S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat: C:\Program files\Sierra\Swat4\AustereVillageTSS könyvtárból megy.
Ugye mind2õtöknek megy a játék, és mindkettõtök a lenti linkrõl töltöttétek le a downloads menübõl, gondolom ezt: CF😄A Setup.
Mind2õtöknek a játék a C:\Program files\Sierra\AustereVillageTSS könyvtárból megy.
Nekem is ugyanez van. Nem tom mi a hiba. Ennek a mûködéséhez ugye meg nem kell a swat4 játék(de megvan).
Hát én ezt feladom.
Mind2õtöknek a játék a C:\Program files\Sierra\AustereVillageTSS könyvtárból megy.
Nekem is ugyanez van. Nem tom mi a hiba. Ennek a mûködéséhez ugye meg nem kell a swat4 játék(de megvan).
Hát én ezt feladom.
Újra feltettem,szerintem telepítési hiba volt,már van célkereszt..viszont azzal a móddal egy server van,magyar...20férõhelyes állandóan üres..akkor nem gémelek vele addig..😊
Szánalom..Miért nem tudnak egy k**** modot megcsinálni ami bug nélkül mûködne?mert nekem az Istenért se akarja beadni a célkeresztet...ez már szánalom..
igen, ez velem is elõfordult legelõször. Újraindítottam, és azóta mûködik
Hát igen,feltettem...felmentem egy ilyen (zöld..) hungary serverre..üres..de nem látom a fegyverem,NINCS CÉLZÓ CSILLAG...plz help^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Label
Crash Time: 11/21/07 21:51:40
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\
SWAT Build Number: 3.1
ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)
History: UClass::Serialize <(Class Engine.GameEngine)>(Class Engine.GameEngine)> <- LoadObject <(Class 405570="405570" 405735="=405735/3365856" Engine.GameEngine="Engine.GameEngine" 166)="166)">(Class> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class Engine.GameEngine)>(Class Engine.GameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)>(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
módot akarom telepíteni ssf 3.1-et telepítéskor indittom és le áll
Crash Time: 11/21/07 21:51:40
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1769 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
UserName: Ticsy
ComputerName: BSAFTPZJG57R1X
Application location: E:\Közös játékok\swat4\Content\System\
SWAT Build Number: 3.1
ERROR: GameEngine, native class size (504) does not match scripted class size (520)
History: UClass::Serialize <(Class Engine.GameEngine)>(Class Engine.GameEngine)> <- LoadObject <(Class 405570="405570" 405735="=405735/3365856" Engine.GameEngine="Engine.GameEngine" 166)="166)">(Class> <- ULinkerLoad:😛reload <(Class Engine.GameEngine)>(Class Engine.GameEngine)> <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)>(Core.Class SwatGame.perty Engine.Engine.C_SemiSolidWire NULL)> <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
módot akarom telepíteni ssf 3.1-et telepítéskor indittom és le áll
Csak az egyiket töltsd le. A másik (mirror) cím csak egy másik letöltési helyet jelent
Szóval a hivatalos kieg is kell?
CF😄A Setup - www.armyelearning.ca (657 M😎
Mirror 1 - www.hellbringerentertainment.com (657 M😎
Ezt a két fájlt lehet letölteni, mind2õ kell, vagy csak egy? Mert én mind2õt feltettem, és nem megy a játék. Ez ugye tartalmazza magában a teljes játékot, és nem függ az eredetivel. Angol szöveget nekem senki ne írjon, idézzen, szúrjon be! Ez csak egy felhívás, mert nem tudok angolul sajnos.
Mirror 1 - www.hellbringerentertainment.com (657 M😎
Ezt a két fájlt lehet letölteni, mind2õ kell, vagy csak egy? Mert én mind2õt feltettem, és nem megy a játék. Ez ugye tartalmazza magában a teljes játékot, és nem függ az eredetivel. Angol szöveget nekem senki ne írjon, idézzen, szúrjon be! Ez csak egy felhívás, mert nem tudok angolul sajnos.
akkor nincs több tippem. Annyit tudok, hogy nem a Contentbe, hanem mellé kell pakolni azt a bizonyos könyvtárad, majd a cfda.exe-t elindítani. nekem gond nélkül ment. 1 dolog lehet még probléma: szerintem fel kell lennie telepítve a kiegnek is, mert egyrészt az indításkor is a kieg cd-jét kéri, másrészt a mod könyvtárának nevében is benne van a TSS rövidítés, s a modban is lehet használni a TSS (kieg) fegyvereit
Az én játékom a C:\Program Files\Sierra\Swat4\Contect-ben van. Beraktam a Swat4 könyvtárba, beraktam a Contect könyvtárba, mindent csináltam, és nem mûködik, csak bead egy fekete ablakot a jobb felsõ sarokban kb 2mp-ig, aztán kilép belõle, és semmi más. És nem az asztali parancsikonról indítottam.
Haresz80: Bocs, de ennél egyszerûbben nem tudok fogalmazni: A SWAT 4 könyvtáradba (ami nem tudom, hogy a te gépeden hol van - ezért jelöltem X-el!) átmásolod vagy költözteted (nekem tökmindegy) azt a bizonyos AusterVillageTSS könyvtárat, ami viszont tutira a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\ könyvtáradban van, mert a mod automatikusan oda telepíti anélkül, hogy téged megkérdezne!!!!!
dragon11: ha csinálsz akkor lesz server, de a server-listában gyakran látok ezen mod alatt futó szervereket. Minden multis játékmód megtalálható benne, Single Player viszont nincs!
dragon11: ha csinálsz akkor lesz server, de a server-listában gyakran látok ezen mod alatt futó szervereket. Minden multis játékmód megtalálható benne, Single Player viszont nincs!
Ezzel nem segítettél.
Te most azt írtad, hogy a Swat4 mappából költöztessem a Swat4 mappába a mappát.
Az "X:\...\SWAT 4" könyvtáradba másold/költöztesd át a "C:\PROGRAM FILES\SIERRA\SWAT 4"-ban található "AustereVillageTSS" könyvtárat. Ha ez megvan, akkor belépsz az elõbb említett "AustereVillageTSS" könyvtárba, és elindítos a "CFDA.exe"-t. Ennyi.
Ezt hogyan átirni mert még nem nagyon vágom uj vagyok a pályán de az jo,hogy itt vannak ügyes és profi emberek akik ha akarnak segitenek!
Le tudnád nekem irni,hogy mit hova hogyan kell?? Köszi
Le tudnád nekem irni,hogy mit hova hogyan kell?? Köszi
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
az ún CFDA mod feltehetõleg azért nem akar elindulni, mert a (gagyi) telepítõje aminden kérdezés nélkül a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4 könyvtárba telepíti, akár oda van a játék neked pakolva, akár nem. Úgyhogy install után egy move-olás + új parancsikon és kész.
Vannak új fegyverek, és új pályák is bõven (SWAT4-fanok már néhányat ismerhetnek közülük) Van néhány olyan pálya, ami teljes egézében szabad ég alatt játszódik, tehát nem sötétben, szûk folyosókon. Véleményt nem mondanék, mert még nem pörgettük végig, majd csak hétvégén egy maratoni COOP-ozással.
Vannak új fegyverek, és új pályák is bõven (SWAT4-fanok már néhányat ismerhetnek közülük) Van néhány olyan pálya, ami teljes egézében szabad ég alatt játszódik, tehát nem sötétben, szûk folyosókon. Véleményt nem mondanék, mert még nem pörgettük végig, majd csak hétvégén egy maratoni COOP-ozással.
Sziasztok!
Meg van nekem a játék de kér valami kodot oda mit kell még beirni a telepités elején hol találhato?
Meg van nekem a játék de kér valami kodot oda mit kell még beirni a telepités elején hol találhato?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Sziasztok,
A lentebb említett Canadian forces: DA módot próbálta már valaki?
Milyen pályák vannak benne? Vannak e plussz extrák? Érdemes letölteni?
A lentebb említett Canadian forces: DA módot próbálta már valaki?
Milyen pályák vannak benne? Vannak e plussz extrák? Érdemes letölteni?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nincs hozzá magyarítás, a bõvítést meg kell venni, és van egy másik bõvítés, amit nem kell megvenni, csak azzal nem tok mit kezdeni, ezt leírtam az elõbb.
Hy! mindenkinek az lenne a kérdésem,hogy van-e hozzá magyarositás? és böviteni lehet és honnan!
Seemi hibát nem ír, a telepítésnél se.
Ott az oldalon, amit megadtál, ugye be kell menni a downloads menübe, és ott két fájl van. mindkettõt letöltöttem, és telepítettem, de nem indul semmi. Vki meg tudja mondani, hogy hol csesztem el?
Okés,köszi szépen,azért válaszoltam így mert a pro street topicba szájba kell rágni egy-két embernek mindent 😄
"azt nem A SIERRA adta ki hanem a "0hétköznapi emberek" adták ki nem a sierra..ezt a SIEARRA adta ki?"
😄D
Egyébként az h ennyi idõ elteltével a játék kiadása után kiadjanak egy "jogtiszta" hivatalos módot ingyen letölthetõen arra az esély 0%. Már patch se remélhetõ szerintem, rég elfelejtették már a játékot, mással foglalkoznak ^^
Így a módot nyilván nem a Sierra adta ki, de ez nem jelenti azt h warezos. Mindenesetre nemhiszem h külön indítófájlja lenne és még õk védelmet is tennének bele, így biztos játszhatod warezosan is. (ezekkel a szavakkal magyarázva 😄)
😄D
Egyébként az h ennyi idõ elteltével a játék kiadása után kiadjanak egy "jogtiszta" hivatalos módot ingyen letölthetõen arra az esély 0%. Már patch se remélhetõ szerintem, rég elfelejtették már a játékot, mással foglalkoznak ^^
Így a módot nyilván nem a Sierra adta ki, de ez nem jelenti azt h warezos. Mindenesetre nemhiszem h külön indítófájlja lenne és még õk védelmet is tennének bele, így biztos játszhatod warezosan is. (ezekkel a szavakkal magyarázva 😄)
Nem úgy értettem,hanem mint az elõzõ 1.2 patch..de szerintem az csak egy mod teljesen ingyenes....oké...nagyon sz** lett azthiszem..azt nem A SIERRA adta ki hanem a "0hétköznapi emberek" adták ki nem a sierra..ezt a SIEARRA adta ki?(Ha a sierra,akkor jogtiszta)
ez egy mod. a modok pedig 99%-ban ingyenesek
Új mod: Canadian Forces: Direct Action
16 új pálya, új fegyverek (pl. bazooka) új modellek, meg vagy 650 mega
16 új pálya, új fegyverek (pl. bazooka) új modellek, meg vagy 650 mega
Na jó, mind1, ez nekem magas, fõleg azért mert nem is tok angolul. Bocs, hogy elvettem az idõtöket.
Portforward=Azt a "port"-ot engedélyezed a routered-ben amit leír ez az oldal és megkeresed a routered->a portot és megcsinálod a példa alapján.A routeredbe úgy tudsz belépni,hogy a routered ip-jét megnézed a hálózatban s beírod az internetbe,ha elfelejtetted a jelszót és D-Link-ed van akkor a jelszó idézõjelek nélkül"Admin" ..😊 és valójában a routeredhez fognak kapcsolódni nem a gépedhez.Konkrétan a router tûzfalában állítod be azt,hogy a rouerhez kapcsolódhassanak,de ha bátor vagy a DMZ-t is megcsinhatod,kilövi rögtön a rouer tûzfalat és tûzfal nélkül vagy a neten(nem ajánlott).
Hogy mit akarsz ezzel. Bocsi
Routerem van, és nem értem azt a portfoward need-et.
Kössz, megcsináltam, a neve Swat4 Magyar Server egyenlõre. Azt a gez-es nyavalyát letöltöttem, azt hogyan tudom használni??
A játék fõ menüjében rámész a "HOST GAME" menüre, majd a megjelenõ lapon beállítod a szervert, átállítod "internetre-LAN-ról" esetleg bepipálod, hogy dedikált szerver legyen (fut a háttérben a szerver)...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Hello, azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet szervert csinálni?? Kössz elõre is.
gamecopyworld.com -on mindenhez van crack, itt ráadásul faq is van. google is talál cracket. Mi a fenéért kell kérni ilyet forumba?
Sziasztok!
Sikerült megoldani a grafikai problémát !
Ez a forceware volt fenn, de nem volt jó: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe
Ezt leltem meg, ezzel már fullon is megy:
163.75_forceware_winxp_32bit_international_whql !!!.exe
A jó forceware telepítése után a játék indításakor nem lehetett látni a játékban a menüket pl carier stb. A játék újratelepítése oldotta meg a problémát.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Sikerült megoldani a grafikai problémát !
Ez a forceware volt fenn, de nem volt jó: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe
Ezt leltem meg, ezzel már fullon is megy:
163.75_forceware_winxp_32bit_international_whql !!!.exe
A jó forceware telepítése után a játék indításakor nem lehetett látni a játékban a menüket pl carier stb. A játék újratelepítése oldotta meg a problémát.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Köszönöm a segítséget!!!