S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
És akkor a te klánod neve publikus? 😊

.: mobilize.hu :.

mycso
Lényegtelen, meg nem is akarom ide írni, hogy ne legyen belõle konfliktus.

Volt magyar és külföldi is...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

autoszimulator
kivel jáccottatok ezeken a warokon?

dragon11
Éppen ilyen emberek miatt hagytam abba a játékot,nincs értelme..

mycso
Nekem most lett tele a tököm teljesen ezzel a játékkal.
Indultunk CB-n 5v5 és 2v2-ben BS.

5v5-ben is ért 1-2 érdekesség (bár szánalmasnak tartom azokat, akik egy ilyen hivatalos waron csíttel próbálnak elõnyt szerezni.)

Ma illetve jelen pillanatban folyik egy 2v2 war (csak leléptem), ahol csupán annyi idegesített fel, hogy az ellenfél maszkos játékosa nem akarta sehogysem beszívni a flashbang-et. (kb 15-ig számoltam).

Amikor beírtam neki, hogy ez szerintem elég érdekes, azt a választ kaptam, hogy: "Én már 2 éve játszom" --> gondolom gyúr maszkra vagy nemtom.

Eddig még elviseltem 1-2 takony csíter gyereket publicon, mert kihívás volt kötni õket, stb... DE egy ilyen waron ezt nem vártam --> hát sajnos ilyen emberek veszik el teljes mértékben a másik játékélményét.

mycso
Hát ez így természetes.

Ha 1.0-ban akarod használni, akkor telepítsd újra és ne rakd fel a patch-et.

Balumann
Próbáld meg, hogy regisztribe átírod a verziót 1.0 -ra. (futtatás-ba regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINES -> Sierra -> SWAT 4 és ott verzio).
Nem biztos, hogy mennyi fog, de ha így nem megy más lehetõség szinte biztos nincs 😊

Hello! Valamelyik nap felraktam a swat4 1.1 patchet, és csak az 1.1-et támogató szerverekre enged fel multiban. Nincs valami megoldás arra hogy a sima 1.0-sokra is felengedjen?
Mikor lesz már magyarosítás???!
Sziasztok!
Köszi a segítséget! A Patch-csel megoldódott a gondom! :-)

THX!
okay,köszi!
Balumann
-Uninstaláld, és telepítsd fel újra az alap SWAT 4-et. (és ne crackeld még utána!)
-Telepítsd a kiegészítõt (automatikusan felrakja a patchet is)
-Használd a cracket a kiegészítõ lemezén (alap swat4-hez is, és kieghez is)

Balumann
Gondoltad, hogyha nem eredeti CD kulcsal hosztolsz, akkor a játékod szervere már nem fogja ellenõrizni más játékos cd kulcsát? 😛
A crack csak annyit csinál, hogy az indíófájlból kiveszi a védelmet, minden más teljesen megegyezik az eredeti játékéval.
Egyébként gamecopyworld.com -on megtalálod a public server patchet, amivel tudsz majd tört szervert csinálni (nem lesz eredeti-cdkulcs ellenõrzés).

Hali!
Leszedtem a kieget hozzá de amikor installálom akkor kiírja h swat 4 detected at this folder mondom okay télleg ottt van aztán mikor nyomnám a nextet kiírja h nem található valid retail setup...pls help thx!
Sziasztok!
Az miért van, hogy a SWAT4-ben elindítok egy HOST servert és CD-key probléma miatt nem tudnak hozzám csatlakozni? Pedig nem eredeti a játékom, hanem tört.
mycso
ITT van az összes létezõ patch, próbálkozz...

Balumann
Nekem a kiegészítõ lemezén rajta van a francia patch is, azt próbáld meg még.

Visszatettem és megpróbáltam mind2 vel UK val meg US val is:S de nem:S
Balumann
megengedem 😄

mycso
Köszi szépen.

Ha megengeded, akkor beraknám a faq-ba is a progi letöltése mellé, hátha másnak is szüksége van rá.

Balumann
Sztem azér, mert crackelted. Visszakell rakni az eredeti indítófájlt és utána patchelni.

Balumann
jah, itt van
Egyébként a Hamachi topicba a bannerbe bentvan 😄

mycso
Szia, balu

Volt egy leírásod az oldaladon a hamatchi-ról, csak most nemigazán találom.
Kéne egyik haveromnak, megtudnád adni a közvetlen linket hozzá, ha még fent van valahol?

mycso
Nem neked írtam 😉

Az admin mod-hoz nem értek.
Bár a RED-eseknek ami azt illeti fent van az admin mod, megkérdezheted õket, hogy hogyan mûködik.

A FAQ-ban megtalálod a TS progit és a red TS szerverének elérését is.

Értem. Köszi!
De a RED ts-rõl még soha nem hallottam, azt sem tudom mi fán terem. :/
Tudsz linket betenni?
Valahogy sehogy nem akar nekem összejönni ez az admin mód...
mycso
Menj fel a RED ts-re vagy fórumára és beszélj Pitbullal.
Persze vidd magaddal a screent-is.

mycso
Valószínûleg UK.
Mindenhonnan azt lehetett tölteni, én még US verzióval nem találkoztam.
De ennek csak a patchelésnél van szerepe, tehát ha nem jó az egyikkel, max letöltöd a másik patch-et is.

Sziasztok!
Megint én vagyok. Nem mûködik az Admin Mód a Stetchkov syndicate-ben. 😞
Leszedtem a v22 és a v21 es verziót is és nem mûködik. Csinálok egy HOST GAME-t és nem tudok belépni az "Admin Login"-nal! 😞
Pedig a v21-es verzió még telepítés alatt meg is kérdezi, hogy mi legyen a kód! de azzal nem enged be. 😞 Pedig egyszerû kód, és nincsenek benne különleges karakterek.
Mi lehet a probléma nálam?

Köszi a helpet!

-=SEN=-
tomas10
telepítés vagy a beállitások

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

azis ottvan h meik nyelv?
tomas10
sarkokba

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

És még1 kérdés: Honnan tudom,hogy mien verzióju a játékom mert nem fogadja el se az UK se az US patchet?
Hy!
Leszedtem a game-t kb 4edjére már és most újra(ha jól emléxem volt már ilyen) van egy gond,szal az ajánlott konfig is bõven megvan de bármire állítom a grafot késik az irányítás. Vagyis megnyomom,hogy menjen oldalra és kb 3másodperccel késõbb reagál rá miért?:S kösz
dragon11
Nincsmit.

Hi!
OK! Köszi skacok a segítséget!
Rendben, ha elakadok írok! 😊

-=SEN=-
TwTNo1
Szia!
Ahogy Dragon is írta, alphelyzetbõl csak a "showids" a "kick" és a "kickban" funkciók üzemelnek. Ezeket a parancsokat (ha nem állítottad el a billentyûzetet), magyar billentyûzet esetén az "ö" betü lenyomása után alul zölden megnyíló parancssor ablakba írhatod be.
Az úgynevezett extra funkciókat (milyen fegyverek legyenek, mennyi a max. ping, ki melyik csapatban játszon, átnevezés, fegyverelvétel, lenémítás... stb.), csak akkor tudud elérni, ha telepíted a "GEZ-mod"-ot. Ezt innen http://www.gezmods.co.uk/index.php?ms=download ingyenesen letöltheted, de telepítés elõtt feltétlen olvasd el a readmy mappát. (!külön telepítés van az alap Swathoz és külön a Stetchkovhoz!)
Jelenleg az "Admin Mod v22" a legújabb. A modot még testre kell szabnod! A kiegészítõ funkciókról egy World-os könyvtárban olvashatsz, ha letöltötted a modot.
Jó szórakozást :
Tibi
Ui: Ha elakadsz, keress nyugodtan, a nevemre kattintva láthatod elérhetõségeimet!

dragon11
Szia!Példázgatva mondom el figyi: kick {LGC}Dargon11(ezzel így kiteszed),kickbann {LGC}Dragon11(ezzel kibannoltad a játékost).A kiegészítõben 1szer játszottam neten nem ismerem ott hogy van.Asszem ott gombok vannak hogy kick de szerintem ígyis mûködik.Én errõl a 2-rõl tudok.A többit nem ismerem.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...

SWAT4 Stetchkov Syndicate-rõl lenne szó.
Csinálok egy szervert(Host game) és játszok. Ez eddig rendben is van, jönnek fel a játékosok és nyomjuk. De sokszor kéretlen emberek is feljönnek elrontani a játékunkat.. Noha én vagyok az admin ugyebár, én csinálom a szervert, mégem tudom kitenni õket!
Hogy lehet a játékban kickelni vagy bannolni? meg pl, hogy lehet megszabni, hogy milyen fegyvere legyen velekinek, vagy team lock meg hasonló dolgok amiket adminok tudnak tenni szervereken?

Köszi a segítséget elõre is.

-=SEN=-
dragon11
Nemtudom mit mondjak...

TwTNo1
Egész pontosan 19.13.46 -kor történt mindez. Az "UAC" pont ebben az idõpontban készített egy screnshotot.

Itt megtekinthetõ, akit érdekel.
Ennyi 😊

TwTNo1
Hali Mindenki!
A mai napon beigazolódott, amit A Red szerverrõl meséltek 😞
Egy RD-s kört nyomtunk, amikor is Grabo az egyik Red-s az utolsó bombát próbálta hatástalanítani. A bomba másik oldalán ültem és mikor elkezdte a hatástalanítást, odamentem, és lelõttem. Reakció: "te aimbotozol, tehát páá" 😊 Mellékesen: Ez ma 19.15-kor történt, és mint minden esetben, most is használtam az "UAC"-t. A screenshootokat feltöltöttem, és megtekinthetõ az "upp" Match ID alatt, bekapcsolt "external ftp" mellet. (Ha jól tudom több mint ezer scannen vagyok már túl)
Nem hittem a szóbeszédnek, de a saját bõrömön tapasztaltam. Kár, hogy ez így müködik 😞
Ui: Uno néven játszottam, és tudták ki vagyok
Tibi

mycso
" A "kick" vagy a "bann", egy természetes védekezési eszköz valami jobb, vagy új ellen... "

Tapasztaltam nálatok énis...

TwTNo1
Szia!
Mint tudod, a hatalom nem feltétlen jár együtt a korrektséggel, és néhányuknál még a tudás és az ész is hiján van!
( "Akinek nem inge ne vegye magára" )
A "kick" vagy a "bann", egy természetes védekezési eszköz valami jobb, vagy új ellen...
Tibi

autoszimulator
Elsõként az elf klán tagjaitól lehetne elvenni az admint, mer kb 5 perc után képesek voltak bannolni minket Jegessel <#idiota>

TwTNo1
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen mindenkinek elfogadom a döntését, és egyetértek vele!
Így, ahogy az elõzõekben már leírtam, ez most csak egy felvetés marad, mert csak, és kizárólag minden, magyar szervert üzemeltetõ klán beleeggyezése esetén, mûködött volna a dolog!
Mégegyszer köszönöm, hogy foglalkoztatok a dologgal 😊
Még találkozunk... 😊)

SZiasztok!

Tisivel értek egyet! Nekün amúgy is van elég gondunk az indokolatlan illetve indokolt kick/ban problémákkal, nem hiányzik még több balhé, és mivel kb. 12 admin van a klánban, szinte mindig van fent admin a szerverünkön. Köszönjük a lahatõséget de mi nem élünk vele.

Üdv mindenkinek.

RED|Pitbull
Balumann
Ja ott azért van az 1.1 rajta a lemezen (meg ha külön veszed a kiegészítõt akkor azon is rajtavan az 1.1 -es patch), mert a stechkov -ot az 1.1 -es alapra csinálták meg, ha nincs patchelve az alap nem megy fel a kiegészítõ sem.
És azért rakták fel rá a patchet, mert lehet, hogy olyan is szeretne játszani a kiegészítõvel, akinek nincs internete 😄

szeva Balu!
köszi a gyors valaszodat igy mar minden vilagos.de atgondoltam en is es logikus volt,de engem az zavart meg, h kijött a Gold edition es azon is rajta van az 1.1 a stechkov mellett, es nem volt teljesen vilagos, minek van a cd-n 1.1 mikor ingyenesen fel van teve a netre es barki letöltheti, de biztos azert tettek ra h kazahastanban vagy valahol a vilag vegen ahol nincs internet a swat fanok is elvezhessek az 1.1-et <#vigyor> meg azert h elkerhessenek erte 28 eurot, a gold editiont ennyiert lattam..
amugy is jobb itt hülyeseget kerdezni, mint meccs elött beegni, hogy nem tudsz felmenni a szerverre cd key hiba miatt <#awink>
ty megegyszer
üdv csuka
Balumann
Crackelt és a tört verzió között annyi a különbség, hogy a játék indítófájljából kivan véve az a védelm, ami indítás elõtt leellenõrzi, hogy a játék eredeti (másolásvédelemmel ellátott) lemez bennvan-e a meghajtóba.

Balumann
Hát ez elég érdekes kérdés, nem gondoltad át sztem 😄
A patch az eredeti játékra jött ki természetesen, így ha felrakod a patchet akkor is menni fog crack nélkül ha berakod az eredeti lemezt(!), és minden szerveren fogsz tudni játszani.

A nem tört szerverek a CD kulcsodat figyelik, hogy nem használják-e már, vagy nem warez kulcs-e. Attól hogy crackeled (nem akarod koptatni majd az eredeti lemezedet avval, hogy mindig berakod) ugyan úgy fogsz tudni eredeti kulcsal (de feltört játékkal) játszani.
-ha feltelepíted a tört játékodat eredeti cd kulcsal, akkor is ugyan úgy fogsz tudni játszani.