S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.A gépedet fix ip-re teszed...ip cím írd be, alhálózati maszkot magától kitölti, alapértelmezett átjáró a router ip-je, elsõdleges kiszollgáló megint a router ip-je, a másodlagos nem kell...
Ha sikerült, a neted újra csatizik, ha nem jön be a net, akkor tedd vissza automatikusra és újra próbálkozz...
2.Lépj be a routeredbe, úgy, hogy az ip címét beírod a böngészõdbe.
3.Ide felmész aztán kiválasztod a routered, aztán a játékodat...beírod a router ip címét, és kitölti az adatokat, s a példa szerint megcsinálod.
4.Ezután resi a routernak és kész...
5.Elrontassz valamit, nem úgy csinálsz mint ahogy a képekben illusztrálva van, nem fog mûködni!
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Mert se net,se hamachin nem látott engem,se én õt.
THX
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
én >>!^Dra!oN^!<< kedvenc módom az rd 😄 meg a vip, de átnézek bs-be is, coop-ba nem mek soha.
Másik: kérem az illetékeseket, hogy írják ki a bannerra NAGY betûvel, hogy nincs letölthetõ magyarítás sehol, ellenben el lehet kocogni az elsõ boltig az 1990 Ft-os Gold Edition-ért, ami magyar nyelvû!!!
nem hiszem el,hogy 1000 ft olyan nagy pénz a gold edition-ért,ráadásul magyar felirattal.
Gondolom a crack nem zavar be a magyarnak.
gondoltam egy esélyt kapnak 😛
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
pass: piratez
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
vki írja le pls
THX
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
A nagy újítás a tss-volt ami szintén bugzik, most meg rárakták egy korongra...tehát nem igazán foglalkoznak vele, így valószínûleg az 5. résszel sem foglalkoznak és természetesen hírek sincsenek felõle.
De ezt is leírtam lent 😉
Beyondunreal-on írták, SWAT5-hoz megvették a legújabb unreal motor licenszét. Furcsa ellenben, hogy fejlesztõnek a Vivendi-Universal van írva. Emlékszünk még a hasonló címû ostoba akciófilmre...valami keveredés van !
Itt most mire célzol , miért ne lenne?
Elõre is köszönöm.
Swat4 magyarosítás: valahol régebben láttam, azóta sehol, semmilyen oldalon nem láttam, tehát nem létezik hozzá. Illetve teljesen felesleges is, mivel ez egy elég egyszerû FPS játék nem sok szerepe van a szöveges résznek...
Swat4 gold: Swat4 alapjáték + 1.1 patch + The Stetchkov Sindycate
kiegészítés egyben ami megjelent magyar nyelven is, így a fenti kérdésre meg adhatja a választ. Ez többek szerint a MediaMarkt-ban beszerezhetõ, az áráról konkrétumokat nem tudok mondani.
Swat5: Eddig sehol, semmilyen konkrétum nem látott róla napvilágot, csak 1-1 user írkált be találgatásokat. A swat4 minõségébõl illetve életébõl szerintem egyenesen következik, hogy nem nem lesz 5. része a sorozatnak. (esetleg majd egyszer más fejlesztõk által)
Milyen modok vannak: Az, hogy milyen modok, pályák, kiegészítések jelentek meg róla a fenti "Gyakran Ismételt Kérdések" menüben megtalálható, webcímmel együtt.
Egyéb infók a fenti linkeken elérhetõek.
24 - Exile -Nov.23
De lényegtelen!Aki tud angolul annak király,aki annyira szereti ezt a játékot,és nem olyan fasza azért angolból akkor mgeveszi 2000 FT-ért.
24 - Exile -Nov.23