6531
-
#4242 Valahol régebben láttad, de aztán nem úgyhogy nem létezik? -
#4241 No tehát megpróbálom összefoglalni az eddigi feltett és már meg is válaszolt kérdésekre a választ:
Swat4 magyarosítás: valahol régebben láttam, azóta sehol, semmilyen oldalon nem láttam, tehát nem létezik hozzá. Illetve teljesen felesleges is, mivel ez egy elég egyszerű FPS játék nem sok szerepe van a szöveges résznek...
Swat4 gold: Swat4 alapjáték + 1.1 patch + The Stetchkov Sindycate
kiegészítés egyben ami megjelent magyar nyelven is, így a fenti kérdésre meg adhatja a választ. Ez többek szerint a MediaMarkt-ban beszerezhető, az áráról konkrétumokat nem tudok mondani.
Swat5: Eddig sehol, semmilyen konkrétum nem látott róla napvilágot, csak 1-1 user írkált be találgatásokat. A swat4 minőségéből illetve életéből szerintem egyenesen következik, hogy nem nem lesz 5. része a sorozatnak. (esetleg majd egyszer más fejlesztők által)
Milyen modok vannak: Az, hogy milyen modok, pályák, kiegészítések jelentek meg róla a fenti "Gyakran Ismételt Kérdések" menüben megtalálható, webcímmel együtt.
Egyéb infók a fenti linkeken elérhetőek. -
#4240 Én semilyen infot nem látok SWAT 5-ről (csak PSP-re :S), még olyat se hogy be lenne jelentve. Asszem 2005-ben lett kiadva a SWAT 4. -
#4239 hát jaja 2000ft ért télleg nem sok.(reális ár).amugy most megint megpasztok a kérdésem miatt,de kérdem: mikor jön az 5 ki meg ez a 4-et meik évben adták ki? -
pokolipeti #4238 Én is sokáig úgy voltam,majd lesz egyszer nem érdekel,de már régóta megvan a swat 4 és még mindeig az egyik legjobb játéknak tartom,így nem sajnáltam rá azt a 2000 Ft-ot,hogy magyar legyen,vayg egyátalán,hogy eredeti.Ez a játék annyit bőven megér.Mármint "halálmadár" szerint van 990 Ft.ért media markt-ba.Bár egyetértek mycso-val ebben az ügyben...
De lényegtelen!Aki tud angolul annak király,aki annyira szereti ezt a játékot,és nem olyan fasza azért angolból akkor mgeveszi 2000 FT-ért. -
#4237 vhol láttam a gold-ot feltöltve...magyarul... -
#4236 és válaszotál:D amugy gondoltam hogy nincs hamár SZSX4is irta:"Akkor ugyanúgy állunk, mert én is nagyjából vágom, de egyetértek, azért egyszerűbb, ha magyar." majd egyszer lessz talán:D -
#4235 gold edition a boltba magyarul jelent meg. letölteni magyarosítást nem lehet. -
#4234 nincs -
pokolipeti #4233 Leo erre most már inkább nem is válaszolunk... -
#4232 hi!
van vhol a játékhoz magyarosítás? -
#4231 kössz visszaolvastam és semmi...legalább betetted volna már a választ akkor..de köszi azért :) -
SZSX4 #4230 Akkor ugyanúgy állunk, mert én is nagyjából vágom, de egyetértek, azért egyszerűbb, ha magyar. -
#4229 10Hsz-szel olvass legalább vissza...Istenem^^ -
#4228 rám célzol?:D nagyjából vágom de van ami nem stimmel..azért is lenne jobb akkor ha magyar lenne. -
SZSX4 #4227 Itt senki esm tud angolul? -
#4226 hali!
kérdezném hogy a swat4 magyaritása már megvan máshol mert a magyaritasok.hu n nem találtam...vki segitene? -
#4225 jaja... fényrudat én is kerestem.... aztán beállításoknál láttam az L betűt. és műxik!!!
magyar peccs? vki? -
#4224 Fhú nem tudom...télleg bocsi fogalmam nincs mi baja lehet...kizárt, h egy újratelepítés megoldaná dehát sose tudni. -
#4223 Fény rudak azok vannak, lehet ledobni játékba, azthiszem L -re val alapban állítva (de nézd meg a beállításokat, lightstick néven van ha jól tom). -
pokolipeti #4222 Jónak néz ki az a 2 fegyver,bár nemtudom,úgyhogy azért jólenne tudni hol a fenébe van.Dragon te milyen szinten vitted végig?Mert lehet,hogy könnyűn,vagy normálon vagy mindegy,nem jelenik meg.Mert van az a kis fény rúd,az se jelenik meg,de azt leírják a kézi könyvbe,hogy azt nem jelzi ki az alapból van.De ezekről semmi ilyet nem ír.Azt mond el neked hol lehet ki választani,hol jelenik meg? -
SZSX4 #4221 Ez az, megcsinálsz mindent pályát 100 pontosra, és semmi. Nincs az a kettő. -
#4220 na... hát ez az!
ott nincs! -
#4219 Hát nem tudom.:S Keresd még a second. pityunál meg a primary.-inél is.:) -
pokolipeti #4218 Ja és swat 5-ről van valami hír?Lesz egyátalán??? -
pokolipeti #4217 Néha nekem is leagadnak a játékosaim de kb. ez csak 3 küldetésente egyszer fordul elő.Olyankor odamegyek és egyszerűen nekik megyek,és jönn szoktak.Ha nem jön akkor leszarom aztán megyek egyedül vagy még a "megmaradt" társakkal.Neked hol,vagy hogy jelenik meg Dragon az a 2 fegyver?Mert én is mindig minden szart megcsinálok,még viszonylag jó pontozást is kapok.De akkor mi van még??? -
#4216 jó helyen, jó időben! :D és csak a lábam rendezték le... a hülye gold meg vhol a háttérben öregemberekre ügyelt!
amúgy az miért van, h egyszer-egyszer vmelyik tag nem követi az utasításaimat... vhol lemarad és ott áll, mint fax a laxiban! -
#4215 hát, én mindent úgy csináltam, ahogy kell... összes kap gyorskötözőt, gyanúsított is OFF-olva... fegyver összeszedve!!! :S mi lehet a gixer?
mindig írta, h melyik az új fegyver... de azt a 2-t nagyon nem találom sehol!!! -
#4214 Mindent.Letartóztatod a civilt.Lelövöd sucpets/tartóztatod.Etc.;-) -
#4213 quest ->
felkutatás
hivatalos vizsgálat
keresés
kutatás
nyomozás
vizsgálat
mit keressek? :D -
pokolipeti #4212 Már kértelek titeket,hogy magyarul beszéljetek.Ez most dragonra vonatkozik.Lemongrass én is sokszor végig vittem a Stetchkovot és pont amiket írtál,nekem se jelennek meg.Nem tudom pontosan miért nem,de gondolom erre akart válaszolni dragon,csak...
Én is kiváncsi vagyok ez miért van,bár most vettem meg úgyhogy csak most vettem észre egy napja. -
#4211 Végig kell vinni a questeket, és mellé kapod az újakat.:) -
#4210 az én embereimmel nincs gond... bár néha a darázst + a CS-t olyan bénán dobják be az ajtón, h senkinek nem lesz semmi baja!
Más!
Stetchkov syndicate!
a leírásban az szerepel, h fellehet szabadítani új fegyvereket... nos, nekem a 5,56mm-es könnyű géppuska + a Mark 19 félautomata pisztoly nem jelent meg. /+ a páncél nélkült sem találtam sehol!/
help. -
SZSX4 #4209 Szerintem csak emberfüggő, hogy ki mit vár el a beosztottaitól. Szerintem megfelőlen teljesítenek a srácok. (to Pokolipeti: F.T.acs.) -
pokolipeti #4208 Csak ne a civileket... -
pokolipeti #4207 Én nagyon jól kijövök a társakkal, rengeteget segítenek.Könnyebb küldetésen jobb nekik az a paprika fegyver,és akkor 90-100 pontosan meg lehet csinálni.Nehezebbeknél,meg hagy írtsák a népet! -
lee56 #4206 "very high" - akarommondani, very hard akart az ott lenni :) -
lee56 #4205 Amikor elkezdtem swat4 singléjét, és éles fegyvert kaptak a "társaim", kb 2 perc alatt vagy lelőttek valakit (társ inkluzive) vagy megölették magukat, ugyhogy nekem csak utban voltak, max 1-2 gránátot dobálgattam velük meg c4es ajtórobbantgatások/beflashelés, egyebekre alkalmatlanok voltak :))
Nehéz fokozaton meg szerintem egyenesen lehetetlen AI-val egycsapatban megcsinálni a pályákat, ha a swatos társaidat felfegyverzed az lesz a very high fokozat :) -
SZSX4 #4204 Ez nem igaz, kérdezd csak pokolipetit. -
SZSX4 #4203 Szerintem teljesen jó, ha könnyűn átviszed, mert akkor legalább már felszabadítottad az összes pályát, és akkor nem kell idegeskedjél, ha legközelebb nem sikerül vmi. És így tudsz az alapjáték 14 pályáján és a Stetchkov 7 pályáján saját küldetéseket csinálni.