6531
-
#5086 Na úgyl átszik Alex-nak azért néhány dologban igaza volt...ez a Joci csávó....mind1..egy vicc
A szerverük nem rossz, bár elég sok bamba arc jár oda, de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok....
A TSS: Remember to the Heroes FH server-en már járt valaki???
Az is magyar, s&g módban...ez se lenne rossz, csak iszonyat laggos és 1-2 admin ott is istennek érzi magát...végülis kis 1x éves gyerekek itt legalább kiélhetik magukat, ha meg nem 1x évesek, hanem több akkor szegények sajnálatra sem méltóak... (természetesen tisztelet a kivételnek)
Egyébként már ismét jól működik a swat szeró keresője! -
#5085 Nem hát....
Kifejthetnéd bővebben -
7kyu #5084 Engem tunéziábol zaklatott valaki, hogy küldjem el neki a SWAT-ot. -
7kyu #5083 Az X fire nem jó semmire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5082 Ajjaj, akkor itt valóban a gamespyéknál lesz a probléma.. IP címeket nem tudja tárolni folyamatosan /v. nem tudja behatárolni az IP-ket. -
#5081 Az a kemény, ha én csinálok egy saját szerót pl.: az xfire románnak látja ;) -
Joci07 #5080 Nahát...Most meginnt beszart a szerverkereső....egy szerver se látszik meginnt....gamespy...gamespy...úgy látszik haldoklik....tán elfogyott a pénz ?xD -
7kyu #5079 Úgy legyen -
#5078 ... Szia! Más magyar IP-s szerver sem látszik! Úgy tűnik, gamespyéknál most alaposan behalt a mesterszerver. Talán egy - két nap, és újra teljes lesz a lista. Türelem. :) -
Joci07 #5077 Hellóka úgy látom a szerver kereső kezd helyrejönni de viszont elindítottam a szerverem de a listában nem látszik. Mi lehet a probléma ? -
antigua #5076 Szerintem is valami ilyesmi történhetett. -
antigua #5075 JA JA, I can read, I think.
A hibakódom titka:
Nem olvastam bele a fórumba mielőtt írtam,
hibáztam, büntess meg kérlek !
-
#5074 Szerintem a Sierránál történt vlami, pl. áramszünet és megsérült 1 indító fájl, sok baja lehet.. -
#5073 Gondolom tudsz olvasni is, nem csak írni ;) -
antigua #5072 Szasztok !
HELP !!!
Kellene egy kis segítség ( tipp), a helyzet a köv:
Néhány napja a SWAT4 el nem tudok interneten játszani
mert egyszerűen nem adja ba a server listát !!!
Mi lehet az oka ill. másnál is jelentkezett-e ez a
probléma a napokban ? Eddig minden rendben volt, vírus nincs
net kapcsolat rendben. Kérlek beneteket ha van ötletetek segitsetek !
-
TrükkösIvan #5071 Jah énis most néztem utána. Megint a gamespy cucc halt meg, volt már ilyen. Nah mind1, akkor várunk. -
7kyu #5070 Akik az én szerómra (HuN VIP PoWa) szoktak járni azokkal közlöm, hogy amíg ez a szerverlistás hülyeség tart addig nem lesz szeró! Ez van... -
#5069 ... a feloszlott DPO klán utóda, vegyítve FSNL tagokkal, csak a szervert adtuk oda, mert odakünn rohadt drága, és nem engedték törni! :)
|UPP|Uno -
halalswat4 #5068 kösz a válaszokat egyébként házi szerverem van. -
#5067 Magyar-német-szlovák-meg még tán mások is...
A szeró magyar. -
AlexCross #5066 UPP klán....
németek... -
#5065 Múltkor 3 vagy 4 napig volt így....de direkt ip-vel vagy szerverkeresővel lehet csatlakozni... -
#5064 Ha jól értem szervert nyitottál, a routernél portforwardolni kell.. ki kell engedni a swat4 portjait.. -
halalswat4 #5063 kösz az infót (a múltkor meddig nem lehetett swatozni ?) -
#5062 Az lehetséges, nem első eset a gamespy-nál megint van valami bibi..
Xfire-vel látszódnak normálisan ;) -
Anonymus20 #5061 Az a harci helyzet, hogy senkinél sincsenek szerverek. Ha van sajátod, akkor lanba látod azt, de a szerverkereső beszart ahogy van. Direct ip-vel még lehet csatlakozni, de fölösleges. -
halalswat4 #5060 nem akartam erőszakos lenni -
halalswat4 #5059 bocs mindenkinek nem akartam megsérteni senkit -
Anonymus20 #5058 NEM TUD SEGÍTENI SENKI, MERT TÜRELMETLENÜL ORDIBÁLSZ, ÉS ÖSSZEVISSZA BESZÉLSZ!!!! Ha neked így jó akkor így jó sajnállak. -
halalswat4 #5057 MÉG MINDIG NEM TUDOK JÁTSZANI TUDNA VALAKI SEGÍTENI ?? -
halalswat4 #5056 SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben. -
halalswat4 #5055 mycso az 1.0-án játszok lanon látszik a serom de interneten semmi egyik pályán sincs senki -
halalswat4 #5054 szia a haveromnak is ez a problémája tegnap még játszotunk
-
#5053 Vagy a tűzfalad miatt, vagy internet helyett lan-on van a beállítás... -
halalswat4 #5052 sziasztok miért nics zserver lita a neten -
7kyu #5051 Hát a kép lemaradt... De azt akartam mondani, hogy minden pálya 100 as nekem Elit módban... -
7kyu #5050
Ha már így szó esett róla. Nekem minden pálya ilyen, úgyhogy húzzatok bele!!! -
Anonymus20 #5049 Hello, nem hiszem, hogy van itt programozó, de azért megkérdezem, hátha jutok valahova. Azt szeretném kérdezni, hogy dexus swat4 server infojában be lehet-e állítani, hogy mutassa az ip címet? És azt tárolni is tudja, ahogy a pontot, tk-t, killt, meg mindent, és "xls" formátumba menteni. Remélem érthető voltam. -
#5048 Egyetértek.. az igazi kommandósoknál vannak módok, amikről sokat nem tudok, de párat igen:
-Élve v. Halva =nagyon veszélyes terroristáknál alkalmazzák, felszólítás nélkül lőhetnek.
-Csak nagyon indokolt esetben lőhetnek =kevésbé veszélyesebb terroristáknál.
-Nem lőhetnek - Egyáltalán nem veszélyes. (figyelmeztető lövést szoktak leadni, az általába elég az ilyen terroristáknak)
Ez elvileg így van, de már magam sem tudom..:S -
simonl #5047 Sziasztok,
A FAQ -ból letöltött magyar nyelvi fájlok kicsomagolt mappáit hova kell bemásolni vagy felülírni pontosan?
Nekem még a régen kiadott alap SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.
Köszi