S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húúú, ahogy szokták mondani: nem tudtam mibe vágom a géppityum. Szóval neki álltam egy swat-pálya elkészítésének. Ez konkrétan az egykori gimnáziumomat jelenti, tele tekervényes folyosókkal, vastag falakkal...stb. Amúgy ez egy 1700-as években épült barokk iskola, már csak azért is, hogy egy ilyen épületet is lássanak belülrõl (és kívülrõl is) A 2-3 szintes épület földzintjének kb a 10%-ánál járok, de már most megütöttem az 5 megát, úgyhogy valszeg ~70-80 megánál fog megállni a dolog, ha egyszer befejezem...
Ha valaki gyártott már pályát, megköszönném ha jelezné, mert asszem kell kérnem tõle 1-2 jótanácsot.

sõt, akár 10-et is összekapcsolhatsz otthon, csak ne felejtsd el a Host Game-be a COOP-ot kiválasztani, és akkor lehettek swatosok.

A multiplayer-módban lehet úgy játszani, hogy két gép össze van kapcsolva, és mindketten SWAT-osok vagyunk? Ettõl még lesz ellenfelünk? Ez nem derül ki a FAQ-ból.
mycso
Ott van már egy jó ideje...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dragon11
<#lama><#banplz>Biztos pihent xD

ocskoszilard
hmmm... tegnap ez a mozgó szöveg nem volt itt... de thx<#idiota>

Még mindig nincs valami magyarítás a játékhoz?Vagy még mindeig nem készült?
Balumann
Nekem bejön simán Mozilla-val, megy jobbról balra a szöveg :|

dragon11
IE-vel nézd meg, mert nekem se jön be mozzilával...😊 am itt keressd...

ocskoszilard
és hol a faq?

Balumann
FAQ-ban ("gyakran ismételt kérdések") megtalálod

Sziasztok!Na azt akarom kérdezni,hogy ha hálózatban játszunk swat 4-et,akkor milyen formákban lehet játszani?Például:
Terrorista ellen Swat,vagy,hogy???
Elõre is köszi!
dragon11
Vedd meg a gold editiont magyarba...-.-' ha nem érted ezt a csepp "inglisht" se😄 XD am B.u.é.k.

Halálmadár
nem találok magyarosítást. Létezik hogy nincs? Ha van akkor 1 linket köszi

dragon11
Whá köszi szépen😊

mycso
Egészségedre! egyébként ha feltelepíted, akkor kidobja a dokumentumot.
És ott van telepítés után a: SWAT 4\system\content könyvtárban is: SWAT 4 Admin Mod Readme.doc néven.

dragon11
Valaki nem tudná leírni nekem vagy egy dok-ot feltölteni vlahova a GEZ legfrisebb cuccait, értsd: plz kick cc spectator meg ezek....köszi...

Foglalkozott már valaki innen swat4-hez pályaszerkesztéssel? Esetleg tudtok-é magyar nyelvû tutorial-t hozzá?

a laptopod hardver tulajdonságain a kreativitás nem segít apa...esetleg másik laptop de az legalább olyan kreatív mint lee kolega asztali gépre vonatkozó ötlete
Kössz ez már nekem is eszembejutott. Nincs asztali gépem. Valami kreaívabb megoldás?
Életem egyik legcsodállatosabb élménye volt ez a játék. Hát igen, Max Payne, San Andreas, Prince of Persia mellett van a helye.
Ezen csak te tudsz segiteni többmintvalószinü, rakd fel asztali gépre...

Hello! Megvettem a gold edition-t se nem indul el. Valszeg azért mert laptop és az ilyen videokártyát nem szereti. tudna valaki segíteni??
Én a hungarian rd-n, isc hun-on, és még bombás szervereken 1.0-án.
mycso
Általában 1.1 magyar szervereken, bár már nem sok van.

Kösz szépen a segítséget, jó lett!!! 😊

ti melyik szerveren szoktatok játszani?
OK. Megnézem így is.Ha nem lesz jó akkor már nem is foglalkozok vele többet
aki esetleg tudja,hogy hogyan kell saját ruhát készíteni (custom skin) vagy ezt le tudja fordítani:
http://www.send2u.hu/get/?f=xnJzFTJ6k5I4tYg6AC8g
(contentexpansion/customskins)
küldjön egy pm-et.
mycso
Hogy telepítetted újra???

Mert úgy érdemes, hogy uninstall után, ha még hagy fájlokat, azokat is törölni kellene, illetve ha a regisztryben hagy bejegyzéseket, azokat is. Majd restart és úgy feltelepíteni.

Esetleg még most az jutott eszembe, hogy más vga drivert is felrakhatnál, hátha csak azzal van baja.

na még 1x: http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1197799255.jpg
Már újratelepítettem de nem segített 😞

Kép:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20071216105630n_vtelen.jpg
mycso
Szia, lehet csak egy újratelepítés fogja megoldani.

Hali
Amikor belépek a játékba a menüben nem ír ki semmit (carrier, join game, host game stb.) csak a háttér van (az emberek stb.)
Nem tudjátok hogy miért van?
egyébként még tegnap jó volt, csak ma lett ilyen pedig semmit nem módosítottam a játékon...
www.hot-swat-mods.com (regelsz és töltesz)

Szaiasztok.Nekem még régabben mondtatok egy oldalt ahonnan kiegészítõ küldetéseket lehetet letölteni a swat 4-hez.Légyszi nem tudnátok megadni mégegyszer?
nem lehet, hogy gondja van az ékezetes könyvtárral?

feltelepitettem a swat 4 gold amerikai változatott és az se akar menni.
Mi lehet a hiba?
No Label

Crash Time: 11/21/07 21:51:40

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video

UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\

SWAT Build Number: 3.1

ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)

History: UClass::Serialize <(Class Engine.GameEngine)> <- LoadObject <(Class 405570="405570" 405735="=405735/3365856" Engine.GameEngine="Engine.GameEngine" 166)="166)"> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class Engine.GameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Valami hasonlot ír ki

igen de amikor felveszem akkor még mindig azt írja ki rá hogy in progress...
Balumann
Fent az emeleten az asztalon van amit fel kell szedni.

mmint az alapjáték elsõ pályáján
hali
lehetne egy kérdésem?
az elsõ pályán megvan az összes gyanúsított, a túszok is, és azt írja ki hogy a mac 10-et kell még lefoglalni.
az asztalon találtam is egy annak kinézõt,de nem írná hogy biztosítottam, és már átkutattam az egész mindenséget, de egyszerûen nincs meg...
bocsi rossszul írtam korábban! a telepítés végn Install Wizard was Interrupted. tehát megszakad... valyom miért lehet ez?

Nemsoká meg fog jelenni magyar nyelven a gold ( alap + kieg. ).
Az 576-ban a téli katalógusban benne van.
1990Ft asszem.

Én meg fogom venni!
😊

woy
ÁÁ nem nincs,ez nem magyarországi <#vigyor0>

Hol vetted? Az alján valahol ott kell legyen pirosban hogy "HU".
woy
ez engem is érdekel ,mert nem magyar a gold edition amit vettem

Mikor tenném fel ajátékot akkor a legutolsó lépésben a telepítõnél a Publishing ???? information nál elgondolkozik a gép, és kiírja hogy a telepítés befejezõdött mert vmi incorrupt volt a telepítõ varázslóban... mi lehet a gond? 😞

sziasztok!
Régen mikor leõször játszottam a játékkal, találtam valami bétaverziós magyarítást! de most nemtalálom sehol! valaki nemtudja merre érhetõ el valami féle honosítás!?
gondoltam még arra, hogy van az un. Gold edition, ami ugye tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítõt! Ez magyarországon magyar "feliratozással" jeletn meg! ezt a magyar "felriatozást" nemlehet valahol elértni?
elõre is köszönöm szépen! sziasztok!

dragon11
Ohh,köszi...már mind1 újra tettem a modot nem jelöltem be,s jó lett..😊

Hali!

Az nem telepítési hiba hanem van egy beállítás, konkrétan az enable laser shot a settings/game controll-ban és ha az be van pipálva akkor nincs semmid és nem tudsz semerre menni...igazából még nem jöttem rá mire való. De van elég hiba a moddal amúgy...sajnos...