6531
  • dragon11
    Nyugi Alex, hülyékkel ne foglalkozz..

btw, ha majd ráérsz akk. gyere már msn-re rég nem beszéltünk^^ újra akarok a kieggel gamelni veled:D mondjuk Te meg az MSN :D

• AlexCross
    JociBetti
  • mycso
    Szerintem annyi a baj, hogy akitől a magyar nyelvi fájlok vannak, neki más mappába volt telepítve a játék, így az összes bejegyzés arra hivatkozik...ezért kavar be nálad.
  • dragon11
    lol, poénkodtam..sztem ugyan úgy megy minden rajta..lol...
  • Alexei
    Én az eredetit vissza akaro angolosítani, aoz mi kell? Az angol fájlok bemásolása?
  • dragon11
    Ne rakd fel :D :D:D:d:D:D:D am meg nem tudok helpelni, én angollal vagyok az nekem tökéletes..
  • priluki
    Hi,olyan gondom van hogy ha felrakom a magyarositást ezt irja kritikus hibaként

No Label

Crash Time: 07/11/08 23:48:37

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -2489 MHz with 2047MB RAM
    Video: No Video

UserName: Jani
    ComputerName: JAN1
    Application location: D:\Games\Swat\Content\System\

SWAT Build Number: <No Version.ini>

'ini:Engine.Engine.GameEngine' nem található a konfigurációs fájlban
  • dragon11
    Akk. ott a bibi.Hány server van a módba?
  • Alexei
    Ottvn basszus a pontos leírása :D. Amit tudok az a javított AI, fizika, új skinek, 9 új pálya.

Jah igen. Csak a C a rendszerpartíció és csak ott keres a nagyszerű XFire... legalábbis nekem a D-re telepített SWATot nem találta meg.
  • dragon11
    Nem magyar.. milyen újítások vannak benne?

Xfireba a feltelepített játékok felderítését megvárod, barátok fülről átkattintassz a serverre aztán a mind-re és megkeresed..
  • Alexei
    Tessék, néhány link :D. Neked magyar a Swat 4-ed?
    TESSÉK

Valaki légyszi! Gamespyhoz vagy akár Xfirehöz is, hogy hogy tudok servert keresni! :D
  • dragon11
    Adj linkt a módról lehet felteszem xD am abba mi az újítás?milyen új fegyók vannak benne?

Jah és ha felraktam akk már lehetetlen játszani a "normális" játékkal?D:
  • Alexei
    SSF modra azért van jópár szerver, de magyar verzióval amúgy sem nagyon működne igaz?

Háát már nem azért de sztm az XFire is... :D Beléptem, aztán mint egy ezredik iwiw, barátok, játszótársak, akikkel együtt lihegtél, labdáztatok már? Nekem csak egy átkozott program kellene, amibe ha beütöm, hogy Swat 4 kidob 1000000000 szervert és tsá :D.
  • dragon11
    Szerintem a modokat hagyd nem sok server van modba,vagy igen?S ha igen, melyik modba?:D

Gamespy-t hagyd sztem elég sz** program.. xfire powa;)
  • Alexei
    Szerintetek az SSF Realistic mod megéri a dolgot? Csak azért kérdem, mert gondolom ha felrakom a sima Swat 4es szerverek nem fognak menni... Jahés a mod műxik magyar verzióval?

Valaki árulja már el még, hogy ebben az átkozott Gamespyban hogyan kell servereket keresni?
  • dragon11
    Aha, de az a Barbie elég gyerekes.. kár h nincs MAC-Adress bann .. :(
  • mycso
    Hogyne érteném, max még pár ember banolva lesz, aztán 1-2 hétmúlva feloldja a bant addig hátha eltűnik a nem kívánatos csávó is.
  • dragon11
    Látom nem érted..:) se baj, akkor elmondom.

Az utsó ha nem írod be azt a tagot, akkor az összes olyan IP-vel kezdődő embereket lebannolja a server.Azt meg gondolom nem szeretné az RFC clán..

Ha érted..
  • mycso
    Dinamikus ip-nél is csak az uccsó 4. tag változik, tehát elvileg megoldható az ip ban.

Egyik szerveren volt ilyenhez szerencsém...
  • dragon11
    Csak 1.1 én mindig kiteszem a clán prefixem.Tehát ingame «|IF|»Dragon(HUN)
    vagyok..;-)

☺;)
  • Haresz80
    Jah és Winibaba is egy ritka és szép név, ezt kifelejtettem
    Am te Winibaba/Wini néven játszottál/játszol. Szóval találkoztunk már.
  • Haresz80
    Szerintem találkoztunk már.
    És én nem e szép ritka névvel játszok, hanem Atesz(hun) néven.
    Az Hungarian RD Serverre jártam nagyon sokat.
  • Winibaba

Viszont a Haresz80, egy nagyon szép, és ritka név.

Te ezzel a neveddel garázdálkodsz, Swat4 társadalmi köreiben?

Mert ha igen, akkor azt hiszem még nem találkoztunk.
  • AlexCross
    Dragon annyi van mint a nyü
  • Haresz80
    Te csak 1.1-ezel? Mert 1.0-ában is van egy Dragon.
  • dragon11
    Szia No1^^ ismersz-e engem?:P soakt beszélek veled, gondolom ismersz^^

Am ok, mind1, ráérünk az rfc-vel kickelni őket.

am aki keres ingame a nevem «|IF|»Dragon(HUN)
  • TwTNo1
    Szia Dragon!

A Mac Adress-ét megtudhatod mondjuk az UAC-ból is (unique ID ) név alatt. Persze ehhez kell tudnod az UAC-os felhasználó nevét, ha van ilyenje. :)
    De jól mondja Alex, sajna a Swat nem alkalmas Mac Adress bannolásra, úgy hogy tűrnöd kell. :)

• dragon11
    Értem alex, bocs h msn-en nem voltam 1 ideig, de ha ráérsz akk pm me^^

Vlaki nem tudna heleplni h akk h lehetne ezt az 5évest lebannolni mindörökké?
  • AlexCross
    a S.W.A.T. 4-ben nincs lehetőség mac address banra. de javítsatok ki, ha tévednék.
    egyáltalán van olyan játék, amiben van?
  • dragon11
    Hi.Most játszunk az RFC Clán serverén.Elég jóba vagyok az adminnal(ronin, stb.) meg mindenkivel.Jött 1 hülye gyerek, neve Barbie.Hiába bannoljuk visszajön, tehát Dinamikus IP.(DHCP, Automatikus IP Cím kiszolgáló.)

MAC-ADDRESS-t hogyan kérhetnénk le?Mert azt szeretnénk bannolni, nehogy már egy 7éves gyerek rontsa el a mi játékunkat a WH-jával.Továbbá mások nevével szórakozik.

Elég fontos volna ez a PERMANENT(MAC ADDRESS-es ) BANN!

KÖSZI!:) Mihamarabb help, mert ha elmegy vissza fog jönni megint és nem hagy minket nyugodtan játszani!!
  • him13
    hali!
    utolsó pályán hol van az aktatáska amit biztosítani kell??
    köszi
  • RMarvin
    Ha jól emlékszem, akkor mintha találkoztam volna egy ilyen "megoldással" a Hotel Carlyle 2005 c. (istenállat) user-pályán a hűtőszobában (földszint közepe tájékán), de nem teszem le rá a főesküt.
  • dragon11
    Télleg, a takedown még ki se jött, v. igen?:D
  • Alexei
    Ha adományoz valaki akkor még nem :)...

Más: Swat4 Editort már úgyahogy betanultam, de hogy lehet egy ragdollal (Havok) ellátott figurát a pályára rakni, akinek AI nuku, a dolga csak a lenne, hogy egy kmpóra akasztva lóg...
  • RMarvin
    Halkan jelzem, hogy a rengeteg kitűnő user-pályát tartalmazó www.hot-swat-mods.com hamarosan megszűnik. Aki még nem nézett körül arrafelé, annak mindenképp ajánlom, hogy megtegye.
  • AlexCross
    kellene ide egy szerver indítási FAQ. is
  • dragon11
    Hi.OLVASSÁL FAQ-t.
  • hdavid23
    hi all!!
    Azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki egy oldalt ahonan letudom szedni a swat 4-hez az 1.1-es cracket?

előre is köszi!!
    Üdv.:hdavid23
  • Alexei
    SAFIII:
    De benne van, mégpedig az Import Car Centernél, ha a tetőn kezdesz ;). Azt hiszem azt mondod...

Más: Valaki aki ért a 3d-hez nem csinálna nekem egy fehéres szürkés Hummert? :D Meg kellene egy pajzs alakú tábla is, Camelot feirattal. Meg akarom csinálni a Harmadik Műszakból a rendőrörsöt, mikor az uccsó évadban megtámadják.
  • SAFIII
    csá!
    én anno végigtoltam a játék single részét de nem volt benne az a pálya amiben valami helikopter van,az intorban lehet látni..
    ez mirét van??csak a multiban van benne?