S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csaknem pitta? 😄
Hali, nem vltam mostanában egy jó másfél hónapig (nem volt netem), aztán most megint elkezdtem játszogatni.
Hát beszarás mennyi csíter van és milyen pofátlan módon használják.
Szörnyû.
A héten 2-t is találtam (tazer után forogtak).
A másik a sok szájkaratés hülyegyerek --> beszól, csíterez, okoskodik, stb. ..., pedig csak õ szerencsétlen és azért nem jön neki semmi össze.
Szánalmas.
Régebben míg egész napokat végigjátszottam, mostanság már egy félóra is sok, mert annyi barom van. Bár ha pont olyan szerverre megek fel, ahol sok normális ismerõs van, akkor ott azért elvagyok szinte akármeddig.
Ja igen ismerõs --> van egy cimbim, aki már régóta swatozik, nagyjából megyeget is neki, aztán most rákapott a csítre (aim + wh) és sajnos már vagy 3-4 hónapja használja is. A többiek állandóan nagy elismeréssel áradoznak róla, hogy mennyire jól megy neki.....
Múltkor ezzel a társasággal swatoztam, aztán velük is csak kb fél óráig bírtam, mert felidegesített, hogy az az ember, aki pár hónapja még nagyon lelõni sem tudott most olyan helyekrõl kiszed, hogy csak pislogok.
Persze nem álltam neki csíterezni, kötekedni mert jóban vagyunk, de ettõl függetlenül szánalmasnak tartom.
Hát így hírtelen ez az elmúlt pár hónap termése.
Hát beszarás mennyi csíter van és milyen pofátlan módon használják.
Szörnyû.
A héten 2-t is találtam (tazer után forogtak).
A másik a sok szájkaratés hülyegyerek --> beszól, csíterez, okoskodik, stb. ..., pedig csak õ szerencsétlen és azért nem jön neki semmi össze.
Szánalmas.
Régebben míg egész napokat végigjátszottam, mostanság már egy félóra is sok, mert annyi barom van. Bár ha pont olyan szerverre megek fel, ahol sok normális ismerõs van, akkor ott azért elvagyok szinte akármeddig.
Ja igen ismerõs --> van egy cimbim, aki már régóta swatozik, nagyjából megyeget is neki, aztán most rákapott a csítre (aim + wh) és sajnos már vagy 3-4 hónapja használja is. A többiek állandóan nagy elismeréssel áradoznak róla, hogy mennyire jól megy neki.....
Múltkor ezzel a társasággal swatoztam, aztán velük is csak kb fél óráig bírtam, mert felidegesített, hogy az az ember, aki pár hónapja még nagyon lelõni sem tudott most olyan helyekrõl kiszed, hogy csak pislogok.
Persze nem álltam neki csíterezni, kötekedni mert jóban vagyunk, de ettõl függetlenül szánalmasnak tartom.
Hát így hírtelen ez az elmúlt pár hónap termése.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
én nem vagyok gonosz, szóval hozd fel nyugodtan.
ne legyél gonosz Dragon
Figy itt nem kell osztani az észt másnak...Már unalmas,hogy elkezdessz itt vitázni,mindketõtöknek ajánlanám az észszerû fórumozást.Köszi.
SWAT képzeld tudok angolul. Nem azért kell a magyaritás, hanem más okokbol. Köszi peti a linket!
JA és, nem warez oldal. Nem ujdonság. De gondoltam ha 1x le lett irva akkor valakinek meg van a link..nc-
JA és, nem warez oldal. Nem ujdonság. De gondoltam ha 1x le lett irva akkor valakinek meg van a link..nc-
Ja és még annyi,hogy a FAQ-ban a játék és történetébõl le lehet tölteni egy +8-as pályacsomagot,meg egy + 3-mas pályacsomagot.De hova kell azokat bemásolni?
Sziasztok!Nem lehet valahonnan a swat 4 eredeti játékhoz,letölteni a mentéseket.Végig vittem de uninstalálnom kellett.Ha tudtok segíteni légyszi írjatok!Kösz!
www.independence.fake.hu
Itt vagyok regisztrálva.Rámész hogy keresés:swat
És kidobja,hogy swat4+magyarítás.De elég szar a magyarítás.Pár dolgot fordított csak le.De azért jobb mint a semmi.
(a magyarítást mindent eredeti beállításra vissza állít.Csak a mentést haggya meg.De nekem akció közben,ha esc-et nyomtam a menübõl mindent eltüntetett.Így szar volt játszani.De van akinek tökéletesen megy.)
Itt vagyok regisztrálva.Rámész hogy keresés:swat
És kidobja,hogy swat4+magyarítás.De elég szar a magyarítás.Pár dolgot fordított csak le.De azért jobb mint a semmi.
(a magyarítást mindent eredeti beállításra vissza állít.Csak a mentést haggya meg.De nekem akció közben,ha esc-et nyomtam a menübõl mindent eltüntetett.Így szar volt játszani.De van akinek tökéletesen megy.)
ez nem warez topik/oldal/... menjél, google a barátod....
http://9gag.com/gag/5135249
Azért kiváncsi lennék hogy hol találtál te a swathoz magyaritást.. ^^
Sziasztok!
Láttam hogy volt már kérdés hogy honnan lehet letölteni a swat4-et. Be volt szurva egy link 2 exe-vel. Ha valakinek megvan még az a link akkor légyszives küldje el megint. Mert vagy 50 oldallal odébb láttam, de sajnos nem tudom hogy hol és sok lenne azt mind átolvasni.
Elöre is köszönöm!
Láttam hogy volt már kérdés hogy honnan lehet letölteni a swat4-et. Be volt szurva egy link 2 exe-vel. Ha valakinek megvan még az a link akkor légyszives küldje el megint. Mert vagy 50 oldallal odébb láttam, de sajnos nem tudom hogy hol és sok lenne azt mind átolvasni.
Elöre is köszönöm!
Hogyha szinte egy szót nem tudsz angolul, akkor nem jó úgy játszani akkor se. Pl. bemész az optionsba és nem tudsz semmit, vagy a csapat irányításkor nem érted mit mondasz. Nem jó. Mondom, próbálj meg egy olyan nyelvû játékkal játszani, amin még a startot se érted 😊
Én se értettem sokáig, csak mostanába jutottam német meg orosz játékokhoz, és semmilyen nyelvi tudás nem kellene, de egyszerûen nem jó! (uninstall lett a végén).
/ Na jó, azt a Code of Honor-t nem csak a német nyelv miatt töröltem le 😛 de tudnék példát mondani mást is /
Én se értettem sokáig, csak mostanába jutottam német meg orosz játékokhoz, és semmilyen nyelvi tudás nem kellene, de egyszerûen nem jó! (uninstall lett a végén).
/ Na jó, azt a Code of Honor-t nem csak a német nyelv miatt töröltem le 😛 de tudnék példát mondani mást is /
hát nekem angol a játék..szvsz ahoz nem kéne.. mert nem igényel nagy angol tudást 😄
http://9gag.com/gag/5135249
Van már magyarítás...
Ha tudsz viszonylag angolul, akkor próbáld ki németül a játékot (nemtom hogy lehet-e), és sztem megérted minek kell egyeseknek ilyen játékhoz is magyarosítás 😛
Na a Media Markt-ba 1-ek kevesebb Swat4+kieg pack van 😄
Megérte szerintem már csak a magyarításnak kell elkészülni és teljes az öröm!
Megérte szerintem már csak a magyarításnak kell elkészülni és teljes az öröm!
Next PC upgrade: 2022
Valaki(k) jöjjön multizni!!
Valszeg a GOLD. De ha átküldöd a címet, akkor én is vetnék rá egy pillantást
Sziasztok!Nekem megvan a swat 4 alapjáték és a swat 4 The Stetchkov Sindycate.De találtam egy letöltõ oldalon olyat,hogy swat 4 special edition.Na abban mi van?
Felszínes megoldás a fekete halálos játék kifagyásra:
- Reinstall
- teljeskörü szoftverfrissítés (én neten keresztül alaplapi frissítést, videokari, és DirectX frissítést csináltam)
- EasyCleaner -rel a fölösleges registereket, fölösleges file-okat(én 1,5 Gb nyi fölös adatot találtam vele), dupla file -okat törölni. (én a fölösleges rendszerrel együtt induló alkalmazásokat is kitöröltem)
- Feltelepíteni a SWAT 4 -et
- Feltelepíteni az 1.1 Patch filet
- Bemásolni a hozzá tartozó crack (.exe) és .dll file-t.
- Játszani, gyakorolni, letölteni a X-Fire szerverkeresõ programot és jönni NETre játszani! 😄
----
Azért írtam hogy felszínes megoldás, mert egyelõre még kétszer kigfagyott a játék! (viszont ez elõtt minden él órában, illetve hamarabb!)
Nekem a FAQ megjelenik mozilla-val.Nem tudtok valamit a swat 5-rõl?
Nekem semmi bajom sem volt a bannerral, pedig Firefox-hívõ vagyok. Na mindegy. A lényeg, hogy a www.hot-swat-mods.com-on 5 db mission pack-be gyûjtötték az eddigi user mappok nagy részét, szóval csak egyszerûen regelni kell, oszt lehet lefelé töltögetni.
Ne haragudjatok, hogy megint off-olok evvel kapcsolatban, tudom hogy már elege van mindenkinek belõlem.
Se operával, se Mozilla-val nem jön be a faq mostmár 😞
Opera-val minen jó, tehát látom a banner alatt futó 2 linket, de a Gyakran ismételt kérdésekre (akár a képre kattintok), nem kezd el töleni, csak üres oldalt hoz be... mozilla-val szintúgy. Ha másképp írom be, akkor hiba a lap megjelenésekor, valószínûleg rosszul írta be a linket...). Mondjuk gond van a Hamachi faq-jával, és az egyik sms-es warez olal se hajlandó bejönni egyik böngészõvel se.
Ezek a hibák csak nálam vannak? mert ha igen akkor újratelepítem a gépet a hétvégén, vagy holnap... (bár sztem amúgyis, mert valami nem jó a gépemen se)
Se operával, se Mozilla-val nem jön be a faq mostmár 😞
Opera-val minen jó, tehát látom a banner alatt futó 2 linket, de a Gyakran ismételt kérdésekre (akár a képre kattintok), nem kezd el töleni, csak üres oldalt hoz be... mozilla-val szintúgy. Ha másképp írom be, akkor hiba a lap megjelenésekor, valószínûleg rosszul írta be a linket...). Mondjuk gond van a Hamachi faq-jával, és az egyik sms-es warez olal se hajlandó bejönni egyik böngészõvel se.
Ezek a hibák csak nálam vannak? mert ha igen akkor újratelepítem a gépet a hétvégén, vagy holnap... (bár sztem amúgyis, mert valami nem jó a gépemen se)
Nekem kezd elegem lenni a Mozilla-ból. Mostmár nem csak itt vannak gondjaim (mint a faq nem jelenik meg), hanem mostmár a FAQ se jön be mozilla-val, de ugyan ez van már több oldallal is (Ie-vel meg bejön). Azóta van amióta új verzió jött...hihetetlen
Lehet, hogy crackelted a játékot, és úgy akarod patchelni. Telepítsd újra a játékot és utána egybõl patcheld, majd aztán szedd le az 1.1-es cracket (gamecopyworld.com, ha nicns meg a játék kiegészítõ, ha meg megvan akkor a kiegészítõ lemezén lévõ patch és crack jó is)
Valaki segítsen már az ideg szét vet ezerhelyrõl letöltöttem a swat 1.1 patcet még se jó valaki ajáljon egy megbízható linket pl ahonnan az a valki leszedte és neki megy vele elõre is köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!Csak annyi,hogy van magyarítás a swat 4-hez.Az egyik magyar torrnet oldalon fenn van,maga a játék+a magyarítás!Vagyis lehet hogy már máshonnan is meglehet szerezni!
Valami nagyon nem kóser!!!
Megvettük az origi swat4+kieget, de a kieggel 90%-ban nem lehet join-olni. Állandóan azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy: "Connection to server rejected (invalid content)" Ez mi a francot jelent??? Ma már harmadszorra húztam újra az egészet, de a jelenség megmaradt, a többieknek szintén. A végén már a régi "biztonsági másolatot" zúztam föl, de ugyanez ahiba. Valami jó ötlet van valakinek?
Plííízzz!
Megvettük az origi swat4+kieget, de a kieggel 90%-ban nem lehet join-olni. Állandóan azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy: "Connection to server rejected (invalid content)" Ez mi a francot jelent??? Ma már harmadszorra húztam újra az egészet, de a jelenség megmaradt, a többieknek szintén. A végén már a régi "biztonsági másolatot" zúztam föl, de ugyanez ahiba. Valami jó ötlet van valakinek?
Plííízzz!
Visszaraktam a linket a banner alá, mármint a bannerra katintva is elérhatõ a FAQ, a másik link viszont csak a banner alatt futó szövegben található meg: http://www.swatgamers.hu/
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Internet explorerrel bejön, a kép alatt megy a szöveg, és az egér is megváltozik, Mozilla-ba nem :-(
Természetesen Mozilla-t használok. És türelmes is vagyok! De link a kép alatt nincs!! 😊
kép
kép
Jah, emlékszem hogy írta már valaki. A probléma ottvan, hogy nincs link 😄
Kép alatt rögtön az üzenõ van!
Kép alatt rögtön az üzenõ van!