S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
Nos, nálam a net: 6M le és 400k fel.
Ezzel, olyan 8 emberig szinte teljesen tökéletes lagg mentes játékot lehet csinálni (nagyban függ a fent lévõ emberektõl) --> ha feljött egy külföldi kicsit 100 feletti pinggel, akkor már néha elég szépen be-be laggolt.
Amikor 10-en voltunk fent (volt közte 1-2 külfödi is) akkor is játszható volt, csak többször elõfordult 1-1 nagyobb lagg --> de kibírható volt.
Egyébként magyaroknak 8-10 embernél 60-80 körül volt a ping (néha kicsit alatta vagy felette).
Közben futtattam egy TeamSpeak Servert, amin 3-an voltunk --> ez is tökéletesen mûködött.
Dedikált szervert indítottam, volt hogy néha kiléptem a játékból, a szervert futni hagytam, és netezgettem --> egy sávszél kihasztnálság figyelõ progival közben néztem az aktuális adatmozgást és sem a fel, sem a le töltés nem ugrott bele a max értékbe.
De a procim néha beleugrott 100-as terheltségbe, 70-kötüli terheltségbe pedig elég soxor (Core 2 Duo E6300)
A lényeg, hogy egy jobb procival (szerintem mindenképp valami 2 magos) + megfelelõ mennyiségû rammal + egy manapság átlagos sebességûnek mondható nettel simán lehet servert hostolni.
Egy "probléma" volt vele, hogy a szerver csakis a SWAT4 saját szerverkeresõjében jelent meg, szerverkeresõ progik nem látták.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
A civilnek (túsznak) nincs fegyvere, nem is lõ rád,rákell kiabálni, hogy adja meg magát, ha nem hajlandó akkor szembe kell fújni a pepper spray-el.
H-val elõveszed a bilicset és megbilincseled õket, majd ránézel és megnyomod az F-et (ezzel jelenti a központnak vagy minek).
Új vagyok, tegnap kezdtem el játszani, lenne pár kérdésem:
Honnan tudom, hogy egy ember túsz, vagy bûnözõ?
Ha csak civil, hogyan menekítem ki?
Van 1 kérdésem. Haverokkal leszedtük a H.S.M Enhancements v3.0: Reloaded mod-ot. Hamachi-n játszunk. Eddig mindig ment kieggel vagy a nélkül de ha felrakjuk a modot kiírja hogy connection failed vagy vmi hasonlót nem tudjátok véletlen hogy ez mitõl van?
Létezik, hogy eredeti játékkal ne tudjak csatlakozni (pl tört szerverhez)?
.: mobilize.hu :.
Végigjátszással viszont eddig még sehol nem találkoztam (még külföldi oldalakon sem) --> valószínûleg azért, mert erre sincsen semmi szükség.
A faq/single player résznél röviden és tömören le van írva a játék lényege --> ez az összes pályára vonatkozik, tehát abszolult semmi bonyolultság nincsen benne.
Köszi
Az lenne a kérdésem hogy a swat 4-ben hogy lehet a halottat azonosítani melyik gombbal vagy paranccsal?
Hát, szánalmas: még büszkén be is vallja, hogy õ csítel és hogy ez milyen jó....
Talán nas-nak a szerverén voltunk, szóltam is nekik, hogy ne banolják, mert had szórakozzunk picit, de "sajnos " mindíg kibanolták.
Pedig szegény csávó még így a csítjével együtt is iszonyat nagy láma volt --> szívesen szétkötöttem vona még az agyát is.
Én már csak egyet nemértek: neki valószínûleg nem jó ez a játék, mert csítet kell használnia, ugyanis annyira szerencsétlen SÕT még csíttel is ûberbéna és mások játékát is elcseszi, mert nem tudnak mások normálisan játszani tõle. Tehát az ilyen ember szerintetek miért jár fel szerverekre játszani?????? Mert én komolyan nem értem (mondjuk valószínûleg verik a szülei, meg az iskolában is verik, stb... aztán ezzel próbálja levezetni a dühét, ugyanis a való életben is egy szánalomra sem méltó szarcsimbók)
Na most ez csak így eszembejutott
Ja meg még egy dolog eszembejutott, miközben írtam: Egyszer szívesen összehoznék egy pl.: 5v5 bs funwart egy általam kiválasztott emberkékbõl álló csapattal (klánfüggetlenül) VS. 5 csíterbõl álló emberbõl álló csapat. Kíváncsi lennék a végeredményére.... (bár ide a mi részünkrõl kellene kis összeszokottság)
.: mobilize.hu :.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Bár a múltkor is tanultam újat egy COOP meccs alatt, amikor a sógorom egy kicsit mellé lõtt a stingeres gránátvetõvel: véletlenül alámpakolta a gránátot a krízishelyzet közepén, oszt meg is nyekkentem abban a pillanatban.
lap alján!
Érdemes letölteni a trailert
Na mind1, azért nem mászok fel pestre, az tuti...
1. Köszönöm az infót az 1990 Ft-os alap+kieg-kiadásról.
2. Sógorom épp most hívott, hogy a westendben vett belõle eleget, úgyhogy javaslom mindenkinek akinek még nincs meg, hogy szaladjon. Egyébként ma megnéztem a pólusban és az árkádban (MM), ott 7990 Ft-ért adják!!!! Ne az a durva.
3. A Take Down-al én sem értem mit pöcsölnek ennyit, január végén azzal tömjénezték magukat, hogy valszeg már az elsõ negyedév vége elõtt kész lesz. Hát nem lett. S ami még szomorúbb, de remélem csak én értettem félre: NEM lesz benne COOP mod! (hogy ütnék agyon azt, amelyik ezt kitalálta...