6531
  • xxdani
    amúgy meg ha valaki elmagyarázza hogyan kell leszedni belőle a magyar nyelvi fájlokat szívesen felpakolom
  • xxdani
    Egy kérdés. Végre megvettem eredetibe a játékot . Maga a swat4 nekem 2-3szor lassabban tölt be mint másnak és nem értem miért hisz jobb a gépem mint nekik. a setchkov multija pedig mindíg kiírja hogy nem sikerült csatlakozni vagy valami hasonló pedig előtte 4percen kersztűl töltött. miért lehet ez?
  • xxdani
    mind a két játék jó a maga kategóriájában.
  • Balumann
    Sztem a SWAT 4 azért jobb játék a Jointnál :) Jointot én Hamachival játszottam és tényleg jó móka egy ideig, de azért nem egy swat 4 :D (szivesen játszanék még azzal is, csak senki nem akar :D)
  • dragon11
    Nincs 2ezreded megvenni, vagy letölteni ?^_^ spec nekem is tört van és vígan felmek minden serverre 1.1-be (3-4kivétel, de arra úgy se mennék^^)
  • Lazlo
    Eredeti Joint operations és a kiegészítőjét cserélném a Swat4-re és a kiegére! privit akit érdekel!
  • Haresz80
    Már megvan, kibogarásztam a menüből a kick cc menu-t. Kösz a clientet!!
  • Haresz80
    Nem jön be semmi gomb miután beírtam a jelszót, pedig föltettem. Sajnos nem tudok angolul. Törölni kell a rendes AMmodot?
  • Haresz80
    Kössz a gyors választ. Ugye ezzel is tudok mindent (kick, ban, mute, lesslethal, noweapons, makevip, spec, view, balance, ember átrakása)??
  • simonl #4353
    Sziasztok,

Engem is érdekelnének a magyar nyelvi fájlok....valaki közkincsé tudná tenni??
    Szerintem sokan megköszönnénk.

És még mielőtt valaki rettentő okosan jelezné, hogy vegyem meg 1990 jó magyar forintért, tájékoztatásul közlöm, hogy én még 8 ill 6 ezerért vettem meg a játékot és kiegészítőjét.

• vzoole
    miértnem raksz fel inkább admin client-et...
    és hasonló felöletet kapsz a játékban mint a webadmin.

a következő kérdésedre pedig a válasz...

http://www.gezmods.co.uk/
    és itt client mod 13... és readme-t is olvasd el.
  • Haresz80
    Meg tudná mondani vki, hogy hogy kell az admin módban gombokat beállítani, hogy ne kelljen gépelgetni hogy kick ac kick user az ö betü megnyomása után. Segítséget előre is köszönöm.
  • Haresz80
    Olvass vissza 1-2-3 oldalt és megtalálod asszem.
  • grebber
    Megvette valaki magyar nyelven a gamet? Nemtudná feltenni a nyelvi fájlokat?
  • Lithius
    Hello! Kéne egy kis help :)

A problémám az hogy csináltam egy Szervert de kéne hozzá egy ilyen futószöveg:

--------
    Rules:
    -ez
    -meg
    -ez
    -és
    -ez
    --------

Ezt hogy???

A másik hogy hogyan tudnék Webadmint kreálni
    Hogy kell, mi kell hozzá...

Előre is köszi
  • dragon11
    Kijött PS-re a TartgetLibert, PC-re nem várható semmi?:(
  • Haresz80
    De nem tudnak feljönni a szerveremre, me a connetingnél elakad az egész, később meg kiírja, hogy: The connection to the server has failed.
    Most ez ellen mit tehetek?? Meg nem tudok belépni adminnak se, szal megvan minden gond.
  • Scottt
    Nem játszok régóta ezzel ajátékkal.De ha tudok segítek
  • dragon11
    DMZ-nek hívják, de ne tedd, kiteszed a netre tűzfal nélkül..:) ezért van a portforward..
  • Haresz80
    Hogy tudom kilőni a router tűzfalát? Bemegyek a routerbe --> tovább már nem tudom. Gondolom Security. De nem tudok angolul, ezért pls részletesen (annyira azért ne) írjátok le hogy hogy kell. Thx.
  • Haresz80
    És arra is szeretnék megoldást találni, hogy miért van az, hogy belépésnél a connecting-nél tovább nem megy semmi, egy idő után meg megszakad a kapcsolat, azt mehetek vissza a menübe. Ezért nem népesül a szerver.
  • Haresz80
    Tudnál segíteni, hogy hogy kell beállítani, hogy ki legyen admin, meg webadmin, meg minden szar. Előre is kösz.
  • Scottt
    itt[Nem olvastam vissza^^]
  • Haresz80
    Igen, routerem van, de portforwaldoltam.
  • mycso
    Most adminmod-al megy a szeró?
  • dragon11
    Értem.Nincs mit, gondoltam felnézek hozzád, de 1.1-es vagyok:) Nem baj..:) jó játékot.
  • Haresz80
    Kösz mindent eddig. 1.0-ba fut a szerver, a sebességem meg 1,4 mb/s a mérés alapján. Papíron 1,7mb/s.
  • dragon11
    Örülök, hogy segítettem, és nem idegesítessz nyugi..:) e részéhez már nem értek, sorry.Ha megkérdezhetem, a servered, 1.1 vagy 1.0-ba fut?:) És hány mb/s-es a neted?:)
  • Haresz80
    Beírom az admin jelszót. pipa, és nem csinál semmit. Mi lehet a probléma, nem tudjátok?
  • Haresz80
    --Hun VIP Server--
  • Haresz80
    Megnéztem az IP-t, 1 helyett 100 (ciki).
    Működik, csak amikor föl akartam menni joinban, akkor kiírja alul, hogy connecting, és 2-3 perc múlva meg hogy The connection to the server has failed.
  • grebber
    Start->Futtatás-> Beirod cmd az ióott bejövö ablakba meg hogy : ipconfig/all.

Lehet van sokkal egyszerűb is én így szoktam.
  • Haresz80
    Hol nézzem meg, a gépem IP-jét? Bocs hogy idegesítelek a hülye kérdéseimmel, de vhonnan mindent meg kell tudnom.
  • dragon11
    Nod32-be nem hiszem van tűzfal, ha nincs az internet között dedis serverbe se, és dedi nélküli szerverbe se, akkor valamit elszúrtál a portforwardba. az "1"-nek a géped ip-jének kell lenni..:) ha ez jó, akkor nem tudom mi a gond!
  • Haresz80
    Hogy nézhetem meg, hogy blokkolja-e?
  • Haresz80
    NOD32-m van.
  • dragon11
    Akkor valami belső tűzfal, vírusírtóban tűzfal, nem blokkolhatja?:)
  • Haresz80
    Arra van állítva.
  • dragon11
    Mert Internet-be kell indítani a servert, nem LAN-be:) Internet:)
  • Haresz80
    Mármint a szervert.