S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ csak simán Dragon, a Z az elején csak annyit tesz, hogy momentán alszik.
Z DRAGON
Melyik a te szeród vagy hol vagy admin? <#conf>#conf>
Melyik a te szeród vagy hol vagy admin? <#conf>#conf>
Azaz, volt takarítás..
De vlaki még1x elkezdi szítani a flémet, a zéró tolerancia elvén bannolva lesz!
Ezért kérem mycsot, ne töröljön innentõl semmit. Köszönöm.
De vlaki még1x elkezdi szítani a flémet, a zéró tolerancia elvén bannolva lesz!
Ezért kérem mycsot, ne töröljön innentõl semmit. Köszönöm.
egyébiránt a szerver futtatási gy. i. k. ötlete, az is csak vicc volt ám, és semmi, de semmi haszna nem lenne.
Ez valószínûleg azért van, mert nem eredeti a játékotok...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
hali emberek...olyan progim lenne h csinizek serot de a spanom nemtud belépni vmi cdkey....ír ki és nekemis ha ö csinizik...mért van?mit tok csinizni?elöreis közse a segítséget
Hello, annyit akarok, hogy miért csinálja a webadmin, hogy ékezetes betûk helyett ilyeneket ír, hogy A? és még más.
Fórum\Játékosok Fóruma\ S.W.A.T. 4
más: személyeskedni, egymást szidni nem itt kell, miután 1-2 ember valószínûleg értelmi fogyatékos (bár nagyon sajnálom õket...) nem bírják felfogni, hogy ez intézzék privátban, chat-en. msn-en, telefonon, személyesen (néhány az ezernyi lehetõség közül)
Már többször kértem erre többeket, de hiába..
És most te is ontod magadból az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokat amik természetesen nem ide valóak.
más: személyeskedni, egymást szidni nem itt kell, miután 1-2 ember valószínûleg értelmi fogyatékos (bár nagyon sajnálom õket...) nem bírják felfogni, hogy ez intézzék privátban, chat-en. msn-en, telefonon, személyesen (néhány az ezernyi lehetõség közül)
Már többször kértem erre többeket, de hiába..
És most te is ontod magadból az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokat amik természetesen nem ide valóak.
Örülünk hogy Casper jól érezte magát a talin mindenki jól érezte magát rengeteget röhögtünk készültek viccesebbnél viccesebb képek. remélem legközelebb többen leszünk :D
Üdv Kaszas HK CL.
Üdv Kaszas HK CL.
Szia Mindenki!
Ugyan az itt elhangzottakhoz semmi köze, de itt szeretném megköszönni a "HK" klán-találkozó szervezõinek, és az ott megjeleneknek a fantasztikus vasárnapot, amit fiam eltõlthetett köztetek!
Még egyszer köszönöm ill. köszönjük, a BULIT! Jó volt!
... más ... SpongaBob, beszéltem NRK-val, elég meggyõzõ volt, így a szerverünkön lévõ konfliktus részemrõl törölve. Nem beszélhetek a csapat többi tagja nevében, de én semmi akadályt nem állítok a szerverünk látogatásával kapcsolatban.
Uno
Ugyan az itt elhangzottakhoz semmi köze, de itt szeretném megköszönni a "HK" klán-találkozó szervezõinek, és az ott megjeleneknek a fantasztikus vasárnapot, amit fiam eltõlthetett köztetek!
Még egyszer köszönöm ill. köszönjük, a BULIT! Jó volt!
... más ... SpongaBob, beszéltem NRK-val, elég meggyõzõ volt, így a szerverünkön lévõ konfliktus részemrõl törölve. Nem beszélhetek a csapat többi tagja nevében, de én semmi akadályt nem állítok a szerverünk látogatásával kapcsolatban.
Uno
Ha megvannak a skinek akkor csak másold a megfelelö helyre. pl nekem ide kéne: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\Textures
hello sziasz tok kéne egy kis segitcség a swat 4 hez kellene ruhák de nem tudjuk hogy kel berakni a játékban ha dud vallaki segiteni aszt meg köszöném
Húha.. régen olvastam úgylátom kéne 1-2 dolgohoz hozzáirnom mert nem birom ki :D
-Lehet hogy azzal a futár céggel nem igazán szállitanék semmit. ^^
-Dragonka tefogod osztani a büntipontokat tanárnéni?! Szerintem mindenki nagyon megijedt. ^^ Hol a helyed? o.O erre nem mondok semmit :D
"elsö helyen 25 pontal" - igazi high vagy barátom gégé :D
-mp44 ha driver hiba akkor rakj fel uj drivert az kész!
-Lehet hogy azzal a futár céggel nem igazán szállitanék semmit. ^^
-Dragonka tefogod osztani a büntipontokat tanárnéni?! Szerintem mindenki nagyon megijedt. ^^ Hol a helyed? o.O erre nem mondok semmit :D
"elsö helyen 25 pontal" - igazi high vagy barátom gégé :D
-mp44 ha driver hiba akkor rakj fel uj drivert az kész!
és egy újabb problémát oldottunk meg, itt, mi, közösen!
Na mind 1 le szarom karácsonykor veszek video karit oszt jol van na bb
Most le szedtem xfireval 1 patchet 1.1 de valamiért nem jó?????!!!!!!!!!
sztem azé nem jo me régi a driver me ezek a hibák driver hibák!
intel 2,5 proci, nvidia gforce 6200 256mb 1gb ram
de most mit mondjak?
milyen videókártyával próbálod? nagy vonalakban a gépedet is leírhatod
milyen videókártyával próbálod? nagy vonalakban a gépedet is leírhatod
thx naon rendes vagy
ne is foglalkozz vele.
az a baj, hogy nem érthetõ a problémád.
az a baj, hogy nem érthetõ a problémád.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
xD...Ezt kin ek is?
Heloztok lenne egy problémám asszem driver hibáim vannak mindenféle bizbaszok be ugornak játék közbe most szedem a patchet szerinetek jo lessz vele ha fel rakom a patchet me neten akarom nyoni ha valakinek van e féle tapasztalata pls segitsen vagy hogy hogy lehet kiküszöbölni a hibát?!elõre és kösz!:D:S
|FH| klán a magyarok szégyene.. mondom felmek kiegbe hozzájuk.. elsõ vagyok nagyba 25ponttal, elvették fegyóm, ne camepljek.. mondom én mióta campeltem? folyamatosan mentem.. erre lemutedeztek, léptem is lefelé..
|FH| Klán a magyarok szégyene! Kerüljétek..
Az egészet néztem, bár nem igazán tartom értelmesnek amiket mondtál.
Jó, igazából nem mennék bele ilyesmibe, csak még egyet kérdeznék.
Megtennéd, hogy megnézed a szerverlistáknál, hogy hány ugyanolyan nevû szervert látsz, mint amilyen Joci_Betti úrhölgynek van?
Köszönöm, nincs több kérdésem bíró úr!
haladjunk szépen sorban.
szerinted én mit állítottam a 4827-as számú hozzászólásomban?
(más is próbálkozhat)
szerinted én mit állítottam a 4827-as számú hozzászólásomban?
(más is próbálkozhat)
Ne azzal torodj mikor irok, azal, hogy mit. Es ne csak a vege erdekeljen, hanem az egesz.
Szervusz Haresz80!
Hát Te egy igen érdekes személyiség vagy! Elösször is, azt sem tudod, hogy miröl van szó!
Az meg a másik, hogy te csak akkor tudsz a fórumban megszólalni, ha AC-röl van szó? ( ez költõi kérdés nem fontos rá válaszolnod )
"Ilyen a geci magyar nép"
Ja, bocsánat, én mertem feltételezni rólad, hogy Te is magyar vagy.
Bár...
Gondolkozzatok mar egy kicsit lecci. Ha vki(AlexCross(AC)) lemasolna a szerveretek nevet, ti nem lennetek duhosek? A te sajat munkad amit csinaltal a szerveren elcseszik egy masik lopottnevu szerverrel, ti nem lennetek duhosek? Ha nem is okugyanaz a nev, hanem csak egy ket karakterben modosul, akkor is lopott a neve. Ugyanezt megcsinalta mar AC a Hungarian RD Serverrel is. Es miert kene szepen kerni hogy valtoztassa meg?? Mar ott kezdodik, hogy nem is kene ellopni a nevet!!! Talaljon ki maganak egy sajat nevet! Nincs annyi fantaziaja? Vagy csak az izgatja fol ac-t hogy masok szervernevet lenyulja? Emiatt a faszkalap miatt szunt meg a hungarian rd server is. Es ott mar nem csak nevlopas volt. Mindent ac csinalt. Es az egesz ott kezdodott, hogy bannoltak ac-t.
De ez van, ilyen geci a magyar nep (vagy csak AC?? nem tudom) hogy leszarja a masik munkajat.
Szoval eszre kene venni h ez az ac egy kishitler.
Mellesleg Joci nem egyenlo Jakyval!!!!!! Es ez biztos info!!
De ez van, ilyen geci a magyar nep (vagy csak AC?? nem tudom) hogy leszarja a masik munkajat.
Szoval eszre kene venni h ez az ac egy kishitler.
Mellesleg Joci nem egyenlo Jakyval!!!!!! Es ez biztos info!!
Azért mert igazad van köszönöm
jav:aszitem:D
gando vágom már meiket mondod...igazad van annak téleg semmi értelme...azsitem lehet nyomni gamepadalis..fölöslegesen vettem gamepadot..:(kössze mindenkinek a segitséget
azt ki tudja, hogy az "FH klán, emlékezz a hõsökrerá" nevében minek a rövidítése az F és a H?
joy= botkormány aminek szintén semmi értelme...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
am a billentyüzet vhogy sehogy nem áll kézre....vettem már egy gamepadot de nem reagál rá...=((((
mert azal jobb nyomni....azt mondod....de akkor mért van benne olyan beállitás hogy joy true/false?
kontrollerrel miért akarsz fps-t játszani? de szerintem nem fogad el semmilyet
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
hali emberek...segitség kéne.melyik az a joy amit elfogad a játék és érzékeli?fontos lenne mert akkor ma megveszem de ne kamukat mondjatok...köszi elöreis
Ha a játék csillagászati ára meggátolt abban, hogy megvegyétek eredetiben, akkor sem kell hamacsival veszõdni. Az engine.dll tört verzióra való lecserélése tört szervert eredményez, ami nem nézi a CD kulcsokat. Netes szerverek nagyrésze ilyen. Miért van olyan érzésem, hogy átcsúsztunk a warez területére?
Ha elkapta, nem ereszti!
nem.
Joci "Ultimate PoWa" Betti != Jakab "szarok mindenki véleményére" Zsolt
Joci "Ultimate PoWa" Betti != Jakab "szarok mindenki véleményére" Zsolt
Ez az UAC csíterlistán szereplõ Jaky(HUN)?
Ha elkapta, nem ereszti!
Mitmondjak nem 1xü eset eza joci akárki. NRK, gondolom eza csávó, öhm, akarom mondani csaj a képen azlenne az. Vagy lehet azért joci-betti a neve mert a kettö között van vagy nemtom.. név alapján nem tudom megkülömböztetni bocsi :(
neB! Sajnos a hamachis problémára nem tudom a váalszt, ha 1ikötöknél sem müködik a direct ip akkor passzolom. Probáljatok mind 2en egymáshoz csatlakozni hogy hamachibol másoljátok az ip-t. Ha ugy nem megy akkor használjátok a www,whatismyip.com -ot hátha azzal az ip-vel müxik. Ha az sem megy akk kifogytam. Az internetes szerókat több mint valoszinü, hogy azért nem látod mert jobb oldalt van 2 kijelölhetö rész. Az internet és a LAN. a pöttyöt az internetbe rakd és akkor látni fogod.
neB! Sajnos a hamachis problémára nem tudom a váalszt, ha 1ikötöknél sem müködik a direct ip akkor passzolom. Probáljatok mind 2en egymáshoz csatlakozni hogy hamachibol másoljátok az ip-t. Ha ugy nem megy akkor használjátok a www,whatismyip.com -ot hátha azzal az ip-vel müxik. Ha az sem megy akk kifogytam. Az internetes szerókat több mint valoszinü, hogy azért nem látod mert jobb oldalt van 2 kijelölhetö rész. Az internet és a LAN. a pöttyöt az internetbe rakd és akkor látni fogod.
Ki a fene ez a joci betti, és mit akar veled megváltoztattatni?
Ha elkapta, nem ereszti!
á semmit.
Hali!
Lenne egy két problémám és segítségeteket szeretném kérni:Nem tudok haverral CO-OP-ozni amikor egymás szerverébe akarunk belépni timed out-ot ír ki töltés után hamachin fenn vagyunk
Másik kérdésem meg az lenne hogy nekem nem akarja kijelezni az internetes szervereket? Valaki tudja a problémára a választ? (A tûzfal nem blokkolja a SWAT-ot)
Lenne egy két problémám és segítségeteket szeretném kérni:Nem tudok haverral CO-OP-ozni amikor egymás szerverébe akarunk belépni timed out-ot ír ki töltés után hamachin fenn vagyunk
Másik kérdésem meg az lenne hogy nekem nem akarja kijelezni az internetes szervereket? Valaki tudja a problémára a választ? (A tûzfal nem blokkolja a SWAT-ot)
Nem voltam egy hétig, mondja mit szeretne????