S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon, én örültem volna ha bevesznek a HK-sok és nem nyalizoknak hivnám öket. Mert ellettél sok helyröl küldve 😄D😄 NAS, LGC etc.. 😄
(bocs az ész osztásért mester) 😄
tegnap ismerõssel nyomtuk hamachin és azt láttam hogy én nem tudok parancsolni hogy open bang clear meg ezek hanem csak roger meg gogogo
azt hogy csináltam hogy ez lett?
WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900
MenuViewportX=640
MenuViewportY=480
#3794 irtátok.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
GYerekek ne veszekedjetek de õ kezdte te meg folytattad de õ kezdte menj a sarokba😛
Csúnya ovó néni 😛
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
.: mobilize.hu :.
és nem teszi fel a patchot akkor most mit tudok csinálni hogy
feltudjam rakni a kieget? mert nem engedi amig nincs fent az 1.1 es patch
elöre is kösz
valaki tudna nekem adni egy linet hogy honan tölthetem le az 1.1 es patchot? elöre is köszi
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként mi a baj vele????
www.smart-bus.hu
Nekem is most volt egy jó hónapos pihim, aztán most visszajöttem gamelni.
Nekem eddig nem akadt, viszont most iszonyat mód akad, még médium beállítások mellett is. (volt egy proci cserém C2D E6300 --> CeleronD 2.8)
nevem régen n_!sTv4n, manapság szimplán piTTa^ 😄
.: mobilize.hu :.