S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Swat3 milyen neten?😄 szívesen kipróbálnám, ha vannak tört szerók...viszont sg-n nem találok olyan totyikot help please😊

dragon11
Most magyarázzam el?msn-em ne kérdd el...

1.A gépedet fix ip-re teszed...ip cím írd be, alhálózati maszkot magától kitölti, alapértelmezett átjáró a router ip-je, elsõdleges kiszollgáló megint a router ip-je, a másodlagos nem kell...
Ha sikerült, a neted újra csatizik, ha nem jön be a net, akkor tedd vissza automatikusra és újra próbálkozz...

2.Lépj be a routeredbe, úgy, hogy az ip címét beírod a böngészõdbe.

3.Ide felmész aztán kiválasztod a routered, aztán a játékodat...beírod a router ip címét, és kitölti az adatokat, s a példa szerint megcsinálod.

4.Ezután resi a routernak és kész...

5.Elrontassz valamit, nem úgy csinálsz mint ahogy a képekben illusztrálva van, nem fog mûködni!

És azt hogy kell,azt a portfowaldást?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Én úgy tudom, ha annak aki a szervert csinálja eredeti van, akkor csak eredetivel lehet felmenni, mert ha törttel próbálkozol, akkor vmi CD key-el van baja. Ha a szerver készítõjének tört verzió van, akkor mindenféle felmehet. Szervert akkor nem látsz, ha a szerver készítõjének routere van, és vmi portforwald-olást kell csinálni a routerrel, hogy látni lehessen a szervert.
dragon11
Sztem igen...btw: egy verziótok van?(Pl. 1.0 vagy 1.1?)

Helló,azt szeretném kérdezni,hogy ha nekem eredeti a gém,havernak nem.Akkor tudok úgy szervert csinálni,hogy õ is csatlakozzon?
Mert se net,se hamachin nem látott engem,se én õt.
THX

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

dragon11
Jah és alappal gémelek, sorry a double postért!!!

dragon11
xD jóhogy^^😄 btw milyen neven játszotok?és melyik módban?
én >>!^Dra!oN^!<< kedvenc módom az rd 😄 meg a vip, de átnézek bs-be is, coop-ba nem mek soha.

Igazából ezen a fórumon nincs is mit írni,hisz a lényeges kérdéseket általában már valaki feltette.Vagyis a választ vissza lehet keresni.Ennek elenére én szeretem ezt a fórumot és szívesen írok ha lényegtelen hülyeséget is.Mint például ez.De fõleg azért vagyok fenn ezen a fórumon,hogy mutassam a swat 4 iránti szeretetem.Már értitek hogy.
dragon11
Nem muszáj ide jönni.A másik flém off...Htx.

Az tudjátok milyen idegesítõ, hogy ezen a fórumon mindenki felsõbbrendûnek érzi magát a másiknál, és csak b*sz*gatni tudja? Komolyan mondom, mint az óvoda.
Bocsi!
Most tünt fel ez a dolog és biztos akartam lenni hogy jol gondolom-e. (visszalehet venni a tempobol okés? <#wink> )
Ha mind a 4 réssel játszottál akkor,hogy tehetsz fel ilyen hülye kérdést?Elég logikus,hogy mit jelent fõleg annak aki már nemtudom hány éve játszik a swat-al.
Elárulom neked hogy miota létezik swat játék az elsö résztöl kezdve játszok vele.Tisztába vagyok a játékstilusával csak nemrég vettem meg magyarba és most láttam ezt az értékelésnél és kiváncsi voltam mért is von le tölem pontot.Amugy erre is gondoltam...
Ez a játék nem arról szól, hogy mindenkit gondolkodás nélkül lõjj agyon! Csak akkor lõhetsz, ha már felszólítottad, de nem engedelmeskedett!

Másik: kérem az illetékeseket, hogy írják ki a bannerra NAGY betûvel, hogy nincs letölthetõ magyarítás sehol, ellenben el lehet kocogni az elsõ boltig az 1990 Ft-os Gold Edition-ért, ami magyar nyelvû!!!

Mi az a Halálos fegyver engedély nélküli alkalmazása?Nemkértem tüzelési engedélyt?
dragon11
Nem 2k?😄

Halálmadár
még mindíg a magyarosítást keresik.
nem hiszem el,hogy 1000 ft olyan nagy pénz a gold edition-ért,ráadásul magyar felirattal.

dragon11
Azzal semmi gondom nincs elhiheted, de minek ehhez?😄

Miért baj az ha az ember szeret a saját nyelvén játszani.
Gondolom a crack nem zavar be a magyarnak.

dragon11
Aha valószínû..de nem értem minek ehhez magyarosítás^^😄 én sem beszélem perfectül a nyelvet, botladozom nem kicsit, de értem!😊

Balumann
Vagy a magyar nyelven megjelent SWAT4 gold edition feltöltve (cracket lehet leszedni)

krekkk nélküüül? 😄 nem néztem bele a tartalomba... de sokan nyávognak, mert azt a pár szót nem tudják lefordítani...

gondoltam egy esélyt kapnak 😛

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

dragon11
LOL....ez nem magyarosítás, sztem ez a swat4 gold edition feltöltött változata crack nélkül?nevetséges😄

"magyarítás"
pass: piratez

mycso
Rakd fel az Xfire szerverkeresõt, azzal találsz, illetve a swat4 saját szerverkeresõjével is megtudnád találni a magyar szervereket.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Leo 1991
nem tudnátok pár magyar host címet adni ami 1.0-ás?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
van az a pálya amikor 1 labor szerûségben vagy. mikor elindulsz akkor kell vhol lennie 1 stukkernak, az merre van?
vki írja le pls
THX

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

dragon11
Sztem is lesz, de megvárják míg mindenki gamelni fog..sztem 1. max 2évet adok ennek, s lesz swat5 avagy kieg a 4-hez(de ûberfasza)

Mekkora sikere lett a 4-nek.Mármint az egész világ szintjén nézve?Mert ha nagy biztos lesz neki folytatása.De én nemtudok errõl semmit.Csak remélem lesz egyszer,de addig is még párszor kijátszom a swat 4-et...
II Rocky II
de híreknek kéne lenni róla nem?? netán vmi képecskének is...😄 lsd fifa....

24 - Exile -Nov.23

Balumann
Lehet, hogy pont azért nem foglalkoznak vele, mert már új résszel meg mással foglalkoznak. Ez más játékokkal is így van.

mycso
Igen ahogy írtam, meg írod te is.

mycso
Egy normális patch-et nem bírtak kiadni, már évek óta.
A nagy újítás a tss-volt ami szintén bugzik, most meg rárakták egy korongra...tehát nem igazán foglalkoznak vele, így valószínûleg az 5. résszel sem foglalkoznak és természetesen hírek sincsenek felõle.
De ezt is leírtam lent 😉

Volt fent egy magyarosítás, ami egy részt tele volt helyesírási hibával, más részt meg ahelyett, hogy le lett volna fordítva magyarra a pálya leírás, ahelyett ott minden üres volt. MAgyarul elbaszta az egészet és lehet újra telepíteni.
Helló !

Beyondunreal-on írták, SWAT5-hoz megvették a legújabb unreal motor licenszét. Furcsa ellenben, hogy fejlesztõnek a Vivendi-Universal van írva. Emlékszünk még a hasonló címû ostoba akciófilmre...valami keveredés van !
bakvarnyu
" A swat4 minõségébõl illetve életébõl szerintem egyenesen következik, hogy nem nem lesz 5. része a sorozatnak "
Itt most mire célzol , miért ne lenne?

Helló, csináltam egy szervert, de csak lanba tud lenni még ha internetre van állítva akkor is. Routerem van, és portforwaldoltam is. Ha nem portforwaldolom, akkor látnák lanban a szervert?
Elõre is köszönöm.
Van magyarítás,de nem lehet letölteni sehonnan.Ha szeretnéd nagyon magyarul vedd meg.2000 FT.Ennyi kész.Mycso teljesen jól összefoglalta a dolgokat.
Balumann
Valahol régebben láttad, de aztán nem úgyhogy nem létezik? <#hehe><#hehe>

mycso
No tehát megpróbálom összefoglalni az eddigi feltett és már meg is válaszolt kérdésekre a választ:

Swat4 magyarosítás: valahol régebben láttam, azóta sehol, semmilyen oldalon nem láttam, tehát nem létezik hozzá. Illetve teljesen felesleges is, mivel ez egy elég egyszerû FPS játék nem sok szerepe van a szöveges résznek...

Swat4 gold: Swat4 alapjáték + 1.1 patch + The Stetchkov Sindycate
kiegészítés egyben ami megjelent magyar nyelven is, így a fenti kérdésre meg adhatja a választ. Ez többek szerint a MediaMarkt-ban beszerezhetõ, az áráról konkrétumokat nem tudok mondani.

Swat5: Eddig sehol, semmilyen konkrétum nem látott róla napvilágot, csak 1-1 user írkált be találgatásokat. A swat4 minõségébõl illetve életébõl szerintem egyenesen következik, hogy nem nem lesz 5. része a sorozatnak. (esetleg majd egyszer más fejlesztõk által)

Milyen modok vannak: Az, hogy milyen modok, pályák, kiegészítések jelentek meg róla a fenti "Gyakran Ismételt Kérdések" menüben megtalálható, webcímmel együtt.

Egyéb infók a fenti linkeken elérhetõek.

Balumann
Én semilyen infot nem látok SWAT 5-rõl (csak PSP-re :S), még olyat se hogy be lenne jelentve. Asszem 2005-ben lett kiadva a SWAT 4.

II Rocky II
hát jaja 2000ft ért télleg nem sok.(reális ár).amugy most megint megpasztok a kérdésem miatt,de kérdem: mikor jön az 5 ki meg ez a 4-et meik évben adták ki?

24 - Exile -Nov.23

Én is sokáig úgy voltam,majd lesz egyszer nem érdekel,de már régóta megvan a swat 4 és még mindeig az egyik legjobb játéknak tartom,így nem sajnáltam rá azt a 2000 Ft-ot,hogy magyar legyen,vayg egyátalán,hogy eredeti.Ez a játék annyit bõven megér.Mármint "halálmadár" szerint van 990 Ft.ért media markt-ba.Bár egyetértek mycso-val ebben az ügyben...
De lényegtelen!Aki tud angolul annak király,aki annyira szereti ezt a játékot,és nem olyan fasza azért angolból akkor mgeveszi 2000 FT-ért.
vhol láttam a gold-ot feltöltve...magyarul...

II Rocky II
és válaszotál😄 amugy gondoltam hogy nincs hamár SZSX4is irta:"Akkor ugyanúgy állunk, mert én is nagyjából vágom, de egyetértek, azért egyszerûbb, ha magyar." majd egyszer lessz talán😄

24 - Exile -Nov.23

Balumann
gold edition a boltba magyarul jelent meg. letölteni magyarosítást nem lehet.

Balumann
nincs

Leo erre most már inkább nem is válaszolunk...