S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugi Alex, hülyékkel ne foglalkozz..
btw, ha majd ráérsz akk. gyere már msn-re rég nem beszéltünk^^ újra akarok a kieggel gamelni veled😄 mondjuk Te meg az MSN 😄
btw, ha majd ráérsz akk. gyere már msn-re rég nem beszéltünk^^ újra akarok a kieggel gamelni veled😄 mondjuk Te meg az MSN 😄
Szerintem annyi a baj, hogy akitõl a magyar nyelvi fájlok vannak, neki más mappába volt telepítve a játék, így az összes bejegyzés arra hivatkozik...ezért kavar be nálad.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Én az eredetit vissza akaro angolosítani, aoz mi kell? Az angol fájlok bemásolása?
Hi,olyan gondom van hogy ha felrakom a magyarositást ezt irja kritikus hibaként
No Label
Crash Time: 07/11/08 23:48:37
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -2489 MHz with 2047MB RAM
Video: No Video
UserName: Jani
ComputerName: JAN1
Application location: D:\Games\Swat\Content\System\
SWAT Build Number: <No Version.ini>
'ini:Engine.Engine.GameEngine' nem található a konfigurációs fájlban
No Label
Crash Time: 07/11/08 23:48:37
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -2489 MHz with 2047MB RAM
Video: No Video
UserName: Jani
ComputerName: JAN1
Application location: D:\Games\Swat\Content\System\
SWAT Build Number: <No Version.ini>
'ini:Engine.Engine.GameEngine' nem található a konfigurációs fájlban
Ottvn basszus a pontos leírása 😄. Amit tudok az a javított AI, fizika, új skinek, 9 új pálya.
Jah igen. Csak a C a rendszerpartíció és csak ott keres a nagyszerû XFire... legalábbis nekem a D-re telepített SWATot nem találta meg.
Jah igen. Csak a C a rendszerpartíció és csak ott keres a nagyszerû XFire... legalábbis nekem a D-re telepített SWATot nem találta meg.
Nem magyar.. milyen újítások vannak benne?
Xfireba a feltelepített játékok felderítését megvárod, barátok fülrõl átkattintassz a serverre aztán a mind-re és megkeresed..
Xfireba a feltelepített játékok felderítését megvárod, barátok fülrõl átkattintassz a serverre aztán a mind-re és megkeresed..
Tessék, néhány link 😄. Neked magyar a Swat 4-ed?
TESSÉK
Valaki légyszi! Gamespyhoz vagy akár Xfirehöz is, hogy hogy tudok servert keresni! 😄
TESSÉK
Valaki légyszi! Gamespyhoz vagy akár Xfirehöz is, hogy hogy tudok servert keresni! 😄
Adj linkt a módról lehet felteszem xD am abba mi az újítás?milyen új fegyók vannak benne?
Jah és ha felraktam akk már lehetetlen játszani a "normális" játékkal?D:
Jah és ha felraktam akk már lehetetlen játszani a "normális" játékkal?D:
SSF modra azért van jópár szerver, de magyar verzióval amúgy sem nagyon mûködne igaz?
Háát már nem azért de sztm az XFire is... 😄 Beléptem, aztán mint egy ezredik iwiw, barátok, játszótársak, akikkel együtt lihegtél, labdáztatok már? Nekem csak egy átkozott program kellene, amibe ha beütöm, hogy Swat 4 kidob 1000000000 szervert és tsá 😄.
Háát már nem azért de sztm az XFire is... 😄 Beléptem, aztán mint egy ezredik iwiw, barátok, játszótársak, akikkel együtt lihegtél, labdáztatok már? Nekem csak egy átkozott program kellene, amibe ha beütöm, hogy Swat 4 kidob 1000000000 szervert és tsá 😄.
Szerintem a modokat hagyd nem sok server van modba,vagy igen?S ha igen, melyik modba?😄
Gamespy-t hagyd sztem elég sz** program.. xfire powa😉
Gamespy-t hagyd sztem elég sz** program.. xfire powa😉
Szerintetek az SSF Realistic mod megéri a dolgot? Csak azért kérdem, mert gondolom ha felrakom a sima Swat 4es szerverek nem fognak menni... Jahés a mod mûxik magyar verzióval?
Valaki árulja már el még, hogy ebben az átkozott Gamespyban hogyan kell servereket keresni?
Valaki árulja már el még, hogy ebben az átkozott Gamespyban hogyan kell servereket keresni?
Hogyne érteném, max még pár ember banolva lesz, aztán 1-2 hétmúlva feloldja a bant addig hátha eltûnik a nem kívánatos csávó is.
Látom nem érted..😊 se baj, akkor elmondom.
Az utsó ha nem írod be azt a tagot, akkor az összes olyan IP-vel kezdõdõ embereket lebannolja a server.Azt meg gondolom nem szeretné az RFC clán..
Ha érted..
Az utsó ha nem írod be azt a tagot, akkor az összes olyan IP-vel kezdõdõ embereket lebannolja a server.Azt meg gondolom nem szeretné az RFC clán..
Ha érted..
Dinamikus ip-nél is csak az uccsó 4. tag változik, tehát elvileg megoldható az ip ban.
Egyik szerveren volt ilyenhez szerencsém...
Egyik szerveren volt ilyenhez szerencsém...
Jah és Winibaba is egy ritka és szép név, ezt kifelejtettem<#vigyor>#vigyor>
Am te Winibaba/Wini néven játszottál/játszol. Szóval találkoztunk már.
Am te Winibaba/Wini néven játszottál/játszol. Szóval találkoztunk már.
Szerintem találkoztunk már.
És én nem e szép ritka névvel játszok, hanem Atesz(hun) néven.
Az Hungarian RD Serverre jártam nagyon sokat.
És én nem e szép ritka névvel játszok, hanem Atesz(hun) néven.
Az Hungarian RD Serverre jártam nagyon sokat.
Viszont a Haresz80, egy nagyon szép, és ritka név.
Te ezzel a neveddel garázdálkodsz, Swat4 társadalmi köreiben?
Mert ha igen, akkor azt hiszem még nem találkoztunk.
Dragon annyi van mint a nyü
Te csak 1.1-ezel? Mert 1.0-ában is van egy Dragon.
Szia No1^^ ismersz-e engem?😛 soakt beszélek veled, gondolom ismersz^^
Am ok, mind1, ráérünk az rfc-vel kickelni õket.
am aki keres ingame a nevem «|IF|»Dragon(HUN)
Am ok, mind1, ráérünk az rfc-vel kickelni õket.
am aki keres ingame a nevem «|IF|»Dragon(HUN)
Szia Dragon!
A Mac Adress-ét megtudhatod mondjuk az UAC-ból is (unique ID ) név alatt. Persze ehhez kell tudnod az UAC-os felhasználó nevét, ha van ilyenje. 😊
De jól mondja Alex, sajna a Swat nem alkalmas Mac Adress bannolásra, úgy hogy tûrnöd kell. 😊
A Mac Adress-ét megtudhatod mondjuk az UAC-ból is (unique ID ) név alatt. Persze ehhez kell tudnod az UAC-os felhasználó nevét, ha van ilyenje. 😊
De jól mondja Alex, sajna a Swat nem alkalmas Mac Adress bannolásra, úgy hogy tûrnöd kell. 😊
Értem alex, bocs h msn-en nem voltam 1 ideig, de ha ráérsz akk pm me^^
Vlaki nem tudna heleplni h akk h lehetne ezt az 5évest lebannolni mindörökké?
Vlaki nem tudna heleplni h akk h lehetne ezt az 5évest lebannolni mindörökké?
a S.W.A.T. 4-ben nincs lehetõség mac address banra. de javítsatok ki, ha tévednék.
egyáltalán van olyan játék, amiben van?
egyáltalán van olyan játék, amiben van?
Hi.Most játszunk az RFC Clán serverén.Elég jóba vagyok az adminnal(ronin, stb.) meg mindenkivel.Jött 1 hülye gyerek, neve Barbie.Hiába bannoljuk visszajön, tehát Dinamikus IP.(DHCP, Automatikus IP Cím kiszolgáló.)
MAC-ADDRESS-t hogyan kérhetnénk le?Mert azt szeretnénk bannolni, nehogy már egy 7éves gyerek rontsa el a mi játékunkat a WH-jával.Továbbá mások nevével szórakozik.
Elég fontos volna ez a PERMANENT(MAC ADDRESS-es ) BANN!
KÖSZI!😊 Mihamarabb help, mert ha elmegy vissza fog jönni megint és nem hagy minket nyugodtan játszani!!
MAC-ADDRESS-t hogyan kérhetnénk le?Mert azt szeretnénk bannolni, nehogy már egy 7éves gyerek rontsa el a mi játékunkat a WH-jával.Továbbá mások nevével szórakozik.
Elég fontos volna ez a PERMANENT(MAC ADDRESS-es ) BANN!
KÖSZI!😊 Mihamarabb help, mert ha elmegy vissza fog jönni megint és nem hagy minket nyugodtan játszani!!
hali!
utolsó pályán hol van az aktatáska amit biztosítani kell??
köszi
utolsó pályán hol van az aktatáska amit biztosítani kell??
köszi
Ha jól emlékszem, akkor mintha találkoztam volna egy ilyen "megoldással" a Hotel Carlyle 2005 c. (istenállat) user-pályán a hûtõszobában (földszint közepe tájékán), de nem teszem le rá a fõesküt.
Ha adományoz valaki akkor még nem 😊...
Más: Swat4 Editort már úgyahogy betanultam, de hogy lehet egy ragdollal (Havok) ellátott figurát a pályára rakni, akinek AI nuku, a dolga csak a lenne, hogy egy kmpóra akasztva lóg...<#eplus2>#eplus2>
Más: Swat4 Editort már úgyahogy betanultam, de hogy lehet egy ragdollal (Havok) ellátott figurát a pályára rakni, akinek AI nuku, a dolga csak a lenne, hogy egy kmpóra akasztva lóg...<#eplus2>#eplus2>
Halkan jelzem, hogy a rengeteg kitûnõ user-pályát tartalmazó www.hot-swat-mods.com hamarosan megszûnik. Aki még nem nézett körül arrafelé, annak mindenképp ajánlom, hogy megtegye.
kellene ide egy szerver indítási FAQ. is
Hi.OLVASSÁL FAQ-t.
hi all!!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki egy oldalt ahonan letudom szedni a swat 4-hez az 1.1-es cracket?
elõre is köszi!!
Üdv.:hdavid23
Azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki egy oldalt ahonan letudom szedni a swat 4-hez az 1.1-es cracket?
elõre is köszi!!
Üdv.:hdavid23
SAFIII:
De benne van, mégpedig az Import Car Centernél, ha a tetõn kezdesz 😉. Azt hiszem azt mondod...
Más: Valaki aki ért a 3d-hez nem csinálna nekem egy fehéres szürkés Hummert? 😄 Meg kellene egy pajzs alakú tábla is, Camelot feirattal. Meg akarom csinálni a Harmadik Mûszakból a rendõrörsöt, mikor az uccsó évadban megtámadják.
De benne van, mégpedig az Import Car Centernél, ha a tetõn kezdesz 😉. Azt hiszem azt mondod...
Más: Valaki aki ért a 3d-hez nem csinálna nekem egy fehéres szürkés Hummert? 😄 Meg kellene egy pajzs alakú tábla is, Camelot feirattal. Meg akarom csinálni a Harmadik Mûszakból a rendõrörsöt, mikor az uccsó évadban megtámadják.
csá!
én anno végigtoltam a játék single részét de nem volt benne az a pálya amiben valami helikopter van,az intorban lehet látni..
ez mirét van??csak a multiban van benne?
én anno végigtoltam a játék single részét de nem volt benne az a pálya amiben valami helikopter van,az intorban lehet látni..
ez mirét van??csak a multiban van benne?
Lenne mégegy gondom. Töltöttem le pályákat, bemásoltam õket a mapsbe, illetve amelyiknek voltak textúrái azokat ais a megfelelõ helyre, de semmi, nem ismeri fel õket a játék.
Valakinél a Club mod mûködik?
Valakinél a Club mod mûködik?
Sziasztok!
Köszike, elsõre úgyis egy ajtónélküli pályával akartam próbálkozni 😄. Aztán jöhetne majd valaki kipróbálni 😊.
Köszike, elsõre úgyis egy ajtónélküli pályával akartam próbálkozni 😄. Aztán jöhetne majd valaki kipróbálni 😊.
Nem egyszerû a map-editor használata. Én is próbálkoztam vele, de az ajtó elhelyezésnél feladtam. Nézz utána a neten, mert vannak egész jó kis tutorialok hozzá, persze nem magyarul.
Ha van valaki aki ért a Swat4 editorához és szívesen segítene egy abszolút kezdõnek szóljon 😊. Köszönettel...
Ákos
Ákos
Kössz...
Ez most mi volt? Hogy warez lenne? Hátha megvettem eredetiben nem mindegy, hogy nocd cracekelem-e? ...
zümm!
Nekem csak annyi kellene, hogy nocd crack egyáltalán van hozzá? Ha igen hol? Keresgéltem, de nem találtam... Nem akarom gyilkolni az erdeti discemet.