6531
  • Anonymus20
    Sok fasszopóóóóóóó
  • mycso
    FH klánt ismeritek???

TSS S&G mód...
  • dragon11
    Figy, azt csak poénból írtam, mert a többiek is ezzel voltak, de Te nem érted a poént.

Amúgy igazad van hogy többet beszélek a kelleténél..
  • FlashMan0
    Kérdésekre a válasz: pokolipet & Anonymus.
    Admin mod segitségével lehet a csetet logolni. A beállitását ne kérdezd nem értek hozzá, nem szeretem az AM-ot.
    peti: ink játsz kod nélkül, nem nehéz a játék :D amugy nem tudom a kodot, de keress rá a cheatland-re abban van minden játékhoz kód.

dragonka te meg látom megint hozod a formádat a hülyeségeiddel az élen.
    1.0án nincsen anyázás, 1.1 a szar mindig bannolnak stb. :D:D:D: ne röhögtess. Namost elmesélem hogy miért bannolnak téged 1.1röl mindenhonna. ME NEMTUDOD BEFOGNI A SZÁD. nos igen ez áll a háttérben nem az hogy milyen überpró highkilles pwnzor vagy -.-'''
    1.0án meg hogy mi megy.. abba nem igazán mennék bele. A sok kezdö aki nem látott még highskilles játékost rögtön anyázik hogy csiter stb, ugy hogy még asse tudják miazaz uac.
    Azért nem szeretik a hozzád hasonlo emberek az 1.1et, mert nem tudják felvenni a tempót az "idősebb gamerekkel".
    Ezért van az hogy sok játékos feljön 1.0árol és abbahagyjaa gamet, mert nem birja ha jobbak nála.

szvsz dragonka ink gondolkozz el miket mondasz és utána irogasd a hülyeségeidet, me má nagyon ingerel az okoskodásod. köcc^^
  • Anonymus20
    Boccs, de ilyenről még nem hallottam.
  • pokolipeti
    Mégeszer megkérdezem, tudja valaki,hogyan lehet minden pályát elérhetővé tenni?Nem emlékszem milyen nevet kell beírni...
  • Anonymus20
    Köszkössz.
  • vzoole
    Habár nem tudtam a választ, megkérdeztem a szervermágusunk.

[AMMod.AMBroadcastHandler]
    LogChat boolean Set to True to save chat, kills, ac commands and other information to a file called ‘ChatLog.txt’ in the server’s ‘System’ folder.
    Warning: if you attempt to open or perform other operations (such as cutting or copying it) on the ‘ChatLog.txt’ file while the server is running, it will most likely crash.

the server do new file chatlog.txt when you set
    LogChat=true
    in swatdedecatedserver.ini

Ne kérd hogy elmagyarázzam, sose csináltam még szervert, nem tudom hogy kell ezt gyakorlatilag.
  • Anonymus20
    Biztos, hogy tudjátok a választ, csak nem vettétek észre.
    Akkor még1szer megkérdem.
    Mi és hol kell beállítani egy szervernél, hogy naplózza a chatben leírtakat?
  • dragon11
    Én visszamennék swat4-be, rögtön kibasznának h csíter vok..:D ezért is hagyom:)
  • pokolipeti
    Hello!Nekem az lenne a kérdésem, hogy régebben hallottam egy olyan kódot, amivel az összes pálya meglesz az eredeti swat 4-ben.Valamit a játékos nevéhez kellett beírni.Ha tudtok kérlek segítsetek!
    Előre is köszönöm!
  • vzoole
    Szia kedves |HK|nemtudomaswatosnevedet?!

Valóban el kellett pont mennem, tudom gyanús, így jött ki.

De akkor is felajánlottam, hogy bármikor folytathatjuk, UAC-al, és akkor is fogom hozni a formámat.

Lehet keveset játszottunk ehyütt, ezért nem tapasztaltad, de Pistol Onli és VIP-be public-on 80% az első helyezett vagyok.

Habár már 1 éve lassan csak COD4-el játszok, azért nem felejtettem el SWAT-ozni.
    (megjegyzem COD4-be 90% első helyezett vagyok:)

De nem akarok én felvágni vagy ilyesmi, még sose tettem, tudom hogy ez most beképzeltnek hangzik, de aki ismer az azért tudja.

Remélem nem hiszed igazán hogy csalok, és tudunk még funwar-t játszani együtt (természetesen UAC-al).

Bye
    Zoli
  • dragon11
    OK. Te über-pro vagy, ezért csak magyar szerókra jár.:D

Komolyra fordítva a szót, valóban megérettem elsőre is:)
  • Anonymus20
    Üdv, az lenne a kérdésem, hogy mit kell beállítani, ahhoz, hogy naplózza a szerver a chatben látottakat, és ezt hova menti? Előre is thx.
  • mycso
    Nem fényezni akarom magam, ezek a tények (nemtom érted-e, leírtam egy történés sorozatot és nem tényszerűen próbáltam állítani magamról ezt-azt)...

OnlyPistols szerverekre felsem tudok menni (3 külföldiről tudok, amik aktívak szoktak lenni), mert a loadingnál már dobja is az ablakot, hogy nemtudott csatlakozni azokon annyira nem fogadják el a játékom...szerintük így nem lehet lőni csak csíttel, ennyi

Nem tettem fel kérdést ;)

De látom felfogtad a mondanivalóját a hozzászólásomnak, hiszen te is ugyanezt írtad le, picit másképp.

Ahol ismernek, ott tudják hogy játszom ezért nincs is gyanúsítgatás.
    Na a külföldi szerókon játszó jó külföldi játékosokkal szintén ez a helyzet.

• dragon11
    Értem Én, de ott nincs anyázás stb mint ezeken a szervereken.. amúgy meg miért bannolnak, vagy azt csak azért mondtad, hogy fényezd magad?

Érdekes.(sry, ez csak a kérdésedre a válasz meg ne sértődj!) de nagyon sok külföldi emberrel játszottam, aki ugyancsak nem csal és sokkal jobb Nálad. Velük játszottam nem is keveset, igaz a VIP módban és senkit nem bannoltak soha.

:)
  • Dency
    Nekem a swat 4 gold van meg ami alapból magyar.
    Na most meglehet azt csinálni hogy ha felrakom az 1.1-es patch-t hogy magyar maradjon?
  • mycso
    Ja igen ez kimaradt: (1.1-ről beszéltem amúgy.)

Tehát ezek megint csak egyéni szempontok..

Nemrég (féléve), hogy elkezdtem 1.0-ban is játszogatni ott is az előzőben leírt effekt fogadott magyar/külföldi részről is --> ban/kick --> indoklásuk: csítelek és kész..hát ennyi
  • mycso
    Hát kinek hogy...

Van nagyon sok jó arc és vannak jó szerverek is, az hogy 1-2-vel probléma van...

Ja igen te a magyar szerókat szidod, én általában csak magyaron játszok (már nagyon rég óta), amint felmegyek egy külföldi szerverre és admin is van, általában ban-al végződik a kaland, merthogy szerinte csítelek, ennyi....

Ja csít --> van ugye az uac (nagyon sok értelmét nem látom 1-2 gyengébb/bénább dolgot meg tud fogni)

Történt, hogy volt egy emberke (ilyen funwar féleségen) aztán kurvapró módon játszott (publikon eddig nem tapasztaltam..) mondom felinvitálom már uacra --> válasz: óh, pont mindjárt el kell mennie, de utána feljön szívesen...na hát mindegy.
  • dragon11
    Sztem az mp-s közösség miatt se próbálja ki, már ha magyar serveren szeretne játszani, de ebbe ne menjünk bele, mert flém lesz.. (1.1-ről beszéltem amúgy.)
  • mycso
    1.1 a bugok nagyrészét javítja, viszont még úgy is marad sok...bár nálam single player résznél nagyon fel sem tűnt.

Viszont ha téged ez ennyire zavar akkor a multi részét ne próbáld ki, mert agyvérzést kapsz (ott aztán van bug dögivel...)
  • Dency
    Hali.
    Az 1.1 es javítás mit javít??
    Amúgy meg ekkora sz*r bugos g*ci játékkal nem játszottam még.
    Ezek a bugok, hihetetlen.
    példák:
    1:kiadom a parancsot hogy mondjuk menjenek az ajtóhoz erre megse mozdulnak (ez eddig egyszer volt)
    2:fedezék mögül lőném a "gyanúsítottat" (tisztán benne van a célkeresztben) ehelyett magát a fedezéket lövöm, az meg lelő simán
    3:Kiadom az utasítást hogy menjenek be előre erre bemennek de háttal és szépen egyesével lelövi a csapattársaimat.

Ez egy pár bug de rohadtul idegesítő. Normal-on tolom a játékot.
  • mycso
    Gy.I.K.
  • Anonymus20
    Üdv, katt =)
  • remot
    sziasztok megszeretném kérdezni valaki nem tudná elküldeni nekem a swat4-hez a magyarosítást? vagy egy weboldalt?
    ÜDV Remot
    emailcimem:[email protected]
    előre köszi
  • AlexCross
  • AlexCross
  • Zsebenyi
    Köszönöm! Nézegetem, bár még nem tiszta minden, de meg fogok birkózni vele...
  • 7kyu
    http://www.swat-hun.extra.hu/infusions/pro_download_panel/download.php?did=1
    Tessék S4CTG. Van hozzá leírás is.
  • Zsebenyi
    Jaja, Y=team, T=mindenki

Hogyan lehet ilyen script szövegeket beírni, hogy egy gombnyomással lökje a sódert? Látom, hogy az 1-9 gomb és az F1-F12 hozzá van valamihez rendelve, de nálam semmit nem csinál. Tetszik, amikor egyeseknek ilyen szép szövegek el vannak mentve és nem kell bepötyögni, hogy "1 suspect in front vagy 9 o'clock" meg ilyenek. Köszi előre is!
  • 7kyu
    Csak azért zavarnék, hogy: Ugye csapatnak Y-nal lehet írni, mindenkinek T-vel lehet írni.
    Csak azt nem tom, hogy lehet meghekkelni az Usert,hogy beállíthassam egy gombhoz az Admin írást...
  • dragon11
    Én külön feltöltöttem pirateclub-ra.. nézzd meg jobban a 2linket.. véletlenül a Te honlapodról akartam beszúrni, nem pedig a feltöltött képet (pirateclubra)
  • AlexCross
    nem írtad el, csak ezek szerint így nem szúrható be a cwi
  • dragon11
    Elírtam a linket, áá:D

• dragon11

mert Ő erre gondolt..:P
  • 7kyu
    Jobb égérgombbal tudsz beszélni, és TABbal tudod váltogatni.
  • Anonymus20
    Aha, egy új lapon megjeleníttettem.
  • Anonymus20
    Nem látok semmilyen képet :S
  • AlexCross

csak mert halóik a téma
  • Zsebenyi
    2 dolog: hogyan mondom, hogy "tiszta" és hogyan, hogy "vettem". Gondolom ezek gyorsbillentyűk, de nem találom őket...