S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb játék az interneten kezdödik. Ott van a legjobb hangulat(többnyireÖ Szóval ha van otthon neted, akkor nosza gyere gamelni 😄
Dragon, én örültem volna ha bevesznek a HK-sok és nem nyalizoknak hivnám öket. Mert ellettél sok helyröl küldve 😄D😄 NAS, LGC etc.. 😄
(bocs az ész osztásért mester) 😄
Balumann
jaa! Hát multiba csak élõ játékosok vannak, és ott mindenki tud parancsot adni, de senkinek sem kötelezõ a másik parancsát teljesíteni. 😄

trogerzsiger
neeeem félreérted😄 na tudom hogy kell parancsolni meg minden. de hoyg eleht azt hogy mint a singliben hogy csak én tudjak parancsolni a többiek meg csak engedelmeskedni?

Balumann
Lol, egér jobb clickel lehet elõhozni a parancsadó menüt. De nézz körül a beállításokba, ha ott körülnézel rájöttél volna magadtól is.

trogerzsiger
üdv!

tegnap ismerõssel nyomtuk hamachin és azt láttam hogy én nem tudok parancsolni hogy open bang clear meg ezek hanem csak roger meg gogogo
azt hogy csináltam hogy ez lett?

na, picit lejjebb van ilyen is : StartupFullscreen=True , ezt ird át False-ra talán ugy menni fog ablakban

Hát izé, nem tudom biztosra mer sose futtattam ablakban a swat4-et, de a swat4.ini-ben van ilyen beállítás, ugyhogy valahogy csak tudja 😊

WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900
MenuViewportX=640
MenuViewportY=480

Yoda001
10 ezer forint naponta.....<#taps><#taps>

http://9gag.com/gag/5135249

Egyébként a nem teljes magyarosításért mennyibe kerül a sms? <#conf>

Mikor várható hogy kész lesz a magyarosítás "tesztelése"?
#3794 irtátok.

Értem, köszi a választ.

mycso
Nemtok róla, hogy így lehetne futtatni.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Van rá valamilyen mód hogy ablakban futassuk a játékot? a FAQ-ban és a hivatalos honlapon ilyesmit nem találtam.

mycso
FAQ ???

Balumann
😄

Scottt
* Óvó

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Mint az oviban 😛

GYerekek ne veszekedjetek de õ kezdte te meg folytattad de õ kezdte menj a sarokba😛

Csúnya ovó néni 😛

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
Pont te kérdezed? 😛 Ahányszor látlak játékba, mindig valakivel veszekszel 😊

Scottt
kaméLEON<#vigyor><#taps><#lama><#banplz><#idiota><#idiota>

dragon11
Muszály confictolni?

Elnézést,hogy megsértettem kegyed.
autoszimulator
igen.

.: mobilize.hu :.

akk mondjuk ha csak simán felrakom a swat 4 et és még nem crackelem akkor jó lesz a patch?
autoszimulator
Törölni kell a krekkelt exedet, mert az originált írja át, a crackelt exe pedig módosítva van. A gamecopyworld-on van eredeti exe... vagy másold fel a cd-rõl.

Elkezdem telepítni a patchot de utolso pár pillantban megál és valami swat 4 exe-t hogy nem lehet upragelni vagy mit.
és nem teszi fel a patchot akkor most mit tudok csinálni hogy
feltudjam rakni a kieget? mert nem engedi amig nincs fent az 1.1 es patch
elöre is kösz
hi all
valaki tudna nekem adni egy linet hogy honan tölthetem le az 1.1 es patchot? elöre is köszi
Örülök, hogy neked ilyen jó a szemed, de azért enged meg nekem, hogy számomra ez így ne legyen tökéletes! Ettõl még a játék nagyon jó és élvezetes...

www.smart-bus.hu

Szia!Szerintem semmi baj nincs a célkereszttel.És ez a világ legjobb játéka!Nem tudom neked,hogy olvad bele,de nekem nem csinálja!
beleolvad a környezetbe, néha fogalmam sincs, hogy merre célzok és azért itt rövid idõ alatt kell elég pontosan célozni...fegyvermodellel és egy picit okosabb "társakkal" egy kiváló játék lenne.

www.smart-bus.hu

mycso
Nem lehet.

Egyébként mi a baj vele????

Sziasztok! Most kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, egyedül a célkereszttel nem vagyok kibékülve! Nem lehet átállítani, vagy cserélni? Legalább a szinét... Köszi...

www.smart-bus.hu

Balumann
Nemhiszem el, hogy nem lenne leírva vagy az oldalon, vagy egy nfo-ba benne. Nem tom egyébként még nem töltötem le módot.

Köszi!Még annyit,hogyha letöltöttem a plusz küldetéseket azt hova kell berakni?
Balumann
Azthiszem itt!

Honnan lehet letölteni a swat 4-hez valami + pályacsomagot amit a karrier módba tudok használni?
Spray for everyone!
dragon11
Nem nem az..azon is szokott lennide most ezen nem..hagyjuk...írtam pm-et írj vissza.köszi.

autoszimulator
wic

dragon11
Szánalom a sok sprayman az egyik serveren...Tactical-ba van rakva nem primary weapon-ba nem véletlenül,hogy nem azzal kell szaladgálni..Na mind1 nem nevezem meg a server nevét......

mycso
Jó neked...

Nekem is most volt egy jó hónapos pihim, aztán most visszajöttem gamelni.

Nekem eddig nem akadt, viszont most iszonyat mód akad, még médium beállítások mellett is. (volt egy proci cserém C2D E6300 --> CeleronD 2.8)

autoszimulator
jah

nistvan

dragon11
Akkor ismerlek ám téged,én Dragon játszottam már veled nemis egyszer!X-Fired van?

Balumann
Én is visszatérek játszani, kis szünet után. Ma is játszottam. És mostmár az új gépemen nem is akad, isteni volt így játszani 😄

autoszimulator
régen gamearena, manapság változó, fõként az épp nem üres magyarokon, wic, s4hu..
nevem régen n_!sTv4n, manapság szimplán piTTa^ 😄

dragon11
Milyen,és melyik mi a neve?😄

dragon11
Amúgy csak rád voltam kíváncsi😊.Én Dragon😊Milyen szerveren szoktál játszani?

autoszimulator
én mindenféle néven, HST vagy vLr prefix, de legtöbbször egyikse 😄

dragon11
Aki swatozik írja már le milyen néven gamel.Köszi😊

csakde, lol (nemistudtamhogy teis sg-zel)

autoszimulator
csaknem joeee?