6531
-
Haresz80 #4322 Megcsinálam mindent a képek szerint, de nem lett jó. Most az van elmentve, akármikor megnyitom, hogy lefelé sorba van 10480;10481;10482;10483
Ip adressek végén "1" van
Protocol: ALL
Enable: 4 pipa, oda ahova írtam 10480......10483
Kihúztam a routert, visszadugtam, és megint csak LAN-ba láttam.
-
#4321 Szerintem a kieg a jó, gondolom egy porton fut az egész.Dll fájl nem kell, mert átírja a portot a csatlakozáshoz, s ha a szervered kész, nem lehet csatlakozni.:) -
Haresz80 #4320 Ja és ott csak Swat3 és Swat4 Tss van, meik a jó? -
Haresz80 #4319 Okéoké, és honnan szerezhetek tört engine.dll-t? -
#4318 Nem, neked ez kell kiválasztod a routered, játékot, beírod a routered ip-jét, beírja a képbe, képekkel illusztrálja, megcsinálod..router resi...kész vagy.(lehetőleg fix ip-vel csináld h megmaradjon a portforward..)
A routeredbe úgy tudsz belépni, hogy megnyitod a böngészőt "http://routeredipcíme és bentvagy..:) aztán kéri a passt, ha smc, akkor smcadmin, ha nem, akkor admin-nal próbálkozz..:) ha elfelejtetted a sajátot..:) -
Haresz80 #4317 Nem baj, majd én is feltalálom magam egy idő után, ha kapok elég infót.
Nem tudja vki, honnan szerezhetek egy tört engine.dll fájlt? Thx előre is. -
#4316 Semmi baj, én meg a serverekhez. :P
Amugy már nem kell segitség, feltaláltam magam.
Bocsi, én se tudok neked segiteni. -
Haresz80 #4315 1.Hello, ez az oldal tud segíteni abban, hogy lássák a szerverem, ha routerem van?
2.Pályaépítéshez nem értek, sry. -
#4314 Helló!
Valaki nem tud valami pályát vagy pdf-et pályaszerkeztési segitségnek?
Már majdnem minden tudás birtokába vagyok, csak a hangok nem mennek.
Előre köszi. -
jzsolt #4313 nekem tökéletesen megy az 1.0 alatt az 1.1-es gezmod22
a cd kulcsos probléma pedig az engine.dll-ből adódik -
#4312 vedd meg gyáriba -
Haresz80 #4311 Jó, de van egy szerver ahol mindig fönt vagyok, meg külföldi 1.0-ás szervereken is ki van írva, hogy admin mod by gez (version 22). Akkor nekik hogy megy? -
#4310 Én meg leírtam, hogy 1.1 és tss alatt működik ;)
Esetleg nézegesd meg a régebbi admin modokatis, hátha valamelyik megy 1.0 alatt is. -
Haresz80 #4309 Leírtam, hogy a szerver 1.0-ás, és nem tudjuk fölrakni az admin módot -
Haresz80 #4308 De nekem nem tss-re kell. -
cumfu #4307 úgygondoltam h a magyar játék magyar nyelvi fájlai kellenének :P -
cumfu #4306 valaki eltudná küldeni nekem a magyarosítást, vagy tudna linket adni, ahonnan le tudnám szedni? Előre is köszi. Itt a fórumba jelezzétek ha tudtok segíteni. -
#4305 aha -
cumfu #4304 ja és mégvalami! tört játékkal tudok multizni? -
cumfu #4303 heló! nekem régen volt a swat 4-hez magyarosításom, de már nincs meg, ás interneten sem találom. valaki tudna segíteni honnan tudnám leszedni, és a kieghez van magyarosítás? (magyarul szivesebben játszanék vele) Előre is köszi a válaszokat. -
#4302 Adminmod 11 és tss alatt működik.
Fent kell lennie az admin és a kliens módnak is.
Ha elindult a szerver akkor az ikonra jobb klik, és ot az optionsban kell beállítani a jelszavakat, webadmin felhasználókat.
Ha pl router mögül küldöd, akkor kicsit trükközni kell. -
RMarvin #4301 Nem tudom, nem értek hozzá, de mint végfelhasználó sajnos nem tudom használni a terméket. Még valahogy elviseltem azt, hogy az orromig is alig látok, de amikor meglőttek, gyakorlatilag szétesett, összemosódott, szétfolyt, hullámzott és összecsavarodott a kép, mindezt egyben kb 3-4 másodpercen keresztül. Na ekkor gyalultam le végleg a játékot a gépemről... -
Haresz80 #4300 Hello, csinált az egyik haverom egy szervert, de nem lehet felmenni rá, mert a CD key-el van baja.
Másik probléma, hogy letöltöttük az admin módot, a 22-es verziót, de csak Tss-hez, meg 1.1-es szerverre van telepítő. A szever 1.0-ás.
Telepítettük az 1.1-et, hátha jó, de semmi, nem tudjuk hogy hogy kell csinálni, hogy admin lehessen vki, meg webadmin. Láttam egy képet, hogy néz ki egy adminnak a táblázat meg minden, semmi változás nem lett. Vki tudna segíteni? A szerver látszott a listában. -
#4299 Méghogy homályos , ez a nextgen graf Szerintem is elég
szembántó. -
RMarvin #4298 azok a rendkívül homályos látási viszonyok mire voltak jók a vegas1-ben? Én emiatt nem játszottam vele. -
#4297 Tegnap este is a Raven shieldet toltam coop-ban,az a baj már csak amcsi szerverek vannak de azért esténként vagyunk páran.Viszont a Vegas 2 multiban visszahoznak 13 RS pályát felturbózva, az lesz a királyság -
SZSX4 #4296 Igen, ezt már én is feltettem... -
RMarvin #4295 ...arról nem is beszélve, hogy a COOPERATIVE multimódot mintha egyenesen betiltották volna a Q3 óta. Nem egy fórumban tesznek fel olyan kérdéseket, (itt is) hogy "mi az a COOP mod"? -
RMarvin #4294 Ezt azzal egészíteném ki, hogy jelenleg is kb. ugyanott tartunk: sci-fi és fantasy ezerrel. Amiben nincs mana, ork, zombie vagy éppen színes konténerekbe bújtatott idióták lézer-plazma-antianyag-sugárral annak a játéknak már nehéz dolga van a piacon... -
Malaga #4293 Ne viccelj ! 1998-ban megjelent az álrealizmus igényével először fellépő FPS a Rainbow Six. Abban az időben tombolt a sci-fi és fantasy, ezért is volt rendkívüli a valóság ilyetén leképzése. Ez a kőkemény taktikai progisorozat mára, egy igen szórakoztató könnyed árkád-taktikai valamivé alakult (lásd Vegas). Hozzáteszem, sajnos.
Habár, ha erősen belegondolok a Deer Hunter (1997) volt az első FPS mely szimulációs igénnyel lépett fel, igaz ebben még térképen lehetett csak mozogni. -
SZSX4 #4292 Má' bocsi, hogy megkérdezem, de mi az a Rainbow Six? Még nem is hallottam róla. -
SZSX4 #4291 -
#4290 Fura, nekem maax 22kb/s el jönne le >< 1mb-es nettel ..routerrel, portforward megvan csinálva...érdekes...más gémet csak szúrópróba szerűen 133kb/s ...fura...pont ezt nem seedelik grr.><^^ -
pokolipeti #4289 Lehet azt 200 kb/s -al is tölteni... -
#4288 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már töltöm a swat3-at torrenten, mit mondjak?Nem seedelik vissza, ennyire lejárt gém lenne?13kb/s-el csorog le >< szánalógomb -
Malaga #4287 Helló !
SWAT 3, 1999-ben vagyunk, tehát csak a Rainbow Six második részével összevethető. Grafikailag szebb, a mesterséges intelligencia a SWAT-ban sokrétűbb, természetesebben reagálják le a környezeti változásokat, nem úgy, mint akinek hátul is van szeme, a tűzcsoportunk behatol közvetlen parancsunkra a támadott helységbe (RS-ben a Raven Shieldben jelent csak meg), ill. embereink megpróbálnak szituációhoz alkalmazkodó pozíciót felvenni, nem csak vonatoznak mögöttünk. Hátránya, hogy sokkalta könnyebb, mint az RS. A fegyver nem látszik, csak egy stilizált irányzék, habár remek moddal ez fegyverenként autentikusabban megváltoztatható. Modokból van néhány nagyon hasznos, rajongói pályák rengeteg. Hangulata teljesen a SWAT 4-é, szubjektíve semmi változás.
Mielőtt Rainbow Six (mármint a régi hiteles) rajongók megorrolnának rám, hangsúlyozom magam inkább RS (a régi) hívő vagyok, de a SWAT-ok szórakoztatóbbak. -
pokolipeti #4286 Én lehet,hogy letöltöm a swat 3-at csak kipróbálni.Bár attól félek a swat 4 után azért szar lesz.SZSX4 te is töltsd le aztán próbáld ki! -
#4285 Én mikor SWAT 3-al játszottam semmit nem értettem belőle, mit kell csinálni, miért, hol vagyok, stb. Úgy rémlik nagyon buta volt az ellenség, de lehet, hogy rosszul rémlik. :) -
SZSX4 #4284 A SWAT 3 az milyen minőségű volt, tehát az egy jó játék volt, mert azt nem ismerem. -
Haresz80 #4283 Én is próbáltam, de nem ment. Egyébként csak a Swat4 TSS van a játékok között, meg a Swat3, sima 4 nincs, nem tom gond-e az.