6531
  • mycso
    Gondolom ez is csak pesten és csak az egyik médiában és ott is pont elfogyott vagy még van pár darab....

A sima gold is így volt annó...
  • koschwarz
    nehéz fokozaton én csak paprikafegyót vittem magammal, meg az embereimnek is azt adtam, nehogy véletlenül is valaki lelőjön valakit. na az kemény volt.
  • lemongrass
    jaja, azt vágom!
    amúgy már megjavult! nem tom, mi volt vele... új karriert kezdtem, és már végig is vittem... /igaz minimal-on/ szóval, mindenkit fejbe :D
    a régebbi karrierben meg, hiába volt alap szinten, a játéktermes után azt írta ki, h bevetés választása... és nem köv bevetés! :S

a lényeg, h már jó!
    azért thx mkinek, aki gondolt rám, és próbált segíteni!
  • pokolipeti
    Milyen szinten játszol?Mert ha nem könnyűn,akkor egy szint után már fontos a pont is.Például normálon legalább 50 pontot kell szerez csak aztán jön a következő pálya.Ha ez se segít,akkor írd le konkrétabban a problémád.
  • lemongrass
    az frankó... mindig csak azt ajánlja fel, h bevetés választás... :S
    vmi megoldás?

teszkó gold edisünöm van :D
  • SZSX4
    7 pálya van.
  • lemongrass
    srácok. stetchkov-ban hány single pálya van?
    a játéktermet szépen lerendeztem, de semmiképp nem akar továbbmenni :S
    pedig állítólag úgy tudom a plusz fegyvereket elérni!

5let?

/ja patch-et tudtok, ami magyar? mert az sem ártana :S/
  • Halálmadár
    A Swat4 Gold Edition magyar felirattal van.A Media Marktba 990 ft-ba kerül. 3cd
  • dragon11
    Van.BTW=Mellesleg.
  • pokolipeti
    Btw most jelent meg a Gold Edition magyar nyelven
    Ezt a mondatot nem értem.Most van vagy nincs?Engem ennyi érdekel aztán jól van.
  • dragon11
    OK.Te tudod.:)
  • SZSX4
    Nem mintha nagyon kéne, de azért egyszerűbb magyarban. Ez olyan, mint a Fifa, az is élvezetesebb magyarban.
  • SZSX4
    Hát, nem is tudom...
  • dragon11
    Nincs magyarosítás nem is lesz.Btw most jelent meg a Gold Edition magyar nyelven.
  • pokolipeti
    Sziasztok!Már kérdeztem,de választ nem kaptam.Lesz ehez a swat 4-hez még valamikor magyarítás?Vagy van?Ha van írjatok kérlek egy oldalt.
    Előre is köszi!
    Ja és egyébként SZSX4 ki az a barát???:)
  • dragon11
    Team work :D szinonímák sorozata:P
  • Balumann
    logikus, ha az egyjátékos mód pályáit viszed ott vannak gépi ellenfelek... 8-) A COOP meg a cooperation szóból ered, ami eleve olyasmit jelent, hogy együttműködés, szövetkezés.
  • SZSX4
    Egyébként időközben az egyik barátommal megbeszéltem a kérdést, tehát már tisztában vok vele.
  • SZSX4
    Idáig én is eljutottam, dehát akkor is együtt játszunk, amikor egymás ellen vagyunk. Ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam, hogy milyen értelemben szól a mondat.
  • mycso
    Idézet a FAQ-ból:

"Co-op:
    Ez a kooperatív mód azt takarja, hogy az alap egyjátékos mód pályáit,
    barátaiddal játszhatod végig."

Olvasgasd figyelmesebben...
  • RMarvin
    Húúú, ahogy szokták mondani: nem tudtam mibe vágom a géppityum. Szóval neki álltam egy swat-pálya elkészítésének. Ez konkrétan az egykori gimnáziumomat jelenti, tele tekervényes folyosókkal, vastag falakkal...stb. Amúgy ez egy 1700-as években épült barokk iskola, már csak azért is, hogy egy ilyen épületet is lássanak belülről (és kívülről is) A 2-3 szintes épület földzintjének kb a 10%-ánál járok, de már most megütöttem az 5 megát, úgyhogy valszeg ~70-80 megánál fog megállni a dolog, ha egyszer befejezem...
    Ha valaki gyártott már pályát, megköszönném ha jelezné, mert asszem kell kérnem tőle 1-2 jótanácsot.
  • RMarvin
    sőt, akár 10-et is összekapcsolhatsz otthon, csak ne felejtsd el a Host Game-be a COOP-ot kiválasztani, és akkor lehettek swatosok.
  • SZSX4
    A multiplayer-módban lehet úgy játszani, hogy két gép össze van kapcsolva, és mindketten SWAT-osok vagyunk? Ettől még lesz ellenfelünk? Ez nem derül ki a FAQ-ból.
  • mycso
    Ott van már egy jó ideje...
  • dragon11
    Biztos pihent xD
  • ocskoszilard
    hmmm... tegnap ez a mozgó szöveg nem volt itt... de thx
  • pokolipeti
    Még mindig nincs valami magyarítás a játékhoz?Vagy még mindeig nem készült?
  • Balumann
    Nekem bejön simán Mozilla-val, megy jobbról balra a szöveg :|
  • dragon11
    IE-vel nézd meg, mert nekem se jön be mozzilával...:) am itt keressd...
  • ocskoszilard
    és hol a faq?
  • Balumann
    FAQ-ban ("gyakran ismételt kérdések") megtalálod
  • pokolipeti
    Sziasztok!Na azt akarom kérdezni,hogy ha hálózatban játszunk swat 4-et,akkor milyen formákban lehet játszani?Például:
    Terrorista ellen Swat,vagy,hogy???
    Előre is köszi!
  • dragon11
    Vedd meg a gold editiont magyarba...-.-' ha nem érted ezt a csepp "inglisht" se:D XD am B.u.é.k.
  • Halálmadár
    nem találok magyarosítást. Létezik hogy nincs? Ha van akkor 1 linket köszi
  • dragon11
    Whá köszi szépen:)
  • mycso
    Egészségedre! egyébként ha feltelepíted, akkor kidobja a dokumentumot.
    És ott van telepítés után a: SWAT 4\system\content könyvtárban is: SWAT 4 Admin Mod Readme.doc néven.
  • dragon11
    Valaki nem tudná leírni nekem vagy egy dok-ot feltölteni vlahova a GEZ legfrisebb cuccait, értsd: plz kick cc spectator meg ezek....köszi...
  • RMarvin
    Foglalkozott már valaki innen swat4-hez pályaszerkesztéssel? Esetleg tudtok-é magyar nyelvű tutorial-t hozzá?
  • jzsolt
    a laptopod hardver tulajdonságain a kreativitás nem segít apa...esetleg másik laptop de az legalább olyan kreatív mint lee kolega asztali gépre vonatkozó ötlete
  • Headlong
    Kössz ez már nekem is eszembejutott. Nincs asztali gépem. Valami kreaívabb megoldás?