból senkit nem találtam sehol.
Szia Mindenki! Az jutott eszembe, és szeretném ha visszajeleznétek : a meglévõ és aktív magyar klánok (akik rendelkeznek saját szerverrel is) leaderei, kaphatnának-e admin jogot a magyar szerverekhez? A leader kijelölhet egy megbízható tagot a saját klánjából (akiért felelõsséget vállal), hogy Õ is megkaphassa az admin hozzáférést. Ez a hozzáférés kizárólag csak a játék alatti admin jogok használatára jogosítana, szerver hozzáférésre nem! Így minden klánban lenne két fõ, aki admin jogokkal rendelkezne. Ez azért vetõdött fel bennem, mert több esetben, mikor magyar szerveren játszottam és nem volt admin, "idióta" játékosok elrontották a játék élményét, és vertem a falba a fejem, hogy nem tehetünk ellene semmit!
Persze ez csak õtelt, ami csak és kizárolag minden leader beleeggyezése esetén mûködne. Ehez szükséges, hogy valamilyen elektronikus úton, az õsszes leader (és megbízottja) kapcsolatot teremtsen!
Amennyiben az õtlet társakra találna, kérem visszajelzéseteket!
Van még egy érdekes készülõben lévõ mod "Canadian Forces: Direct Action" névvel amirõl régóta nem hallottam, azt is mostanságra ígérték.
2.Nem cracekeld fel
3.Felteszed a patchet amit innen tölthetsz le.
4.Leszeded a patchnek a crackjét innen fel crackeled a konytvtárjába a Contect(valami ilyesmi)és belül van,hogy System oda másolod be,aztán felülírod.
5.1.1-be vagy és játszhatsz.
6.Ajánlom neked az X-Fire szerver keresõt,mert országokra bontja(zászló)a szervereket,ezt innen töltheted le.Regelni kell egy accot kitöltöd és már mehet is a játék.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ja és ezek a + dolgok mennek a missiókba , singlbe is??
elõre is thx:SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Meglep, hogy mégis kevés szerveren játszanak rajtuk. Mi jóformán kizárólag ilyen pályákon nyomulunk. Ajánlom MINDENKINEK! (már vagy az ötvenedik alkalommal...)
Azért is írom ezt, mert nagyon jó lenne már, ha magyar ember is betévedne a néha futó szerverünkre, ami amúgy kizárólag COOP szerver.
Te is csinálhatsz, de sztem lagos lesz 😛
Csak nemigazán hiszem, hogy majd annyira elfog terjedni, hogy netem mindenki ezt tolja --> magyarán nemhinném, hogy sok szerver lesz aki ezt a modot fogja futtatni.
Swat 4 : Take Down
Features:
- 50+ primary/secondary weapons
- 8 kit items
- 30+ Customized skins
- Customizable body armor
- 10 single/multiplayer maps
- 5 multiplayer maps
- Custom dedicated server tools
- Multiplayer chat lobbies (Special thanks to AlienAbducter)
- Antics integrated anti-cheat system (Special thanks to Rapher)
Standard Primary Weapons:
- Accuracy International .338 Super
- AK 47 (updated model)
- AK 74
- AK 101
- AKS 74U
- Barrett M82A1
- Benelli M3
- Benelli M3 Tactical (updated model)
- Benelli M4 Super 90 (updated model)
- Colt CAR-15 9mm
- Colt M16A2
- Colt M4A1 (updated model)
- Colt SPR
- Colt XM177E2
- Enfield SA80
- Enfield L85A1
- Famas F1
- FN FNC
- FN M249
- FN P90
- FN SCAR-H
- Franchi SPAS12
- Hk Fabram
- Hk 23E
- Hk 33A2
- Hk 52A3
- Hk G36 (updated model)
- Hk G36C
- Hk G3A3
- Hk MP10A2
- Hk MP5A2 (updated model)
- Hk MP5SDA2
- Hk MP5K-PDW
- Hk MP7-PDW
- Hk PSG-1
- Hk SL8
- Hk SL9
- Hk UMP 45 (updated model)
- Hk XM8
- IMI Galil
- IMI Micro UZI
- IMI UZI (updated model)
- Ingram MAC 10
- Izmash Bizon
- Mossberg 590
- Panchor Jackhammer
- Remington 870
- SIG 550
- SIG 552
- Skorpion CZ 61
- Spectre M4
- Steyr AUG
- Steyr SSG
- Stoner SR-25
- Super Shotty 12g
- ZM Weapons LR300
*Note: alternate attachments will be available for most primary weapons such as C-Mags, LAM's, Scopes, Silencers and more.
Standard Secondary Weapons:
- AMT Hardballer
- Beretta M92F
- Beretta M93R Match
- Colt Anaconda
- FN Five-Seven
- Glock 18
- Glock 19
- Glock 27
- Glock 35
- Hk Mk23
- Hk USP 40
- Hk USP 45
- Hk USP Match
- IMI Desert Eagle
- Kahr K9
- Kimber 45
- Smith&Wesson M29
- SIG P220
- SIG P228
- Walther P99
*Note: alternate attachments will be available for most secondary weapons such as Longer clips, LAM's, Silencers and more.
Standard Breaching Weapons:
- Colt M79
- Hooligan
Standard Kit Items:
- Fragmentation Grenades
- Concussion Grenades
- Incendairy Grenades
- White Smoke Grenades
- Riot Grenades
- C4 Explosives
- Light Sticks
- Binoculars
Maps:
- Black River Bridge (SP/MP)
- Old Rose Motel (SP/MP)
- Fairview Sports Center (SP/MP)
- Victory Ridge Trailer Park (SP/MP)
- Sure Shot Hunting and Accessories (SP/MP)
- 12th Street Station (SP/MP)
- Temple of Ascension (SP/MP)
- Deja View Gentlemens Club (SP/MP)
- Two-A-Day Shipping (SP/MP)
- Reid Residence (SP/MP)
- Southeast Airlines (MP)
- The Sanctuary (MP)
- Riverside Training Facility Building 2 (MP)
- 3 Eleven Mini Mart (MP)
- Dukes Bar and Grill (MP)
System Requirements:
Minimum Configuration:
- Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
- DirectX® 9.0c
- 1.0 GHz Intel® Pentium® III, Intel® Celeron® 1.2 GHz, AMD® Athlon™ 1.2 GHz, or equivalent
- 256 MB RAM
- 128 MB ATI® Radeon™ or NVIDIA® GeForce™ video card
- DirectX® 8.1 compatible sound device
- 2 GB hard drive space
- Windows®-compatible mouse
- Cable modem or DSL modem for online play
Recommended Configuration:
- Windows® XP with Service Pack 1
- DirectX® 9.0c
- 2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
- 512 MB RAM
- 512 MB DirectX® 9.0 compatible graphics card (ATI® Radeon™ or NVIDIA® GeForce™ )
- DirectX® 9.0 compatible sound device
- 2.5 GB hard drive space
- Windows®-compatible 3-button mouse
- Cable modem or DSL for online play
Ja és ÕK csinálnak a swat-hoz mindenféle hülyeséget, tehát a letöltés részlegüket nézegesd majd.
.: mobilize.hu :.
ui. amint msn közelébe kerülök felveszlek 😉
Valamit megadhatnál, hogy máshol is elérjelek 😊 Az enyémeim fenn vannak az adatlapomon......
A csítelõs dolog: én már hozzászoktam, hogy csítereznek azok akik nemrég kezdtek el a játékkal játszani vagy nem megy nekik annyira, most is megkaptam, hogy hagyjam el a szervert, blablabla, de már nemigazán szoktam felvenni ezeket, inkább dícsértenek veszem ha lecsítereznek --> erre azt szoktam mondani, hogy megkell tanulni játszani 😉
Egyébként valami tényleg volt a szerveretekkel, mert ahogy néztem a pingek mindenkinél rendben voltak, viszont iszonyatosan laggolt.
de megõrít ez a hologon vagy milyen pálya... egyszerûen elásták azt az aktatáskát.
Mármint 100kb/s a letöltési sebességed vagy ez valami modemes net???
Ha ez a letöltésid, akkor jó lesz nethez is. 😉
a pepperball az jó fegyó,de néha nem akarták semmi pézért sem eldobni,lõtem kézre glockal,elejtették,de nem engedték,hogy megbilicseljük...
Ajánlom a less-lethal shotit vagy a pepperballt, no meg a rengeteg stingert....
Egyébként ha jól megy a fejre való célzás, az a netes játéknál még jóljöhet.
Próbáld ki online is a játékot, kicsit segít, hogy utána pontosabban célozz, meg valamennyire fejleszti a reflexet is./én pl így nagyon sok online game után a singleplayer gamét lassúnak, gyengének találom/
Üdv:{LGC}Dragon11