6531
  • Zsebenyi
    Köszönöm!
  • Anonymus20
    Vagyis a goldban van az 1.1-es játék, és a tss, ez most jutott eszembe. 1.0-ás szerverekre csak alap játékkal tudsz csatlakozni. Goldban már patchelve van, ha jól tudom.
  • Anonymus20
    Magyar szerverek nevében általában benne van, hogy hun. A szabályok a mi szerverünkön ki vannak írva magyarul és angolul is. Fogalmak:
    -camp: megállsz valahol(legjobb fedezékben) és várod, hogy jöjjön az ellenfél. Ezt sokan nem szeretik, de a játék része, vip és rd módban elképzelhetetlen camp nélkül a játék.
    respawnkill: Amikor megjön az erősítés("újraszületnek a játékosok") akkor rögtön lelövöd őket. Ha melléd szület valaki, akkor inkább fuss el, vagy halj meg, különben rossz vége lehet ha lelövöd őket. Olyan bő 5 másodperc után szerintem már nem respawnkill.
    VIPkill: Vip módban, ha lelövöd a fehér ruhás csávót, akkor bajok lehetnek. A lényeg a vip módban, hogy ha swatos vagy kísérd a menekülési ponthoz(exithez) a vip-t, ha suspect, akkor kötözd meg a vip-t és ha lejár a jobb fölső sarokban a két perc, megölheted, de csak ha sus vagy. Swatnak a 2 perces idő alatt ki kell zabadítani a vip-t, és tovább kísérni a menekülési ponthoz(exit)
    teamkill, teamtaser szerintem érthető (ha nem akkor nem szabad a csapattársad megölni és sokkolni[!!DIREKT!! ha véletlen akkor írd h sorry]) Vip és rd módban nem ajánlatos a kábítófegyverek használata, mindenképpen legyen gyilkos fegyvered, hogy be tudd védeni amit kell. Bs módban csak a pont számít.
    -Ölés 1 pont,
    -kötözés 5 pont
    -teamkill -3 pont
    -vipkill -50 pont
    -bombaszedés 10 pont.
    Ha bajt csinálsz kérj bocsánatot. Noob jelzőt a bénákra, szarokra használnak.
    Remélem mindent megtudtál :)
    Golddal azt hiszem csak tss szerverekre lehet csatlakozni.
  • vzoole
    VIP és RD módban már szinte kötelező kempelni :)

Coop módba csak marhulni járnak az emberek, nem hinném hogy több éves online tapasztalattal komolyan veszik a gépi ellenfelet.

Játsz olyan szervereken ahol van admin, ö vigyáz a játék tisztaságára. (persze nem mindenhol)

RD mód, a bombás, már kihalt szerintem, azaz csak ritkán vannak ott
    VIP mód ami nekem a leginkább bejött, és ott még sokan vannak
    BS mód az írtsuk egymást változat, nekem nem nyerte el a tetszésem (kivéve a PistolOnly), de itt vannak a legtöbben.
  • 7kyu
    A kempelés: Kivárod amíg az ellenség betéved a célkeresztedbe és aztán agyonlövöd...

Van olyan szeró ahol engedik, de van ahol nem.
    Szerintem a kempelés a játék része, én ezért senkit nem szoktam megszólni.
  • Zsebenyi
    Ááááá, és még egy kérdés: Gold-al (1.1) csak 1.1-hez vagy 1.0-hoz is tudok csatlakozni? Eddig nem nagyon sikerült, de mondjuk néha 1.1-hez sem igazán...
  • Zsebenyi
    Milyen fogalmakat érdemes tudnom, mik a legfőbb szabályok, hogy "meg legyenek velem elégedve"? Én úgy játszottam most 2 napot, hogy együtt mentem a többiekkel és én személy szerint mindig a nem halálos fegyvereket használom, mert számomra így izgalmasabb, mint szétlöni a faszit azonnal.

Írta vki, hogy leszúrták azért, mert "campelt", mi az a "campelés"? Milyen egyéb főbb foglamak vannak?
  • Zsebenyi
    Sziasztok Urak, szia Mycso!

(Mycsonak azért külön üdvözlet, mert egy másik fórumon akadtam rá és ott is segített egy pár dologban már.)

Na, örülök, hogy megleltem egy pörgösebb SWAT4 fórumot bár látom, azért néha osztjátok egymást rendesen. :) Én offline módban már talán tapasztaltabb, de online módban még csak 3 napos játékos vagyok. Egyenlőre a co-op mód a kedvencem, bár kapásból az első nap találkoztam furább játékosokkal, volt aki qrvára nem volt hajlandó együtt vonulni és futkorászott, volt meg aki paprikagolyókkal lövöldözött unalmában a többiekre. Látom még, hogy cheater ebben a játékban is akad. :(

Ha jól értem az XFire-t érdemes felrakni? Ennek igazából mi a legfőbb lényege, hogy valóban az összes szervert lássam? Érdemes amúgy magyar szervereket keresnem, jók ezek? Apropó, ezt IP címmel teszem, vagy valahogy a listából kiszűrhető, hogy ki magyar és ki nem az?

Olvasgatom a hozzászólásokat, majd még jelentkezem ha van vmi.
  • AlexCross
    valaki értesse már meg az FH klánnal, hogy a "Remember to the Heroes" nyelvileg egy kicsit érdekesen hat.
  • vzoole
    :( szomrú lettem...

pedig nagy klán újraegyesítési terveink voltak swat5-re
  • Anonymus20
    A vélasz rövid, és egyszerű: nem
  • webem1
    Sziasztok ! Van egy másik magyar klánt a Hungarian Strange Warriors (>H|S|W<) általában Barricaded Suspects módban játszanak és minden nap van szerverük én ide járok. Néha egy másik a Russian Special force ők nem magyarok de jó a szerverük nekik is.
  • dragon11
    Szerintetek lesz Swat5? mert Én nagyon szeretném, ha már a 4-el nem játszom.
  • 7kyu
    Ha bementél a JOIN GAME -be akkor, LAN -ról állítsd át INTERNET -re.
    Ha így se jó akkor a windows tűzfalat kapcsold ki a swatról.
  • Rolityo
    császtok! letöltöttem a swat 4 et de nem enged neten játszani. letöltöm az 1.1 patchet ed azt meg nem enegedi felrakni segitsetek pls!!!
  • dragon11
    OK.^^
  • 7kyu
    Egyébként nem káromkodtam...
    Azt írtam, hogy "Faxomat már".
    Gondolom tudod mi az a Fax... xD

Ne vedd kötekedésnek... Csak poénnek szántam.
  • dragon11
    Örülj..
  • 7kyu
    Ez vicces bakker, nem csináltam semmit...
    De most már jó a lista...
    Érdekes!
  • dragon11
    Ne káromkodj, állítsd be a tűzfaladon, hogy engedje ki a swat4 portját, v. alkalmazásként állítsd be, hogy biztonságos.

Winfos tűzfalat lődd ki..
  • 7kyu
    És miért csak nálam rossz?
  • Anonymus20
    Csak nála rossz, megbeszéltük TS-en :)
    Hol lehet beállítani a chat naplózását?
  • AlexCross
    nálam most jó
  • 7kyu
    Faxomat már!!! Megint nem jó a szerverkereső!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dragon11
    Ha már ennyire ismered az embereket, akkor miről beszélünk? Tehát ha már kiismerted Őket sztem az off topicba írd ezeket, mert itt egy olyan lavinát indítassz el, mint amilyen volt. Én inkább kimaradok ebből. Azt csinálsz amit akarsz.
  • AlexCross
    gondolj már bele, most én itt megint a játékról beszélek, ugyan úgy, ahogyan akkor, mikor megkérdeztem Dömit, hogy miért olyan jó a saját szerverén. tehetek én arról, hogy egyesek nem tudnak uralkodni magukon?
  • dragon11
    Sztem ez mehet az off topicba, mert ezzel egy lavinát indítassz el.
  • zsoltixxx
    veled az élen
  • AlexCross
    Admin visszaélés, ultimate lol! reinkarnálódik a régi HRDS?
  • dragon11
    Ha meg írnának is, mondanám Nekik h stfu azt jó..
  • 7kyu
    Szerencsés vagy...
  • dragon11
    Érdekes, nekem 2 éve nem írnak ilyenek.
  • 7kyu
    Ez a szerverkereső része az X fire - nak nekem is tetszett...
    De mint már mondtam, hogy engem tunéziából zaklattak hogy küldjem el neki a SWAT-ot. Oké... Másnap valahonnan Bécsből ír valaki és elkezd németül makogni... És aztán letöröltem a p*csába!

Szóval csak ezért nem szeretem
  • dragon11
    Sztem is naon jó az xfire. Eye le van maradva ehhez képest..
  • AlexCross
    tudja jól mire képes, csak fikázni valamit, az olyan sikk...
    ez az egyik ok, amiért az UAC-ot is fikázzák sokan.

egyébként ez az FH klán, valami gigászian no comment, de nem kezdek bele.
  • mycso
    Mert egyes adminokra és a cimboráikra, tapasztalataim szerint nem vonatkoznak...

"Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetőprogramok közül..."
    Ez nem "csak" egy beszélgető program

"Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést."
    Valóban, ez a része kissé idegesítő...bár letilthatóak a nem kívánatos egyének

"Van már elég chat program: MSN, Skype, stb..."
    Így ahogy mondod, rengeteg van...és az x-fire nem igazán chat progi ;)

"És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
    Végignézem a szerverlistát és abból ki tom szűrni hogy, melyik magyar szeró és melyik nem az. PL. benne van az, hogy HUN.
    Ezé nem tetszik!"
    Nem is állítottam, hogy ez az előnye...
    (2 kattintás és csatlakozik az adott szeróhoz; látod kik vannak rajta; mutatja az uac - teamspeak használatot infókkal; tudsz kedven szerverlistát készíteni; így nem kell keresgetni-frissítgetni; stb. stb. ...)

Nem meggyőzni akarlak, félre ne érts, csak látom nem tudod hogyan és mire lehet használni, ezért adtam 1-2 tippet ;)
  • AlexCross
    most helyretetted az önértékelésemet
  • 7kyu
    És egyébként, hogy érted azt, hogy "de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok...."?
    Ott vannak a szabályok feketén, fehéren. Szerintem nem betarthatatlan szabályok.
  • 7kyu
    Kifejtem bővebben:

Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetőprogramok közül...
    Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést.
    Van már elég chat program: MSN, Skype, stb...
    És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
    Végignézem a szerverlistát és abból ki tom szűrni hogy, melyik magyar szeró és melyik nem az. PL. benne van az, hogy HUN.
    Ezé nem tetszik!
  • dragon11
    Ronin egy kiállhatatlan .. :\ hagyjuk az FH klán..