S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1vs1-et milyen módba szokás, akarsz játszani?
Szitkozódni meg káromkodni azt tudsz... de játszani?
Szedd össze a pajtásaid és nyomjunk egy meccset!
-Elnézést kértem amiért kivágtalak, úgyhogy ezzel ne takarózz tovább!!!
-Látom azt a 2 mondatot sem sikerült megértened... a 2 mondatnak semmi köze egymáshoz, de ezt nem kívánom újra elmagyarázni...
-A belépésed után ("itt csak ez a szar fegyver használható?") kb nagyívben leszarom, hogy milyen szájízzel távozol a szerverrõl.
-Õszintén remélem, hogy nem szálják meg a szervert mindenféle idióta "klánok" és kurván nem érdekel, hogy hogy játszanak. Az AOK "klán" már kitiltásra került mert olyan szinten minõsíthetetlenül, kocsis módon viselkednek, hogy nem akarom ott látni õket és lassan meg lesz a következõ "klán" akik elfelejthetik a szervert. Nem akarok általánosítani, de nekem eddig úgy tûnik, hogy aki "klánban" van az egy igazi bunkó... tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára!!!
Zsolti, nincs harag, én csak csalódott vagyok, mivel hamar szereztem itt pár "barátot", és nem játszhatok velük.
Fikáztam a szervert? hol? és mikor?
Azzal hogy a coltpyton-ról kialakult szubjektív véleményemet közzétettem egy kérdés keretében?
Vagy hogy "tipikus magyar szerver"?
mert ez igaz... csak magyar szerveren kick-elnek "csak úgy", "dühükben"
Minden normális szerveren van legalább 1 warn kick elõtt.
Ilyen kick-ért máshol admin jogodat is visszavennék...
de mivel ott te vagy a fõnök, te írod a szabályokat... és mivel magyar vagy ezért tipikus magyar szerver.
Kicsit ellent is mond e téren a két hozzászólásod...
"Nem azért csinálom elhiheted, hogy most kiéljem az x éven át bennem felgyülemlett uralkodnivágyást"
kontra
"had üzemeltessem már úgy a saját szerveremet és had válogassam már meg a játékosokat úgy, ahogy az kényem kedve szerint jól esik."
És…
„1. ha nem tetszik a játék fajtája lehet másik szervert keresni, nem kötelezõ itt játszani.”
Hidd el… el is mentem volna, csak hát nem mindegy milyen érzéssel.
De a legjobb az lesz, ha lejelszavazod a szervert, és akkor majd mehet a „beltenyészet”
(az így is gyengén játszó 1.0-asoknak a leromlása)
Szerintem nagyon-nagyot néznétek, ha lemenne játszani hozzátok egy olyan csapat mint pl. az alattam író Anonymusék.
[off]
Régen mindenki felnézett rájuk! Jól, összeszokottan játszottak, szép eredményeket értek el.
Közben szivárogtak itt-ott infók a klán-elért eredmények-segédletek triójáról....
Persze nem igazán hiszi-hitte el senki....
Aztán szvsz ezek az infók valósak is lehetnek mivel saját bõrömön tapasztaltam. (nagyon szép az UAC-ra való hivatkozás, de mint tudjuk az egy kalap szart sem ér)
A másik dolog, hogy nem tudják elfogadni vannak náluk jobbak....
Akik picit is jobban játszanak náluk, azok felé egybõl zúg a csíter, hekker, stb.....kedveskedés.
Régen nem ilyenek voltak, mitõl változik ilyet egy egész klán, hogy ilyen szinten megfordul a szemléletük....
Régen tudtak veszíteni.
A másik érdekes, hogy amikor esetleg magasan vezettek egy adott waron még külön meg is említették (burkoltan ez azt akarta jelenteni, hogy az éppen vesztésre álló klán egy nagy sz@r), hogy õk már igazából 1-2 éve nem is játszanak a swat4-el. (különös-nem???)
Én saját magam és mások szerint is egy nagyon jó játékos vagyok és saját tapasztalatból tudom, hogy mikor nyáron 2-2.5 hónapot kihagytam a játszadozásból, utána bizony pár napig-hétig közel nem tudtam azt a statot hozni, amit elõtte mikor aktívan ûztem a játékot. (képzeljük el akkor mi történik 1-2 év kihagyás után)
Végülis csak érdekességnek szántam ezt konkrétumok nélkül, bár valószínûleg nagyon sokan rájuk ismernek.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Tengermély tisztelettel...
(de én azt utálom... 9mm pisztoly a kedvencem)" -- 1. ha nem tetszik a játék fajtája lehet másik szervert keresni, nem kötelezõ itt játszani. Ha jól tudom senki nem fizet érte nekem...
"Megkérdezem: "csak ez a sz*r fegyver használható?"
Erre kaptam is egy kick-et.
(biztos nem a szóhasználat miatt volt, mert itt máskor is megy a trágárkodás rendesen)" -- Valószínüleg a sok tajgyökértõl igencsak zaklatott állapotomban tehettem ezt Veled, amiért most nyilvánosan elnézésedet kérem. Egyébként ha jelen vagyok akkor a trágárkodókat vágom kifele mint a rongyot...ez nem dühöngõ.
"ami handgun... azaz nem csak ColtPyton
akkor miért nem ColtPyton a server neve?" -- A handgun szó használata nem a kiválasztott fegyver tipusát jelöli, amire némi józan paraszti ésszel rá lehet szerintem jönni mert érdekes módon ezt a kérdést hogy "miért csak ez használható" 10-bõl 2-en teszik fel. A többiek miért nem? A handgun elnevezés a játék fajtáját takarja, ami azt jelenti, hogy csak pisztoly használható (gy.k.). A pisztoly fajtáját pedig belátásom szerint pár naponta (igény szerint) vagy hetente cserélem.
"Megjegyeztem: "tipikus magyar szerver"
erre megint kint találtam magam (nem mintha maradtam volna)" -- majd ha fizetsz azért hogy itt játszhass, akkor úgy ócsárolod a szervert ahogy nem szégyelled. De ez egyelõre az én gépemen az én netemmel az én villanyszámlám terhére megy, úgyhogy az isten áldja meg, had üzemeltessem már úgy a saját szerveremet és had válogassam már meg a játékosokat úgy, ahogy az kényem kedve szerint jól esik.
És ismétlem magam: ha nem tetszik valami, lehet keresni másik szervert!!
UI:X-fired neved add meg pls..😊)
Na ma megint nagyot csalódtam a magyar szerverekben...
HUNGARIAN HANDGUN SERVER
Felmegyek... erre csak ColtPyton volt használható...
(de én azt utálom... 9mm pisztoly a kedvencem)
Megkérdezem: "csak ez a sz*r fegyver használható?"
Erre kaptam is egy kick-et.
(biztos nem a szóhasználat miatt volt, mert itt máskor is megy a trágárkodás rendesen)
Visszamentem... megköszöntem a kicket teljesen udvariasan...
Írják: olvassam el a szerver nevét...
ami handgun... azaz nem csak ColtPyton
akkor miért nem ColtPyton a server neve?
Megjegyeztem: "tipikus magyar szerver"
erre megint kint találtam magam (nem mintha maradtam volna)
lol adminok vannak 😊
2.A routernek nincs köze hozzá....a routernek akkor van szerepe ha servert nyit és jelenleg azthiszem csak csatizni akart....ha meg nyitni akar(Portforward...fix ip...)
3.X-fire-val csatizz elõszõr próbáld meg magyar serverre..
4.Have fun.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
rajtad kivül sztem mindenki rájött annak idején, hogy hogyan kell 😄D
.: mobilize.hu :.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
fenn van a patch meg minden és ha rámegyek egy serverre nem tülti be hanem egy idõ után azt írja ki hogy connection failed...probáltam más cd key-el feltenni a játékot többször de akkor sem lett jo. leszedtem a játékot torrentrõl mégegyszer (mert elõzõleg kaptam valakitõl dvd-n) és ugy sem jo!!! segítsetek plz!!!! köszi
Eza az oka annak is, hogy nem magyar klánba jáccok.
Nálunk nincs ilyen... aki cheater-ezik vagy csúnyán beszél arra rászólunk... és ha mégegyszer csinálja akkor kick (vagy mute ha jó kedvemben vagyok)
És nálunk minden admin a fent játszók játékélményére vigyáz!
Voltak admin visszaélések is, de õk szépen el lettek távolítva a klánból.
Na a másik meg mindenki tiszta ideg...egyik lelövi a másikat már káromkodás van anyázás stb.minden trágár jellzõvel illetik egymást...Feleslegesen megy a versengés mikor ez csak a fun-ról szól nem arról, hogy ki a legjobb(kivéve war-on..)Most játszottam egy serveren(magyar,neve mind1...nem mondom meg)és olyan jóvolt nevetni azokon a játékoson akik idegbõl játszanak..😊 hát igen..ez a swat világa...aki kíméletet akar magának ne játszon neten,de ha mégis akar ne magyarokkal....(!Tisztelet a kivételnek aki nem ilyen!)
Ez egy rövid megjegyzés volt..Akit érdekel elolvassa akit nem nem olvassa el...😊
C64-en a "Commando" nevû játék nézett ki hasonlóan 😉
http://www.youtube.com/watch?v=gOp28ZmCQSA
Ebbe pont az a jó, hogy minden zárt térben-épületen belül történik.
(mikor lebújsz valami mögé... és te kilátsz guggolva, de téged nem látnak)
Kicsit furcsa is volt...