6531
-
#4402 Támogatja a game egyátalán? -
#4401 kicsit OFF: öhm ha itt a swatos fórumba rámentek a válasz gombra vagy hogy hanyadik üzenet nektek is így jelenik meg? a más sg-s oldalon semmi baj. és bocsi az offért
-
#4400 Nég1.
Valaki nem tudja hogy az AA (Antialiasing - élsimítás) mi a fenéért nem használja a játék, hiába állítom be neki a driverbe?(nhancerrel) -
#4399 Jeee :)
Köszi még1x. :)
-
#4398 Köszönöm, nézem is rögvest :) -
#4397 feltöltve: swat4textura -
#4396 Lehet a patch miatt, na meg nálam fent van a kieg is. -
#4395 Nem mert az a honosítás vmiben más mint amit én használok, és ugyanúgy nincsenek ékezetek :) -
#4394 Mire kell neked az a fájl amit feltettem az nem jó neked?? -
#4393 igen, thx :) -
#4392 oda oda ha megjöttem délután feltöltöm. SwatFonts.hun_utx SwatFonts.utx
kettő fonts is van kell mindkettő nem? -
#4391 Még hányan tegyék fel? :) -
#4390 megköszönném szépen én is a magyarítást :) -
#4389 Hát ez nem gyütt be xD
Oda tudnád adni még a content/textures/SwatFonts.utx fileod? :)
Illetve ebből a mappából mindent amibe bent a font szó xD
Max 2-3mb lesz becsomizva :)
Thx előre is, aztán ha így sem jó akkor befogom:) -
#4388 opp 1 textures mappával kevesebb xD -
#4387 Thx, már látom mi maradt ki a múltkoriból :)
Textures\Textures\SwatFonts.eng_utx
ez :) -
#4386 Swat 4 magyarítás
Eredeti magyar verzióból kiszedve! Nemtudom hogy müködik együtt a patchekkel még nem probáltam csak alappal!
-
#4385 Ékezetes karakterekre hogy beszélted rá? :) -
rockerboci #4384 Honnan lehet leszedni? -
#4383 Minek ehhez magyarosítás.. am jó^^ -
#4382 Magyarítás müködése képekben :D
-
#4381 valaki nem tudja mi a progi neve ami fut a háttérbe de megkönnyíti a netes játéknál a gyakran használt mondatok bepötyögését mert az a progi feladata ha megnyomom valamelyik számot a billentyűzeten akkor autómatikusan elküldi a már előre begépelt üzenetet -
norbi99992 #4380 sziasztok nagyon kéne a segitség
letöltöttem a játékot de probaverzios vagyis nem teljes változat hanem idökorlátozott 1 óráig lehet jáccani vele
ha a crackelek akkor jo lessz mert én más probaverzios játékoknál kiprobáltam és az idökorlátozás eltünt lécci segitsetek naogyon sürgös lennni vagy tudtok valami más megoldást akkor irjátok már le
-
kicsirobi #4379 Ha végigviszem a karriert akkor kapok új fegyvereket?
Mert se AK-m nincs a kiegbe,meg semmi új:/
Vagy ha van valami jó oldal ahol vannak fegyverek(pl:Gold desert)
Akkor légyszi egy linket nyomjatok már.
Na és ha kiegeket teszek még az nem befolyásolja a játék eredetiségét?
Előre is köszi a válaszokat -
simonl #4378 Tehát csak válogassam ki a .hun kiterjesztésű fájlokat és azokat másoljam a játék system könyvtárába?
Köszi a választ.... -
simonl #4377 Köszönöm a fáradozásod...ki is próbálom....király vagy:) -
Wampa #4376 Üdv
Nem tud valaki fegyver modokat?A Stechkowra feltett SSF moddal tolom.Érdekes az alapjátékos SSF modba több fegyvert tettek.
Van valaki aki mod nélkül végigment SP ben ugy hogy az alap lőtulajdonságokba nem nyult bele?
Ez a dolog nagyon rossz.Főleg hogy az Mp5 meg az UMP összes variácioja is igen pontos fegyverek.
Akkora hibahatárral lőni mint az alapon van nem tud swat-os:)A sebzésről nem is beszélve.Kétszer fejen lőtt terka simán legyalogolta az osztagom:)
Most igy OK,a SSF modban nagyon jó.
Most ami halálra idegesit,hogy egy tusz általában két hangon beszél:)
A másik egy ritka inyencség,nem tudom hogy a bankos pálya(ahol a tetőről indulsz)a mod része e....
Gyanum szerint átették a SWAT3 pályáit(azt meg spanyolul nyomtam:)
Na dörögnek le a lépcsőn vitéz embereim ,és 100 ból kétszer az egyik kitöri a nyakát a lépcsőn!
Sose látom mert én vagyok elől,de vagy ez van,vagy egy létező pályára modoltak,és valami hiba maradt ....mert most jut eszembe hogy ugyancsak a mod egy pályáján lelőtt egy láthatatlan terrorista,akit viszont az embereim lőttek le:) -
#4375 Engem nem zavar, szerintem másokat sem.=) csak azért van spoilerba, hogy ne legyen warez.. -
#4374 a link látszik a spoilerbe is :D -
RMarvin #4373 kösz a zuppot. Érdekes, hogy annyira hozzászoktam már itt az angolhoz, hogy 5 perc után már raktam is vissza... -
#4372 -
rockerboci #4371 Működik
Arról nem tudtok valamit, hogy lehet-e kapni új fegyvert? Most tartok a gyémántos helyen. -
rockerboci #4370 Töltöm én is. Remélem jó lesz
És ezer köszönet -
#4369 Müxik jól! :) (egyébként a hun kiterjesztésű fileokra volt szükség :))
Köszi mégg1x.
Egy dolog hibádzik már csak, mégpedig az ékezetes karakterek. Amik hol kimaradnak, hol nincs az adott betűn ékezet.(gondolom a magyar verzió más fontkészlettel dolgozik)
Node ennyi baj legyen :D -
#4368 Thx, mindjárt ránézek :) -
#4367 Feltöltöttem ide a system mappákat. Remélem tudtam segíteni. -
#4366 ÁÁÁ a másodikat elbaxtam:)
Szal a kiegé:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\ContentExpansion\System -
#4365 Szedj le hozzá nocd cracket :)
A nyelvi fájlokat meg elviekben a system mappába tárolja a játék.
Tehát:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System
a kiegészítőét pedig a:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System
Itt szvsz csak az ini fileokra van szükség, de feltölthetnéd az egész mappát (mind2) ha nem probléma :)2x46mb kb.. Ha betömöríted, jóval kisebb lesz.
Előre is thx mindenki nevébe:) -
#4364 jah és még egy kérdés. nem lehet valahogy megoldani hogy ne a cd-t koptassa hanem felmásolom iso-ba a cd-t és onnan futtassa a játékot? -
simonl #4363 A szándékot mindenesetre köszönöm, köszönjük.
Sajnos nem vagyok egy nagy PC guru, gondolom lesz itt valaki akivel összefogva megoldhatjuk a dolgot:D
Az összefogáshoz én leginkább a lelkesedést tudom hozzáadni:D
Az is kérdés, hogy mi akinek eredeti de nem magyar a verzió hova másoljik majd be?