6531
-
bigggd #4754 Épp az hogy nem állítottam be semmilyen szűrőt hogy majd özönlenek a szerverek... -
#4753 Valósziínűleg a szűrési feltételnél el van állítgatva valami...
1.0 vagy 1.1 szervereket kerestél???? -
bigggd #4752 Sziasztok... Lenne egy kérdésem.
Régen sokat toltam ezt a játékot, aztán történt egy memória sorvadás így nem játszottam vele egy ideig. Most jutottam odáig hogy vettem elegendő memóriát. Most ismét feltelepítettem a játékot. és azt vettem észre hogy mikor a multiba belépek nem dob ki semmilyen szervert vagy ha kidob vmit akkor egyet kettőt ami üres szerver. Régebben 40 szervert is láttam volt miből válogatni most meg semmi, miért van ez?
pedig minden a régi (játék)
SOS! -
AlexCross #4751 ma a Q-s társaság bizonyította be, hogy tökéletesen beleillik a magyar S.W.A.T. 4 társadalmába. -
AlexCross #4750 ilyet tudok én is -
#4749 Tegnap csinált egy ilyet a swatom:
-
#4748 Erre nem mondok semmit.. -
#4747 Szerintem elég is lesz mostmár tényleg befejezheted az arcoskodást!!!
Ez az egész úgy indult, hogy szerintem normálisan szóltak hozzád, de meg elkezdtél arcoskodni, fenyegetőzni --> fejezd BE!!! -
FlashMan0 #4746 FlashManke osztja az észt :D áhááááá, igazad van :D nem dragonka osztja az észt az egész forumon és játsza a nagyarcot itt mindenkinek kezdöktöl kezdve a régi játékosokon át... neem FlashManke teszi ezt :D jogos jogos :D
csak hogy egy utolsó példát hozzak fel.. "nekem 100-110 az FPS-em" - ha ez nem észosztás akkor okoskodás a semmire ^^ köcce
Ráadásul rám dühödtél fel mikor én csak NRK után irtam, DEEE igen RÁÁM dühödtél fel. Najóólvan játsz azzal amivel 1 idös vagy! :D mondjuk a füleddel mással ugysem nagyon birsz :DD -
#4745 Jó ez rendben van igazad van egy mértékben.Véletlenül am. nem azzal kezdődött, hogy flashmanke elkezdte az észt osztani?én rá dühödtem fel, nem pedig rád.
-
NRK #4744 Tündérkert, nem akarom elhinni, hogy tényleg nem érted. Ennyire értetlen nem lehet valaki, aki meg bírt tanulni bánni a betűkkel valamelyest. Tudom, részedről ez szerep, puszta keménykedés, támadással való védekezés csak.
Amivel az egész vita indult, az az, hogy AlexCross betett 2 képet, 2 MULTIS képet, és látjuk, neki 85 FPS. Erre te kapásból rávágod, mint az oviban, hogy "bee, az én papámé nagyobb", neked ez 100-110 FPS. Bárki aki tud olvasni, látja mindezt, mert nem lehet utólagosan belejavítani a hozzászólásokba. (Szerencsére, mert így nem tudod utólag a singleplayer jelzőt bebiggyeszetni a mondatodba.) Te eddig nem hallottál arról, hogy bizonyos játékonak, bizonyos módokban van FPS limitjük, és hogy a SWAT4 is ezek közé tartozik. Nem gond ez, egyszerű játékosnak nem kell minden ilyen apróságot tudnia, vidáman el lehet játszogatni ennek az ismerete nélkül is. Szerintem AlexCross is most hallotta először, és most csekkolta le, hogy jé, télleg singleplayerben egy megfelelő erős gép jóval több FPS-t produkál, mint multiban ugyanaz. Semmi probléma nincs ezzel. Neki nem robbant föl az agya attól, hogy hallott egy újdonságot. Tied viszont keményen elszállt, 2 okból is. 1: miazhogy te nem tudnál valamit erről a játékról, amikor pedig te überpró szakértője vagy itt mindennek. 2: Ráadásul nagyotmondáson kaptak rajta. Na asszem én is pipás lennék, ha így jártam volna. De szerencsére nem én jártam így. Helyedben nem erőltetném tovább a témát, csak lejáratod magadat, totál fölöslegesen. FPS korlát van, ha tudtál róla, ha nem. Meg ne harapjál már ammiatt, hogy én tudok róla, és a tudtára adtam a nagyközönségnek. Ritkán írok fórumba, főleg nem vitaindító céllal, de amikor megláttam a 110 FPS-edet, ahogy izomból nagyotmondasz, képtelen voltam tartani a csőrömet. Jellemző egyébként a reakciód a humoros első írásomra: rögtön fenyegetőzöl. Azt pedig nem szoktam szó nélkül hagyni. Ha a kérdésemre annyit mondtál volna pár szmájlival körülvéve, hogy "megnéztem mégegyszer, igaz lehet ez az FPS limit dolog, biztos rosszul emlékeztem arra 110-re, de érdekes", akkor nem születik ide 20 komment fölöslegesen. Büszkeségeden sem esett volna csorba. Így viszont esett. Az a kemény 5 darab ember, aki olvassa ezt a topikot, és ismeri itt a szereplőket, most röhög rajtad. -
#4743 Te is megtanulhatnál olvasni kedves NRK, AlexCross is azt mondta, hogy SP-be neki is van annyi, akkor meg mi a gondod?
Flashman, ne szólj hozzám, akkor beszélhetünk ha megtanulod magad tűrtőztetni a rágalmazásoktól. -
NRK #4742 1: Sajna melós vagyok, nem kocka, az csak a legszebb álmaimban van, hogy milyen jó is lenne főállású kockának lenni. Valós életedről keveset tudok, csak a SWAT-os szerepléseid meg fórumos dumád, valamint némely veled folytatott csetlog alapján tudok ítélkezni, és hát bizony, hogy finoman fogalmazzak, lehetne még mit csiszolni. (Bár elismerendő, javultál másfél év alatt, már nem mész annyira fejjel a falnak, ragadt rád némi ravaszság, az például egész jól sikerült ahogy az azóta kimoderált hozzászólásodban szegény Flashit csőbe húztad.) Te valszeg ennél jóval kevesebbet tudsz rólam, de nem gáz.
2: Parázs vitánk kiindulópontja szerencsére nem esett a moderálás áldozatául, úgyhogy csak nyugodtan olvass vissza, 4715-tól 4719-ig. Bizony MINDEN résztvevő a multiról regélt, mivel egyetlen öreg swatos sem singleplayerezik már régen, azt a megjelenéskor toltuk végig. Határozottan kiejtve a multi szó nincs benne a hozzászólásokban addig, amíg én föl nem hívtam rá a figyelmet (4722), de AlexCross képe teljesen egyértelműen multis kép, tehát ami neki "csak" 85-tel megy, az bezzeg nálad 100-110, az multi.
3: Találkoztam nemrég Dragonnal szerveren, aki SwC prefixes volt, csodálkoztam is milyen rendes csöndes gyerek lett ebből a Dragonkából, de nem beszélgettem vele, szerveren ritkán ugatok. Lehet, hogy nem te voltál, főleg ha nem forogsz 1.1-en mostanság.
4: Nyugi van és shut up, kutya sem olvassa ezt a fórumot, tehát nem fog akkora csorbát szenvedni a jóhíred, hogy lódításon kaptak rajta, amit fenyegetőzéssel folytattál, majd suta kimagyarázkodással, letagadással, kendőzöd, hogy aztán nem is lassan a személyeskedésig jussál. -
FlashMan0 #4741 azaz dragonka, huzd ki magad belöle valahogy. Istenem hazudsz össze vissza szokásod szerint. Amit NRK leirt a hsz sorsszámaid alapján ugyvan, nem kell kihuznod magad belöle, már lelett irva modositani nem tudod.
"Miért zavar az Téged h én nem vagyok kocka veled szemben?Nekem van életem, nem csak a gép van." - Asse tudod ki van az NRK név mögött csak osztod az észt. Van életed :D ne nevetess 13 évesen max azaz életed hogy anyuci megmondja mit csinálj és mit ne! :D más nemigen hiszem :D hameg SP-ben 100az FPS-ed ásd el magad...
Kár hogy tnap este nekem x-en azt ecsetelted 1000rel hogy majd küldesz nekem holnap egy képet amin igazán látszodik MP-ben az fps számod 100felett de segáz :D itt a "nagynép" s4 közösség elött add az ártatlant ugyis az maradsz ami voltál.. -.- -
#4740 Miért zavar az Téged h én nem vagyok kocka veled szemben?Nekem van életem, nem csak a gép van.
Milyen meglepő, hogy én előtte közöltem veled, hogy SP-be van a 100fps nem MP-be.Szal shut up^^
SwC? mióta vagyok ott? bocs de ha Te ennyire tudod az életem akkor világosíts fel.:) -
NRK #4739 Mellékesen megjegyzendő még, hogy AlexCross képei a 4716-os hozzászólásában multis képek. Erre lökted te be rögtön, a 4717-es-ben, hogy neked bezzeg 100-110. Ő a kötözködésem után nézte meg, singleplayerben mennyi neki az FPS-e, eredményeit írja a 4729-esben. -
NRK #4738 Apró probléma a rém lassú reakcióidő, mire kisütötted, hogyan mássz ki ebből a kakeszból: szóval te singleplayerezel, nem pedig multizol, azért olyan sok az FPS-ed. Kár hogy ezen ennyit kellett gondolkozni. Érdekes lehet egy singleplayer klán egyébként, olyat még nem láttam. IF ilyen? Vagy az SwC? Csak még egy apróság a játék multis FPS limitjéről: ha a netkapcsolatodat modemesnek adod meg a beállításokban, akkor nem 85, hanem csak 40 a korlát. -
#4737 Te nem vagy magadnál.Alex is írta, hogy neki is megy single-be igen 1.0-ba 100 körüli fps-el.. akk. nem 110el megy, hanem 100al sp-be így jobb? -
NRK #4736 Nyilvános fórumon állítottad azt, hogy neked a SWAT4-ed 110 FPS-sel fut. Miért kéne nekem privátban kérdeznem meg, hogy sikerült neked az, ami eddig senkinek? Határozottan az egész közösségre tartozik, ha feltaláltál valami szuper dolgot, meg az is, ha szeretsz lódítani. :D -
AlexCross #4735 Urban Justice ratyi lenne, ha lenne, mint az összes mod ehez. -
Rodman6 #4734 Legalább akkor lenne mégegy kiegészítő hozzá. Lett volna a Swat :Urban Justice, de mégse lett. Faxom kivan a trendi játékokkal, főleg amik félévente jelennek meg(Fifa, NFS) semmi extra újítás nincs bennük. Sosem az a trendi amit élvez is az ember. -
AlexCross #4733 szerintem meg nem lesz több S.W.A.T., mert nem elég trendi játék. persze én is örülnék ha lenne, de ha lesz is, sokat veszít majd az egyedi vonásaiból. -
Rodman6 #4732 Hmm... Swat 4. Nem rossz game, a játékélmény, grafika, multiplayer(főleg hack) tekintetében. De azért van benne némi ganéjság. 1. Hogy lehetséges az, hogy a plafonon sima villanykörte lóg, de az alatta lévő pocsolyában neonfénycső tükröződik vissza? LoL 2. Miért nem változatosabbak a pályák? Van kb 5 féle ajtó, mindenhol ugyanazok a berendezési tárgyak találhatók, egyforma magnók stb. Lehettek volna kicsit kreatívabbak is a pályatervezők. A children of tarone és a stetchkov syndicate második pályájának elején tök ugyanaz a bejárat. A vonatok szintén ugyanazok. Nem szeretem az ilyen megoldásokat, remélem lesz még Swat, de azok jobbak lesznek etekintetben. -
AlexCross #4730 okés, most már le is tiltalak majd X-fire-n -
AlexCross #4729 megnéztem, és szinglipléjerben nálam is több. 170 volt a maximum amit láttam, és átlag... 69 és 130 között mozog, rendkívül változóan. -
FlashMan0 #4728 omg :D WH-s, FlashMan-ke :DD hát ezt nem birom :D hogy én találtam ki a kettönk között folyo beszélgetést :D annyi ökörséget amennyit te irtál nekem aznap 1 hét alatt nem tudtam volna kitalálni :D
Ahoz meg sztem semmi közöd nincsen hogy miért léptem le az UPH-ból, akinek meg van köze hozzá az tudja. na dragonka13 lövik a pizsit huzzá haza ^^
ui.: az hogy kilettél tiltva UPH oldalárol, magadnak köszönheted.. az hogy jöttél segget nyalni hogy javitsam az imidzsedet az UPH-soknál és vonjam vissza azokat amiket te mondtál, mert már ugysem vok ott tag.. na azis egy másik téma és nem tartozik ide. A lényeg az hogy ennél nagyobb rakás szerencsétlenség már ugysem lehetsz a sok hazudozásoddal szal ne keress x-en se! -.-' -
#4727 FlashMan-ke: nekem egy WH-s gyerek ne dumáljon vissza, továbbá még úgy se, aki olyanokat talált ki és rakott fel az UPH oldalára amiből meglepően fél év után kilépett, hogy én trágár szavakat használtam rá.
NRK: nah pm-be mondhatod mi a gondod. -
#4726 Vigyázz Ritus, már közeleg a vég ... :)
De asszem lassan már tényleg lapátra kerülünk ... :)
T. -
NRK #4725 1: Nevem, mint mindenkié, aki hozzászól, ott van a kommentem fölött. Ide csak regelt illetők írhatnak, semmi anonímitás.
2: 1.1-ben multi FPS korlátos. Ha ez egy 1.0 topik, akkor persze fene tudja, én azt sose próbáltam.
3: Veszettül megijedtem. Jujj. Mi lesz itt? Tócsa már van a székem alatt..... -
FlashMan0 #4724 Aztamindenit :D Dragonka 1 évvel idösebb lett és most ö itten a miskolci helyi basszájba :DD
1. mióta vagy ilyen okos?
2. fps igenis korlátozva van, 1.1en 85 a max 1.0án pedig 95 ha esetleg vistát használsz akkor megengedett az 1.1en is a 95 de ezt a 100-110es fasságot fejesd el!
3. bajaid lesznek? :D attól félek énis :D 12éves gyerek pattog egy nála 3x olyan idösebbnek. NAgy box lesz félek :D
DE ha mégis drg^da pro, tudsz valamit mondani hogyan lehet megnövelni az fps-t akkor nagyon örülnék.. énis szivesebben futkároznék 2000-3000es fps-el nem a xar 85el full grafon.
peace ^^ -
#4723 1, fedd fel a neved aztán tárgyalunk.
2, nem igazán állítgattam át semmit, mióta van az FPS korlátozva?
3, vegyél vissza a hangnemedből mert bajaid lesznek. -
NRK #4722 Dragonka, te nagy titok birtokosa vagy, lécci oszd meg velünk: mit állítottál át és milyen fájlban, hogy ki bírod kerülni a játék multis FPS limitjét? Baró lenne nekem is 150-nel 85 helyett. Meg a többieknek is. -
AlexCross #4721 vannak? tolonganak. -
#4720 Sírtam a röhögéstő.
vannak még igazi hülyék:D -
#4719 Nekem is very high-en van ..:D 1024x768ba tolom.. -
AlexCross #4718 igen, de ugyan ennyivel megy minimumon, 1024x768-ban, és maximumon, 1280x1024-ben. -
#4717 Neked csak 84 FPS-sel megy?:D nekem 100-110 :D -
AlexCross #4716 -
AlexCross #4715 -
priluki #4714 Aha valoban igy van mert közbe sikerült megoldani hogy menjen rendesen,azért köszönöm!