S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Magyarítás müködése képekben 😄

Next PC upgrade: 2022

xxdani
valaki nem tudja mi a progi neve ami fut a háttérbe de megkönnyíti a netes játéknál a gyakran használt mondatok bepötyögését mert az a progi feladata ha megnyomom valamelyik számot a billentyûzeten akkor autómatikusan elküldi a már elõre begépelt üzenetet

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

sziasztok nagyon kéne a segitség
letöltöttem a játékot de probaverzios vagyis nem teljes változat hanem idökorlátozott 1 óráig lehet jáccani vele
ha a crackelek akkor jo lessz mert én más probaverzios játékoknál kiprobáltam és az idökorlátozás eltünt lécci segitsetek naogyon sürgös lennni vagy tudtok valami más megoldást akkor irjátok már le
Ha végigviszem a karriert akkor kapok új fegyvereket?
Mert se AK-m nincs a kiegbe,meg semmi új:/
Vagy ha van valami jó oldal ahol vannak fegyverek(pl:Gold desert)
Akkor légyszi egy linket nyomjatok már.
Na és ha kiegeket teszek még az nem befolyásolja a játék eredetiségét?
Elõre is köszi a válaszokat

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Tehát csak válogassam ki a .hun kiterjesztésû fájlokat és azokat másoljam a játék system könyvtárába?

Köszi a választ....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszönöm a fáradozásod...ki is próbálom....király vagy😊

Üdv
Nem tud valaki fegyver modokat?A Stechkowra feltett SSF moddal tolom.Érdekes az alapjátékos SSF modba több fegyvert tettek.
Van valaki aki mod nélkül végigment SP ben ugy hogy az alap lõtulajdonságokba nem nyult bele?
Ez a dolog nagyon rossz.Fõleg hogy az Mp5 meg az UMP összes variácioja is igen pontos fegyverek.
Akkora hibahatárral lõni mint az alapon van nem tud swat-os😊A sebzésrõl nem is beszélve.Kétszer fejen lõtt terka simán legyalogolta az osztagom😊
Most igy OK,a SSF modban nagyon jó.
Most ami halálra idegesit,hogy egy tusz általában két hangon beszél😊
A másik egy ritka inyencség,nem tudom hogy a bankos pálya(ahol a tetõrõl indulsz)a mod része e....
Gyanum szerint átették a SWAT3 pályáit(azt meg spanyolul nyomtam😊
Na dörögnek le a lépcsõn vitéz embereim ,és 100 ból kétszer az egyik kitöri a nyakát a lépcsõn!
Sose látom mert én vagyok elõl,de vagy ez van,vagy egy létezõ pályára modoltak,és valami hiba maradt ....mert most jut eszembe hogy ugyancsak a mod egy pályáján lelõtt egy láthatatlan terrorista,akit viszont az embereim lõttek le😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

dragon11
Engem nem zavar, szerintem másokat sem.=) csak azért van spoilerba, hogy ne legyen warez..

Balumann
a link látszik a spoilerbe is 😄

kösz a zuppot. Érdekes, hogy annyira hozzászoktam már itt az angolhoz, hogy 5 perc után már raktam is vissza...

dragon11
Mûködik <#eljen>

Arról nem tudtok valamit, hogy lehet-e kapni új fegyvert? Most tartok a gyémántos helyen.
Töltöm én is. Remélem jó lesz <#taps>

És ezer köszönet <#worship>
Maxtreme
Müxik jól! 😊 (egyébként a hun kiterjesztésû fileokra volt szükség 😊)
Köszi mégg1x.

Egy dolog hibádzik már csak, mégpedig az ékezetes karakterek. Amik hol kimaradnak, hol nincs az adott betûn ékezet.(gondolom a magyar verzió más fontkészlettel dolgozik)
Node ennyi baj legyen 😄

Maxtreme
Thx, mindjárt ránézek 😊

xxdani
Feltöltöttem ide a system mappákat. Remélem tudtam segíteni.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Maxtreme
ÁÁÁ a másodikat elbaxtam😊

Szal a kiegé:

x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\ContentExpansion\System

Maxtreme
Szedj le hozzá nocd cracket 😊

A nyelvi fájlokat meg elviekben a system mappába tárolja a játék.
Tehát:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System

a kiegészítõét pedig a:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System

Itt szvsz csak az ini fileokra van szükség, de feltölthetnéd az egész mappát (mind2) ha nem probléma 😊2x46mb kb.. Ha betömöríted, jóval kisebb lesz.

Elõre is thx mindenki nevébe😊

xxdani
jah és még egy kérdés. nem lehet valahogy megoldani hogy ne a cd-t koptassa hanem felmásolom iso-ba a cd-t és onnan futtassa a játékot?

A szándékot mindenesetre köszönöm, köszönjük.

Sajnos nem vagyok egy nagy PC guru, gondolom lesz itt valaki akivel összefogva megoldhatjuk a dolgot😄
Az összefogáshoz én leginkább a lelkesedést tudom hozzáadni😄

Az is kérdés, hogy mi akinek eredeti de nem magyar a verzió hova másoljik majd be?

xxdani
amúgy meg ha valaki elmagyarázza hogyan kell leszedni belõle a magyar nyelvi fájlokat szívesen felpakolom

xxdani
Egy kérdés. Végre megvettem eredetibe a játékot . Maga a swat4 nekem 2-3szor lassabban tölt be mint másnak és nem értem miért hisz jobb a gépem mint nekik. a setchkov multija pedig mindíg kiírja hogy nem sikerült csatlakozni vagy valami hasonló pedig elõtte 4percen kersztûl töltött. miért lehet ez?

xxdani
mind a két játék jó a maga kategóriájában.

Balumann
Sztem a SWAT 4 azért jobb játék a Jointnál 😊 Jointot én Hamachival játszottam és tényleg jó móka egy ideig, de azért nem egy swat 4 😄 (szivesen játszanék még azzal is, csak senki nem akar 😄)

dragon11
Nincs 2ezreded megvenni, vagy letölteni ?^_^ spec nekem is tört van és vígan felmek minden serverre 1.1-be (3-4kivétel, de arra úgy se mennék^^)

Eredeti Joint operations és a kiegészítõjét cserélném a Swat4-re és a kiegére! privit akit érdekel!
Már megvan, kibogarásztam a menübõl a kick cc menu-t. Kösz a clientet!!
Nem jön be semmi gomb miután beírtam a jelszót, pedig föltettem. Sajnos nem tudok angolul. Törölni kell a rendes AMmodot?
Kössz a gyors választ. Ugye ezzel is tudok mindent (kick, ban, mute, lesslethal, noweapons, makevip, spec, view, balance, ember átrakása)??
Sziasztok,

Engem is érdekelnének a magyar nyelvi fájlok....valaki közkincsé tudná tenni??
Szerintem sokan megköszönnénk.

És még mielõtt valaki rettentõ okosan jelezné, hogy vegyem meg 1990 jó magyar forintért, tájékoztatásul közlöm, hogy én még 8 ill 6 ezerért vettem meg a játékot és kiegészítõjét.

miértnem raksz fel inkább admin client-et...
és hasonló felöletet kapsz a játékban mint a webadmin.

a következõ kérdésedre pedig a válasz...

http://www.gezmods.co.uk/
és itt client mod 13... és readme-t is olvasd el.
Meg tudná mondani vki, hogy hogy kell az admin módban gombokat beállítani, hogy ne kelljen gépelgetni hogy kick ac kick user az ö betü megnyomása után. Segítséget elõre is köszönöm.
Olvass vissza 1-2-3 oldalt és megtalálod asszem.
grebber
Megvette valaki magyar nyelven a gamet? Nemtudná feltenni a nyelvi fájlokat?

Next PC upgrade: 2022

Hello! Kéne egy kis help 😊

A problémám az hogy csináltam egy Szervert de kéne hozzá egy ilyen futószöveg:

--------
Rules:
-ez
-meg
-ez
-és
-ez
--------

Ezt hogy???

A másik hogy hogyan tudnék Webadmint kreálni
Hogy kell, mi kell hozzá...

Elõre is köszi<#alien>
dragon11
Kijött PS-re a TartgetLibert, PC-re nem várható semmi?😞

De nem tudnak feljönni a szerveremre, me a connetingnél elakad az egész, késõbb meg kiírja, hogy: The connection to the server has failed.
Most ez ellen mit tehetek?? Meg nem tudok belépni adminnak se, szal megvan minden gond.
Scottt
Nem játszok régóta ezzel ajátékkal.De ha tudok segítek

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dragon11
DMZ-nek hívják, de ne tedd, kiteszed a netre tûzfal nélkül..😊 ezért van a portforward..

Hogy tudom kilõni a router tûzfalát? Bemegyek a routerbe --> tovább már nem tudom. Gondolom Security. De nem tudok angolul, ezért pls részletesen (annyira azért ne) írjátok le hogy hogy kell. Thx.
És arra is szeretnék megoldást találni, hogy miért van az, hogy belépésnél a connecting-nél tovább nem megy semmi, egy idõ után meg megszakad a kapcsolat, azt mehetek vissza a menübe. Ezért nem népesül a szerver.
Tudnál segíteni, hogy hogy kell beállítani, hogy ki legyen admin, meg webadmin, meg minden szar. Elõre is kösz.
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen, routerem van, de portforwaldoltam.
mycso
Most adminmod-al megy a szeró?

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dragon11
Értem.Nincs mit, gondoltam felnézek hozzád, de 1.1-es vagyok😊 Nem baj..😊 jó játékot.

Kösz mindent eddig. 1.0-ba fut a szerver, a sebességem meg 1,4 mb/s a mérés alapján. Papíron 1,7mb/s.
dragon11
Örülök, hogy segítettem, és nem idegesítessz nyugi..😊 e részéhez már nem értek, sorry.Ha megkérdezhetem, a servered, 1.1 vagy 1.0-ba fut?😊 És hány mb/s-es a neted?😊

Beírom az admin jelszót. pipa, és nem csinál semmit. Mi lehet a probléma, nem tudjátok?
--Hun VIP Server--