6531
-
#4713 Nyugi Alex, hülyékkel ne foglalkozz..
btw, ha majd ráérsz akk. gyere már msn-re rég nem beszéltünk^^ újra akarok a kieggel gamelni veled:D mondjuk Te meg az MSN :D
-
AlexCross #4712 JociBetti -
#4711 Szerintem annyi a baj, hogy akitől a magyar nyelvi fájlok vannak, neki más mappába volt telepítve a játék, így az összes bejegyzés arra hivatkozik...ezért kavar be nálad. -
#4710 lol, poénkodtam..sztem ugyan úgy megy minden rajta..lol... -
Alexei #4709 Én az eredetit vissza akaro angolosítani, aoz mi kell? Az angol fájlok bemásolása? -
#4708 Ne rakd fel :D :D:D:d:D:D:D am meg nem tudok helpelni, én angollal vagyok az nekem tökéletes.. -
priluki #4707 Hi,olyan gondom van hogy ha felrakom a magyarositást ezt irja kritikus hibaként
No Label
Crash Time: 07/11/08 23:48:37
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -2489 MHz with 2047MB RAM
Video: No Video
UserName: Jani
ComputerName: JAN1
Application location: D:\Games\Swat\Content\System\
SWAT Build Number: <No Version.ini>
'ini:Engine.Engine.GameEngine' nem található a konfigurációs fájlban -
#4706 Akk. ott a bibi.Hány server van a módba? -
Alexei #4705 Ottvn basszus a pontos leírása :D. Amit tudok az a javított AI, fizika, új skinek, 9 új pálya.
Jah igen. Csak a C a rendszerpartíció és csak ott keres a nagyszerű XFire... legalábbis nekem a D-re telepített SWATot nem találta meg. -
#4704 Nem magyar.. milyen újítások vannak benne?
Xfireba a feltelepített játékok felderítését megvárod, barátok fülről átkattintassz a serverre aztán a mind-re és megkeresed.. -
Alexei #4703 Tessék, néhány link :D. Neked magyar a Swat 4-ed?
TESSÉK
Valaki légyszi! Gamespyhoz vagy akár Xfirehöz is, hogy hogy tudok servert keresni! :D -
#4702 Adj linkt a módról lehet felteszem xD am abba mi az újítás?milyen új fegyók vannak benne?
Jah és ha felraktam akk már lehetetlen játszani a "normális" játékkal?D: -
Alexei #4701 SSF modra azért van jópár szerver, de magyar verzióval amúgy sem nagyon működne igaz?
Háát már nem azért de sztm az XFire is... :D Beléptem, aztán mint egy ezredik iwiw, barátok, játszótársak, akikkel együtt lihegtél, labdáztatok már? Nekem csak egy átkozott program kellene, amibe ha beütöm, hogy Swat 4 kidob 1000000000 szervert és tsá :D. -
#4700 Szerintem a modokat hagyd nem sok server van modba,vagy igen?S ha igen, melyik modba?:D
Gamespy-t hagyd sztem elég sz** program.. xfire powa;) -
Alexei #4699 Szerintetek az SSF Realistic mod megéri a dolgot? Csak azért kérdem, mert gondolom ha felrakom a sima Swat 4es szerverek nem fognak menni... Jahés a mod műxik magyar verzióval?
Valaki árulja már el még, hogy ebben az átkozott Gamespyban hogyan kell servereket keresni? -
#4698 Aha, de az a Barbie elég gyerekes.. kár h nincs MAC-Adress bann .. :( -
#4697 Hogyne érteném, max még pár ember banolva lesz, aztán 1-2 hétmúlva feloldja a bant addig hátha eltűnik a nem kívánatos csávó is. -
#4696 Látom nem érted..:) se baj, akkor elmondom.
Az utsó ha nem írod be azt a tagot, akkor az összes olyan IP-vel kezdődő embereket lebannolja a server.Azt meg gondolom nem szeretné az RFC clán..
Ha érted.. -
#4695 Dinamikus ip-nél is csak az uccsó 4. tag változik, tehát elvileg megoldható az ip ban.
Egyik szerveren volt ilyenhez szerencsém... -
#4694 Csak 1.1 én mindig kiteszem a clán prefixem.Tehát ingame «|IF|»Dragon(HUN)
vagyok..;-)
☺;) -
Haresz80 #4693 Jah és Winibaba is egy ritka és szép név, ezt kifelejtettem
Am te Winibaba/Wini néven játszottál/játszol. Szóval találkoztunk már. -
Haresz80 #4692 Szerintem találkoztunk már.
És én nem e szép ritka névvel játszok, hanem Atesz(hun) néven.
Az Hungarian RD Serverre jártam nagyon sokat. -
Winibaba #4691
Viszont a Haresz80, egy nagyon szép, és ritka név.
Te ezzel a neveddel garázdálkodsz, Swat4 társadalmi köreiben?
Mert ha igen, akkor azt hiszem még nem találkoztunk. -
AlexCross #4690 Dragon annyi van mint a nyü -
Haresz80 #4689 Te csak 1.1-ezel? Mert 1.0-ában is van egy Dragon. -
#4688 Szia No1^^ ismersz-e engem?:P soakt beszélek veled, gondolom ismersz^^
Am ok, mind1, ráérünk az rfc-vel kickelni őket.
am aki keres ingame a nevem «|IF|»Dragon(HUN) -
#4687 Szia Dragon!
A Mac Adress-ét megtudhatod mondjuk az UAC-ból is (unique ID ) név alatt. Persze ehhez kell tudnod az UAC-os felhasználó nevét, ha van ilyenje. :)
De jól mondja Alex, sajna a Swat nem alkalmas Mac Adress bannolásra, úgy hogy tűrnöd kell. :)
-
#4686 Értem alex, bocs h msn-en nem voltam 1 ideig, de ha ráérsz akk pm me^^
Vlaki nem tudna heleplni h akk h lehetne ezt az 5évest lebannolni mindörökké? -
AlexCross #4685 a S.W.A.T. 4-ben nincs lehetőség mac address banra. de javítsatok ki, ha tévednék.
egyáltalán van olyan játék, amiben van? -
#4684 Hi.Most játszunk az RFC Clán serverén.Elég jóba vagyok az adminnal(ronin, stb.) meg mindenkivel.Jött 1 hülye gyerek, neve Barbie.Hiába bannoljuk visszajön, tehát Dinamikus IP.(DHCP, Automatikus IP Cím kiszolgáló.)
MAC-ADDRESS-t hogyan kérhetnénk le?Mert azt szeretnénk bannolni, nehogy már egy 7éves gyerek rontsa el a mi játékunkat a WH-jával.Továbbá mások nevével szórakozik.
Elég fontos volna ez a PERMANENT(MAC ADDRESS-es ) BANN!
KÖSZI!:) Mihamarabb help, mert ha elmegy vissza fog jönni megint és nem hagy minket nyugodtan játszani!! -
him13 #4683 hali!
utolsó pályán hol van az aktatáska amit biztosítani kell??
köszi -
RMarvin #4682 Ha jól emlékszem, akkor mintha találkoztam volna egy ilyen "megoldással" a Hotel Carlyle 2005 c. (istenállat) user-pályán a hűtőszobában (földszint közepe tájékán), de nem teszem le rá a főesküt. -
#4681 Télleg, a takedown még ki se jött, v. igen?:D -
Alexei #4680 Ha adományoz valaki akkor még nem :)...
Más: Swat4 Editort már úgyahogy betanultam, de hogy lehet egy ragdollal (Havok) ellátott figurát a pályára rakni, akinek AI nuku, a dolga csak a lenne, hogy egy kmpóra akasztva lóg... -
RMarvin #4679 Halkan jelzem, hogy a rengeteg kitűnő user-pályát tartalmazó www.hot-swat-mods.com hamarosan megszűnik. Aki még nem nézett körül arrafelé, annak mindenképp ajánlom, hogy megtegye. -
AlexCross #4678 kellene ide egy szerver indítási FAQ. is -
#4677 Hi.OLVASSÁL FAQ-t. -
hdavid23 #4676 hi all!!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki egy oldalt ahonan letudom szedni a swat 4-hez az 1.1-es cracket?
előre is köszi!!
Üdv.:hdavid23 -
Alexei #4675 SAFIII:
De benne van, mégpedig az Import Car Centernél, ha a tetőn kezdesz ;). Azt hiszem azt mondod...
Más: Valaki aki ért a 3d-hez nem csinálna nekem egy fehéres szürkés Hummert? :D Meg kellene egy pajzs alakú tábla is, Camelot feirattal. Meg akarom csinálni a Harmadik Műszakból a rendőrörsöt, mikor az uccsó évadban megtámadják. -
SAFIII #4674 csá!
én anno végigtoltam a játék single részét de nem volt benne az a pálya amiben valami helikopter van,az intorban lehet látni..
ez mirét van??csak a multiban van benne?