6531
-
Haresz80 #4485 Semmi baj a zavarásért, tudtam hogy ezt fogod kérdezni(mondjuk AC-ra gondoltam). A kiírási módját lehet ellopni. -
Winibaba #4484 Szia!
Bocsánat az zavarásért, de engedd meg, hogy megkérdezzem, mert nem tudom. Hogy lehet szabályt lopni? De most komolyan...
Egyébként a szabályok a HRDS honlapján olvashatóak. -
borsitsb #4483 Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek ehhez a játékhoz. Az a helyzet, hogy általában, amikor Swat-ot vagy a stechkov syndicatet elindítom másodszor telepítés után a játék nem jeleníti meg a menü szövegét, csak a háttérben mozgó fegyvereseket látom. Ha viszont újratelepítem, vagy csak egyszerűen az előzetesen lementett swat4 mappát kicsomagolom a törölt swat4 mappa helyére, akkor viszont működik rendesen a következő indításig. Ez azért elég idegesítő :S. Segítségeteket előre is köszönöm. -
Haresz80 #4482 Miért érdekel annyira az a szerver? Ja, hogy még a szabályokat is ellophassad -
AlexCross #4481 nem tudja valaki mi a helyzet Jaky serverével? ilyenkor még szokott menni. -
AlexCross #4480 mycso, engedelmeddel visszaillesztenék egy törölt hozzászólást, amit általánosságban, és a játékkal kapcsolatban írtam.
a radar, mint csalás
én személy szerint nem hiszem el, hogy ilyesfajta csalás létezik a játékhoz. nem fogok nagyon meglepődni, ha valaki hiteles bizonyítékokat mutat, én ilyeneket még nem láttam.
azért nem hiszek a létezésében, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan működne, továbbá egész egyszerűen nem logikus, hogy pont ilyen fajta csalástól vár valaki segítséget. nem elég, hogy a társaid kameráját figyeld, emellett még egy radarernyőt kell nézed, hogy az ellenség merre jár. ez már túlságosan megosztaná a játékos figyelmét, az enyémet biztosan. -
#4479 Azt írja hogy, out of frekvenci , akár a sima Swat4 vagy a TSS-t indítom, mindkettőnél ezt írja. -
#4478 Hali!
Felraktam a Swat 4 hez a magyarítást, de amikor akarom indítani a játékot, akkor már az intro sem jön be, hanem a monitor menüje ugrik be h frekvencia... 78 meg 85 HZ meg ... és számos vissza 14 sec-ről. Ha lejár az idő, akkor a monitor kikapcsol, és csak az újraindítás marad.
Mi lehet a baj? -
jzsolt #4477 a gold edition alapból 1.1-et tartalmaz vagyis semilyen patch nem kell hozzá -
cumfu #4476 Heló! A Gold editionhoz kell patch? Vagy már azt is tartalmazza? Előre is köszi. -
#4475 Driver csere. -
#4474 1, vagy a vga kariddal lesz a probléma (lehet egy driver csere is segítene)
2, töltsél le másik patch-et, mert amit letöltöttél annak a nyelve nem egyezik a játékod nyelvével ;) -
#4471 hi all!
Lenne egy, kettö problémám:
1.: A SWAT 4 -ben Single Player, Multi Player eggyaránt nagyon szar nekem,
mivel mikor vakito granatot dob el vki es az engem hat, akkor nekem minden
leál.Ezt ugy értem hogy mikor halványul akkor nem látom a többiek mozgását, csak azt, hogy a robbanás idejében hol álltak, vagyis még mindig ott álnak...Elég szar ne tudjátok meg...
2.: A patchet le szedtem de ezt irta ki:
The languge versions of SWAT4 and this patch are not the same.
This patch can not be installed.
Ez mi???
Kössz elöre is! -
Lithius #4469 Jaky:
Már senki... -
#4468 -
#4467 Köszi.. Akkor nem érdemes megvennem eredetiben..... -
#4466 Nagyon sok tört server van.Olvass vissza a patchelési menetbe:
Két részre szakad, 1.1 és 1.0.Inkább 1.1-et ajánlom neked(Crackban, patchben FAQ segít.)
Vannak cheaterek, mint mindenhol, viszont egyre több a pro gamer, de ez ne irritáljon, te is az leszel.:) Eléggé jó hangulata van, egyet tanácsolok, magyar serverekre csak úgy menj fel, hogy köszönsz és ámen, ne írkálj, ha azt mondják cheater vagy, mond azt, hogy nem, uac, stb.. ne írj a serveren.. mert ok nélkül bannolnak.(Magyarok rulz^^-.-') -
#4465 SZIASZTOK !
Régebben igen sokat nyomtam multi-ban ezt a játékot, most megint elővenném, de nem tudom, hogy mennyire megy még a multi része, érdemes-e foglalkozni vele.
Köszi előre is, ha valaki válaszol.
Ui: AZ is érdekelne, hogy mennyire játszható, van sok csíter, törttel játszanak-e stb...
-
jzsolt #4464 miért te ki vagy? -
Lithius #4463 ricso22
http://www.gezmods.co.uk/ -
Lithius #4462 jzsolt
Te vagy Jaky? óóóó ember :D:D -
#4461 All:Miért van az, hogy x-fire-ba írok valakinek és amit írok, abba szerepel a t betű, és írom tovább, és swat4-be ugyanúgy írja? PLEASE segítsetek, az x-fire újrarakása nem segített...elég idegesítő.. -
#4460 Nincs vlami hír a további swat részekről/kiegek? -
ricso22 #4459 Bocs,hogy ilyen alapot kérdezek, de Botokat hogy lehet a játékba tenni??? Tényleg bocs. DE örülnék, ha valaki elmondaná. -
#4458 Gy.I.K. ... -
gattila0920 #4457 Kössz szépen! -
jzsolt #4456 ha nagyon kell akkor tőlem leszedheted
http://www.swat4hrds.hu
bajnokság menü - technikai információk link és ott a 3. szekció az exe_fájlok.zip gomb -
gattila0920 #4455 Segítsetek már légyszi! Még mindig az a probléma amit pár sorral lentebb emítettem! Honnan a francból tudnék szerezni eredeti swat4.exe-t?? Google jó barát de most nem segített :S -
AlexCross #4454 látom sikerült -
Lithius #4453 AlexCross:
Azt remélem tudod, hogy ha ez működik, 10kg milka csokit küldök neked email-ben :D Kössz szépen, elég régóta keresem -
chelsea18 #4452 Ez most a magyarosítás? Ha az akkor valaki részletesen írja már le hogy kell felrakni? LÉTSZI!
KÖSSZI :D -
AlexCross #4451 Lithius, én szeretem a csokit, majd megadom hová kell postázni.
vagy, beszámítom a két pontodat amit a helyes megfejtésért kaptál és elárulom.
"DynamicLoadout.ini" a file neve, és ott a "DefaultVIPLoadOut" szekció vonatkozik a nagyon fontos személyre. egyébiránt itt figyelmet érdemelnek a [ForcedLessLethal], [ForcedCustomSet], [NoWeaponsSet] részek is.
a SwatEquipment.ini file-ban pedig megtalálod a fegyverek és felszerelések neveit.
-
dobaky #4450 Alcohol 120% -ba is remélem tudtuk segíteni -
dobaky #4449 Csá . Remélem nem néztek hülyének mivel még új vagyok úgy hogy az lenne a kérdésem : mikor A deamon tools-ba beteszem a swat4 1 cdét akkor ezt írja ki: "A képet nem sikerült csatlakoztatni. A fájl nem érhető el."
És valami hasonlót a -
Lithius #4448 Ez most kinek szóólt?? _D
-
Haresz80 #4447 Ok, boccs a hangnemért.
A baj az, hogy meg van crackelve az 1.0-ád. Szerezz eredeti swat4.exe fájlt, és működni fog -
Lithius #4446 Akkor hogy lehet módosítani a vip fegyverét? Az amod.doc-ban nincs benne, és a barátom (Google) is cserben hagyott, akárhogy is kérdeztem tőle.. megpróbáltam lefizzetni de nem szereti a csokit :D lehet hogy ram-ot kellett volna neki ajánlanom? -
gattila0920 #4445 Valaki tudna segíten abban hogy hogyan rakjam fel a TSS kiegészítőt? Letöltöttem, aztán mountoltam majd az Autorun-nál először az 1.1es patch-et kéne felraknom mert nem engedi a nélkül telepíteni...Próbálnám instalálni az 1.1et aztán valami szar hibaüzenetet ír a swat.exe-ről?? mi lehet? Előre is köszi.... -
#4444 Jó rendben, de te is fejezd be ezt a hangnemet. -
Haresz80 #4443 Jelentem: #4407-es hozzászólás.
Meg 1-el fölötte még.
Meg mi az hogy "írjatok!!!"? Itt ne követelőzz, hanem kérj. Kössz. Te is tipikus lusta paraszt vagy, ha lejjebb görgetnél ott lenne a szemed előtt egy bazinagy kép a magyar menüről. azt csak olvasgatni kéne egy picit.