6531
  • djrush2008
    feraktam mind kettöt és csinálok serot de hiába írom h kick cc menu nemcsini semmit.......:(:(:((:
  • djrush2008
    szoval akkor kell a 22 és a 13 igaz? köszi.akkor felteszem azt is
    thx
  • mycso
    Ahogy Anonymus, meg én is írtam, mindkét mod kell: Admin mod és a Client mod is!!!!

Csak, ha mind2 fent van akkor tudod előhívni az admin konzolt a lentebb írt paranccsal.

Manuálisan: showids, ahogy írtad is, itt viszont nem az admin mod parancsaival tudsz operálni, hanem a swat4 saját netes parancsaival.
    Ebben az esetben, pl az "5-ös id-jű játékos kickelése így néz ki"

"kickid 5"
  • djrush2008
    hali..igen a 22 van fent minden hol azt írja h az kell... azért manual mert you tubrol néztem mit kell állítgatni..de meg is próbálom a 13 köszike a segítséget mindenkinek....végre normi emberek:)thx thx
  • Anonymus20
    Hello, kell az admin jelszó is :D
    Miért pont manual installal raktad föl? Lehet h ott ab aj, hogy vmit rosszul csináltál. Gondolom a 22-es gezmodot raktad föl. Rakd föl a Client 13-at, és lessz admin paneled is, amit a kick cc menu parancssal hozhatsz elő, illetve a szever dedicatedserver.ini-jében be lehet állítani, hogy automatikusan bejöjjön ez az admin panel. Ott csak kattintgatni kell.
  • djrush2008
    am hozzászólva az előző témához tegnap voltam egy seron ahol az egyik angol khm.....büszkevolt rá h ö chatel játszik ott írta h xy clán chat clan meg love cheat....nem értem aszathiszi h atol h aimal lesz 100 pontja mindenki azt mondja milyen jó játékos?ja és az admin annyit írt rá h lol......hát megvan az ilyenekről a véleményem egy kicsit már idegesítő néha a sok chates.........
  • djrush2008
    hali.igen telepitve van...illetve manual instal....hallotam olyat h az aktíválo parancs a showids és azal megszámoza az embereket....ez igaz de utána semmit nemtok velük csinálni.....és utána a consol parancsot ugy kel beírni mint a leírásba?pl:kick cc kick (playername)......köszike a segitséget már régota szemvedek vele.....millio kösz
  • mycso
    Admin mos/kliens mod telepítve van????

Ha telepítve van és admin modos a szerver, akkor "kick cc menu" ezzel bejön az adminmod admin felülete és itt már kattingatással adminkodhatsz.
  • djrush2008
    hali emberek...nagyon kéne segítség...az admin parancsokat h tom használni?h írjam...mert prob a kick cc kick playername de nem jó,prob a kick ac kick verziot de az se .............mit kell írni vagy h?azt tom h hova kel írni csak azt nem mit van egy leírásom de semmire nemjutok vele......elöre is közsi a sgítséget...
  • 7kyu
    Ő rúgott ki. Aztán megkérdeztem tőle, hogy ezt miért kellett. Azt mondta, hogy kispityuval 5 golyóval 10 embert öltél meg.
    Én nem tom mi az igazság, ezért inkább nem is szólok bele.
  • mycso
    Ja volt fent ma egy csávó, valami Gabi(HUN) valamit ugatott az is, hogy "csicskák, meg lámák valami ilyesmi" --> erre sem az volt a nagytudású admin reakciója, hogy szól neki "nem kéne így beszélni", majd lenémítja, majd ha tovább baszkódik akkor kickeli.

Jött valami "kinek dumálsz csira vagy valami hasonló" majd kick....

Ezzel jó példát mutat az admin.
  • mycso
    Múltkor volt fent egy csávó, aki kilóméterekről zárta-nyitotta az ajtókat (egyébként lámi volt, lőni nem tudott) az persze nem tűnt fel a csítkiszűrőszemű adminoknak, csak nekem....

mind1

Ezzel, meg hogy másodszor ajánlottam fel neki az anticsít használatát, és azzal jött, hogy kibasz... egyszerűen nem tűri meg, hogy valaki jobb legyen nála....gyerek még, majd kinövi ezt is.
  • mycso
    Hi, nemtom, hogy ő rúgott-e ki, vagy idle timing miatt dobott a szerver, de írkált valami ilyesmit, hogy "kibasz mint a ..."

Semmi extra nem volt, már pár napja is elkezdett agyaskodni, hogy így-meg úgy csítelek, feldobtam neki az UAC anticsít progi használatának az ötletét, aztán arra nem írt semmi....

Ma ismét elkezdett ugatni, hogy így-meg úgy csíter, meg ezt mindenki tudja is, stb...így felajánlottam neki ismét az anticsít progi használatát...majd mondta, hogy ne pofázzak, mert kibasz...ennyi.

Igazából no comment!

Ez tipikusan az az eset, amikor van egy lúzer ember, aki admin jogot kap és akkor majd ő megmutatja, hogy milyen kemény csávó, mert aki jobb nála azt kibassza, basztatja, ugat neki DE vissza szólni nem lehet érte, mert akkor is kibasz...hát egészségére, ha ettől neki jobb lesz a napja.

• 7kyu
    Mycso, sajna lemaradtam az előzményekről.
    Elmondanád mi is történt Jocinál amiért DMX kirúgott?
  • Anonymus20
    AC, nem akartam rosszat írni neked, ezt azzal akartam kifejezni, hogy odaírtam: "pedig egy intelligens embernek mondható"
  • AlexCross
    "AC ügyködése, aki mindenfélét csinált"
    köszönöm, feldobtad a napomat
  • dragon11
    Sztem a rasszizmus nem itt kéne... amúgy télleg van jó pár tenyérbemászó alak..^^
  • antigua
    Köszi a segítséget az volt a probléma !

Off: Zenészekből alig-alig akad, a suttyó,tolvaj,élősködőkből meg rengeteg
  • Anonymus20
    Gondolom magyarosítva van a játékod. Ez nem gond. A gond ott van, hogy Player névvel nem lehet csatlakozni egy szerverre, szóval írd át a Player nevet egy másikra, akármire, csak ne erre, és ennek külföldi megfelelőire.

Wini: Gondolom, te a zenészekre, meg ilyenekre gondolsz. Én nem, a tolvaj suttyó, késesekre gondolok. Az két külön dolog.
  • antigua
    Minden szerver csatlakozás után a "megadott opció nem megfelelő kiírással kidobb" és újra a szerv. lista jelenik meg. Még azokra a szerverkre se tudok csatlakozni ahol még sohase jártam .
  • Winibaba
    Nem mindenki utálja
  • Anonymus20
    Elnézést a csúnya példáért, de attól még igaz
  • Anonymus20
    Az mitől van, hogy mindenki utálja a romákat? Ez esetben tudjuk az okot, de nálad még nem.
    Le kéne írni a problémát, is, hogy miért nem tudsz csatlakozni, mi a baj vele, mit ír ki?
  • antigua
    Szevasztok !
    Az mitől lehet, hogy egyettlen egy szzerverre se tudok rácsatlakozni ?
  • 7kyu
    Van pár jó magyar szeró.
    1.1 ben nem ismerek szerókat
    de 1.0 ban van:
    Jocié az "eX!TeS" szerók.
    Az enyim meg a HuN VIP PoWa gyere nyugodtan...
  • Anonymus20
    Mit jelent az, hogy "felvételt kérni"? :D
  • david47
    Hali! szeretnék felvételt kérni vmi normális szerverre. olvasgattam itt és én nem szoktam "fasszopóskodás":) nem az én stílusom ha van olyan szerver ahol komolyan űzik a játékot akkro legyen szives vki szóljon! kösz
  • Anonymus20
    Nah, itt van egy "egyperces novella"
  • Anonymus20
    |immortal|Rush volt az kb, ez a neve.
    A másik meg a normális csak egy látszat volt :)
    Amúgy én se vágom hogy lehet ilyen jól nyomni egy kis pisztollyal egy ilyen játékkal, de nem hinném hogy csíter vagy, egyszerűen sokat nyomtad vele, és megszoktad. Meg mondta rush, hogy szarul ment neki, meg ilyenek, dühömben én is szoktam ilyeneket mondani(nem leírni :))
    Szóval sztem csak dühébe mondta. Ne vedd magadra, lehet hogy csak poén.
    De nálam is vannak ilyen csíterezések. Egy magyar gyereket megkötöttem a training pályán. Beosontam a sötét szobába, és ő épp jött le a lépcsőn, letézerelem, megkötöm, megszólal. Cheater. Mondom én? azt mondja igen. elkezdem neki, hogy a lépcső alól kötöttelek. Válasz: aha, meg a kurva anyád te szar....Nem venné észre a kis eszével, hogy ott lukak vannak a lépcsőnél...nem, inkább az anyám szidja. Ha ez nem Joci szerverén van, bannoltam volna a halálba, de nála nem szokás az ilyenért ban, szal csak bekussoltattam.
    Egy másik eset (szintén Jocinál, de ez nem lényeg) volt egy hülyegyerek, aki lábon lövött csak úgy. Mondom jó, visszalőttem legközelebbi alkalommal(bár ezzel csak hozzá süllyedtem le, mind1, akkor még nem voltam admin). Egyszercsak letézerel vki. Hát ez a hülye barom volt, egész menetbe tézerelt. Aztán elkezdtem beszélni vele(ez is magyar volt...) normálisan, de ő csak annyit tudott mondani, hogy az anyád, meg kuss. Aztán normálisan szólva beoltottam hosszasan, már nem tom hogy :) Másik alkalommal találkoztunk, megint jön a hülyeségeivel, magyaráz, hogy így úgy, egyszercsak azt mondja: sziasztok, eddig az apukám volt itt, én most jöttem. Azután úgy viselkedett, mint a maszületett bárány (első alkalommal meg azt mondta arra, hogy nincsenek szüleid vagy valami ilyesmi, hogy itt van az apukám mellettem, szóval erről ennyit).
    Ezekhez még hozzátartozik AC ügyködése, aki mindenfélét csinált, pedig egy intelligens embernek mondható...és még vannak névlopók is.
    A swatban már egyre nehezebb normálisan játszani, egyre több a csíter, a fasszopó, és még a ban se ér semmit már. Bannolsz egy ip-t, szerez másikat, ennyi volt, újra megy a szopatás....
    Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az emberi hülyeség határtalan. Legjobb, ha van egy törzsgárda, és azokkal játszol, akkor általában mindig lessz admin. Ha meg nincs szerver, akkor marad külföld, de ott meg......nem is részletezném......
  • mycso
    Na újab okos, ügyes klánnal futottam össze....

Ma este joci szervere nem volt így felmentem egy külföldire, valami tactics.com....és valami |tef| vagy tif a jelük...

kb. egy 3/4 órát játszogattam, majd ban....
    Visszamentem, hogy miért???

A válasz mert csítelek...ennyi és ismét ban...

Bár szegény kis nyomorultaknak lehet tényleg olyan volt, mintha csítelnék, mert kispisztollyal toltam (mostanába szinte mindíg csak azzal), aztán az egész nyomorult klánjuk összesen nem ért el a 3/4 óra alatt annyi killt, mint én egy menetben, de hát most mondjam meg nekik, hogy csak annyi a baj, hogy lámák???? akkor is kibanolnának...

Ja ma valami just4you vagy hasonló magyar szerveren valami immortal-os vagy milyen inas is nekem ágaskodott, hogy csítelek, hekkelek, stb....hát ez van, nekik csak annyit javasolnék, hogy kitartás majd kis idő múlva talán nektek is fog hasonlóan menni a játék ;)

Pedig eddig 1.0-ban olyan normális volt mindenki, most meg ott is megvannak vadulva....
  • Anonymus20
    Szerintem Alex a csíterekre gondol.
    Szerintem meg a campereket nagyon könnyű leszedni, ezért jó hogy vannak. Persze ha valaki nagyon ügyesen elbújik, de abból kevés van, akkor okoz egy kis nehézséget. Ésszel kell harcolni, nem megállni egy ajtóba szarni, és ki lehet szedni a campert.
  • antigua
    1.1-ben ritka ???
    Vagy én vagyok nagyon peches,( és most nem akarok felsorolni szervereket) , de én rendszeresen találkozom velük 1.1ben, sőt kimerem jelenteni, hogy gyakran közel a fele camper, és nem is akármilyenek. Ha lehetne még a hűtőbe is bebújna és onnét puffogtatna ki.
  • AlexCross
    belekezdhetnék, de nincs értelme....
    1.1-ben játsz. ott jóval ritkább, egyébként 1.0-ban sem nagyon látni.
  • antigua
    Hi !

Mi a véleményetek a camerekről ?Folyton problémáznak a szervereken emiatt.
    Lehet hogy nem egy szép stílus, de legalább életszagú, nem ?
    elvégre a való világban sem rohangálnak össze-vissza, hanem fedezékről fedezékre harcolnak.Egyebként rendszeressen összekeverik a campelést azzal, hogy valaki csak az eszét használja és fedezékeket keres és azok mögül tüzel . Én nem tartom magam campernek, de az biztos hogy nem vagyok eegy rohangálos fojta. Személy szerint engem nem zavarnak a camperek, meg kell tanúlni ellenük játszani és kész. Persze ez egyedűl elég nehéz csapat játékkal viszont rendessen szivathatók. Valóban kiváncsi volnék a véleményeitekre pro és kontra egyaránt !
  • mycso
    Pontosan erre gondoltam, hogy ne válj te is olyanná...

Gyakorolgass, játszogass, aztán egy idő múlva már örülni is fogsz, hogy csíterek ellen játszol, legalább lesz egy kis kihívás

Bár tényleg van 1-2 néha aki olyan pofátlanul tolja, hogy engem is felidegesít...

Ha van admin az adott szerveren, esetleg neki érdemes szólni, hogy elsőkörben hívja fel UAC-ra, vagy figyelgesse az illetőt.

Egyébként ha nem agyaskodó magyar gamerekkel és csíterekkel szeretnél játszani, akkor ajánlom a lentebb Joci07 által linkelt 1.0 szervereket. ;)
  • antigua
    Jelentem megtaláltam az ellentmondást ! "ez nem fair így"
    Én tényleg nem csalni szeretnék, elitélendő hogy valaki ahelyett hogy megtanulna rendesen célba lőni...stb. csítet használ, mert csak így érzi magát valakinek. az ilyen embereknek nem swatozni kellene hanem meglátogatni Csernúsz dokit !!!! De az idegeimre megy hogy annak ellenére, hogy nem tört szervereken játszom állandóan találkozok csíterekkel. ( főleg a magyar szervereken )Csak azt tudnám ez hogyan lehetséges hisz a szervereket úggytudom felügyelik . Igazad van ne alacsonyadjak már le én is ezek közé. Kapják be a csíterek, ha vesztek hát vesztek, de legalább beletudok nézni a tükörbe .
  • mycso
    Na látod ez pont az a kérdés, amire itt nem fogsz választ kapni ;)

Egyébként picit ellentmondásos vagy...

Olvasd el a hozzászólásod és gondolkodj el rajta ;)
  • antigua
    Sziasztok üdvözlök mindenkit !
    Mindjárt kérdeznék is egy csúnyát, honnét lehet letölteni valami csítet a swat4-hez, mert kezd idegesítő lenni, hogy vasemberekkel,mesterlővészekkel , meg falón átlátó emberkékkel kell harcolnom állandóan . Ez így nem fair!

• Joci07
    Anonym xD

Igen mycso...van RD-be is meg Bs-be is
    :)
  • mycso
    Van onlypistol szeród is????

Mióta???

Na valamikor oda felnézek, azt szeretem...