6531
  • chelsea18
    Hello!Nem tudja valaki hogy lesz a a SWAT 4 hez magyarosítás???
    Írjatok!!!!
  • Lithius
    Én ehez hülye vagyok... hogy lehet megváltoztatni a vIP fegyverét?
  • Zeller01
    Hello!

Swatosok segítsetek!
    Multiban szeretnék játszani kiválasztok egy szervert csatlakozok fellép eddig ok pálya bejön látom a többit, hogy szedik az ellent. Coop módról lenne szó. Megy a kőr, mikor vége új pályát töltene be de kiírja, hogy időtúllépés miatt nem tud csatlakozni! Mire visszamegyek a kőr már megy és nem tudok játszani! Pingem 200körüli bár nem tudom miért 8mbit a net 1.1 patch tűzfal kikapcs.
    HELP!!!
  • Lithius
    Ezer hála érte, úúú anyám :'( az amod.doc ból származik... ÚÚÚÚÚÚ ez nagyon cink... csak olvasnom kellett volna... thx
  • xxdani
    egy swat-os szerverről
  • AlexCross
    két pontért: honnan származik az idézet?
  • AlexCross
    [AMMod.AMGameMod]
    AutoAction

array string This is an array of commands (ac, print and wait), which will loop. The idea is for a repeating set of messages and ac commands, you can decide the time (in seconds) between each message. An example would be:

AutoAction=“print Hello”
    AutoAction=“wait 5”
    AutoAction=“print This server has no rules”
    AutoAction=“ac balanceteams”
    AutoAction=”wait 60”

Adding the above into your config, would print the message ‘Hello’, wait 5 seconds, then print the message ‘This server has no rules’, then balance the teams, then wait 60 seconds, then repeat the process.
  • dragon11
    Lelövik, akkor, mint a valóságban= rálőnek, 3x-os felszólításra nem reagálnak lelövik.Hát kevés volt nekik az idő XD
  • qtab986
    A bénák az lehet.Beküldöm őket.Hallom ahogy kiabálnak a bűnözőkkel aztán mégis őket puffantják le.Nincs egy kapcsoló,hogy bemennek és aki nem dobta el a fegyvert azt lelőjjék?Könyebb lenne az élet.Szerintem egyszerűbb lenne ha egyedül játszanám végig mint egy FPS-t.
  • dragon11
    Mert pl lehet bug is, hogy beállt a mosógép mögé etc..és nem szívja be a gránátot.Csapattársak meg bénák:)
  • qtab986
    Miért van az,hogy lelövik az embereim amikor bemennek a szobába pedig előtte dobnak be gránátot.
  • Lithius
    Sziasztok!

Én még mindig nem tudom hogy lehet Futószöveget (Rules kiirása) kiiratni... Nekem az kéne hogy kb minden percben megjelenjen egy szöveg... ezt hogy??? az meg a másik hogy mi az a MOTD (Message of the Day, ezt tudom) és hogy lehet belőni???

Előre is köszönöm: Lithius
  • xxdani
    Na hali. Feltöltöttem a swat fanoknak egy nem éppenséggel új de király programot lehet ismeritek már de hátha nem akkor itt az idelye:) ezzel a progival egy előre kreált színes vagy sima mondatot tudsz elküldeni egy gombnyomással. Leírás a rarba.
    A progi
  • vzoole
    igen én
  • dragon11
    Köszi.X-firen nekem fent vagy, úgy emlékszem, de te vagy a WM Zoli nem?(nem emlékszek rád:D)
  • vzoole
    kick ac getplayers
  • dragon11
    Mind1.:) hagyjuk..
  • Haresz80
    Tudsz írni egy példát, hogy hogy néz ki kb, mert még mindig nem vágom?
  • dragon11
    Rendes chatbe, csak azt is adminoknak.
  • Haresz80
    Hova írja ki a neveket, meg milyen számot??
  • dragon11
    Nem tudjátok gez módba melyik az a parancs, ami kiírja a neveket, és hogy admin/sa(super admin) meg mellé a hozzá tartozó számot? A parancs neve kéne, hogy pl. kick ac .. thx!!! fontos nagyon !!!!!!!
  • Peetboy
    Oké, köszi! Akkor majd kipróbálom!
  • Balumann
    Xfire szerverkereső program segítségével megtalálhatod a magyar szervereket (amik tört szerverek).
  • Peetboy
    Az jó ha lehet. Már csak rá kel jönnöm hogyan.
  • Balumann
    lehet
  • Peetboy
    Hali! Ezzel a gémmel lehet a neten nyomni nem eredetivel? Légyszi írjátok meg,mert lusta vagyok vissza olvasni.
  • xxdani
    tippem hogy tázfal blokkolja és meg kell nyitni benne azt a portot amit magyaráz 10481-eset
  • GabeszR10
    sziasztok:tudnátok segiteni,servert próbálok csinálni de állandoan ezt irja ki a konzolban:unable to query the server you may need to open port 10481 for incoming traffic.már mindennel prob.de semmi változás!!!ja és nincs router mert usb-és netem van(web'n'walk stick).előre is köszi!
  • Haresz80
    Hát szerintem nem lehet kiküszöbölni, szóval írhatod újra a parancsokat. De előtte elérési útvonal.....
  • xxdani
    na amikor elindítom a progit rossz elérési útvonalat keres ahoz a fájlhoz amibe át kell írnia a dolgokat....amit ő keres az a
    sierra/swat4content/system/user.ini

vagyis hiányzik egy per jel az elérési útvonalból. azt valahogy ki lehet küszöbölni? tudom hogy mit kell átirni benne de mégis csak könnyebb lenne ha nem kéne átmásolgatnom a parancsokat
  • Haresz80
    Jelen.
  • xxdani
    ismeri valaki azt a progit hogy: s4ctg: swat 4 colore text generator?
  • simonl #4410
    Köszönöm, köszönjük....
  • norbi99992
    nah nem segitettek probaverziosan szedtem le ha no cd sxet leszedem ako jo lessz ?
  • Maxtreme
    Opsz. Nem 1.2, hanem 1.1-es patch legyen fent (azon egyszerű oknál fogva hogy 1.2 nincs )
    Egyébként a játék épségéért felelősséget nem vállalok, mivel a honosítás a gold verzióból származik, nem tudom hogy viselkedik az alap game-el (szvsz ugyanaz, de kitudja)

• Maxtreme
    No feltettem céges tárhelyre mindennel együtt, onnan legalább senki nem fogja törölni

Fontos tudnivalók:
    1. Az 1.2-es patch legyen fent,lehetőleg a kieg-el együtt (vagy ha az nincs, akkor a ContentExpansion mappát majd ne másoljátok át)
    2. Az állomány tartalmazza az alap játék és a kieg nocd exe-it.
    4. Telepítés után a billentyűkiosztások és a grafikai beállítások is elvesznek (az utóbbi 1280, maxr detailre fog módosulni) tehát ezeket újra be kell igényeid szerint állítani.

Telepítés
    1. Indítsd el az exet, és adj meg a kicsomagoláshoz egy tetszőleges útvonalat.
    2. A kitömörített fájlokat másold rá (és írasd felül természetesen) a x:\Sierra\SWAT 4 mappádra.

Letöltés
  • simonl #4406
    Sziasztok,

Nem foglalná össze valaki, hogy akkor melyik "magyarítás" linket hova töltsük/mentsük?
    Szerintem az sem ördögtől való, hogy a FAQ ba, lépésenként leírva beszerkessze vki.

Előre is köszi a fáradozásért.....
  • mycso
    Direkt ilyen ;)
  • Maxtreme
    Nálam is ugyanilyen :)
    (Esetleg nem a beta 3-as FF-ot használod?)
    Ill. az sem elképzelhetetlen hogy direkt ilyen.
  • Maxtreme
    Ha jól rémlik anno 6600GT-nél bekapcsoltam. Igaz eléggé lerohasztotta, de müxött :)