S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leo 1991
hi!
van vhol a játékhoz magyarosítás?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

II Rocky II
kössz visszaolvastam és semmi...legalább betetted volna már a választ akkor..de köszi azért 😊

24 - Exile -Nov.23

Akkor ugyanúgy állunk, mert én is nagyjából vágom, de egyetértek, azért egyszerûbb, ha magyar.
dragon11
10Hsz-szel olvass legalább vissza...Istenem^^

II Rocky II
rám célzol?😄 nagyjából vágom de van ami nem stimmel..azért is lenne jobb akkor ha magyar lenne.

24 - Exile -Nov.23

Itt senki esm tud angolul?
II Rocky II
hali!
kérdezném hogy a swat4 magyaritása már megvan máshol mert a magyaritasok.hu n nem találtam...vki segitene?

24 - Exile -Nov.23

jaja... fényrudat én is kerestem.... aztán beállításoknál láttam az L betût. és mûxik!!!

magyar peccs? vki?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

dragon11
Fhú nem tudom...télleg bocsi fogalmam nincs mi baja lehet...kizárt, h egy újratelepítés megoldaná dehát sose tudni.

Balumann
Fény rudak azok vannak, lehet ledobni játékba, azthiszem L -re val alapban állítva (de nézd meg a beállításokat, lightstick néven van ha jól tom).

Jónak néz ki az a 2 fegyver,bár nemtudom,úgyhogy azért jólenne tudni hol a fenébe van.Dragon te milyen szinten vitted végig?Mert lehet,hogy könnyûn,vagy normálon vagy mindegy,nem jelenik meg.Mert van az a kis fény rúd,az se jelenik meg,de azt leírják a kézi könyvbe,hogy azt nem jelzi ki az alapból van.De ezekrõl semmi ilyet nem ír.Azt mond el neked hol lehet ki választani,hol jelenik meg?
Ez az, megcsinálsz mindent pályát 100 pontosra, és semmi. Nincs az a kettõ.
na... hát ez az!

ott nincs!

dragon11
Hát nem tudom.:S Keresd még a second. pityunál meg a primary.-inél is.😊

Ja és swat 5-rõl van valami hír?Lesz egyátalán???
Néha nekem is leagadnak a játékosaim de kb. ez csak 3 küldetésente egyszer fordul elõ.Olyankor odamegyek és egyszerûen nekik megyek,és jönn szoktak.Ha nem jön akkor leszarom aztán megyek egyedül vagy még a "megmaradt" társakkal.Neked hol,vagy hogy jelenik meg Dragon az a 2 fegyver?Mert én is mindig minden szart megcsinálok,még viszonylag jó pontozást is kapok.De akkor mi van még???
jó helyen, jó idõben! 😄 és csak a lábam rendezték le... a hülye gold meg vhol a háttérben öregemberekre ügyelt!

amúgy az miért van, h egyszer-egyszer vmelyik tag nem követi az utasításaimat... vhol lemarad és ott áll, mint fax a laxiban!

hát, én mindent úgy csináltam, ahogy kell... összes kap gyorskötözõt, gyanúsított is OFF-olva... fegyver összeszedve!!! :S mi lehet a gixer?

mindig írta, h melyik az új fegyver... de azt a 2-t nagyon nem találom sehol!!!

dragon11
Mindent.Letartóztatod a civilt.Lelövöd sucpets/tartóztatod.Etc.;-)

quest ->

felkutatás
hivatalos vizsgálat
keresés
kutatás
nyomozás
vizsgálat

mit keressek? 😄

Már kértelek titeket,hogy magyarul beszéljetek.Ez most dragonra vonatkozik.Lemongrass én is sokszor végig vittem a Stetchkovot és pont amiket írtál,nekem se jelennek meg.Nem tudom pontosan miért nem,de gondolom erre akart válaszolni dragon,csak...
Én is kiváncsi vagyok ez miért van,bár most vettem meg úgyhogy csak most vettem észre egy napja.
dragon11
Végig kell vinni a questeket, és mellé kapod az újakat.😊

az én embereimmel nincs gond... bár néha a darázst + a CS-t olyan bénán dobják be az ajtón, h senkinek nem lesz semmi baja!

Más!

Stetchkov syndicate!
a leírásban az szerepel, h fellehet szabadítani új fegyvereket... nos, nekem a 5,56mm-es könnyû géppuska + a Mark 19 félautomata pisztoly nem jelent meg. /+ a páncél nélkült sem találtam sehol!/

help.

Szerintem csak emberfüggõ, hogy ki mit vár el a beosztottaitól. Szerintem megfelõlen teljesítenek a srácok. (to Pokolipeti: F.T.acs.)
Csak ne a civileket...
Én nagyon jól kijövök a társakkal, rengeteget segítenek.Könnyebb küldetésen jobb nekik az a paprika fegyver,és akkor 90-100 pontosan meg lehet csinálni.Nehezebbeknél,meg hagy írtsák a népet!
"very high" - akarommondani, very hard akart az ott lenni 😊

Amikor elkezdtem swat4 singléjét, és éles fegyvert kaptak a "társaim", kb 2 perc alatt vagy lelõttek valakit (társ inkluzive) vagy megölették magukat, ugyhogy nekem csak utban voltak, max 1-2 gránátot dobálgattam velük meg c4es ajtórobbantgatások/beflashelés, egyebekre alkalmatlanok voltak 😊)

Nehéz fokozaton meg szerintem egyenesen lehetetlen AI-val egycsapatban megcsinálni a pályákat, ha a swatos társaidat felfegyverzed az lesz a very high fokozat 😊

Ez nem igaz, kérdezd csak pokolipetit.
Szerintem teljesen jó, ha könnyûn átviszed, mert akkor legalább már felszabadítottad az összes pályát, és akkor nem kell idegeskedjél, ha legközelebb nem sikerül vmi. És így tudsz az alapjáték 14 pályáján és a Stetchkov 7 pályáján saját küldetéseket csinálni.
mycso
Gondolom ez is csak pesten és csak az egyik médiában és ott is pont elfogyott vagy még van pár darab....

A sima gold is így volt annó...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

koschwarz
nehéz fokozaton én csak paprikafegyót vittem magammal, meg az embereimnek is azt adtam, nehogy véletlenül is valaki lelõjön valakit. na az kemény volt.<#violent>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

jaja, azt vágom!
amúgy már megjavult! nem tom, mi volt vele... új karriert kezdtem, és már végig is vittem... /igaz minimal-on/ szóval, mindenkit fejbe 😄
a régebbi karrierben meg, hiába volt alap szinten, a játéktermes után azt írta ki, h bevetés választása... és nem köv bevetés! :S

a lényeg, h már jó!
azért thx mkinek, aki gondolt rám, és próbált segíteni!

Milyen szinten játszol?Mert ha nem könnyûn,akkor egy szint után már fontos a pont is.Például normálon legalább 50 pontot kell szerez csak aztán jön a következõ pálya.Ha ez se segít,akkor írd le konkrétabban a problémád.
az frankó... mindig csak azt ajánlja fel, h bevetés választás... :S
vmi megoldás?

teszkó gold edisünöm van 😄

7 pálya van.
srácok. stetchkov-ban hány single pálya van?
a játéktermet szépen lerendeztem, de semmiképp nem akar továbbmenni :S
pedig állítólag úgy tudom a plusz fegyvereket elérni!

5let?

/ja patch-et tudtok, ami magyar? mert az sem ártana :S/

Halálmadár
A Swat4 Gold Edition magyar felirattal van.A Media Marktba 990 ft-ba kerül. 3cd

dragon11
Van.BTW=Mellesleg.

Btw most jelent meg a Gold Edition magyar nyelven
Ezt a mondatot nem értem.Most van vagy nincs?Engem ennyi érdekel aztán jól van.
dragon11
OK.Te tudod.😊

Nem mintha nagyon kéne, de azért egyszerûbb magyarban. Ez olyan, mint a Fifa, az is élvezetesebb magyarban.
Hát, nem is tudom...
dragon11
Nincs magyarosítás nem is lesz.Btw most jelent meg a Gold Edition magyar nyelven.

Sziasztok!Már kérdeztem,de választ nem kaptam.Lesz ehez a swat 4-hez még valamikor magyarítás?Vagy van?Ha van írjatok kérlek egy oldalt.
Elõre is köszi!
Ja és egyébként SZSX4 ki az a barát???😊
dragon11
Team work 😄 szinonímák sorozata😛

Balumann
logikus, ha az egyjátékos mód pályáit viszed ott vannak gépi ellenfelek... 8-) A COOP meg a cooperation szóból ered, ami eleve olyasmit jelent, hogy együttmûködés, szövetkezés.

Egyébként idõközben az egyik barátommal megbeszéltem a kérdést, tehát már tisztában vok vele.
Idáig én is eljutottam, dehát akkor is együtt játszunk, amikor egymás ellen vagyunk. Ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam, hogy milyen értelemben szól a mondat.<#beka3>
mycso
Idézet a FAQ-ból:

"Co-op:
Ez a kooperatív mód azt takarja, hogy az alap egyjátékos mód pályáit,
barátaiddal játszhatod végig."

Olvasgasd figyelmesebben...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol