S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem az IP-t, 1 helyett 100 (ciki).
Mûködik, csak amikor föl akartam menni joinban, akkor kiírja alul, hogy connecting, és 2-3 perc múlva meg hogy The connection to the server has failed.
Mûködik, csak amikor föl akartam menni joinban, akkor kiírja alul, hogy connecting, és 2-3 perc múlva meg hogy The connection to the server has failed.
Start->Futtatás-> Beirod cmd az ióott bejövö ablakba meg hogy : ipconfig/all.
Lehet van sokkal egyszerûb is én így szoktam.
Lehet van sokkal egyszerûb is én így szoktam.
Next PC upgrade: 2022
Hol nézzem meg, a gépem IP-jét? Bocs hogy idegesítelek a hülye kérdéseimmel, de vhonnan mindent meg kell tudnom.
Nod32-be nem hiszem van tûzfal, ha nincs az internet között dedis serverbe se, és dedi nélküli szerverbe se, akkor valamit elszúrtál a portforwardba. az "1"-nek a géped ip-jének kell lenni..😊 ha ez jó, akkor nem tudom mi a gond!
Hogy nézhetem meg, hogy blokkolja-e?
NOD32-m van.
Arra van állítva.
Mármint a szervert.
Megcsinálam mindent a képek szerint, de nem lett jó. Most az van elmentve, akármikor megnyitom, hogy lefelé sorba van 10480;10481;10482;10483
Ip adressek végén "1" van
Protocol: ALL
Enable: 4 pipa, oda ahova írtam 10480......10483
Kihúztam a routert, visszadugtam, és megint csak LAN-ba láttam.
Ip adressek végén "1" van
Protocol: ALL
Enable: 4 pipa, oda ahova írtam 10480......10483
Kihúztam a routert, visszadugtam, és megint csak LAN-ba láttam.
Szerintem a kieg a jó, gondolom egy porton fut az egész.Dll fájl nem kell, mert átírja a portot a csatlakozáshoz, s ha a szervered kész, nem lehet csatlakozni.😊
Ja és ott csak Swat3 és Swat4 Tss van, meik a jó?
Okéoké, és honnan szerezhetek tört engine.dll-t?
Nem, neked ez kell kiválasztod a routered, játékot, beírod a routered ip-jét, beírja a képbe, képekkel illusztrálja, megcsinálod..router resi...kész vagy.(lehetõleg fix ip-vel csináld h megmaradjon a portforward..)
A routeredbe úgy tudsz belépni, hogy megnyitod a böngészõt "http://routeredipcíme és bentvagy..😊 aztán kéri a passt, ha smc, akkor smcadmin, ha nem, akkor admin-nal próbálkozz..😊 ha elfelejtetted a sajátot..😊
A routeredbe úgy tudsz belépni, hogy megnyitod a böngészõt "http://routeredipcíme és bentvagy..😊 aztán kéri a passt, ha smc, akkor smcadmin, ha nem, akkor admin-nal próbálkozz..😊 ha elfelejtetted a sajátot..😊
Nem baj, majd én is feltalálom magam egy idõ után, ha kapok elég infót.
Nem tudja vki, honnan szerezhetek egy tört engine.dll fájlt? Thx elõre is.
Nem tudja vki, honnan szerezhetek egy tört engine.dll fájlt? Thx elõre is.
Semmi baj, én meg a serverekhez. 😛
Amugy már nem kell segitség, feltaláltam magam.
Bocsi, én se tudok neked segiteni.
Amugy már nem kell segitség, feltaláltam magam.
Bocsi, én se tudok neked segiteni.
1.Hello, ez az oldal tud segíteni abban, hogy lássák a szerverem, ha routerem van?
2.Pályaépítéshez nem értek, sry.
2.Pályaépítéshez nem értek, sry.
Helló!
Valaki nem tud valami pályát vagy pdf-et pályaszerkeztési segitségnek?
Már majdnem minden tudás birtokába vagyok, csak a hangok nem mennek.
Elõre köszi.
Valaki nem tud valami pályát vagy pdf-et pályaszerkeztési segitségnek?
Már majdnem minden tudás birtokába vagyok, csak a hangok nem mennek.
Elõre köszi.
nekem tökéletesen megy az 1.0 alatt az 1.1-es gezmod22
a cd kulcsos probléma pedig az engine.dll-bõl adódik
a cd kulcsos probléma pedig az engine.dll-bõl adódik
Jó, de van egy szerver ahol mindig fönt vagyok, meg külföldi 1.0-ás szervereken is ki van írva, hogy admin mod by gez (version 22). Akkor nekik hogy megy?
Én meg leírtam, hogy 1.1 és tss alatt mûködik 😉
Esetleg nézegesd meg a régebbi admin modokatis, hátha valamelyik megy 1.0 alatt is.
Esetleg nézegesd meg a régebbi admin modokatis, hátha valamelyik megy 1.0 alatt is.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Leírtam, hogy a szerver 1.0-ás, és nem tudjuk fölrakni az admin módot
De nekem nem tss-re kell.
úgygondoltam h a magyar játék magyar nyelvi fájlai kellenének 😛
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
valaki eltudná küldeni nekem a magyarosítást, vagy tudna linket adni, ahonnan le tudnám szedni? Elõre is köszi. Itt a fórumba jelezzétek ha tudtok segíteni.
ja és mégvalami! tört játékkal tudok multizni?
heló! nekem régen volt a swat 4-hez magyarosításom, de már nincs meg, ás interneten sem találom. valaki tudna segíteni honnan tudnám leszedni, és a kieghez van magyarosítás? (magyarul szivesebben játszanék vele) Elõre is köszi a válaszokat.
Adminmod 11 és tss alatt mûködik.
Fent kell lennie az admin és a kliens módnak is.
Ha elindult a szerver akkor az ikonra jobb klik, és ot az optionsban kell beállítani a jelszavakat, webadmin felhasználókat.
Ha pl router mögül küldöd, akkor kicsit trükközni kell.
Fent kell lennie az admin és a kliens módnak is.
Ha elindult a szerver akkor az ikonra jobb klik, és ot az optionsban kell beállítani a jelszavakat, webadmin felhasználókat.
Ha pl router mögül küldöd, akkor kicsit trükközni kell.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Nem tudom, nem értek hozzá, de mint végfelhasználó sajnos nem tudom használni a terméket. Még valahogy elviseltem azt, hogy az orromig is alig látok, de amikor meglõttek, gyakorlatilag szétesett, összemosódott, szétfolyt, hullámzott és összecsavarodott a kép, mindezt egyben kb 3-4 másodpercen keresztül. Na ekkor gyalultam le végleg a játékot a gépemrõl...
Hello, csinált az egyik haverom egy szervert, de nem lehet felmenni rá, mert a CD key-el van baja.
Másik probléma, hogy letöltöttük az admin módot, a 22-es verziót, de csak Tss-hez, meg 1.1-es szerverre van telepítõ. A szever 1.0-ás.
Telepítettük az 1.1-et, hátha jó, de semmi, nem tudjuk hogy hogy kell csinálni, hogy admin lehessen vki, meg webadmin. Láttam egy képet, hogy néz ki egy adminnak a táblázat meg minden, semmi változás nem lett. Vki tudna segíteni? A szerver látszott a listában.
Másik probléma, hogy letöltöttük az admin módot, a 22-es verziót, de csak Tss-hez, meg 1.1-es szerverre van telepítõ. A szever 1.0-ás.
Telepítettük az 1.1-et, hátha jó, de semmi, nem tudjuk hogy hogy kell csinálni, hogy admin lehessen vki, meg webadmin. Láttam egy képet, hogy néz ki egy adminnak a táblázat meg minden, semmi változás nem lett. Vki tudna segíteni? A szerver látszott a listában.
azok a rendkívül homályos látási viszonyok mire voltak jók a vegas1-ben? Én emiatt nem játszottam vele.
Tegnap este is a Raven shieldet toltam coop-ban,az a baj már csak amcsi szerverek vannak de azért esténként vagyunk páran.Viszont a Vegas 2 multiban visszahoznak 13 RS pályát felturbózva, az lesz a királyság <#papakacsint>#papakacsint>
Igen, ezt már én is feltettem...<#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
...arról nem is beszélve, hogy a COOPERATIVE multimódot mintha egyenesen betiltották volna a Q3 óta. Nem egy fórumban tesznek fel olyan kérdéseket, (itt is) hogy "mi az a COOP mod"?
Ezt azzal egészíteném ki, hogy jelenleg is kb. ugyanott tartunk: sci-fi és fantasy ezerrel. Amiben nincs mana, ork, zombie vagy éppen színes konténerekbe bújtatott idióták lézer-plazma-antianyag-sugárral annak a játéknak már nehéz dolga van a piacon...
Ne viccelj ! 1998-ban megjelent az álrealizmus igényével elõször fellépõ FPS a Rainbow Six. Abban az idõben tombolt a sci-fi és fantasy, ezért is volt rendkívüli a valóság ilyetén leképzése. Ez a kõkemény taktikai progisorozat mára, egy igen szórakoztató könnyed árkád-taktikai valamivé alakult (lásd Vegas). Hozzáteszem, sajnos.
Habár, ha erõsen belegondolok a Deer Hunter (1997) volt az elsõ FPS mely szimulációs igénnyel lépett fel, igaz ebben még térképen lehetett csak mozogni.
Habár, ha erõsen belegondolok a Deer Hunter (1997) volt az elsõ FPS mely szimulációs igénnyel lépett fel, igaz ebben még térképen lehetett csak mozogni.
Má' bocsi, hogy megkérdezem, de mi az a Rainbow Six? Még nem is hallottam róla.
<#mf2>#mf2>
Fura, nekem maax 22kb/s el jönne le >< 1mb-es nettel ..routerrel, portforward megvan csinálva...érdekes...más gémet csak szúrópróba szerûen 133kb/s ...fura...pont ezt nem seedelik grr.><^^
Lehet azt 200 kb/s -al is tölteni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már töltöm a swat3-at torrenten, mit mondjak?Nem seedelik vissza, ennyire lejárt gém lenne?13kb/s-el csorog le >< szánalógomb
Helló !
SWAT 3, 1999-ben vagyunk, tehát csak a Rainbow Six második részével összevethetõ. Grafikailag szebb, a mesterséges intelligencia a SWAT-ban sokrétûbb, természetesebben reagálják le a környezeti változásokat, nem úgy, mint akinek hátul is van szeme, a tûzcsoportunk behatol közvetlen parancsunkra a támadott helységbe (RS-ben a Raven Shieldben jelent csak meg), ill. embereink megpróbálnak szituációhoz alkalmazkodó pozíciót felvenni, nem csak vonatoznak mögöttünk. Hátránya, hogy sokkalta könnyebb, mint az RS. A fegyver nem látszik, csak egy stilizált irányzék, habár remek moddal ez fegyverenként autentikusabban megváltoztatható. Modokból van néhány nagyon hasznos, rajongói pályák rengeteg. Hangulata teljesen a SWAT 4-é, szubjektíve semmi változás.
Mielõtt Rainbow Six (mármint a régi hiteles) rajongók megorrolnának rám, hangsúlyozom magam inkább RS (a régi) hívõ vagyok, de a SWAT-ok szórakoztatóbbak.
SWAT 3, 1999-ben vagyunk, tehát csak a Rainbow Six második részével összevethetõ. Grafikailag szebb, a mesterséges intelligencia a SWAT-ban sokrétûbb, természetesebben reagálják le a környezeti változásokat, nem úgy, mint akinek hátul is van szeme, a tûzcsoportunk behatol közvetlen parancsunkra a támadott helységbe (RS-ben a Raven Shieldben jelent csak meg), ill. embereink megpróbálnak szituációhoz alkalmazkodó pozíciót felvenni, nem csak vonatoznak mögöttünk. Hátránya, hogy sokkalta könnyebb, mint az RS. A fegyver nem látszik, csak egy stilizált irányzék, habár remek moddal ez fegyverenként autentikusabban megváltoztatható. Modokból van néhány nagyon hasznos, rajongói pályák rengeteg. Hangulata teljesen a SWAT 4-é, szubjektíve semmi változás.
Mielõtt Rainbow Six (mármint a régi hiteles) rajongók megorrolnának rám, hangsúlyozom magam inkább RS (a régi) hívõ vagyok, de a SWAT-ok szórakoztatóbbak.
Én lehet,hogy letöltöm a swat 3-at csak kipróbálni.Bár attól félek a swat 4 után azért szar lesz.SZSX4 te is töltsd le aztán próbáld ki!<#vigyor2>#vigyor2>
Én mikor SWAT 3-al játszottam semmit nem értettem belõle, mit kell csinálni, miért, hol vagyok, stb. Úgy rémlik nagyon buta volt az ellenség, de lehet, hogy rosszul rémlik. 😊
A SWAT 3 az milyen minõségû volt, tehát az egy jó játék volt, mert azt nem ismerem.
Én is próbáltam, de nem ment. Egyébként csak a Swat4 TSS van a játékok között, meg a Swat3, sima 4 nincs, nem tom gond-e az.