6531
  • mycso
    Nem lesz baj, mert neten a serialt nézi, hogy eredeti-e.
    A gold magyar nyelvi fájljaival magyarosítható.
  • Alexei
    Akkor majd rakok XFiret is. A nocdcracktől nem lesz multiban hátrányom? :) Értsd, nem neged szerverre...

Jahés mégvalami... magyar patch van hozzá? Krestem, de semmi. A Gold version feliratai magyarok, így a 11-es patchet nem rá feltenni...
  • mycso
    Hali, én xfire-ét használok az egész jó kis progi.
    Ha nem akarod a cd-t pakolgatni az csak nocd crack-el lehetséges...
  • Alexei
    Nah most két kérdésem lenne...
    Először is, hogyan tudnám megoldani, hogy a kieget tudjam játszani képfájlról? Felraktam Alcohollal, hogy ne kelljen örökké az eredeti cd-t pakolászni, de nem indul.YASU plusz DaemonLite comboval sem...
    Második kérdésem pedig az lenne, hogy Gamespyt vagy XFiret használjak inkább?
    Köszike
  • Haresz80
    faq
  • galgaheviz
    sziasztok tudnátok egy olyan helyet írni ahonnan le lehetne tölteni a magyarosítást!! elóre is köszi
  • AlexCross
    választék az van.
  • Alexei
    Jólvan, akkor ma majd megjön a SWAT4-em, kicsit visszarázódok bele, aztán keresek egy magamnak való szervert...
  • dragon11
    Free for all, sztem a BS-t takarja..
  • mycso
    Van rengeteg magyar és angol nyelvű szerver is!
    Igazából nemtudom nálad ez mit is jelent: "Free For All"

Ez mint kiderül egy FPS játék, vannak fegyverek, játékmódok (az hogy szerinted mi reális és mi nem az nem igazán számít)

Mint a faq-ból is kiderül 3 féle multi mód van, közölük amit te keresel az a CO-OP mód, ebből tudomásom szerint magyar szerver nincsen (nagyritkán előfordul).

Egyébként a játék szerverkeresőjében leszűkítheted a találatokat ezekre a játékmódokra és máris kiderül hány/miylen nyelvű szerver létezik ebben a módban.

És hogy ki milyen fegyverrel rohangál azt mindenki eldönti majd...
  • mycso
    Ha valaki ért az admin mod-hoz, illetve az azzal kapcsolatos ini-k babrálásához amik a szerverbeállításhoz/módosításokhoz szükségesek, legyen szíves keressen meg privátban!
  • Alexei
    Sziasztok!
    SWAT 4-hez van olyan szerver, amin a használható nyelv magyar vagy angol és a játék realitáson alapszik? Értem ez alatt, hogy nem Free For All a meccs, hanem mondjuk Co-op és a swatosok nem rohangának AK-kal.
    Köszönettel
    Ákos
  • mycso
    Ugye pont pár hete mondtam, hogy milyen szeró, és hogy néha (szinte mindíg) kérik az uacot, aztán lenyugszanak, aztán csípem is..

Aztán most jön 1-2 agyas (mertlelőszcsítervagyéskibaszunkÚR) Ő felhív uacra (ami természetesen nem talál semmit, mivel nincs mit megtalálnia) aztán kibasz....a nevéből ítélve valami 20év körüli kölyök lehet, azthittem annyi idősen márnőtt cseppnyi agya az embernek.....hát neki nem

na mind1, csak már lekellett valahova írnom, mert ez már tényleg szégyen az ő részükről...

nc
  • mycso
    Na mostmár osztom a véleményedet énis....ott 1-2 ember vagy bolond, vagy még csak 2 hete játszik a játékkal nemtom...

Mert ok, majd megmondják, hogy ki hogyan játszhat és mennyire lehet ügyes, ha nem úgy van akkor kick....

Felhívnak uacra, felmegyek --> kick (lehet nem kellett volna felmenni...nem teljesen értem)

Úgy felbasztak, hogy nagyon......

Na mind1, pedig jó szeró volt, mert normális társaság járt oda, főként magyarok, normális pinggel, és haát ugye only pistols szeró, amit naon szeretek, de hát úgylátszik ez is kiesik....

Tényleg Alex, tudod, miket kell állítgatni, ha mondjuk onlypistols szerót szeretnék csinálni????
  • AlexCross
    jó menet volt
  • Anonymus20
    Vki lefordítaná az admin mód leírását az angolul nem tudóknak(például nekem) Szépen kérem.
  • dragon11
    Az a Swat3-ban volt, asszem Paintball meccsen ;-)
  • pokolipeti
    Ember szerzés még talán elmegy,de gép is kéne még...
  • AlexCross
    nem javasoltam semmit, csak érdeklődtem.
  • AlexCross
    szerezzetek embereket.
  • pokolipeti
    Kár érte.Vagyis akkor 2-en kell végigvigyük a multiplayer-ben a koperativ-módot? Ez gagyi!
  • neB
    aháá akkor megvan a probléma (nem eredeti de most már akkor lehet megveszem, elég olcsó is lehet mert már "régi")
  • neB
    Régebben (amikor megjelent) akkor a simával játszottam de most gondoltam beújítok (akkor még a sokkal gyengébb gépemen is gyorsabb volt lehet valahonnan szerzek ismét csak simát)
  • mycso
    Ha nem eredeti gold akkor ezért van ez!
    Ahogy AlexCross javasolta ne a goldot használd, hanem alap+kieg.
  • AlexCross
    próbáltad már a nem gold editiont?
  • neB
    Helló!

Szükségem lenne egy kis segítségre miszerint nálam a S.W.A.T. 4 gold iszonyatosan lassan indul el (15 perc) bejön a menü belépek multiban (1 perc) keresek szervert találok belépek 5 percig tölt aztán vagy beenged vagy kiírja hogy connection failed további 2 perc míg visszatesz a menübe oszt kereshetek új szervert a szerverek 75%-ára nem enged fel a pingem alacsony nem tudom mitől lehet ez a hihetetlen lassulás (Kieg tölt 20 percig bejön egy fehér képernyő oszt lefagy,....) Remélem tudtak valami megoldást a problémámra előre is kösz :D
  • AlexCross
    ez így van, ehhez nem is fűznék semmit.
  • AlexCross
    a magyar kupa az halott, botokat berakni pedig - tudomásom szerint - nem lehet.
  • pokolipeti
    Ja és még annyi kérdésem lenne,hogy a magyar kupára lehet jelentkezin?Ha igen hogy?Vagy hol van ez pontosan leírva?
  • dragon11
    Szerintem hagyjátok azt a servert.Magyar, sz@r, (Igen ki is emeltem azért is.)Most jöhet hozzám reklamálni, mit is képzelek én magamról, de rohadtul idegesítenek az ilyen nagymellényű "huszárok" nagyra teszi magát a neten, de valóságban lenne-e ilyen kemény?(Bármilyen téren is.)
  • pokolipeti
    Üdv mindenkinek!
    SZSX4 kérdését tudom én is elismételni.Lehet az,hogy modnjuk 2-en vagyunk a multiba valamelyikünk parancsnok a másik egy beosztott és a gép betesz még 3 játékost mondjuk,aki velünk van.Ilyet lehet?Vagy valami hasonlót?
  • AlexCross
    még nem szabadalmaztatta, szóval nincs mitől tartanunk. állítólag Vermutnak elővezetett valamit arról, hogy ha lenne rá pénze, szabadalmaztatná, vagy "valahogy levédetné" a szervere nevét. cimborám próbálta felidézni a szavait, de valahogy nem sikerült megérteni, hogy mire is gondol a kedves Jakab Zsolt úr.
  • Winibaba

"TILOS A SZERVEREN ANYÁZNI ÉS A MÁSIK JÁTÉKOST SÉRTEGETNI,"NOOB"-OZNI, "CHEATER"-EZNI!"
    Ez a szabály kifejezetten jó, ha nem lenne az az apró szépséghibája, hogy pont az adminok a legmocskosabb szájúak, és a leglekezelőbbek ( legalábbis a saját tapasztalataim szerint ). Egyébként nem bántanám a szervert, bár szerintem a legbunkóbb légköri viszonyok ott uralkodnak, sajnos, a szigorú szabályzat ellenére. De végül is aki szereti az ilyesfajta hangulatot...

Egyébként szerintem ezeket a szabályokat "szerzői jog" védi, úgyhogy vigyázzunk rá ne fázzunk! Mert mit is képzelünk mi...
  • AlexCross
    Lényegileg egyetértek veled, némi kiegészítés, ha megengeded.

a nyelvi, és a stilisztikai hibákat kihagynám, annyi hely nincs az interneten.

".45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ"

de miért is?

"MERT A SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI ÉS ELKEZD A JÁTÉK SZAGGATNI."

ez, egy baromság. nem tudom ki találta ki, ki kezdte terjeszteni, persze Jakab úr letesztelte, és az Ő szavában a végtelenségig megbízhatunk, ugyebár.
    arra vonatkozólag, hogy bizonyos dolgokon miért megy át, csak maguk a fejlesztők tudnának érdemi nyilatkozatot tenni. lehet, hogy nem hiba, egyszerűen így akarták fokozni a játék izgalmát, valósághűvé kívánták tenni a tűzharcot. azon, hogy egy autó, vagy éppen egy szemetes konténer mi ellen nyújt fedezéket a valóságban, gondolom nem fogunk vitatkozni. Ha már valaki szabályzatot ír, és meg kívánja indokolni, hogy miért tiltja a játékban az UMP-t, akkor ne égesse már magát ilyesmivel, és írja le kerek-perec, azért nem használható, mert aránytalanul erősebb, mint a többi fegyver a játékban.
    (nálunk se volt mindig tiltva, és amikor a lehetőség adott volt egyformán mindenki számára, kiegyenlített, élvezhető volt a játék.)

persze ez még csak a jéghegy csúcsa.
    itt a kedvencem:

„2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”

persze az, hogy tulajdonképpen mi meríti ki a „RESPAWN GYILKOSSÁG” tényállását, sehol nincs leírva. Ha megölsz egy admint, az a RESPAWN GYILKOSSÁG. És egyébként is „csíter” vagy. Ez is csak egy tipikus „itt én vagyok a Jani, mert admin jogom van” szabály. A sok puhapöcs meg szó nélkül banolgat mindenkit aki neki nem tetszik.
    (arról az apróságról már nem is beszélve, hogy simán áthidalható a probléma, azzal, hogy sűrűbb időközönkénti respawn-t állít be a serveren a drága admin. oda mész ahol születnek? Ugye milyen rossz ötlet volt?)

„3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LŐNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSŐ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”

újabb „Jani” szabály, betartathatatlan, irreális.

„A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELŐ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE”

sokkal többet én sem tudok mondani erre. Jaky a Jani, mindenki felfogta?

„A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.”

Érthető. A nyafoást mindenki tartsa meg, vagy helyezze el a területileg illetékes szelektív szemétlerakó állomáson.

„AMELYIK ADMIN ESETLEG A WEBADMIN FELÜLETRŐL EMBER(EKE)T PAKOL EGYIK CSOPORTBÓL A MÁSIKBA, AZ ADMIN JOG MEGVONÁSÁRA SZÁMÍTHAT.”

„AMELYIK ADMINNAK PROBLÉMÁJA VAN A HASZNÁLHATÓ FUNKCIÓKKAL, LEHETŐSÉGEKKEL ÉS JOGOKKAL, NEKEM SZÓLHAT ÉS KERESEK HELYETTE MÁST.”

És akinek még mindig nem lenne világos, sok Jani van, de mind közül Jaky a legeslegJanibb!

„NEM ÉRDEKEL SEMILYEN NAGYOKOS KIOKTATÁSA, HOGY SZERINTE MIÉRT SZAR A SZERVER, FŐLEG NEM OLYANOKÉ, AKINEK MÉG SZERVERE SINCS!”

az alap szintű Janiság minimális követelménye, hogy a Janinak legye egy szervere. A klánosdit játszó tirpákok tipikus viselkedéséhez hasonló, amit jellemzően akkor adnak elő, ha valaki elpicsázza őket. úgymint „nincs is klánod? Akkor béna vagy!”
  • AlexCross
    a leírásokban lényegében minden benne van. az első pontban leírtak pedig nem lehetségesek, szerintem.
  • dragon11
    Aha, a szabályok nagyrésze ok, de azért a trágárság..lejáratja magát teljesen..
  • mycso
    Nem mindenki ;)
  • mycso
    1. .45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ, MERT A SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI ÉS ELKEZD A JÁTÉK SZAGGATNI. SZINTÉN NEM HASZNÁLHATÓ TASER SEM, MERT SOKAN A SAJÁT CSAPATTÁRSAIK SOKKOLÁSÁRA HASZNÁLJÁK, EZZEL LEHETETLENNÉ TÉVE A NORMÁLISAN JÁTSZANI AKARÓ EMBEREK JÁTÉKÁT.

--> a 45-ös 1.0-ban bugos, átlő néhol falon, mindenen tehát ezért nem ajánlatos használni...
    --> taser (hát ez no comment) bár RD, de hozzátartozik a játékhoz, és sokszor jól jönne....

----------------------------------------

2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE

--> ha hozzáteszi, hogy második vagy harmadik alkalomnál akkor akár OK

----------------------------------------

3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LŐNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSŐ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE

--> szintén no comment (meg nem szabad akkor fejre se lőni, meg derék fölé, meg, stb....vicces)

------------------------------------

A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELŐ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE

--> na ez itt a maximális no comment...(ennek a szabálynak nem igazán látom az értelmét és a miértjét)

-------------------------------------

A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.

--> na ez a legszebb ;) (bár amikor az admin kempelte a spawnt nem volt baj amikor más akkor meg....na mind1)

-------------------------------------

A többivel nagyjából egyet értek (illetve látom benne a logikát és az értelmét)

DE mivel ez Jaky szervere, ezért olyan és annyi szabályt hoz ami és amennyi jól esik neki!!!

És egy idézet a szabályzat végéről: "AKINEK NEM TETSZIK MENJEN MÁSIK SZERVERRE!"
  • SZSX4
    Üdv fiúk!
    Egy béna kérdésem lenne. Multiplayerben, ha nem vagyunk elegen, akkor nem lehet beállítani, hogy a számítógép is irányítson valakit. Tehát, ha Co-operative módban játszom, de csak ketten vagyunk, akkor nem lehet elintézni, hogy még legyen társunk?
  • Anonymus20
    Még 1 kérdés, nem jut eszembe minden, szóval bocsánat a 3 üziért.
    Ez egy probléma lenne inkább, szóval azt nem tudom megfejteni, hogy miért nem tudok belépni webadminnak, mikor ugyanaz a felhesználói név és jelszó máshol jól megy. Próbáltam Explorellel, Firefoxal és Operával is. Az IE nem jeleníti meg az oldalt se, a Firefox és Opera megjeleníti, de beírom a nevet és jelszót, log in és eltűnik mindkettő azt nem jelentkezik be.
    Routerem van, portforwaldoltam, még a tűzfalakat is kilőttem (rúter és windows).