6531
-
Alexei #4673 Lenne mégegy gondom. Töltöttem le pályákat, bemásoltam őket a mapsbe, illetve amelyiknek voltak textúrái azokat ais a megfelelő helyre, de semmi, nem ismeri fel őket a játék.
Valakinél a Club mod működik? -
Alexei #4672 Sziasztok!
Köszike, elsőre úgyis egy ajtónélküli pályával akartam próbálkozni :D. Aztán jöhetne majd valaki kipróbálni :). -
#4671 Ez.
+Ez lefordítja magyarra, ha nem tudsz angolul. -
RMarvin #4670 Nem egyszerű a map-editor használata. Én is próbálkoztam vele, de az ajtó elhelyezésnél feladtam. Nézz utána a neten, mert vannak egész jó kis tutorialok hozzá, persze nem magyarul. -
Alexei #4669 Ha van valaki aki ért a Swat4 editorához és szívesen segítene egy abszolút kezdőnek szóljon :). Köszönettel...
Ákos -
Alexei #4668 Kössz... -
#4667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.gamecopyworld.com/
Máskor nincs WAREZ!! -
Alexei #4666 Ez most mi volt? Hogy warez lenne? Hátha megvettem eredetiben nem mindegy, hogy nocd cracekelem-e? ... -
AlexCross #4665 zümm! -
Alexei #4664 Nekem csak annyi kellene, hogy nocd crack egyáltalán van hozzá? Ha igen hol? Keresgéltem, de nem találtam... Nem akarom gyilkolni az erdeti discemet. -
Anonymus20 #4663 Hogy lehet megcsinálni, hogy webadminos felületen tudjak ékezetet írni?? Mert ékezetes betű helyett ilyeneket ír: Ao A! A© A¶ és még másokat is. Ezen hogy lehetne segíteni?
Erre nem tud senki semmit? Pedig fontos lenne -
AlexCross #4662 hehe, az előbb tök látványosan megadta magát a HK klán servere, meg még pár az obinetnél.
olcsó húsnak... -
halalswat4 #4661 kőszi akkor nem lesz szerverem majd be ugrok hozzátok kőszi mindent
anonymus20 -
Anonymus20 #4660 Jajj, boccs a hülyeségemért, föl se tűnt, hogy már nincsen, mert annyira megszoktam:D Már nincsenek ott, de kössz az infót, mert nem tudtam eddig, hogy az tünteti el. -
Anonymus20 #4659 Nekem fönt van a Client 13 igaz a rendes honlapjáról. Dexus oldalán még nem is találom a Clientet.
Swat 4 Colored Text Generator 2
SWAT4 Auto Admin Join
SWAT4 Dedicated server setup
SWAT4 Quick Deploy
SWAT4 SAY
SWAT4 Server Info v3.xx
UAC - Universal Anticheat SWAT4 version
Ezek vannak ott. -
#4658 Warezt fejezzétek be!Már régen leírtam a portforward menetét akinek kell, olvasson vissza.Ha nincs routered, akkor meg LAN-ra állítodat a servert, de 1mbps-8mbps ig ne igen akarj szervert, 1 slot 1 mb, hogy ne laggoljon, de jobb ha 2.. -
#4657 ... hü de rég jártam itt ... -
#4656 Szia!
Ha még nem sikerült, akkor ezzel és innen! :)
AMCilent_v13
http://www.dexus5.com/
T. -
AlexCross #4655 fél megabit és fölötte érdemes servert futtatni. az nyolc embernek simán jó, de pl. a 256 kbit/s már négy játékosnak sem elég.
azt, hogy hány servert tudsz futtatni, inkább a rendelkezésre álló vas határozza meg. net sebesség szempontjából az számít majd, hogy összesen hányan játszanak rajta. -
Anonymus20 #4654 De sztem ne nagyon próbálkozz szervercsinálással, mert igénybe veszi nagyon az interneted, és nem elég egy 2 megabit per secundumos net, minimum 5-6-7 kell hogy közbe még netezhess is, a 10 az már jó azzal két szerver is elmegy. -
halalswat4 #4653 zűmm kősz a segitséget
-
AlexCross #4652 zümm -
halalswat4 #4651 a crackelt változatot le lehet valahonnan tőlteni ha igen akkor
homam segitsetek ms [email protected] -
halalswat4 #4650 akkor mit csináljak
-
halalswat4 #4649 anonymus20 szed le kép lopoval azzal biztosan letudod menteni
-
Anonymus20 #4648 Az a baja, hogy eredeti swatod van, és aki be akar lépni annak meg crackelt, azaz tört verziója van, így ez a hibaüzenet jön be. -
Anonymus20 #4647 Akkor LAN-ra van állítva, nem állítottad be a host game-nél.
Hogy lehet megcsinálni, hogy webadminos felületen tudjak ékezetet írni?? Mert ékezetes betű helyett ilyeneket ír: Ao A! A© A¶ és még másokat is. Ezen hogy lehetne segíteni? -
halalswat4 #4646 cd key authenticatin has failed van már szerverem de mikor be akarnak lépni az előbit írja ???mi a baja segitsetek kőszi előre is -
halalswat4 #4645 nincsen ruterem -
halalswat4 #4644 nincs ruterem
-
Anonymus20 #4643 Mostmár nem érdekes mert újrarakom a swatot, bocsánat.
Most akkor azt kérdezném, hogy hogyan lehet kivenni a kezdőanimációkat a játékból? Tudjátok a bemutatóvideó meg az előtteutána lévő dolgok. -
Anonymus20 #4642 Rútered van? Ha igen meg kéne portforwaldolni.
Más: LAN-ra van állítva.
Ez a kettő lehet. -
halalswat4 #4641 kérdés :) miért nem látszik a szerverem????? -
halalswat4 #4640 kőszi!!!!
-
halalswat4 #4639 kősz mindenkinek a tippet !!!!!!! -
Anonymus20 #4638 Valaki el tudná juttatni hozzám vhogy ezeket a fájlokat?
AlAudio
Core
CreateLocalizationPackage
D3DDrv
Editor
Engine
GUI
ObjectiveSpecs
ScriptCompiler
SoundEffectsConfig
Startup
Swat4
Swat4DedicatedServer
swa_splashscene
SwatAmmo
SwatEd
SwatEquipment
transient
UWebWindow
WinDrv
Ezek a system mappából vannak. Nem az inik kellenek, hanem anyelvi fájlok!!
Az egész LocalizationFiles mappa is kéne.
És a Contect mappának a Textures mappájából a SwatFonts kéne még.
Vissza szeretném angolosítani a játékot, mert nincs vastag betűm.....
Be kéne csomagolni és föltölteni vhova az egészet. Előre is köszönöm. -
Anonymus20 #4637 Hello, csak kérdem, h te játszol HALAL_(HUN) néven?
Am még a tálcán lévő dedicateted szerver ikonnál is állítgathatsz, ott lehet mindent. De csak ha dedikált szerverként megy a szerver. Módosíthatsz még a dedicatedserver.iniben is a játék system mappájában. -
#4636 Hi nagyon egyszerű a szerver létrehozása...belépsz a játékba, --> Host game menüpont majd kiválasztod milyen tipusú, hány fős legyen a szerver illetve milyen mapok fussanak rajta (köridő, várakozási idő, stb is egyértelműen változtatható)illetve hogy net vagy lan szervert szeretnél létrehozni.
Majd itt lehetőséged nyílik arra, hogy dedikált szerverként futtasd (jobb alul: Launch as dedicated server) ekkor kilép a játékból és a tálcán egy ikonnal mutatja, hogy fut a szerver.
A másik megoldás, hogy létrehozza a szervert és belép a játékba, ilyenkor nem léphetsz ki, mert megszűnik a szerver (a dedikált a jobb megoldás).
Egyelőre ennyi röviden... -
halalswat4 #4635 sziasztok még új vagyok itt de már régota játszom a swattot ha valaki tudna akkor légysz segitsen nekem szervert csinálni előre is kőszi
-
Alexei #4634 A patch?