S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a vga, az in.6100-asokkal kb. egy kat. meg az integrált intel vga-kal(900-950).
Tesóm gépe a64 3200+ (venice) + GF6600 na ezen high beállítás mellett 1024*768 szépen megy. (a very high még a 6600gt-t is megfektette viszont 7300GT-vel már siklott)
int. 6150-es vga-s lapom volt egy a64 3000+-al és hát low 800*600-ban sem nyújtott maximális játékélményt (akadozgatott) bár azt vettem észre így low-on mind1 volt hogy 800*600 vagy 1024*768.
Ebbõl kifolyólag nehezen tudom elhinni a te állításod.
Bár ezt is embere válogatja, ha neked úgytûnik ez zsír és tudsz játszani, akkor ok...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Kösz szépen a segítséget! 😉
Egy újabb feladatot szeretnék megoldani online szerveren. Elméletileg van egy leírás arról, hogy hogyan lehet kijavítani azt, hogy ne csak betûket és számokat lehessen játékos névnek beírni hanem szimbólumokat is, ezáltal lehetõvé téve a "színes" nevek használatát. Namost ez nekem tökre nem akar mûködni. A leírás szerint 2 ini fájlban kell a language kulcsot int-re állítani eng helyett de ez nemigen mûködik. Van valakinek tudomása arról, hogyan lehet ezt megoldani?
Elõre is köszi a segítségeket!
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 3123 MHz with 2046MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8800 GTS (6250)
UserName: 1
ComputerName: OLDCF9609CBC3D
Application location: E:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
History: UGameEngine::GetMD5ConfigFiles <- UGameEngine::AuthorizeClient <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo <(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'>(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'> <- MainLoop
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Miután eltünik a loading csík ez adja. vista-val, más drivert használva ugyanezt kapom.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Bár most nézem, van mellé 1 GB ramod, hát valami médium körüli beállítással el kell döcögnie...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
most megnéztem xfire-be a szerver tulajdonságokat, tényleg 1.0 . Nah mind1 akkor. Miért játszanak ilyen sokan 1.0 -val? :S
Hihetetlen idegesítõ, hogy semmi hibát nem ír, egyszerûen nem kezd el tölteni, csak bejön a töltõképernyõ és megáll.
Létezik olyan pályacsomag amit single player módban is tudok játszani?
Honnan tölthetem le, és hogyan lehet mûködésbe hozni? (milyen mappát hova kell másolni? stb.)
Köszi a válaszokat és a segítséget😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De figyelni kell arra is, hogy a fegyverhez tartozó lõszereket le kell cserélni a cserélt fegyverére mert különben lehet hogy összeakad vagy a fene tudja. játék közben mikor lerak a pályára kiírja hogy a szerver néhány eszközödet lecserélte. Az eszközök pontos paramétere, neve a swat4equipment.ini fájlban kereshetõ meg.
Azért köszi a segítséget 😊
ott van 3 sor amiben átírom hogy milyen fegyvert szeretnék milyenre és azt a 3 sort elvileg csak bemásolom a dynamicloadout.ini currentmultiplayerloadout részhez?
Én még tüzetesebben nem olvastam át csak átfutottam rajta.
Egyébként miért nem 1.1-ben tolod?
Viszont megnézni egyelõre nemtom az admin modot, mert eladtam a vga-m (jelenleg egy 1mb-os s3 van) és így nemtok a swatba belépni.
Köszi!
1.0 vagy 1.1???
Majd utána nézek holnapra, hogy hogyan kell fegyót kivenni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csináltam egy online szervert és gez mod 22-vel fut. Szeretném beállítani, hogy .45 smg-t ne lehessen használni. Ebben tud valaki segíteni? Láttam olyan szervert, ahol ha azt akartam használni akkor automatikusan egy másik fegyvert kaptam helyette. Valami ilyesmire gondoltam.