6531
  • mycso
    Na úgyl átszik Alex-nak azért néhány dologban igaza volt...ez a Joci csávó....mind1..egy vicc
    A szerverük nem rossz, bár elég sok bamba arc jár oda, de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok....

A TSS: Remember to the Heroes FH server-en már járt valaki???
    Az is magyar, s&g módban...ez se lenne rossz, csak iszonyat laggos és 1-2 admin ott is istennek érzi magát...végülis kis 1x éves gyerekek itt legalább kiélhetik magukat, ha meg nem 1x évesek, hanem több akkor szegények sajnálatra sem méltóak... (természetesen tisztelet a kivételnek)

Egyébként már ismét jól működik a swat szeró keresője!
  • mycso
    Nem hát....

Kifejthetnéd bővebben
  • 7kyu
    Engem tunéziábol zaklatott valaki, hogy küldjem el neki a SWAT-ot.
  • 7kyu
    Az X fire nem jó semmire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dragon11
    Ajjaj, akkor itt valóban a gamespyéknál lesz a probléma.. IP címeket nem tudja tárolni folyamatosan /v. nem tudja behatárolni az IP-ket.
  • mycso
    Az a kemény, ha én csinálok egy saját szerót pl.: az xfire románnak látja ;)
  • Joci07
    Nahát...Most meginnt beszart a szerverkereső....egy szerver se látszik meginnt....gamespy...gamespy...úgy látszik haldoklik....tán elfogyott a pénz ?xD
  • 7kyu
    Úgy legyen
  • TwTNo1
    ... Szia! Más magyar IP-s szerver sem látszik! Úgy tűnik, gamespyéknál most alaposan behalt a mesterszerver. Talán egy - két nap, és újra teljes lesz a lista. Türelem. :)
  • Joci07
    Hellóka úgy látom a szerver kereső kezd helyrejönni de viszont elindítottam a szerverem de a listában nem látszik. Mi lehet a probléma ?
  • antigua
    Szerintem is valami ilyesmi történhetett.
  • antigua
    JA JA, I can read, I think.
    A hibakódom titka:
    Nem olvastam bele a fórumba mielőtt írtam,
    hibáztam, büntess meg kérlek !
  • dragon11
    Szerintem a Sierránál történt vlami, pl. áramszünet és megsérült 1 indító fájl, sok baja lehet..
  • mycso
    Gondolom tudsz olvasni is, nem csak írni ;)
  • antigua
    Szasztok !

HELP !!!
    Kellene egy kis segítség ( tipp), a helyzet a köv:
    Néhány napja a SWAT4 el nem tudok interneten játszani
    mert egyszerűen nem adja ba a server listát !!!
    Mi lehet az oka ill. másnál is jelentkezett-e ez a
    probléma a napokban ? Eddig minden rendben volt, vírus nincs
    net kapcsolat rendben. Kérlek beneteket ha van ötletetek segitsetek !
  • TrükkösIvan
    Jah énis most néztem utána. Megint a gamespy cucc halt meg, volt már ilyen. Nah mind1, akkor várunk.
  • 7kyu
    Akik az én szerómra (HuN VIP PoWa) szoktak járni azokkal közlöm, hogy amíg ez a szerverlistás hülyeség tart addig nem lesz szeró! Ez van...
  • TwTNo1
    ... a feloszlott DPO klán utóda, vegyítve FSNL tagokkal, csak a szervert adtuk oda, mert odakünn rohadt drága, és nem engedték törni! :)

|UPP|Uno
  • halalswat4
    kösz a válaszokat egyébként házi szerverem van.
  • mycso
    Magyar-német-szlovák-meg még tán mások is...

A szeró magyar.
  • AlexCross
    UPP klán....
    németek...
  • mycso
    Múltkor 3 vagy 4 napig volt így....de direkt ip-vel vagy szerverkeresővel lehet csatlakozni...
  • dragon11
    Ha jól értem szervert nyitottál, a routernél portforwardolni kell.. ki kell engedni a swat4 portjait..
  • halalswat4
    kösz az infót (a múltkor meddig nem lehetett swatozni ?)
  • mycso
    Az lehetséges, nem első eset a gamespy-nál megint van valami bibi..
    Xfire-vel látszódnak normálisan ;)
  • Anonymus20
    Az a harci helyzet, hogy senkinél sincsenek szerverek. Ha van sajátod, akkor lanba látod azt, de a szerverkereső beszart ahogy van. Direct ip-vel még lehet csatlakozni, de fölösleges.
  • halalswat4
    nem akartam erőszakos lenni
  • halalswat4
    bocs mindenkinek nem akartam megsérteni senkit
  • Anonymus20
    NEM TUD SEGÍTENI SENKI, MERT TÜRELMETLENÜL ORDIBÁLSZ, ÉS ÖSSZEVISSZA BESZÉLSZ!!!! Ha neked így jó akkor így jó sajnállak.
  • halalswat4
    MÉG MINDIG NEM TUDOK JÁTSZANI TUDNA VALAKI SEGÍTENI ??
  • halalswat4
    SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.
  • halalswat4
    mycso az 1.0-án játszok lanon látszik a serom de interneten semmi egyik pályán sincs senki
  • halalswat4
    szia a haveromnak is ez a problémája tegnap még játszotunk
  • mycso
    Vagy a tűzfalad miatt, vagy internet helyett lan-on van a beállítás...
  • halalswat4
    sziasztok miért nics zserver lita a neten
  • 7kyu
    Hát a kép lemaradt... De azt akartam mondani, hogy minden pálya 100 as nekem Elit módban...
  • 7kyu

Ha már így szó esett róla. Nekem minden pálya ilyen, úgyhogy húzzatok bele!!!
  • Anonymus20
    Hello, nem hiszem, hogy van itt programozó, de azért megkérdezem, hátha jutok valahova. Azt szeretném kérdezni, hogy dexus swat4 server infojában be lehet-e állítani, hogy mutassa az ip címet? És azt tárolni is tudja, ahogy a pontot, tk-t, killt, meg mindent, és "xls" formátumba menteni. Remélem érthető voltam.
  • dragon11
    Egyetértek.. az igazi kommandósoknál vannak módok, amikről sokat nem tudok, de párat igen:
    -Élve v. Halva =nagyon veszélyes terroristáknál alkalmazzák, felszólítás nélkül lőhetnek.
    -Csak nagyon indokolt esetben lőhetnek =kevésbé veszélyesebb terroristáknál.
    -Nem lőhetnek - Egyáltalán nem veszélyes. (figyelmeztető lövést szoktak leadni, az általába elég az ilyen terroristáknak)

Ez elvileg így van, de már magam sem tudom..:S
  • simonl #5047
    Sziasztok,

A FAQ -ból letöltött magyar nyelvi fájlok kicsomagolt mappáit hova kell bemásolni vagy felülírni pontosan?
    Nekem még a régen kiadott alap SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.

Köszi