6531
  • Anonymus20
    Csak ennyi?
  • Joci07
    Mycso akkor nálam már játszottál párszor láttalak is nem rossz a teljesítményed. :)
    szervereim
    ········
    HuN AdReNaLiN RD PoWa
    HuN AdReNaLiN RD PiStol PoWa
    HuN AdReNaLiN BS PoWa
    HuN AdReNaLiN BS PiStol PoWa
    HuN AdReNaLiN COOP PoWa
    HuN AdReNaLiN ViP PoWa <- Ez csak akkor megy ha az árpié szünetel :)
  • 7kyu
    *****|HuN| VIP |PoWa|*****
    Csak 1.0-ban van.
  • Anonymus20
    Sajnos én nem tudok, mivel nem használok gold editiont, és nem szoktam simába nyomni, ha single-t játszok, akkor az alap játékban.
  • Jancsika1016
    Tud valaki segiteni?
  • Anonymus20
    Azt hiszem láttalak már. Vki egyből le is csíterezett téged :)
  • mycso
    Melyik a te szervered???

1.0-ban magyar rd-szerverekre járok....
  • 7kyu
    SpongeBob, ismerős. Jártál már nálam?
  • mycso
    1.0-ban ritkám, inkább 1.1 SpongeBob-néven.
    Majd ma lehet felnézek valahova, mert már vagy 2 hete egyáltalán nem játszottam, bár lehet ma sem lesz rá időm...
  • Joci07
    mycso milyen néven játszol a swaton ? 1.0-án játszol ?
  • Jancsika1016
    Hali swat 4 gold editiont játszom. Az egyik pályán valami táskát kell megtalálni. De nem találom semerre nem tudtok véletlenül segiteni? Köszönöm
  • dragon11
    Én most csak annyiért írok, hogy valaki játszik Dragonka néven, nos az nem Én vagyok aminek van több oka is..

1, magyar szeróra csak akkor mek, ha már nincs olyan módba külföldi v. netán saját klán szervere.(IF)

2, utálom a magyarokat (vannak kivételek) sok a csíter, nagyszájú stb.

Nos, Én «|IF|»Dragon(HUN) néven játszom. Aki ezzel is játszani fog, az magára nézzen, hogy miért akar Engem utánozni.

köszöntme.
  • Anonymus20
    Hát hogy a viharba ne :)
  • dragon11
    Aham.. megkötni saját társat.. lool.. pontot kap érte?
  • AlexCross
    az csak normál 1.0 verzióban megy. 1.1-ben van még aimbot, az se annyira ritka már - sajnos -, sketckivovban még nem láttam csalót.
  • mycso
    Nem mondtam, hogy 1.1-ben volt....kb egy-másfél hónapja volt de nemtom, hogy melyik módban és milyen szerveren. (asszem RD és magyar szeró volt)
  • dragon11
    Meg tud kötni egy saját csapattag? 1.1-be nem lehet:D
  • mycso
    Húú, erről jut eszembe, ilyen már velem is volt...lehet pont a ti szerótokon.

Belépett egy csávó, átlépett az én csapatomba, majd lefújt és megkötött...
    elég kemény...
  • AlexCross
    Ezt most el is olvashatnám, de nem érdekel.
  • dragon11
    Így van, kell egy új esély mindenkinek.
  • Anonymus20
    Azzal se értek nagyon egyet, hogy tahó, szerintem jól mondja amit mond, és ezzel eléri amit akar. Aki meg olyan az magára veszi amit mond. Nekem tetszik ez a stílus
  • Joci07
    A válasz hogy miért szedlek le bann listáról ott van árpinak a hozzászólásában a válasz ! Időközönként leveszek mindenkit bann listáról aki rajta van azzal az indokkal hátha visszajön és normálisan játszik csalás nélkül a szerveren! Ha mégsem újra bannolom!Azt hiszem ez így korrekt !
  • Joci07
    Sziasztok ! Hozzáfűzni valóm a leírtakhoz...Utálok bannolni ezt mindenki tudja aki a szervereimre jár ! Ban listámon 4 ember van az egyik Te alex a másik happy_noob -> saját csapattársát kötözte meg....a másik kettőt nem én bannoltam....Ennyit arról hogy én szeretem az embereket bannolgatni!Csao

A másik:kisebb dolgom is nagyobb annál hogy veled foglalkozzak ! ! !
  • 7kyu
    Azért vesz le mindig a listáról, mert mindig más az IP címed. Ha véglegesen bannolna téged az sok emberbe kerülne.
    Ezért inkább, idézem: "Lenémítom, elveszem a fegyvereit és magától kilép."
  • AlexCross
    ezek szerint egyet értesz a második állításommal, mondhatni szerinted is tahó. köszönöm.
    az pedig tény, hogy folyton banol, de azután leveszi. hogy ki mire következtet ebből, az szubjektív. mindenesetre tőled nem hallottunk magyarázatot a jelenségre, de Dragon majd megint jól eldönti, hogy ebből és én jöttem ki vesztesen. az ő ítélőképességét ugye senki nem vonja kétségbe...
  • Anonymus20
    Alex, én csak a legkedvesebb szórakozásba kötnék bele, a bannolásba. Az ő banlistáján összesen 4 ember szerepel, abból csak 2-t bannolt ő. Nála nem szokás a ban
    És ezt nem rosszindulatúan mondtam
  • AlexCross
    momentán az váltotta ki az elégedetlenségemet, hogy unatkoztam, és fölmentem hozzá. eddig akárhányszor próbáltam fölmenni Joci szerverére, mindig sikerül. hogy miért? mert drága barátunknak az a legkedvesebb szórakozása, ha banolhat valakit. ha igazi oka van rá, az a jó, persze ez ritkább, ezért minden baromságért is jár, és engem is mindig visszavár, hogy érezze a banolás kéjes gyönyörét.
    ezen felül csak annyi bajom van még a kedves barátunkkal, hogy valakit csak azért inzultál, mert az épp ésszel gondolkodik, ebből következően nem kezel le engem. ez akárhonnan is nézzük, simán dandóság.
  • Anonymus20
    Ja és még te beszélsz mindenféle gyerekes dolgokról, kétszámjegyű iq-ról, oktatod a népet, erre te másoltál szervernevet, hívogattad jaky-t, mindenféle vírust vagy mit küldözgettél, és te oktatod az embereket. Ez nem stimmel. Az viszont igen, hogy segítessz másoknak, mert azt is tudsz.
  • Anonymus20
    És még is mi a bajod Jocival? Megosztanád velünk? Mert csak úgy én is mindenkit leköcsögözhetek, de nem lessz igaz. Nekem nincs bajom vele.
  • AlexCross
    igen, én szartam be, és iszkoltam el a SWAT 4 háza tájáról....
  • dragon11
    Én kérlek ne szítsd a flémet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy meg ne sértődj, de az előző ilyenből is Te jöttél ki "vesztesen". Szóval inkább ne..

Kösz.
  • AlexCross
    hogy ez a Joci mekkora egy gyökér, arra nincs is szó, se több szóból álló kifejezés....
  • Anonymus20
  • djjeges
    Sziasztokvalaki adna 1 linket a swat 4 magyarosításához?
    előre is kösz
  • Anonymus20
    Hát valahol a System mappában, de többet nem tudok
  • pokolipeti
    Hol találom meg a swat 4 mentéseinek a mappáját?Ahonnan át tudom másolni egy másik gépre, hogy ott is meglegyen?
    Előre is kösz!
  • AlexCross
    azok is bekaphatják
    kép
  • AlexCross
  • AudiQuattro
    Faja game,3 szor végigvittem,meg néha multizok.
  • dragon11
    Egyetértek, Demon 1dül aki nem az..:) Ronin meg ezek á.. annyi admin visszaélés.. :D legalábbis, 3hónapja ez volt..