6531
-
#4794 Élveztük a játékot.
-
#4793 LOL, Te hülye vagy.. :D Alex jó fej, nem értem mit ártott nektek..
Ma írj/gyere TS-re és gémelünk 1 jót.;) -
Uvilmos #4792 Tetudod mit állitasz, és is tudom, oknélkül senkit nem banoLUNK, és elkovetkező időben fogunk is banolni....KICK nemjátszik.. -
AlexCross #4791 teljesen normálisan játszottam, tisztelettel beszéltem veletek - ami rólatok nem volt épp elmondható. -
#4790 Természetesen.XD -
#4789 hehe keményvagy :D -
Uvilmos #4788 "Ne szójjá be" :D:D:D:D 13 évesen mitt csinálsz, feljelentesz pedofilia gyanuval ? :D:D:D -
Uvilmos #4787 eh csusztam megint egy évet :) -
#4786 igen, már 12vagyok, képzeld, ehónap 17.-én 13leszek.;) -
Uvilmos #4785 11éves zsenikém, de gyorsvoltál, ja bocs már 12 :) -
#4784 Most jöttél ide kicsi rigó, szal stfu, getlost\\tabard// -
Uvilmos #4783 Alex, meg dragonka osztják itt az észt mega lol :) -
Uvilmos #4782 Miabaj, nemvoltelég a ban ? Normális hangnem, normális Játék, ennyi és nincs ban .... -
AlexCross #4781 a PHX francia -
#4780 nálam is előfordult egy francia szerveren csak nem tom méken :D -
AlexCross #4779
nálam ezt produkálja a (`·.·°ºO PHX SUSPECT © Oº°·.·´)
praktikus nevű francia szerver. -86.208.184.47:10700- -
#4778 jaja, 1.0-ba vagyok, eléggé sok van.Én nem szoktam, de néha megesik.:)
anno baluék akartak 1ilyen party-t a kiegbe..:) -
#4777 szoktatok vagy vannak olyan szerverek ahol coop-ot játszanak? -
#4776 Aha értem. -
NRK #4775 Oka van. Hosszú. Senkit nem izgat a legközelebbi barátokon kívül. Nem fórum téma. -
#4774 Aham, értem.
köszi. -
#4773 Asszem restartolás után már az új beállított jelszavak élnek. -
#4772 Lenne 1 kérdésem.Hogyan lehet beállítani az admin illetve Webadmin jelszókat úgy, hogy nem kell leállítani a szerót?=)
jah meg TS-be megnézni h. ki csinált 1 szobát!
thanks a lot. -
#4771 Aham. Híres vagyok??:) de miért nem 1nevet találtál? vlami oka van? -
NRK #4770 Nem sokat találkozgattunk, inkább csak a híredet ismerem. :D Különböző prefixekkel ilyen neveken toltam eddig: Rita(Hu), NoSkills, BlueDeath, GyökérLáma, Csigácska. -
#4769 Aham és régebben?:) -
NRK #4768 Mostanság a {F}Csiga nevet használom. -
#4767 NRK am. mi ingame a neved?:)
Flashman: nem voltam abba a clánba soha :D -
AlexCross #4766 szeretjük az ilyen önmegoldásos feladványokat -
punkers #4765 Na megoldódott!De hiába Gold edition akkor is angol -
punkers #4764 Sziasztok!
Olyan problémám van h feltelepitettem a Swat4 gold-ot becrackeltem elinditom az exe-t de csak 1 kis kép jön be és semmi más, nem lép tovább.Nem tudjátok mi lehet a baj? -
AlexCross #4763 -
Winibaba #4762
Igazán szép!
Rég láttam már ekkora felfordulást.
-
AlexCross #4761 -
#4760 Jó.. most megpróbálok változni, igazatok van..^^ -
FlashMan0 #4759 FH=Ranger Force?
köszönjük dragonka :P:D
bigggd, lehet lanon van a pipa és nem itnerneten, multi>szerverkeresö rész> alul találod update sor melett. -
AlexCross #4758 hogy a S.W.A.T 4 magyar klánjai mekkora hülyékből állnak, arra nincs is szó. már nem lehet hova gyalázni ezeket a szánalmas, béna, önelégült, idiótákat. a legfrissebb élmény, FH, a rendkívül találó nevű Rager Force Clan szerverén csinál teljesen hülyét magából. -
AlexCross #4757 ebből nem tudok végbemenő következtetéseket levonni, nálam is volt ilyen, akkor arra gyanakodtam, hogy a szolgáltatómon nem jön át. a gémkopivörldel volt hasonló régebben.
indíts egy dedikált szervert, és ha már pár perce fut, akkor lesz listád - nálam legalábbis így volt.
x-fire nevű program is hasznos, ott van kedvencek csokor is. -
bigggd #4756 interware, de régebben is náluk voltam.
először azt hittem hogy már senki nem játszik vele de ez képtelenség:)
de hogy egy két üres szervert adjon ki vmikor csak az 1.1 es verziót ad vmikor 1.0 at. bementem hátha lesz vki. Végül volt hogy jött és nyomtunk egy partyt de kilépet mert unalmas volt 2en. meg egyszer volt hogy beléptek a szerver tulajdonosai játszottunk majd közölte újraindítja aztán azóta sem láttam azt a szervert... kiborító nem hiszem hogy nem tudok egy jót multi playerezni -
AlexCross #4755 melyik internet szolgáltatónál vagy?