S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mycso?
náááosszt ha 37 éves? és az eszedbe sem jut hogy nem hülye hanem téged szivat? 😄 meg különben is forumon basztatni másokat és hülyülni mindenkinek szabad és jó amíg vér nem folyik 😄 <#idiota>#idiota>
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Dragon, tisztelet az idõsebbek felé. THX. Ja és az emberekröl nem beszélünk tárgy alakban. Tehát csak a te kedvedért hogy megértsd, az "ez" szót nem használjuk emberekre. Ráadásul 13 évesen annyi eszed sincsen meg modorod mint egy 9 évesnek. Miután ez változott azután fikázz másokat, ráadásul jogtalanul.
pp
pp
dragonka11 ismét alkot 😄 hát nájsz.. az iq megint odaver, tisztelet 0 az idösebbekkel szemben, de ez még a legkevesebb.. -.-
azok a dumák amiket levágsz.. és anno levágtál nekem is 😄 hagy ne kommentáljam 😄 szoval dragonka, további sok iskereket.. okozz másoknak ilyen szép napokat még mint ez amikor mindenki rajtad röhög 😄
ui.: tudom hogy erre jönni fog hogy miközöm hozzá meg minek sozlok bele.. nade mégis csak 1 forum, az szol hozzá aki akar 😄
azok a dumák amiket levágsz.. és anno levágtál nekem is 😄 hagy ne kommentáljam 😄 szoval dragonka, további sok iskereket.. okozz másoknak ilyen szép napokat még mint ez amikor mindenki rajtad röhög 😄
ui.: tudom hogy erre jönni fog hogy miközöm hozzá meg minek sozlok bele.. nade mégis csak 1 forum, az szol hozzá aki akar 😄
köcce alex....pedig direkt a ezért vettem gamepadott..=( Am a swatdedicatedserveren van egy olyan beállitás hogy use joy azt truéra állitom akkor se reagál a játékba a gamepadra...gondolom akkkor az se mindegy milyen gamepad?akkor a fájl piszkálás csak singlybe megy...köcce még egyszer..
az Õ korában ez még elnézhetõ, nem kellene ingerelni.
szerintem ez se nem vicces, se nem tanulságos.
ellenben azzal, hogy a HK-sok admin kódot adtak neki. nincs kommentár...
szerintem ez se nem vicces, se nem tanulságos.
ellenben azzal, hogy a HK-sok admin kódot adtak neki. nincs kommentár...
ha a settings mögött valahol nincs ilyen opció, akkor a gamepadot nem tudod összeszoktatni vele, ebben szinte teljesen biztos vagyok.
azt a filet pedig nem kell bántani, és akkor fog engedni csatlakozni.
azt a filet pedig nem kell bántani, és akkor fog engedni csatlakozni.
Te kezdted. Te folytattad. És te kezdted újra most, többhetes szünet után, amikor már mindenki tojt az egészre, mert kegyetlenül unatkozol. De mivel veled értelmesen nem lehet beszélni, lécci ne keress meg többet xfiren ha csak sértegetni akarsz, és ez vonatkozik a fórumra is. Továbbiakban csak értelmes megnyilvánulásokra reagálok, fröcsögés nem izgat, fortyogjál csak magadban amíg jólesik.
Ha elkapta, nem ereszti!
hali emberek..2 kérdésem lenne az eygik h hogy tom használni a gamepadot mitkel beállitani?második ha átálitom az equipment filét és nem enged be a servere.lehet ez ellen teni vmit vagy az átállitás singlybe mükszik csak?elöre is kösz aki segit fontoslenne...millio kösz ellöre
Nekem nem probléma ha ráteszel még egy-két lapáttal itt a saját magad lejáratására. Rajtad kívül mindenki pontosan érti itt a szituációt.
Ha elkapta, nem ereszti!
hamár két képet csináltál

Nahát micsoda rugalmatlanság. Felháborító...
Ezt az oldalt szabályzatunk megsértése miatt blokkoltuk, lol..
és ez alex cross honlapja volt, ezt nem gondoltam volna.
és ez alex cross honlapja volt, ezt nem gondoltam volna.

LOL, Te hülye vagy.. 😄 <#mf1>#mf1><#ejnye1>#ejnye1>Alex jó fej, nem értem mit ártott nektek..
Ma írj/gyere TS-re és gémelünk 1 jót.😉
Ma írj/gyere TS-re és gémelünk 1 jót.😉
Tetudod mit állitasz, és is tudom, oknélkül senkit nem banoLUNK, és elkovetkezõ idõben fogunk is banolni....KICK nemjátszik..
WoT: uvilmos
teljesen normálisan játszottam, tisztelettel beszéltem veletek - ami rólatok nem volt épp elmondható.
"Ne szójjá be" 😄😄😄😄 13 évesen mitt csinálsz, feljelentesz pedofilia gyanuval ? 😄😄😄
eh csusztam megint egy évet 😊
11éves zsenikém, de gyorsvoltál, ja bocs már 12 😊
Alex, meg dragonka osztják itt az észt mega lol 😊
Miabaj, nemvoltelég a ban ? Normális hangnem, normális Játék, ennyi és nincs ban ....
a PHX francia
nálam is elõfordult egy francia szerveren csak nem tom méken 😄
nálam ezt produkálja a (`·.·°ºO PHX SUSPECT © Oº°·.·´)
praktikus nevû francia szerver. -86.208.184.47:10700-
jaja, 1.0-ba vagyok, eléggé sok van.Én nem szoktam, de néha megesik.😊
anno baluék akartak 1ilyen party-t a kiegbe..😊
anno baluék akartak 1ilyen party-t a kiegbe..😊
szoktatok vagy vannak olyan szerverek ahol coop-ot játszanak?
Oka van. Hosszú. Senkit nem izgat a legközelebbi barátokon kívül. Nem fórum téma.
Ha elkapta, nem ereszti!
Asszem restartolás után már az új beállított jelszavak élnek.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Lenne 1 kérdésem.Hogyan lehet beállítani az admin illetve Webadmin jelszókat úgy, hogy nem kell leállítani a szerót?=)
jah meg TS-be megnézni h. ki csinált 1 szobát!
thanks a lot.
jah meg TS-be megnézni h. ki csinált 1 szobát!
thanks a lot.
Nem sokat találkozgattunk, inkább csak a híredet ismerem. 😄 Különbözõ prefixekkel ilyen neveken toltam eddig: Rita(Hu), NoSkills, BlueDeath, GyökérLáma, Csigácska.
Ha elkapta, nem ereszti!
Mostanság a {F}Csiga nevet használom.
Ha elkapta, nem ereszti!
szeretjük az ilyen önmegoldásos feladványokat
Na megoldódott!De hiába Gold edition akkor is angol