6531
-
AlexCross #5286 Vista server bug
FFA az új szerver oldali moddal
-
7kyu #5285 Mycso
DMX-nek az nem tetszett, hogy spawnoltál. Igaz, hogy ott tett le a szeró... Te lőttél, ő meg nem. És ezen kezdett kiakadni. Forrófejű a gyerek, ezért hajlamos káromkodni.
Szerinem ezzel nem kell foglalkozni... Megesik mindenkivel. -
#5284 Igen az 1.1 az első és utolsó hivatalos patch. -
gsg16 #5283 igen,én BF2-őztem sokat,és ott is meg volt ez a probléma.a szabály szerint az alapbázisokat nem lehetett támadni,de ez a szerver üzemeltetőket csak akkor kezdte el zavarni,ha őket bombázták porrá a saját alapbázisukon.ők bátran támadhatták a mi anyahajónkat.az a tapasztalat,hogy az ilyen felfogású adminok,még nem érték el az első éjszakai magömlési kort.ezért aztán ostoba hülyegyerekek szórakozásán kár magunkat felhúzni.egy kérdés.az 1.1-es patch az utolsó? -
#5282 Egy költői kérdés: van egy szerver, aminek van egy szabályzata (bár 1-2 pont felesleges is, bele, hiszen intelligens ember nem káromkodik...)
Na már most, ha az egyik admin folyamatosan megszegi mondjuk az egyik szabályt és elkezd papolni ban meg kick-ről (akár azért is mert szóvá tette neki valaki a szabályzatot, vagy csak mert ettől nemtom ügyesebbnek/erősebbnek érzi magát), na ez az ember milyen????
(a kérdés mint írtam költői, tudom rá a választ magamtól is...)
Általában, ha visszaemlékeztek, szinte minden szerveren volt legalább 1 olyan admin (ha a többi rendes/normális/kulturált is volt) aki hasonló stílusú volt, na mind1 végül is kellenek ilyen emberek is, hogy legyen kin röhögni.
Egyébként én régebben is felvetettem azt az ötletet, hogy a szeró üzemeltetői, úgy irják meg a szabályzatot, hogy beleveszik "ezek az adminokra nem vonatkoznak" és máris kevesebb a probléma. -
trakman #5281 Bocsi ide akartam:D
Köszi -
trakman #5280 KÖSZI -
simonl #5279 Köszönöm:)
Pedig 4 szer nyálaztam át:) -
deka111 #5278 Helló!
Ha kiveszed a füzetet és kinyitod akkor az első lapon kell lennie! -
simonl #5277 Sziasztok,
Eredeti Gold -om van, telepíteném....
Megmondaná vki. melyik a játék sorozatszáma? Ami a kis füzet hátulján van az túl sok szám....
köszi -
#5276 Az internet kapcsolat: minőségétől/sebességétől/kihasztnáltságától függ a ping.
pl.: játék alatt ne töltsél....
Egyébként változtatni nem tudsz rajta. -
trakman #5275 Hello!
Tudna valaki segíteni??
Hogy tudom a pinget csökkenteni mert túl nagy és ezért
mindig kidobnak a serverről.
Köszi előre is remélem tudtok segíteni.
Hello!
-
#5274 De most itt minek is kellene örülni????? -
Soneji #5273 és persze én senkivel nem voltam egy team speaken... -
Soneji #5272 régebbi
he-he-he
utána persze különösebb indoklás nélkül kirúgnak, és csak anyázást kapok, ha kérdezek. ennyit az uph klánról, meg úgy kolektíve az egész nyomi közösségről... -
#5271 Vannak még elég sokan, vannak magyar szerók is. -
gsg16 #5270 köszönöm.valamikor amikor kiadták,rengeteget játszottam.játszák még neten sokan?
-
#5269 Semmilyen.
A gold tartalmazza az alapjátékot + 1.1 patch illetve a TSS kiegészítőt. -
gsg16 #5268 üdv!megvettem a gold edition-t.melyik patch kell hozzá?nekem magyar verzió van meg. -
Anonymus20 #5267 Vagyis csak úgy látom, ha rámegyek jobb gombbal arra, hogy kép megjelenítése. -
Anonymus20 #5266 Bocsika, de én nem látom a képet. -
Soneji #5265
igen UPH, ti vagytok a jobbak.... -
Anonymus20 #5264 De jó tök egyszerre írtuk :D -
Kereszke #5263 Köszönöm működik.Eléggé szaggat.Mi lehet a baj.Fullos gépem van. -
Anonymus20 #5262 -Player helyett másik név.
-Hamachi nem kell.
-LAN pöttyöt Internetre állítani (de ez ,ár megvan nálad).
-Jó a másolt játék is, nem kell eredeti. -
7kyu #5261 A playar helyett írj be magadnak valami nevet! -
Kereszke #5260 Hello mindenki.Nagyon seretnék végre online játszani.Segítsen légyszi valaki.Van hamachim.Nemtom a swathoz kell-e.Vagy lehet az a probléma hogy nem eredeti a játék?Ha fel akarok menni egy serverre azt írja nem jó a key v mi.HELP
-
#5259 Sok locsolót mindenkinek.. xDDD
Kellemes Ünnepeket ^^ -
Anonymus20 #5258 Kellemes karácsonyi ünnepeket! -
Anonymus20 #5257 Szerintem meg a sötét szín elég csunya lenne, de a töltényhüvely jó ötlet :) -
Winibaba #5256 Jó lett ez így, bár én nem értek hozzá, de valami sötétebb hátérrel, és pár töltényhüvellyel lehet, hogy figurásabb lenne. -
Winibaba #5255 Sziasztok!
Úgy el szeretnék mondani pár dolgot, akit érdekel érdekel,
akit nem nem. De elmondom.
Csak érdekesség, vagy tipp ha úgy tetszik
Szóval:
1; Mivel minden pályán lehet tudni, hogy hol születik az
ellenség, ennek okán lehet tudni azt is, hogy honnan
támadnak, ugyebár ( kedves Inspector ).
Az nem radar, ha arra mész ahonnan ők jönnek!
Bár arra fel lehet készülni, ha le is lövöd őket, hogy
csíííííííít. ( inkább CSITT! )
2; Nem feltétlenül kell, hogy üvőltsön a játék zenéje,
akkor talán hallani is lehet, hogy ha ott trappolnak
valahol.
3; Gránát->fedezék ( no comment )
4; Nem csalok, nem csaltam és nem is fogok!! De mivel
bebizonyítani nem tudom, és még ha tudnám akkor sem
valószínű, hogy elhinnék egyesek, ( valószínű, hogy
mittudoménMIÉRT? Miiiiééééééééért??? ) így csak ennyi.
Köszönöm, hogy elmondhattam. -
#5254 Majd oldalra még kitalálok valamit, nem bizti, hogy ez marad...de szívesen veszem a javaslatokat. -
7kyu #5253 Ezzel meg az a baj, hogy túl kockás lett. Jó volt úgy ahogy az előbb volt. -
Anonymus20 #5252 Az a kár, hogy nem teljes a figura. Ha meg le lenne kicsinyítve akkor több lenne belőle :S -
7kyu #5251 Na ez jó ! -
#5250 Még egyelőre, csak próbálkozgatok...
-
Anonymus20 #5249 Köszönöm, már is jobb :) -
Anonymus20 #5248 Ha szabadna szólni az új háttérrel kapcsolatban, akkor én megtenném, és azt mondom, hogy elég rossz a szemnek ez a feketében kékkel kiírt swat4 ilyen sokszor. -
djrush2008 #5247 hali újra én:Sikerült...thx minden segítséget.....