6531
-
Zuppermenn #4162 Életem egyik legcsodállatosabb élménye volt ez a játék. Hát igen, Max Payne, San Andreas, Prince of Persia mellett van a helye. -
lee56 #4161 Ezen csak te tudsz segiteni többmintvalószinü, rakd fel asztali gépre... -
Headlong #4160 Hello! Megvettem a gold edition-t se nem indul el. Valszeg azért mert laptop és az ilyen videokártyát nem szereti. tudna valaki segíteni?? -
Haresz80 #4159 Én a hungarian rd-n, isc hun-on, és még bombás szervereken 1.0-án. -
#4158 Általában 1.1 magyar szervereken, bár már nem sok van. -
romanpierse #4157 Kösz szépen a segítséget, jó lett!!! :)
ti melyik szerveren szoktatok játszani? -
romanpierse #4156 OK. Megnézem így is.Ha nem lesz jó akkor már nem is foglalkozok vele többet -
Zsocee #4155 aki esetleg tudja,hogy hogyan kell saját ruhát készíteni (custom skin) vagy ezt le tudja fordítani:
http://www.send2u.hu/get/?f=xnJzFTJ6k5I4tYg6AC8g
(contentexpansion/customskins)
küldjön egy pm-et. -
#4154 Hogy telepítetted újra???
Mert úgy érdemes, hogy uninstall után, ha még hagy fájlokat, azokat is törölni kellene, illetve ha a regisztryben hagy bejegyzéseket, azokat is. Majd restart és úgy feltelepíteni.
Esetleg még most az jutott eszembe, hogy más vga drivert is felrakhatnál, hátha csak azzal van baja. -
romanpierse #4153 na még 1x: http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1197799255.jpg -
romanpierse #4152 Már újratelepítettem de nem segített :(
Kép:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20071216105630n_vtelen.jpg -
#4151 Szia, lehet csak egy újratelepítés fogja megoldani. -
romanpierse #4150 Hali
Amikor belépek a játékba a menüben nem ír ki semmit (carrier, join game, host game stb.) csak a háttér van (az emberek stb.)
Nem tudjátok hogy miért van?
egyébként még tegnap jó volt, csak ma lett ilyen pedig semmit nem módosítottam a játékon... -
RMarvin #4149 www.hot-swat-mods.com (regelsz és töltesz) -
pokolipeti #4148 Szaiasztok.Nekem még régabben mondtatok egy oldalt ahonnan kiegészítő küldetéseket lehetet letölteni a swat 4-hez.Légyszi nem tudnátok megadni mégegyszer? -
RMarvin #4147 nem lehet, hogy gondja van az ékezetes könyvtárral? -
Ticsy #4146 feltelepitettem a swat 4 gold amerikai változatott és az se akar menni.
Mi lehet a hiba?
No Label
Crash Time: 11/21/07 21:51:40
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\
SWAT Build Number: 3.1
ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)
History: UClass::Serialize [(Class Engine.GameEngine)] <- LoadObject [(Class Engine.GameEngine 405735==405735/3365856 405570 166)] <- ULinkerLoad::Preload [(Class Engine.GameEngine)] <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Valami hasonlot ír ki -
Kpmisew #4145 igen de amikor felveszem akkor még mindig azt írja ki rá hogy in progress... -
#4144 Fent az emeleten az asztalon van amit fel kell szedni. -
Kpmisew #4143 mmint az alapjáték első pályáján -
Kpmisew #4142 hali
lehetne egy kérdésem?
az első pályán megvan az összes gyanúsított, a túszok is, és azt írja ki hogy a mac 10-et kell még lefoglalni.
az asztalon találtam is egy annak kinézőt,de nem írná hogy biztosítottam, és már átkutattam az egész mindenséget, de egyszerűen nincs meg... -
Szmájli #4141 bocsi rossszul írtam korábban! a telepítés végn Install Wizard was Interrupted. tehát megszakad... valyom miért lehet ez? -
doki79 #4140 Nemsoká meg fog jelenni magyar nyelven a gold ( alap + kieg. ).
Az 576-ban a téli katalógusban benne van.
1990Ft asszem.
Én meg fogom venni!
:)
-
#4139 ÁÁ nem nincs,ez nem magyarországi -
Haresz80 #4138 Hol vetted? Az alján valahol ott kell legyen pirosban hogy "HU". -
#4137 ez engem is érdekel ,mert nem magyar a gold edition amit vettem -
Szmájli #4136 Mikor tenném fel ajátékot akkor a legutolsó lépésben a telepítőnél a Publishing ???? information nál elgondolkozik a gép, és kiírja hogy a telepítés befejeződött mert vmi incorrupt volt a telepítő varázslóban... mi lehet a gond? :( -
Szmájli #4135 sziasztok!
Régen mikor leőször játszottam a játékkal, találtam valami bétaverziós magyarítást! de most nemtalálom sehol! valaki nemtudja merre érhető el valami féle honosítás!?
gondoltam még arra, hogy van az un. Gold edition, ami ugye tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőt! Ez magyarországon magyar "feliratozással" jeletn meg! ezt a magyar "felriatozást" nemlehet valahol elértni?
előre is köszönöm szépen! sziasztok! -
#4134 Ohh,köszi...már mind1 újra tettem a modot nem jelöltem be,s jó lett..:) -
jzsolt #4133 Hali!
Az nem telepítési hiba hanem van egy beállítás, konkrétan az enable laser shot a settings/game controll-ban és ha az be van pipálva akkor nincs semmid és nem tudsz semerre menni...igazából még nem jöttem rá mire való. De van elég hiba a moddal amúgy...sajnos... -
#4132 Kell hozzá az alap -.- -
Haresz80 #4131 Bocsánat: C:\Program files\Sierra\Swat4\AustereVillageTSS könyvtárból megy. -
Haresz80 #4130 Ugye mind2őtöknek megy a játék, és mindkettőtök a lenti linkről töltöttétek le a downloads menüből, gondolom ezt: CF:DA Setup.
Mind2őtöknek a játék a C:\Program files\Sierra\AustereVillageTSS könyvtárból megy.
Nekem is ugyanez van. Nem tom mi a hiba. Ennek a működéséhez ugye meg nem kell a swat4 játék(de megvan).
Hát én ezt feladom. -
#4129 Újra feltettem,szerintem telepítési hiba volt,már van célkereszt..viszont azzal a móddal egy server van,magyar...20férőhelyes állandóan üres..akkor nem gémelek vele addig..:) -
#4128 Szánalom..Miért nem tudnak egy k**** modot megcsinálni ami bug nélkül működne?mert nekem az Istenért se akarja beadni a célkeresztet...ez már szánalom.. -
RMarvin #4127 igen, ez velem is előfordult legelőször. Újraindítottam, és azóta működik -
#4126 Jah és nem tudok semerre nézni,csak előre...plz help..!!! -
#4125 [b]Hát igen,feltettem...felmentem egy ilyen (zöld..) hungary serverre..üres..de nem látom a fegyverem,NINCS CÉLZÓ CSILLAG...plz help^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ticsy #4124 No Label
Crash Time: 11/21/07 21:51:40
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\
SWAT Build Number: 3.1
ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)
History: UClass::Serialize [(Class Engine.GameEngine)] <- LoadObject [(Class Engine.GameEngine 405735==405735/3365856 405570 166)] <- ULinkerLoad::Preload [(Class Engine.GameEngine)] <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
módot akarom telepíteni ssf 3.1-et telepítéskor indittom és le áll -
RMarvin #4123 Csak az egyiket töltsd le. A másik (mirror) cím csak egy másik letöltési helyet jelent