S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár érte.Vagyis akkor 2-en kell végigvigyük a multiplayer-ben a koperativ-módot? Ez gagyi!
aháá akkor megvan a probléma (nem eredeti de most már akkor lehet megveszem, elég olcsó is lehet mert már "régi")
Régebben (amikor megjelent) akkor a simával játszottam de most gondoltam beújítok (akkor még a sokkal gyengébb gépemen is gyorsabb volt lehet valahonnan szerzek ismét csak simát)
Ha nem eredeti gold akkor ezért van ez!
Ahogy AlexCross javasolta ne a goldot használd, hanem alap+kieg.
Ahogy AlexCross javasolta ne a goldot használd, hanem alap+kieg.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
próbáltad már a nem gold editiont?
Helló!
Szükségem lenne egy kis segítségre miszerint nálam a S.W.A.T. 4 gold iszonyatosan lassan indul el (15 perc) bejön a menü belépek multiban (1 perc) keresek szervert találok belépek 5 percig tölt aztán vagy beenged vagy kiírja hogy connection failed további 2 perc míg visszatesz a menübe oszt kereshetek új szervert a szerverek 75%-ára nem enged fel a pingem alacsony nem tudom mitõl lehet ez a hihetetlen lassulás (Kieg tölt 20 percig bejön egy fehér képernyõ oszt lefagy,....) Remélem tudtak valami megoldást a problémámra elõre is kösz 😄
Szükségem lenne egy kis segítségre miszerint nálam a S.W.A.T. 4 gold iszonyatosan lassan indul el (15 perc) bejön a menü belépek multiban (1 perc) keresek szervert találok belépek 5 percig tölt aztán vagy beenged vagy kiírja hogy connection failed további 2 perc míg visszatesz a menübe oszt kereshetek új szervert a szerverek 75%-ára nem enged fel a pingem alacsony nem tudom mitõl lehet ez a hihetetlen lassulás (Kieg tölt 20 percig bejön egy fehér képernyõ oszt lefagy,....) Remélem tudtak valami megoldást a problémámra elõre is kösz 😄
ez így van, ehhez nem is fûznék semmit.
a magyar kupa az halott, botokat berakni pedig - tudomásom szerint - nem lehet.
Ja és még annyi kérdésem lenne,hogy a magyar kupára lehet jelentkezin?Ha igen hogy?Vagy hol van ez pontosan leírva?
Szerintem hagyjátok azt a servert.Magyar, sz@r, (Igen ki is emeltem azért is.)Most jöhet hozzám reklamálni, mit is képzelek én magamról, de rohadtul idegesítenek az ilyen nagymellényû "huszárok" nagyra teszi magát a neten, de valóságban lenne-e ilyen kemény?(Bármilyen téren is.)
Üdv mindenkinek!
SZSX4 kérdését tudom én is elismételni.Lehet az,hogy modnjuk 2-en vagyunk a multiba valamelyikünk parancsnok a másik egy beosztott és a gép betesz még 3 játékost mondjuk,aki velünk van.Ilyet lehet?Vagy valami hasonlót?
SZSX4 kérdését tudom én is elismételni.Lehet az,hogy modnjuk 2-en vagyunk a multiba valamelyikünk parancsnok a másik egy beosztott és a gép betesz még 3 játékost mondjuk,aki velünk van.Ilyet lehet?Vagy valami hasonlót?
még nem szabadalmaztatta, szóval nincs mitõl tartanunk. állítólag Vermutnak elõvezetett valamit arról, hogy ha lenne rá pénze, szabadalmaztatná, vagy "valahogy levédetné" a szervere nevét. cimborám próbálta felidézni a szavait, de valahogy nem sikerült megérteni, hogy mire is gondol a kedves Jakab Zsolt úr.
"TILOS A SZERVEREN ANYÁZNI ÉS A MÁSIK JÁTÉKOST SÉRTEGETNI,"NOOB"-OZNI, "CHEATER"-EZNI!"
Ez a szabály kifejezetten jó, ha nem lenne az az apró szépséghibája, hogy pont az adminok a legmocskosabb szájúak, és a leglekezelõbbek ( legalábbis a saját tapasztalataim szerint ). Egyébként nem bántanám a szervert, bár szerintem a legbunkóbb légköri viszonyok ott uralkodnak, sajnos, a szigorú szabályzat ellenére. De végül is aki szereti az ilyesfajta hangulatot...
Egyébként szerintem ezeket a szabályokat "szerzõi jog" védi, úgyhogy vigyázzunk rá ne fázzunk! Mert mit is képzelünk mi...
Lényegileg egyetértek veled, némi kiegészítés, ha megengeded.
a nyelvi, és a stilisztikai hibákat kihagynám, annyi hely nincs az interneten.
".45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ"
de miért is?
"MERT A SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI ÉS ELKEZD A JÁTÉK SZAGGATNI."
ez, egy baromság. nem tudom ki találta ki, ki kezdte terjeszteni, persze Jakab úr letesztelte, és az Õ szavában a végtelenségig megbízhatunk, ugyebár.
arra vonatkozólag, hogy bizonyos dolgokon miért megy át, csak maguk a fejlesztõk tudnának érdemi nyilatkozatot tenni. lehet, hogy nem hiba, egyszerûen így akarták fokozni a játék izgalmát, valósághûvé kívánták tenni a tûzharcot. azon, hogy egy autó, vagy éppen egy szemetes konténer mi ellen nyújt fedezéket a valóságban, gondolom nem fogunk vitatkozni. Ha már valaki szabályzatot ír, és meg kívánja indokolni, hogy miért tiltja a játékban az UMP-t, akkor ne égesse már magát ilyesmivel, és írja le kerek-perec, azért nem használható, mert aránytalanul erõsebb, mint a többi fegyver a játékban.
(nálunk se volt mindig tiltva, és amikor a lehetõség adott volt egyformán mindenki számára, kiegyenlített, élvezhetõ volt a játék.)
persze ez még csak a jéghegy csúcsa.
itt a kedvencem:
„2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”
persze az, hogy tulajdonképpen mi meríti ki a „RESPAWN GYILKOSSÁG” tényállását, sehol nincs leírva. Ha megölsz egy admint, az a RESPAWN GYILKOSSÁG. És egyébként is „csíter” vagy. Ez is csak egy tipikus „itt én vagyok a Jani, mert admin jogom van” szabály. A sok puhapöcs meg szó nélkül banolgat mindenkit aki neki nem tetszik.
(arról az apróságról már nem is beszélve, hogy simán áthidalható a probléma, azzal, hogy sûrûbb idõközönkénti respawn-t állít be a serveren a drága admin. oda mész ahol születnek? Ugye milyen rossz ötlet volt?)
„3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LÕNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSÕ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”
újabb „Jani” szabály, betartathatatlan, irreális.
„A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELÕ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE”
sokkal többet én sem tudok mondani erre. Jaky a Jani, mindenki felfogta?
„A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.”
Érthetõ. A nyafoást mindenki tartsa meg, vagy helyezze el a területileg illetékes szelektív szemétlerakó állomáson.
„AMELYIK ADMIN ESETLEG A WEBADMIN FELÜLETRÕL EMBER(EKE)T PAKOL EGYIK CSOPORTBÓL A MÁSIKBA, AZ ADMIN JOG MEGVONÁSÁRA SZÁMÍTHAT.”
„AMELYIK ADMINNAK PROBLÉMÁJA VAN A HASZNÁLHATÓ FUNKCIÓKKAL, LEHETÕSÉGEKKEL ÉS JOGOKKAL, NEKEM SZÓLHAT ÉS KERESEK HELYETTE MÁST.”
És akinek még mindig nem lenne világos, sok Jani van, de mind közül Jaky a legeslegJanibb!
„NEM ÉRDEKEL SEMILYEN NAGYOKOS KIOKTATÁSA, HOGY SZERINTE MIÉRT SZAR A SZERVER, FÕLEG NEM OLYANOKÉ, AKINEK MÉG SZERVERE SINCS!”
az alap szintû Janiság minimális követelménye, hogy a Janinak legye egy szervere. A klánosdit játszó tirpákok tipikus viselkedéséhez hasonló, amit jellemzõen akkor adnak elõ, ha valaki elpicsázza õket. úgymint „nincs is klánod? Akkor béna vagy!”
a nyelvi, és a stilisztikai hibákat kihagynám, annyi hely nincs az interneten.
".45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ"
de miért is?
"MERT A SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI ÉS ELKEZD A JÁTÉK SZAGGATNI."
ez, egy baromság. nem tudom ki találta ki, ki kezdte terjeszteni, persze Jakab úr letesztelte, és az Õ szavában a végtelenségig megbízhatunk, ugyebár.
arra vonatkozólag, hogy bizonyos dolgokon miért megy át, csak maguk a fejlesztõk tudnának érdemi nyilatkozatot tenni. lehet, hogy nem hiba, egyszerûen így akarták fokozni a játék izgalmát, valósághûvé kívánták tenni a tûzharcot. azon, hogy egy autó, vagy éppen egy szemetes konténer mi ellen nyújt fedezéket a valóságban, gondolom nem fogunk vitatkozni. Ha már valaki szabályzatot ír, és meg kívánja indokolni, hogy miért tiltja a játékban az UMP-t, akkor ne égesse már magát ilyesmivel, és írja le kerek-perec, azért nem használható, mert aránytalanul erõsebb, mint a többi fegyver a játékban.
(nálunk se volt mindig tiltva, és amikor a lehetõség adott volt egyformán mindenki számára, kiegyenlített, élvezhetõ volt a játék.)
persze ez még csak a jéghegy csúcsa.
itt a kedvencem:
„2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”
persze az, hogy tulajdonképpen mi meríti ki a „RESPAWN GYILKOSSÁG” tényállását, sehol nincs leírva. Ha megölsz egy admint, az a RESPAWN GYILKOSSÁG. És egyébként is „csíter” vagy. Ez is csak egy tipikus „itt én vagyok a Jani, mert admin jogom van” szabály. A sok puhapöcs meg szó nélkül banolgat mindenkit aki neki nem tetszik.
(arról az apróságról már nem is beszélve, hogy simán áthidalható a probléma, azzal, hogy sûrûbb idõközönkénti respawn-t állít be a serveren a drága admin. oda mész ahol születnek? Ugye milyen rossz ötlet volt?)
„3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LÕNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSÕ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE”
újabb „Jani” szabály, betartathatatlan, irreális.
„A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELÕ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE”
sokkal többet én sem tudok mondani erre. Jaky a Jani, mindenki felfogta?
„A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.”
Érthetõ. A nyafoást mindenki tartsa meg, vagy helyezze el a területileg illetékes szelektív szemétlerakó állomáson.
„AMELYIK ADMIN ESETLEG A WEBADMIN FELÜLETRÕL EMBER(EKE)T PAKOL EGYIK CSOPORTBÓL A MÁSIKBA, AZ ADMIN JOG MEGVONÁSÁRA SZÁMÍTHAT.”
„AMELYIK ADMINNAK PROBLÉMÁJA VAN A HASZNÁLHATÓ FUNKCIÓKKAL, LEHETÕSÉGEKKEL ÉS JOGOKKAL, NEKEM SZÓLHAT ÉS KERESEK HELYETTE MÁST.”
És akinek még mindig nem lenne világos, sok Jani van, de mind közül Jaky a legeslegJanibb!
„NEM ÉRDEKEL SEMILYEN NAGYOKOS KIOKTATÁSA, HOGY SZERINTE MIÉRT SZAR A SZERVER, FÕLEG NEM OLYANOKÉ, AKINEK MÉG SZERVERE SINCS!”
az alap szintû Janiság minimális követelménye, hogy a Janinak legye egy szervere. A klánosdit játszó tirpákok tipikus viselkedéséhez hasonló, amit jellemzõen akkor adnak elõ, ha valaki elpicsázza õket. úgymint „nincs is klánod? Akkor béna vagy!”
a leírásokban lényegében minden benne van. az elsõ pontban leírtak pedig nem lehetségesek, szerintem.
1. .45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ, MERT A SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI ÉS ELKEZD A JÁTÉK SZAGGATNI. SZINTÉN NEM HASZNÁLHATÓ TASER SEM, MERT SOKAN A SAJÁT CSAPATTÁRSAIK SOKKOLÁSÁRA HASZNÁLJÁK, EZZEL LEHETETLENNÉ TÉVE A NORMÁLISAN JÁTSZANI AKARÓ EMBEREK JÁTÉKÁT.
--> a 45-ös 1.0-ban bugos, átlõ néhol falon, mindenen tehát ezért nem ajánlatos használni...
--> taser (hát ez no comment) bár RD, de hozzátartozik a játékhoz, és sokszor jól jönne....
----------------------------------------
2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE
--> ha hozzáteszi, hogy második vagy harmadik alkalomnál akkor akár OK
3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LÕNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSÕ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE
--> szintén no comment (meg nem szabad akkor fejre se lõni, meg derék fölé, meg, stb....vicces)
------------------------------------
A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELÕ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE
--> na ez itt a maximális no comment...(ennek a szabálynak nem igazán látom az értelmét és a miértjét)
-------------------------------------
A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.
--> na ez a legszebb 😉 (bár amikor az admin kempelte a spawnt nem volt baj amikor más akkor meg....na mind1)
A többivel nagyjából egyet értek (illetve látom benne a logikát és az értelmét)
DE mivel ez Jaky szervere, ezért olyan és annyi szabályt hoz ami és amennyi jól esik neki!!!
És egy idézet a szabályzat végérõl: "AKINEK NEM TETSZIK MENJEN MÁSIK SZERVERRE!"
--> a 45-ös 1.0-ban bugos, átlõ néhol falon, mindenen tehát ezért nem ajánlatos használni...
--> taser (hát ez no comment) bár RD, de hozzátartozik a játékhoz, és sokszor jól jönne....
2. RESPAWN GYILKOSSÁG NEM MEGENGEDETT! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE
--> ha hozzáteszi, hogy második vagy harmadik alkalomnál akkor akár OK
3. A FOODWALL ÉS A FAIRFAX PÁLYÁKON NEM SZABAD AZOKBÓL AZ ABLAKOKBÓL KIFELE LÕNI, AHOVA A JÁTÉK A MÁSIK CSAPATOT ÚJRASZÜLETÉS UTÁN LERAKJA! FOODWALL PÁLYÁN EZ AZ ELSÕ ABLAKOKAT JELENTI, FAIRFAX PÁLYÁN PEDIG GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES ABLAKOT. FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KITILTÁS JÁR ÉRTE
--> szintén no comment (meg nem szabad akkor fejre se lõni, meg derék fölé, meg, stb....vicces)
------------------------------------
A MAGYAR KLÁNTAGOKNAK TILOS A SZERVEREINKEN A KLÁNOKRA UTALÓ NÉV ELÕ- ÉS UTÓTAGOK HASZNÁLATA! FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI KIRÚGÁS JÁR ÉRTE
--> na ez itt a maximális no comment...(ennek a szabálynak nem igazán látom az értelmét és a miértjét)
A SZABÁLYOK ÚGYANÚGY VONATKOZNAK AZ ADMINOKRA MINT EGY NORMÁLIS JÁTÉKOSRA! NINCS KIVÉTEL, NEM FOGADOK EL NYAFOÁST.
--> na ez a legszebb 😉 (bár amikor az admin kempelte a spawnt nem volt baj amikor más akkor meg....na mind1)
A többivel nagyjából egyet értek (illetve látom benne a logikát és az értelmét)
DE mivel ez Jaky szervere, ezért olyan és annyi szabályt hoz ami és amennyi jól esik neki!!!
És egy idézet a szabályzat végérõl: "AKINEK NEM TETSZIK MENJEN MÁSIK SZERVERRE!"
Üdv fiúk!
Egy béna kérdésem lenne. Multiplayerben, ha nem vagyunk elegen, akkor nem lehet beállítani, hogy a számítógép is irányítson valakit. Tehát, ha Co-operative módban játszom, de csak ketten vagyunk, akkor nem lehet elintézni, hogy még legyen társunk?
Egy béna kérdésem lenne. Multiplayerben, ha nem vagyunk elegen, akkor nem lehet beállítani, hogy a számítógép is irányítson valakit. Tehát, ha Co-operative módban játszom, de csak ketten vagyunk, akkor nem lehet elintézni, hogy még legyen társunk?
Még 1 kérdés, nem jut eszembe minden, szóval bocsánat a 3 üziért.
Ez egy probléma lenne inkább, szóval azt nem tudom megfejteni, hogy miért nem tudok belépni webadminnak, mikor ugyanaz a felhesználói név és jelszó máshol jól megy. Próbáltam Explorellel, Firefoxal és Operával is. Az IE nem jeleníti meg az oldalt se, a Firefox és Opera megjeleníti, de beírom a nevet és jelszót, log in és eltûnik mindkettõ azt nem jelentkezik be.
Routerem van, portforwaldoltam, még a tûzfalakat is kilõttem (rúter és windows).
Ez egy probléma lenne inkább, szóval azt nem tudom megfejteni, hogy miért nem tudok belépni webadminnak, mikor ugyanaz a felhesználói név és jelszó máshol jól megy. Próbáltam Explorellel, Firefoxal és Operával is. Az IE nem jeleníti meg az oldalt se, a Firefox és Opera megjeleníti, de beírom a nevet és jelszót, log in és eltûnik mindkettõ azt nem jelentkezik be.
Routerem van, portforwaldoltam, még a tûzfalakat is kilõttem (rúter és windows).
Elírtam egy kicsit, szóval: ".......de nem egy fix * megjeleníteni, hanem csak az ablakot........"
*dolgot
*dolgot
Üdv, lenne egy-két kérdésem, ha nem gond.
1. Van a Client13, és ha ott megnyomom például azt, hogy add ban akkor bejön egy ablak. Na ezt az ablakot szeretném elõhozni egy gombnyomásra, vagy még az admin say-t. A balance, spec, view, join....stb amikhez nem kell írni azokat beraktam vhova a numerikus billeken az User.iniben. Szóval ugyanezt szeretném pl add ban, remove ban, admin say-el is, de nem egy fix megjeleníteni, hanem csak az ablakot amibe be kell írni hogy mit akarok.
2. Hogy kell replacelni fegyvert?<#bee1>#bee1><#buck>#buck>
Remélem érthetõ voltam<#vigyor5>#vigyor5><#integet2>#integet2>
1. Van a Client13, és ha ott megnyomom például azt, hogy add ban akkor bejön egy ablak. Na ezt az ablakot szeretném elõhozni egy gombnyomásra, vagy még az admin say-t. A balance, spec, view, join....stb amikhez nem kell írni azokat beraktam vhova a numerikus billeken az User.iniben. Szóval ugyanezt szeretném pl add ban, remove ban, admin say-el is, de nem egy fix megjeleníteni, hanem csak az ablakot amibe be kell írni hogy mit akarok.
2. Hogy kell replacelni fegyvert?<#bee1>#bee1><#buck>#buck>
Remélem érthetõ voltam<#vigyor5>#vigyor5><#integet2>#integet2>
Miért is?Itt mindenki crackelttel játszik, mint 18WoS(Wheels of Steel)-ben, hol itt a gond?Ha ott megengedett, akkor itt is!
igen, és sehol egy admin, egy figyelmeztetés, még csak ki sem törlõdnek izibe. ennyit az sg korrektségérõl.
kérem a 4575., 4576., 4577., 4578. számú hozzászólások törlését.
kérem a 4575., 4576., 4577., 4578. számú hozzászólások törlését.
#4575:Fiat126, 1.0-ban szeretnél játszani vagy 1.1-ben?Ha 1.1-ben akkor szedd le az 1.1patchet, majd rá rakd az 1.1cracket.(Menete:-Felrakod SWAT4-et,NEM CRACKELED, fel patcheled 1.1-re, patch crack a swat4 könyvtárba content system-be az exe.)
innen letöltheted.
#4576:aati91:nem kell eloldozni a túszt..
innen letöltheted.
#4576:aati91:nem kell eloldozni a túszt..
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a 2. pályán, hogy lehet eloldozni a túszt?
fiat126:a mininovárol le tudod szedni a carck-ot asszem
fiat126:a mininovárol le tudod szedni a carck-ot asszem
halimindenki!
remélem tudtok segiteni mert lesedtem a swat 4 játékot de sajos a crack nem jött le mert hibás .az lenne a kérésem hogy ha valaki tudna egy helyet ahonnan le tudnám szedni azt megkösszönném.
remélem tudtok segiteni mert lesedtem a swat 4 játékot de sajos a crack nem jött le mert hibás .az lenne a kérésem hogy ha valaki tudna egy helyet ahonnan le tudnám szedni azt megkösszönném.
"1. .45-ÖS SMG NEM HASZNÁLHATÓ, MERT A fostalicska SZERVERT VALAMIÉRT LETERHELI..."
"SWAT4 Hungarian RD Server "Kinyírom Mindet!" Ministátusz"
"Regisztráltam egy gempa fizetõs tárhelyre, remélem azon gyorsabban fog benyalni az farokvakaró oldal, fõleg a genyó fórum.
Amint elérhetõ lesz az mocsok új cím, beszopni fogok!"
-csak néhány, amit jól eltalált
"SWAT4 Hungarian RD Server "Kinyírom Mindet!" Ministátusz"
"Regisztráltam egy gempa fizetõs tárhelyre, remélem azon gyorsabban fog benyalni az farokvakaró oldal, fõleg a genyó fórum.
Amint elérhetõ lesz az mocsok új cím, beszopni fogok!"
-csak néhány, amit jól eltalált
ennek õszintén örülök. nem volt hiábavaló
ha engem kérdezel az egész szabályrendszer egy vicc. a trágárság meg trágárság.
tényleg csak azért, mert itt vannak fiatalabbak, hátha nem ismerik.
Én y okokból inkább csak annyit fûznék hozzá, hogy "aki másnak herbekerél, annak fütyme kürbe rütyü."
További kellemes eszmecserét.
na jó, csak hogy mindenkinek egyformán világos legyen:
http://szegyentabla.extra.hu/ + X = 0
X ≠ 0
X = ?
http://szegyentabla.extra.hu/ + X = 0
X ≠ 0
X = ?
x okok miatt. tetszik ez a megfogalmazás.
Ejj alexkám azt én is ismertem😛 de állítólag megszûnt..x okok miatt..
Btw, én jobban szeretem az RD-t a BS és a VIP-tõl.1.1-ba csekély a választék RD-bõl.1.0-ba hogy áll ez a dolog?
Thanks.
Btw, én jobban szeretem az RD-t a BS és a VIP-tõl.1.1-ba csekély a választék RD-bõl.1.0-ba hogy áll ez a dolog?
Thanks.
nem tudjátok, hogy hová tûnt a http://szegyentabla.extra.hu/?
az egyik, általam oly nagyra becsült S.W.A.T. 4 játékkal kapcsolatos oldal szerves részét képezi egyébként.
az egyik, általam oly nagyra becsült S.W.A.T. 4 játékkal kapcsolatos oldal szerves részét képezi egyébként.
UPP szeró magyar, régebbenOnly pistols vagy Pro pistols néven futott....
Ott belém is mindíg belém állnak, hogy miért van 30 feletti killem biztos csítelek, stb....
Viszont Te inkább 1.0 ban szoktál játszani ezért is vannak furcsa reakciók...
Nálam pont fordítva: 1.1-ben már szinte mindenki hozzászokott a játékomhoz (kivéve 1-2 párhetes gamert) viszont 1.0-ban folyamatosan kapom a csíterezést....de leszarom nem kell velük foglalkozni...
Ott belém is mindíg belém állnak, hogy miért van 30 feletti killem biztos csítelek, stb....
Viszont Te inkább 1.0 ban szoktál játszani ezért is vannak furcsa reakciók...
Nálam pont fordítva: 1.1-ben már szinte mindenki hozzászokott a játékomhoz (kivéve 1-2 párhetes gamert) viszont 1.0-ban folyamatosan kapom a csíterezést....de leszarom nem kell velük foglalkozni...
a sorba beállt az UPP nevû klán is, akik állítólag németek. ha tényleg, ugyan miért bérelnek szervert az obinettõl? még nem volt játszhatatlanul rossz a többi klán ott futtatott játékszervere, kellett egy utolsó pofon.
ma jót 1.1-eztem. az eredmény: EF szerverrõl ban, HK szerverrõl ban. egyik szánalmas láma társaság sem indokolt, és a HK-n már fönt voltam UAC-on is(id: "benahkslamak").
a valódi okokról annyit, hogy az EF-es szánalomhercegeket tegnap vertem le, a HK-s gyökérzetet meg ma.
a valódi okokról annyit, hogy az EF-es szánalomhercegeket tegnap vertem le, a HK-s gyökérzetet meg ma.
Szeretném a segítségeteket kérni...
Nem tudjátok megmondani nekem, miért van az, hogy ha eldobok egy gránátot, akkor az visszapattan rám? Sajnos ez a probléma úgy látszik elég tartós.
Elõre is köszi a segítséget
itt semmi élet nincs nélkülünk
Na mi ebbõl a tanúlság?
Mielött játszani kezdtek, a kockázatok tekintetében, kérdezzétek meg a kezelõorvosotokat, vagy a gyógyszerészeteket!
7kyu: hogy csináltad ha nem a tied a szerver???????
Wini: admin vagyok
7kyu: az mi?
7kyu: ne nézz hülyének
Wini: hát sajnos most már muszáj lesz
Wini: admin vagyok
7kyu: az mi?
7kyu: ne nézz hülyének
Wini: hát sajnos most már muszáj lesz
XD Dehogyiiis 😄 még korán van 😄 És köszi
majd kikísérletezem, azt hittem már régen alszol.
értem, de akkor hol lehet beállitani h ne lássák?
ez a tiltó, engedélyezõ lista