S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez egy nagy sz@r...
Még bugosabb, mint 1.1-el.
A fegyók, maszkok, pályamódosítások nem lennének rosszak, de inkább a bugokat próbálnák csökkenteni.
Ez is inkáb egy "mod" mert patch-nek semmi féle képpen nem nevezném.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Csináljunk egy másolatot a teljes SWAT4 mappáról... és a másolatra teelpítsük a patch-et.
Így alapból az 1.1 marad, és pl xfire-bõl is 1.1-re csatlakozik...
De ha 1.2-re vágyunk akkor a másolt SWAT4 mappából indítsuk a játékot.
(érdemes elõtte manuálisan kiengedni tûzfalon, nekem fagyott ez elmulasztása miatt)
Tegnap már vagy 10 szerver futott
http://www.hellbringerentertainment.com/downloads/s4unofficial/swat4_unofficial_en_11_12.exe
Elég sokmindent ígértek a leírásban...
-átrendezett pályák fair, nem kempelhetõ spawnokkal...
hát az új foodwallon VIP módban a swat olyan rossz helyen születik hogy nem jött ki belõle élve senki se (de télleg)...
(természetesen csak akkor ha a swat lent spawn-ol... így ha a sus fent van akkor vége a játékélménynek)
-sok új fegyver...
a legtöbb szerintem gagyi, régi fegyverek új skin-nel (minimális módosítással)...
ami jó:
/tripla tazer... (érdekes... kétszer kell tölteni, de háromszor lehet vele lõni)
/Deser Eagle... szinte colt pyton csak 8 golyóval és 9mm-es sebességével (kedvenc fegyverem is lett)
-új ruházat...
/van sok új "fejvédõ"... (pl: hokimaszk) de semmit nem védenek, csak jól néz ki.
/lehet védõruházat nélkül is rohangálni, de szintén nem elõnyös mert nem leszel gyorsabb, csak védetlenebb.
-kijavítják a bugokat...
én szinte minden bugot megtaláltam amik benne voltak, tehát...
Nekem ez csak egy jókis mod-nak tûnik, nem pedig egy javító patch-nek.
nekem olyan gondom van hogy ha valamiért kidob játék közben az asztalra, mikor visszalépek eltünik az összes szöveg, tehát nem tudok semmit csinálni, mert a main menüben is csak a háttér van, reinstall segit, de ha utánna megint kidob az asztalra, ugyanez lesz... nem tudjátok miért?
köszi
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mindenkit meg kell kötni, civilt, terroristát egyaránt.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
WindowedViewportX=1024
WindowedViewportY=768
FullscreenViewportX=1440
FullscreenViewportY=900
például ilyet 😊
Valaki tud hozzá olyan modot amivel lehetne 2-3 fõs multplayer coop-ban plusz swat-os AI társakat berakni ?
Ahogy annak idején a SWAT3 EE -ben lehetett játszani ?
Ami a modokat illeti én SinglePlayerben a SSFRealismMod -ot találtam a legjobbnak, a v2.1 az alapjátékhoz a 3.0 az exphez....
Volt 1 mod régebben ami használhatóvá tette SP-ben az összes tiltott fegyvert (AK, ingram, csomó pisztoly stb) csak elfelejtettem a nevét. Valaki meg tudná mondani?
már 5. pályán vok elég jol megy csak néha bekapok 1 pár golyot mert nem lövöm le öket csak sokolom meg stb XD de az elöt 5* felsztolitom XD
nah azért köxi nagyn jo game 😊
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
letartóztatni - bilincs H betû -, vagy lehetõleg felszólítás (space)után lelõni. Némely pályán be kell gyûjteni pár dolgot. Rá fogsz jönni szerintem, jó szórakozást😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
még ojan ssincsen ami használhato de még nincsen kész?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nincs magyarítás.....és ahogy kinéz nem is lesz!
Köszi a konzol tippet....
És tudtok-e valami aktuális infot a Take Down mod-ról, patch-rõl ?
Konzol gomb: ö
Köszi a segítséget, találtam is vmi konzolparancsot
press ~
open Sp-mapname
Kérdésem, hogyan jön be a konzol?? mi a bill. kombináció? (az AltGR 1 re nem reagál)és ha ez megvan, hol hozzam elõ a konzolt? a játék vagy a pálya betöltése után?
Letöltöttem a HSM Costum Maps Expansion v3 -at, kicsomagoltam és szépen ott is vannak a .s4m filék a Content/Maps könyvtárban.
Kérdésem, hogy ezek a pályák single player módban hogyan kerülnek elõ?
Végigjátszás után adja õket sorban?
Eredeti SWAT4 alapjáték és TSS van fenn, melyiket indítsam el?😊
Köszi a válaszokat
Letöltöttem a sok közül egy HSM Map Pack -ot, hogyan tudom azt a játékban aktiválni? Végigjátszás után jönnek? vagy hogy is van ez?😊
Köszi a segítséget...
Tudnátok pár mod -ot a swat4 ill. Stechkov -hoz amit singliben is lehet játszani? Új pályák, fegyverek stb.?
Továbbá technikai segítséget is kérek hogyan kell ezeket telepíteni, mely mappákat hova kell másolni, felülírni stb.
Köszönöm elõre is....
Msi notim van, és nem tudok játszani a swattal. A menüben nincsenek meg a szövegek, címek, nincs mire katiintanom, meg néha nem is a képet mutatja, hanem vonalakat. Ja. Turion X2-Tl-52 Gef Go7400 1 gb ram... Mit tudok csinálni?
köszi
Köszi a segítséget!
Hogyha az a problémád hogy nem tudsz csatlakozni a szerverekhez mert azt irja ki hogy "CD key faild" vagy ehez hasonló szöveget, akkor csak aza választásod van hogy megveszed a játékot eredetiben. Mert nem hiszem hogy van olyan jó szivü ember aki megadja az eredeti CD kulcsát..Ha viszont te akarsz szervert késziteni és azt akarod hogy arra tudjanak felmenni és ne irja ki a fentebb elhangzott szöveget, akkor pedig www.gamecopyworld.com ott SWAT4 TSS és public server crack. Töltsd le másold be a TSS system könyvtárába.
PONT/ENTER 😄
Nem tud valaki megdobni a TSS-hez egy "tök legális engine.dll-el" hogy lehessen csatlakozni a szerverhez? 😄D
Tengermély tisztelettel...
A Take down mod még nem tölthetõ le valahonnét,illetve nem tud valaki jó fegyver modot?
Én sima futás alatt azt értem, hogy nem akad meg soha-semmikor!!!
Mind2 lent leírt gépben 512mb ram volt, ami szvsz. azért elégséges ehez a játékhoz. (pályatöltések, szerver töltéseknél látom inkább a sok ram elõnyét)
Én ti4200-al játszottam valami midi beállítások környékén.