S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Na megnéztem ezt az 1.2-es verziót....

Hát ez egy nagy sz@r...
Még bugosabb, mint 1.1-el.
A fegyók, maszkok, pályamódosítások nem lennének rosszak, de inkább a bugokat próbálnák csökkenteni.

Ez is inkáb egy "mod" mert patch-nek semmi féle képpen nem nevezném.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Úgy kell (érdemes) telepíteni...

Csináljunk egy másolatot a teljes SWAT4 mappáról... és a másolatra teelpítsük a patch-et.

Így alapból az 1.1 marad, és pl xfire-bõl is 1.1-re csatlakozik...
De ha 1.2-re vágyunk akkor a másolt SWAT4 mappából indítsuk a játékot.
(érdemes elõtte manuálisan kiengedni tûzfalon, nekem fagyott ez elmulasztása miatt)

Tegnap már vagy 10 szerver futott
mycso
És 1.1-es szerverre beenged???

Na mit szoltok a nemhivatalos 1.2 patch-hez?
http://www.hellbringerentertainment.com/downloads/s4unofficial/swat4_unofficial_en_11_12.exe

Elég sokmindent ígértek a leírásban...
-átrendezett pályák fair, nem kempelhetõ spawnokkal...
hát az új foodwallon VIP módban a swat olyan rossz helyen születik hogy nem jött ki belõle élve senki se (de télleg)...
(természetesen csak akkor ha a swat lent spawn-ol... így ha a sus fent van akkor vége a játékélménynek)

-sok új fegyver...
a legtöbb szerintem gagyi, régi fegyverek új skin-nel (minimális módosítással)...
ami jó:
/tripla tazer... (érdekes... kétszer kell tölteni, de háromszor lehet vele lõni)
/Deser Eagle... szinte colt pyton csak 8 golyóval és 9mm-es sebességével (kedvenc fegyverem is lett)

-új ruházat...
/van sok új "fejvédõ"... (pl: hokimaszk) de semmit nem védenek, csak jól néz ki.
/lehet védõruházat nélkül is rohangálni, de szintén nem elõnyös mert nem leszel gyorsabb, csak védetlenebb.

-kijavítják a bugokat...
én szinte minden bugot megtaláltam amik benne voltak, tehát...

Nekem ez csak egy jókis mod-nak tûnik, nem pedig egy javító patch-nek.
hali
nekem olyan gondom van hogy ha valamiért kidob játék közben az asztalra, mikor visszalépek eltünik az összes szöveg, tehát nem tudok semmit csinálni, mert a main menüben is csak a háttér van, reinstall segit, de ha utánna megint kidob az asztalra, ugyanez lesz... nem tudjátok miért?
köszi

letérdel, de nem ír se space-t se use-t :@

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

mycso
Hát, ha nemtudod megkötni, akkor tézereld le vagy fújd le pepper spray-vel, addig amíg le nem térdel, hogy megköthesd.

Mindenkit meg kell kötni, civilt, terroristát egyaránt.

majd megnézem, most azonban olyan gondom van a második pályán h letartóztetom a rosszfiút megmentek mindenkit, és nem válik completed-dé az all civillians rescued. mindent körbejártam, és a nyanyát nem lehet se le spacézni se le F-ezni, ha lelövöm akkor meg mission failed. hol kéne h legyen még civil? (akit találtam: egy fegyveres ember, 2 csaj, egy nyanya, és a dagadt rosszember)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hali, nem kell oda patch, csak picit körülnézel a swat4.ini fájlban (kiegészitõnél persze a saját swat4x.ini-jében), megkeresed az alábbi sorokat és olyan felbontást adsz meg amiet csak szeretnél 😊

WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900

például ilyet 😊

Hi, nincs valami patch széles vásznú monitorhoz? elõre is köszi

Hali !

Valaki tud hozzá olyan modot amivel lehetne 2-3 fõs multplayer coop-ban plusz swat-os AI társakat berakni ?
Ahogy annak idején a SWAT3 EE -ben lehetett játszani ?

Ami a modokat illeti én SinglePlayerben a SSFRealismMod -ot találtam a legjobbnak, a v2.1 az alapjátékhoz a 3.0 az exphez....

Mr_no_NaMe
Hi!
Volt 1 mod régebben ami használhatóvá tette SP-ben az összes tiltott fegyvert (AK, ingram, csomó pisztoly stb) csak elfelejtettem a nevét. Valaki meg tudná mondani?
Lehet hogy ti már régen észrevettétek, de én csak most - hogy a villanykörte a vízbõl neon fénycsõként tükrözõdik vissza :-)
geri777

már 5. pályán vok elég jol megy csak néha bekapok 1 pár golyot mert nem lövöm le öket csak sokolom meg stb XD de az elöt 5* felsztolitom XD

nah azért köxi nagyn jo game 😊

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Én tudok egy magyarosítást,de az nekem letörölt pár dolgot a játékból.És elég szar volt úgy játszani+ csak egy két dolgot fordít le,de feladatokat nem.Úgyhogy sokra nem mész vele.De gy két szint után,rájössz mit hogy kell csinálni és akkor tényleg nagyon-nagyon jó játék!
A feladat végtelen egyszerû, civileket nem lelõni, rosszfiúkat (suspect)
letartóztatni - bilincs H betû -, vagy lehetõleg felszólítás (space)után lelõni. Némely pályán be kell gyûjteni pár dolgot. Rá fogsz jönni szerintem, jó szórakozást😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

geri777
PEDig kéne mert igy unalmas játszani hogy nem tudom mi a feladat 😞

még ojan ssincsen ami használhato de még nincsen kész?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Szia,

Nincs magyarítás.....és ahogy kinéz nem is lesz!

geri777
sziasztok magyaritást valaki belinkelne?

kb arra hogy jácchass az 1.1-es szervereken 😊 (amugymeg beirod a gugléba hogy swat4 1.1 patch readme, aztán mosolyogsz hogy sokkal egyszerübb mint fórumon kérdezõsködni :p)

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a FAQ-ban az 1.1-es patch az mire jó?Köszi
Császtok!Most szereztem meg a játékot.NAgyon jóó.Most fejesztem még csak meg a trainer.Úgy mondjuk könnyebb lenne ha lenne magyaritasom.Hallotam h vhol készül már egy.Ha vkinek van vmi ötlete vagy magyarítása az kérem segítsen.!!!Elõre is thanks!!
Take Down, még mindig sponzort keres. De ha visszaolvasol leirtam bövebben 5 hsz-el lejebb..szvsz take down nem most lesz..
Üdv,

Köszi a konzol tippet....
És tudtok-e valami aktuális infot a Take Down mod-ról, patch-rõl ?

szerintem a tûzfal blokkolja, nekem akkor csinált ilyet.

Konzol gomb: ö
Üdv.,

Köszi a segítséget, találtam is vmi konzolparancsot
press ~
open Sp-mapname
Kérdésem, hogyan jön be a konzol?? mi a bill. kombináció? (az AltGR 1 re nem reagál)és ha ez megvan, hol hozzam elõ a konzolt? a játék vagy a pálya betöltése után?

Szerintem indítsd a TSS-t, mert néhány map kimondottan az alá készült. Ha single modban akarsz jáccani, akkor a pályát a konzolból kell elindítani, de fogalmam sincs melyik paranccsal.

Üdv mindenki! Rákattintok az istall swat 4-re majd, hosszú várakozás után ezt írja ki: 1607: Unable to install InstallShield Scripting Runtime -majd kilép. valaki megoldás?

Sziasztok,

Letöltöttem a HSM Costum Maps Expansion v3 -at, kicsomagoltam és szépen ott is vannak a .s4m filék a Content/Maps könyvtárban.
Kérdésem, hogy ezek a pályák single player módban hogyan kerülnek elõ?
Végigjátszás után adja õket sorban?
Eredeti SWAT4 alapjáték és TSS van fenn, melyiket indítsam el?😊

Köszi a válaszokat

nagyon fasza... emiatt kb 5x telepítettem újra a játékot és kb 3x a gépemet... ráadásul tegnap volt a levegõben valami szar mert munkahelyemen ügyeletes voltam és olyan dolgok történtek hogy csak néztem. a gépemet is csak valamikor estére sikerült újrahúznom mert egyszerûen nem volt hajlandó feltelepülni. próbáltam mentett ghost image-et visszaállítani de az is cseszett elindulni 😄 azát a végére annyira ideges voltam, hogy egy mentést a nagy kavarodásban véletlenül egy másik partícióra húztam rá úgyhogy ami ott volt az huss...elszállt mint a kismadár 😄 de akkor mostmár tudom, hogy ha ilyen van akkor nem nálam van a hiba. köcsög gamespy...
mycso
Ja tegnap énis megint összefutottam ezzel.. nem a játék hibája hanem a szerverkeresõ mögött álló gamespy-é.

olyat csinált már valakinek a játék, hogy ha átállítom a szerver keresõt internetre akkor elkezd akadni a keresõ. kb 3 másodpercenként megakad 2 másodpercre és nem talál egyetlen szervert sem. nem segített sem a játék újratelepítése sem, se az egész gép újratelepítése sem. sõt megpróbáltam hálózaton elindítani a játékot egy másik géprõl és azon is ugyanezt csinálja. ez az egész csak úgy egyik percrõl a másikra történt. úgyhogy most gyakorlatilag lefosta magát a keresõ motorja. TSS-ben ugyanez a helyzet. Valakinek ötlet? a lan keresõ megy rendesen
lécci segitseetek!nekem a spanyol nyelvû van meg!kellene az angol nyelv fájl!lcci help!
valóban mûködik...úgylátszik valamit elcseszhettem a manuális buherálással 😊
mycso
Mindegyik módban csináltam már szervert asszem.

mondjuk ha lanon csinálom akkor jó...akkor lehet nálam van valami fos...majd játszok vele
Rd-ben is? mert barricade-ban meg az összes többiben nekem is jó csak RD-ben nem tudom kiszedni a pipát
mycso
Én csináltam és mûködött normálisan.

csinált már valaki TSS szervert? azon belül is rapid deploymentet. vajon az programhiba hogy ennél a fajtánál nem lehet kivenni a pipát onnan hogy ne legyenek csoportra jellemzõ fegyverek hanem mindenki ugyanazokat a fegyvereket használja vagy ez szándékos? mert akkor nagyon elkefélték 😞
Na sziasztok,

Letöltöttem a sok közül egy HSM Map Pack -ot, hogyan tudom azt a játékban aktiválni? Végigjátszás után jönnek? vagy hogy is van ez?😊

Köszi a segítséget...

mycso
Hát chipset, vga driver cseréje illetve a swathoz rakd fel az 1.1 patch-et!

Sziasztok,

Tudnátok pár mod -ot a swat4 ill. Stechkov -hoz amit singliben is lehet játszani? Új pályák, fegyverek stb.?
Továbbá technikai segítséget is kérek hogyan kell ezeket telepíteni, mely mappákat hova kell másolni, felülírni stb.

Köszönöm elõre is....

Sziasztok!
Msi notim van, és nem tudok játszani a swattal. A menüben nincsenek meg a szövegek, címek, nincs mire katiintanom, meg néha nem is a képet mutatja, hanem vonalakat. Ja. Turion X2-Tl-52 Gef Go7400 1 gb ram... Mit tudok csinálni?
köszi
autoszimulator
pont/enter

.: mobilize.hu :.

a második verzió a nyerõ verzió! van már egy szerverem sima 1.0-ban de ki akarom próbálni a TSS-t is.

Köszi a segítséget!
Take Down mod nem tölthetö még le. Sponsort keresnek vagy fél éve, de nem találtak és szerintem nem is lesz. Szóval ne éld bele magad annyira..

Hogyha az a problémád hogy nem tudsz csatlakozni a szerverekhez mert azt irja ki hogy "CD key faild" vagy ehez hasonló szöveget, akkor csak aza választásod van hogy megveszed a játékot eredetiben. Mert nem hiszem hogy van olyan jó szivü ember aki megadja az eredeti CD kulcsát..Ha viszont te akarsz szervert késziteni és azt akarod hogy arra tudjanak felmenni és ne irja ki a fentebb elhangzott szöveget, akkor pedig www.gamecopyworld.com ott SWAT4 TSS és public server crack. Töltsd le másold be a TSS system könyvtárába.

PONT/ENTER 😄
Szevasztok!

Nem tud valaki megdobni a TSS-hez egy "tök legális engine.dll-el" hogy lehessen csatlakozni a szerverhez? 😄D

Tengermély tisztelettel...
Hello
A Take down mod még nem tölthetõ le valahonnét,illetve nem tud valaki jó fegyver modot?
Balumann
Szerintem egy 2800-as procin, és 756 ram feletti gépen nem lassul be a játék már, egy sebességgel menne a játék, grafikában pedig a vga-tól függ, hogy mennyit bír.

mycso
Magyarán az van amit én írtam, nem futott rendesen...

Én sima futás alatt azt értem, hogy nem akad meg soha-semmikor!!!
Mind2 lent leírt gépben 512mb ram volt, ami szvsz. azért elégséges ehez a játékhoz. (pályatöltések, szerver töltéseknél látom inkább a sok ram elõnyét)
Én ti4200-al játszottam valami midi beállítások környékén.