6531
-
FlashMan0 #5333 Nem találkoztam még ilyennel :| próbálj egy teljes játék ujratelepitést! ha nem válik be akkor várd még vki más is ir vmit ezzel kapcs:) -
Anonymus20 #5332 Van még1 dolog.... Le akarom cserélni a gyorsszövegeimet, és akárhogyan írom át az user.ini-t, a játék le se szarja! Bezárom a játékot, megnyitom, és úgy van benne ahogy elmentettem, vagyis a javított verzió. A játék meg a régit írja ki. A mappáknál minden rendben van, mindent jó helyre írtam. Zárójelben meg: újratelepítés után nem telepítette az user.ini-t, szóval vhol máshol van a szemét. Vmi ötlet? -
Anonymus20 #5331 Cső mindenki, van egy problémám, és az az, hogy bemegyek a server setupba, és nem látom a mappákat, meg nem tudok semmit csinálni benne. Mi lehet a probléma? -
FlashMan0 #5330 hm, dragonka ezzel magadat is szánalmasnak nevezed, de sebaj mindenki elfogadja igy :) de mit vársz hisz fiatal még ahoz hogy megértse a dolgokat a reklám és nem reklám között :)
köszi Sponge, tudom, de igy dizájnosabb:D:D -
Anonymus20 #5328 Te nagyon f*sz.......... Swat4 fórumon swat4 oldal az reklám........és még nem is olyan klánoldal, hanem közösség!!! Gratulálok, megmutattad, hogy magyar vagy! -
#5327 köszi jónak néz ki,én már regisztráltam -
#5326 Javítottam a linket, de a régi linkre/oldalra kattintva is ide irányított ;) -
FlashMan0 #5325 pfej, köszönjük a választ -.-'' látom még mindig nem tanultad meg a jómodort csira ^^ -
#5324 Köszönjük a reklámot.. -
FlashMan0 #5323 Üdv. mindenkinek! A magyar swat4 közösségi oldala megnyitotta kapuit új külsővel és rendszerrel. Mindenkit szeretettel várunk, véleményeket, ötleteket, kritikákat szívesen várunk!:) lenditsük be az oldalt, hamár annyi munka volt vele! :)
Sponge, lécci tüntesd itt is fel SG-n viszonylag nagy méretben, hogy legyen látogatottság, mert most már szinte azon múlik minden! :)
www.SWAT-4.HU -
Anonymus20 #5322 XD -
AlexCross #5321 nem, én a kedvenc sörömről raktam képet ide, a képen szereplő ismeretlen férfi csupán az átlagos sörfogyasztót volt hivatott illusztrálni. -
Anonymus20 #5320 Fordítva -.- -
#5319 Hja, Én is emlékszek. Talán Alex-ról volt a kép és asszem Joci rakta fel, v. hogy volt.
lényegtelen, csak fejezzék be :D -
gsg16 #5318 igen,magyar verziót vettem,illetve olyan volt a tescoban.2000Ft alatt volt az ára.gold edition.nem bombát kelett védeni,csak megkeresni,és semlegesíteni az ellenfelet.kint az udvaron,bokrokban,meg a swat teherautójában kempeltek sokan. -
#5317 Magyarosítva van a játékod???
Mert valószínűleg BS szerveren voltál (Barricaded Suspects - Elbarikádozott Bűnözők, vagy valami hasonló)
RD - módban megengedett a kempelés, hiszen ott az egyik félnek védenie kell a mozdulatlan bombát. Illetve VIP módban is elfér...
BS-nél valóban nem sok értelme van a kempelésnek. -
gsg16 #5316 szerverhez -
gsg16 #5315 a szercerhez azt írták,hogy elbarrikádozva.miért?van ahol megengedett a bokrok közt gugolva kempelés? -
Anonymus20 #5314 Bs-en vagy más játékmódon voltál? -
#5313 Javítani nem tudok, csak törölni.
De látod tudsz te kultúráltan is írni ;) (ügyes vagy, bár nemtom ki vagy...)
Sajnos nem támasztottad alá érvekkel a mondandódat, így nem is tudom mi igazol téged...
emppu24: múltkoriban ebből volt egy kisebb balhé, mert valaki valakiről képeket linkelgetett, ne keljen megint ugyan ott tartanunk.... -
#5312 Egyetértek :D
emppu: legalább ne égessétek magatokat.. -
gsg16 #5309 tegnap játszottam egy német szerveren.ennyi köcsög kempelő kiscsírát én még nem láttam egy helyen.bármerre indúltam,mindíg beleszaladtam 1-2 pöcshuszárba,aki az ajtó mögött állva várta hoy elégyalogoljanak. -
Anonymus20 #5308 De mycso, az enyimbe mi volt olyan csúnya? Talán ez? -
AlexCross #5307 Tiszteletét tette a „Följelentünk Helyből” klán. he-he-he
Csak én elmondhatom, hogy három, azaz 3 alkalommal kaptam bant minden különösebb indoklás, vagy ürügy nélkül. Tipikus magyar klán, akiknek azért kell szerver, hogy ott ők legyenek a menők, és banolnak is ész nélkül, főleg ha náluknál jobb játékosokkal találják szembe magukat – ami nem ritka, lévén annyira nem jó játékosok, pontosan azért, mert nem veszik fel a harcot, nem fejlődnek. -
#5306 Gy.I.K. -
pokolipeti #5305 De nekem egyik szerveren sem megy no cd crack-kel.
Te honnan töltötted le a no cd crack-et? -
#5304 No-cd krekkel is megy neten.
Van 1-2 szeró, ami csak eredeti reg. kulccsal enged fel. (de mivel neked az eredeti, ezért menni fog.)
Én is eredeti swat4-et használok NO-CD crack-el ;) (minek pakolgassam a cd-t állandóan) -
pokolipeti #5303 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem meg van eredetiben a játék, de kölcsönadtam a cd-t valakinek, de így most csak egy no cd crack-kel tudnék játszani, de akkor nem tudok neten játszani.
Mit csináljak, hogy neten is tudjam játszani? -
#5301 Mostanában, olyan indulatos mindenki; Vitatkozzatok szépen! -
emppu24 #5300 kicsi Istvánka -
#5297 Maszkban is beszívod, csak hamarabb kijössz belőle. -
#5296 Érdekes amit mondasz, múltkor Ronin pont azért rúgta ki egyik cimbimet, mert "hú te mostanában nagyon pró élettél, pedig alig szoktál játszani".
-
emppu24 #5295 Na hali..Stetchkov-ra visszatérve.Lehet, hogy az adminok sokat bannolnak,meg kickelnek,de szerintetek miért? Azért mert az Fh-sokon kivül egyedül két embert láttam a magyarok közül aki tud játszani,Ök pedig Marci,és Smoge.A többi magyarnak semmi köze a játékhoz,ezért ne is csodálkozon az illető, hogy a szerveről ki van tessékelve..
Azt se tudját,mi az egyes játéktipúsok lényege,kempelnek egy helybe,ezek pont azok akik nem tudnak játszani,tehát a noobok!
Dragonkának meg annyit,lehet Ronin néha visszaél az adminnal,de 98%-ban jogosan rugdossa ki az embereket,mert nem tudtok játszani,ö meg tud
És ha valakinek gondja van az FH-val ne itt a forumon a hátunk mögött ocsmárolja a klánt,hanem legyen annyira gerinces, hogy azt nekünk möndja.
Üdv (|FH|Emppu) -
gsg16 #5294 azt nem értem,hogy ha gázmaszk van rajtam,miért érzem meg mégis a gázspray-t,illetve a peppergun lövedéket.és ha én megérzem,az,aki ellenem használja,és gyakorlatilag befújja az egész helyiséget,miért nem? -
Karmen #5293 KIRO GAME -
#5291 Bizony vannak, akik csítelnek....
Hát észrevenni nehézkes, de 1-2 észrevehető.
1.0:
saját csapattársad megköt
ellenfél láthatatlan lesz és kötözget össze-vissza (bár 1-2 mapon létezik ilyen bug is és sajnos 1.0-ban sok szerveren engedik a bugok használatát is)
messziről zárja/nyitja az ajtókat
speedhack
radar/wallhack - hát ezt elég nehézkes kiszűrni, talán a fent letölthető UAC anticsítprogival, ami naplózza a futó folyamatokat és ingame képeket készít
aimbot - ez kiszűrhető, ha egy ellenfél megtézereli, mert akkor a csíter forogni kezd (ha csak ki nem kapcsolja)
Az uccsó négy 1.1-ben is előfordul.
Meg még kitudja mennyi van....
Egyébként meg ha egy szerveren összefutnak egy jobb játékossal, akkor arra is előszeretettel rákiabálják, hogy csíter...
A feljebb említett UAC progi, ami esetlegesen biztonságot adna, csak még szvsz gyerekcipőben jár, illetve sokan nem ismerik vagy nem is akarják használni.
Ja és az előbb említettem a bug-okat ha direkt/véletlenül bug-ot használsz, akkor is sokan rádkiabálják, hogy csíter. -
gsg16 #5290 ebben a játékban nincs punkbuster,vagy ahhoz hasonló program?fent voltam egy szerveren,ahol valakire azt mondták,hogy cheat-el.én azt sem tudtam,hogy lehet csalni ebben a játékban.mik a jelei annak ha csalnak?szeretném tudni,mert én semmit nem vettem észre. -
gsg16 #5289 BUÉK mindenkinek!remélem letisztultatok már szilveszter után! -
#5288 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)
T. -
raptile2 #5287 B.U.É.K-Emberek!