S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
letöltöttem a játékot de probaverzios vagyis nem teljes változat hanem idökorlátozott 1 óráig lehet jáccani vele
ha a crackelek akkor jo lessz mert én más probaverzios játékoknál kiprobáltam és az idökorlátozás eltünt lécci segitsetek naogyon sürgös lennni vagy tudtok valami más megoldást akkor irjátok már le
Mert se AK-m nincs a kiegbe,meg semmi új:/
Vagy ha van valami jó oldal ahol vannak fegyverek(pl:Gold desert)
Akkor légyszi egy linket nyomjatok már.
Na és ha kiegeket teszek még az nem befolyásolja a játék eredetiségét?
Elõre is köszi a válaszokat
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Köszi a választ....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem tud valaki fegyver modokat?A Stechkowra feltett SSF moddal tolom.Érdekes az alapjátékos SSF modba több fegyvert tettek.
Van valaki aki mod nélkül végigment SP ben ugy hogy az alap lõtulajdonságokba nem nyult bele?
Ez a dolog nagyon rossz.Fõleg hogy az Mp5 meg az UMP összes variácioja is igen pontos fegyverek.
Akkora hibahatárral lõni mint az alapon van nem tud swat-os😊A sebzésrõl nem is beszélve.Kétszer fejen lõtt terka simán legyalogolta az osztagom😊
Most igy OK,a SSF modban nagyon jó.
Most ami halálra idegesit,hogy egy tusz általában két hangon beszél😊
A másik egy ritka inyencség,nem tudom hogy a bankos pálya(ahol a tetõrõl indulsz)a mod része e....
Gyanum szerint átették a SWAT3 pályáit(azt meg spanyolul nyomtam😊
Na dörögnek le a lépcsõn vitéz embereim ,és 100 ból kétszer az egyik kitöri a nyakát a lépcsõn!
Sose látom mert én vagyok elõl,de vagy ez van,vagy egy létezõ pályára modoltak,és valami hiba maradt ....mert most jut eszembe hogy ugyancsak a mod egy pályáján lelõtt egy láthatatlan terrorista,akit viszont az embereim lõttek le😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról nem tudtok valamit, hogy lehet-e kapni új fegyvert? Most tartok a gyémántos helyen.
És ezer köszönet <#worship>#worship>
Köszi mégg1x.
Egy dolog hibádzik már csak, mégpedig az ékezetes karakterek. Amik hol kimaradnak, hol nincs az adott betûn ékezet.(gondolom a magyar verzió más fontkészlettel dolgozik)
Node ennyi baj legyen 😄
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A nyelvi fájlokat meg elviekben a system mappába tárolja a játék.
Tehát:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System
a kiegészítõét pedig a:
x:\Sierra\SWAT 4 - Gold\Content\System
Itt szvsz csak az ini fileokra van szükség, de feltölthetnéd az egész mappát (mind2) ha nem probléma 😊2x46mb kb.. Ha betömöríted, jóval kisebb lesz.
Elõre is thx mindenki nevébe😊
Sajnos nem vagyok egy nagy PC guru, gondolom lesz itt valaki akivel összefogva megoldhatjuk a dolgot😄
Az összefogáshoz én leginkább a lelkesedést tudom hozzáadni😄
Az is kérdés, hogy mi akinek eredeti de nem magyar a verzió hova másoljik majd be?
Engem is érdekelnének a magyar nyelvi fájlok....valaki közkincsé tudná tenni??
Szerintem sokan megköszönnénk.
És még mielõtt valaki rettentõ okosan jelezné, hogy vegyem meg 1990 jó magyar forintért, tájékoztatásul közlöm, hogy én még 8 ill 6 ezerért vettem meg a játékot és kiegészítõjét.
és hasonló felöletet kapsz a játékban mint a webadmin.
a következõ kérdésedre pedig a válasz...
http://www.gezmods.co.uk/
és itt client mod 13... és readme-t is olvasd el.
Next PC upgrade: 2022
A problémám az hogy csináltam egy Szervert de kéne hozzá egy ilyen futószöveg:
--------
Rules:
-ez
-meg
-ez
-és
-ez
--------
Ezt hogy???
A másik hogy hogyan tudnék Webadmint kreálni
Hogy kell, mi kell hozzá...
Elõre is köszi<#alien>#alien>
Most ez ellen mit tehetek?? Meg nem tudok belépni adminnak se, szal megvan minden gond.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"