S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés vagy...
Ez a szerverkeresõ része az X fire - nak nekem is tetszett...
De mint már mondtam, hogy engem tunéziából zaklattak hogy küldjem el neki a SWAT-ot. Oké... Másnap valahonnan Bécsbõl ír valaki és elkezd németül makogni... És aztán letöröltem a p*csába!<#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting>
Szóval csak ezért nem szeretem<#duhos2>#duhos2>
De mint már mondtam, hogy engem tunéziából zaklattak hogy küldjem el neki a SWAT-ot. Oké... Másnap valahonnan Bécsbõl ír valaki és elkezd németül makogni... És aztán letöröltem a p*csába!<#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting>
Szóval csak ezért nem szeretem<#duhos2>#duhos2>
tudja jól mire képes, csak fikázni valamit, az olyan sikk...
ez az egyik ok, amiért az UAC-ot is fikázzák sokan.
egyébként ez az FH klán, valami gigászian no comment, de nem kezdek bele.
ez az egyik ok, amiért az UAC-ot is fikázzák sokan.
egyébként ez az FH klán, valami gigászian no comment, de nem kezdek bele.
Mert egyes adminokra és a cimboráikra, tapasztalataim szerint nem vonatkoznak...
"Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetõprogramok közül..."
Ez nem "csak" egy beszélgetõ program
"Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést."
Valóban, ez a része kissé idegesítõ...bár letilthatóak a nem kívánatos egyének
"Van már elég chat program: MSN, Skype, stb..."
Így ahogy mondod, rengeteg van...és az x-fire nem igazán chat progi 😉
"És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
Végignézem a szerverlistát és abból ki tom szûrni hogy, melyik magyar szeró és melyik nem az. PL. benne van az, hogy HUN.
Ezé nem tetszik!"
Nem is állítottam, hogy ez az elõnye...
(2 kattintás és csatlakozik az adott szeróhoz; látod kik vannak rajta; mutatja az uac - teamspeak használatot infókkal; tudsz kedven szerverlistát készíteni; így nem kell keresgetni-frissítgetni; stb. stb. ...)
Nem meggyõzni akarlak, félre ne érts, csak látom nem tudod hogyan és mire lehet használni, ezért adtam 1-2 tippet 😉
"Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetõprogramok közül..."
Ez nem "csak" egy beszélgetõ program
"Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést."
Valóban, ez a része kissé idegesítõ...bár letilthatóak a nem kívánatos egyének
"Van már elég chat program: MSN, Skype, stb..."
Így ahogy mondod, rengeteg van...és az x-fire nem igazán chat progi 😉
"És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
Végignézem a szerverlistát és abból ki tom szûrni hogy, melyik magyar szeró és melyik nem az. PL. benne van az, hogy HUN.
Ezé nem tetszik!"
Nem is állítottam, hogy ez az elõnye...
(2 kattintás és csatlakozik az adott szeróhoz; látod kik vannak rajta; mutatja az uac - teamspeak használatot infókkal; tudsz kedven szerverlistát készíteni; így nem kell keresgetni-frissítgetni; stb. stb. ...)
Nem meggyõzni akarlak, félre ne érts, csak látom nem tudod hogyan és mire lehet használni, ezért adtam 1-2 tippet 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
most helyretetted az önértékelésemet
És egyébként, hogy érted azt, hogy "de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok...."?
<#nezze>#nezze>Ott vannak a szabályok feketén, fehéren. Szerintem nem betarthatatlan szabályok.
<#nezze>#nezze>Ott vannak a szabályok feketén, fehéren. Szerintem nem betarthatatlan szabályok.
Kifejtem bõvebben:
Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetõprogramok közül...
Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést.
Van már elég chat program: MSN, Skype, stb...
És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
Ezé nem tetszik!
Ez az x fire is csak 1 a sok interaktív beszélgetõprogramok közül...
Csak ezzel az a baj, hogy nem kell jóváhagynod a beszélgetést.
Van már elég chat program: MSN, Skype, stb...
És ami azt illeti, hogy kijelzi a magyar szerókat, nagy cucc...
Ezé nem tetszik!
Na úgyl átszik Alex-nak azért néhány dologban igaza volt...ez a Joci csávó....mind1..egy vicc
A szerverük nem rossz, bár elég sok bamba arc jár oda, de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok....
A TSS: Remember to the Heroes FH server-en már járt valaki???
Az is magyar, s&g módban...ez se lenne rossz, csak iszonyat laggos és 1-2 admin ott is istennek érzi magát...végülis kis 1x éves gyerekek itt legalább kiélhetik magukat, ha meg nem 1x évesek, hanem több akkor szegények sajnálatra sem méltóak... (természetesen tisztelet a kivételnek)
Egyébként már ismét jól mûködik a swat szeró keresõje!
A szerverük nem rossz, bár elég sok bamba arc jár oda, de ezek a nem mindenkire vonatkozó szabályok....
A TSS: Remember to the Heroes FH server-en már járt valaki???
Az is magyar, s&g módban...ez se lenne rossz, csak iszonyat laggos és 1-2 admin ott is istennek érzi magát...végülis kis 1x éves gyerekek itt legalább kiélhetik magukat, ha meg nem 1x évesek, hanem több akkor szegények sajnálatra sem méltóak... (természetesen tisztelet a kivételnek)
Egyébként már ismét jól mûködik a swat szeró keresõje!
Nem hát....
Kifejthetnéd bõvebben <#wow3>#wow3>
Kifejthetnéd bõvebben <#wow3>#wow3>
Engem tunéziábol zaklatott valaki, hogy küldjem el neki a SWAT-ot.<#confused>#confused>
Az X fire nem jó semmire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajjaj, akkor itt valóban a gamespyéknál lesz a probléma.. IP címeket nem tudja tárolni folyamatosan /v. nem tudja behatárolni az IP-ket.
Az a kemény, ha én csinálok egy saját szerót pl.: az xfire románnak látja 😉
Nahát...Most meginnt beszart a szerverkeresõ....egy szerver se látszik meginnt....gamespy...gamespy...úgy látszik haldoklik....tán elfogyott a pénz ?xD
Úgy legyen<#vigyor4>#vigyor4><#pardon1>#pardon1>
... Szia! Más magyar IP-s szerver sem látszik! Úgy tûnik, gamespyéknál most alaposan behalt a mesterszerver. Talán egy - két nap, és újra teljes lesz a lista. Türelem. 😊
Hellóka úgy látom a szerver keresõ kezd helyrejönni de viszont elindítottam a szerverem de a listában nem látszik. Mi lehet a probléma ?
Szerintem is valami ilyesmi történhetett.
JA JA, I can read, I think.
A hibakódom titka:
Nem olvastam bele a fórumba mielõtt írtam, <#wow1>#wow1>
hibáztam, büntess meg kérlek !
A hibakódom titka:
Nem olvastam bele a fórumba mielõtt írtam, <#wow1>#wow1>
hibáztam, büntess meg kérlek !
Szerintem a Sierránál történt vlami, pl. áramszünet és megsérült 1 indító fájl, sok baja lehet..
Gondolom tudsz olvasni is, nem csak írni 😉
Szasztok !
HELP !!!
Kellene egy kis segítség ( tipp), a helyzet a köv:
Néhány napja a SWAT4 el nem tudok interneten játszani
mert egyszerûen nem adja ba a server listát !!!<#falbav>#falbav>
Mi lehet az oka ill. másnál is jelentkezett-e ez a
probléma a napokban ? Eddig minden rendben volt, vírus nincs
net kapcsolat rendben. Kérlek beneteket ha van ötletetek segitsetek !
HELP !!!
Kellene egy kis segítség ( tipp), a helyzet a köv:
Néhány napja a SWAT4 el nem tudok interneten játszani
mert egyszerûen nem adja ba a server listát !!!<#falbav>#falbav>
Mi lehet az oka ill. másnál is jelentkezett-e ez a
probléma a napokban ? Eddig minden rendben volt, vírus nincs
net kapcsolat rendben. Kérlek beneteket ha van ötletetek segitsetek !
Jah énis most néztem utána. Megint a gamespy cucc halt meg, volt már ilyen. Nah mind1, akkor várunk.
Akik az én szerómra (HuN VIP PoWa) szoktak járni azokkal közlöm, hogy amíg ez a szerverlistás hülyeség tart addig nem lesz szeró!<#gonosz3>#gonosz3> Ez van...<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
... a feloszlott DPO klán utóda, vegyítve FSNL tagokkal, csak a szervert adtuk oda, mert odakünn rohadt drága, és nem engedték törni! 😊
|UPP|Uno
|UPP|Uno
kösz a válaszokat egyébként házi szerverem van.
Magyar-német-szlovák-meg még tán mások is...
A szeró magyar.
A szeró magyar.
UPP klán....
németek...
németek...
Múltkor 3 vagy 4 napig volt így....de direkt ip-vel vagy szerverkeresõvel lehet csatlakozni...
Ha jól értem szervert nyitottál, a routernél portforwardolni kell.. ki kell engedni a swat4 portjait..
kösz az infót (a múltkor meddig nem lehetett swatozni ?)<#falbav>#falbav>
Az lehetséges, nem elsõ eset a gamespy-nál megint van valami bibi..
Xfire-vel látszódnak normálisan 😉
Xfire-vel látszódnak normálisan 😉
Az a harci helyzet, hogy senkinél sincsenek szerverek. Ha van sajátod, akkor lanba látod azt, de a szerverkeresõ beszart ahogy van. Direct ip-vel még lehet csatlakozni, de fölösleges.
nem akartam erõszakos lenni
bocs mindenkinek nem akartam megsérteni senkit
NEM TUD SEGÍTENI SENKI, MERT TÜRELMETLENÜL ORDIBÁLSZ, ÉS ÖSSZEVISSZA BESZÉLSZ!!!! Ha neked így jó akkor így jó sajnállak.
MÉG MINDIG NEM TUDOK JÁTSZANI TUDNA VALAKI SEGÍTENI ??
SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.
mycso az 1.0-án játszok lanon látszik a serom de interneten semmi egyik pályán sincs senki
szia a haveromnak is ez a problémája tegnap még játszotunk
Vagy a tûzfalad miatt, vagy internet helyett lan-on van a beállítás...
sziasztok miért nics zserver lita a neten
Hát a kép lemaradt... De azt akartam mondani, hogy minden pálya 100 as nekem Elit módban...
Ha már így szó esett róla. Nekem minden pálya ilyen, úgyhogy húzzatok bele!!!<#felkialtas>#felkialtas><#hawaii>#hawaii>
Hello, nem hiszem, hogy van itt programozó, de azért megkérdezem, hátha jutok valahova. Azt szeretném kérdezni, hogy dexus swat4 server infojában be lehet-e állítani, hogy mutassa az ip címet? És azt tárolni is tudja, ahogy a pontot, tk-t, killt, meg mindent, és "xls" formátumba menteni. Remélem érthetõ voltam.
Egyetértek.. az igazi kommandósoknál vannak módok, amikrõl sokat nem tudok, de párat igen:
-Élve v. Halva =nagyon veszélyes terroristáknál alkalmazzák, felszólítás nélkül lõhetnek.
-Csak nagyon indokolt esetben lõhetnek =kevésbé veszélyesebb terroristáknál.
-Nem lõhetnek - Egyáltalán nem veszélyes. (figyelmeztetõ lövést szoktak leadni, az általába elég az ilyen terroristáknak)
Ez elvileg így van, de már magam sem tudom..:S
-Élve v. Halva =nagyon veszélyes terroristáknál alkalmazzák, felszólítás nélkül lõhetnek.
-Csak nagyon indokolt esetben lõhetnek =kevésbé veszélyesebb terroristáknál.
-Nem lõhetnek - Egyáltalán nem veszélyes. (figyelmeztetõ lövést szoktak leadni, az általába elég az ilyen terroristáknak)
Ez elvileg így van, de már magam sem tudom..:S
Sziasztok,
A FAQ -ból letöltött magyar nyelvi fájlok kicsomagolt mappáit hova kell bemásolni vagy felülírni pontosan?
Nekem még a régen kiadott alap SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.
Köszi
A FAQ -ból letöltött magyar nyelvi fájlok kicsomagolt mappáit hova kell bemásolni vagy felülírni pontosan?
Nekem még a régen kiadott alap SWAT4 + Stetchkov van meg eredetiben.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."