6531
  • Anonymus20
    Oké;)
  • disp
    tévedés mert a 1 magyaritás forumon irtákj le hogy valaki feltet rapidshare nem a Nsf klán oldalán nyugi
  • Anonymus20
    Hol találtad meg? Az Nsf klán oldalán? Azok a buzik simán lelopták, és kérdezés nélkül föltették magukhoz....
  • disp
    már nemkell megtaláltam ugyan aszt a magyaritást.Remélem viiszafogok nyöni a rendes kerélvágásba mert most csak a windows van rajtam meg most a swat 4 remélem minden ugyan ugy össze fog jöni
  • disp
    valaki ide tudná adni a magyar nyelvi flájokat amit anonymus az oldalán tartot csak most teljesen le lett virus miat a gép emiat nincs meg az a magyaritás nekem meg az kell csak nem az a ocska gyári magyaritás(aszt se lehet elérni)ezért ha valaki felvene msm re: [email protected] akor átküldené nekem pl anonymus kössz
  • Anonymus20
    Hello! Hol lehet (és hogyan) átállítani, hogy a coltpythonnak öt tárja legyen mindenkinél a szerveren?
  • TwTNo1
    Hali Gali mindenki.

QveryNet Kft. www.jatekszerver.eu. játékszerver szolgáltatás VIGYÁZZATOK! Be ne dőljetek nekik! Engem sikeresen lehúztak! :(
  • dragon11
    Ezt kérdezed? omfg :-s
  • mycso
    Nem az összes, nagyon sok (általában külföldi) klánnak eredeti nem tört szervere van.
  • Ben007
    és végül neked lett igazad :)
  • Anonymus20
    Némelyik?:D Az összes:D
  • mycso
    Vannak tört szerverek is, tehát némelyik megy nem eredetivel is.
  • Ben007
    kell a multihoz origi cd key vagy egyéb dolog a warezlatos játékhoz?
  • Anonymus20
    Persze. Föltelepíted külön az 1.0-át is. Hogy hogyan? Elballagsz szépen a sajátgép (ahova telepítetted, nálam C meghajtó) C:/Program files/Sierra/Swat4 mappához. A swat4 mappában a contect mappa van., azt szépen megfogod, és bemásolod mellé mégegyszer, más néven, a sima contect mappát törölheted, sőt töröld is, mert ha azt nem találja a telepító, csak akkor tudod telepíteni a játékot. A másolat contect mappád lesz később az 1.1-es játékod, majd a swat4.exe fájlt a system mappából rakd ki az asztalra parancsikonként). Föltelepíted az 1.0-át, és megvan. Tudsz játszani mind2őn, de két játékként.
  • laller0077
    hali
    az lenne a kérdésem h meg lehet valahogy oldani h 1.0-n és 1.1-en is játszak??
    2,5 éve nyomom 1.1 de csak most kezdett el érdekelni a dolog :D
  • Anonymus20
    Patcheld meg, és 1.1-es verziójú lesz. A patchet meg keresd meg a fönti oldalak között, szerintem elég nagy hogy észrevedd.
  • b23rob
    Sziasztok!
    Hogy van az, hogy eddig 1.1es verzióval játszottam, de újra kellett telepítenem a játékot és az után 1.0ás verzió van fent. Mitől van ez? Hogy tudom orvosolni a problémám? Az a gáz, hogy nem tudok az 1.1es szervereken játszani. Ja, eredeti a szoftver.
    Köszönöm válaszotokat!
  • FlashMan0
    ezt nem értem?:D
  • mycso
    Hát Desjet ez nem jött be...de azért majd még próbálkozz majd kiutálnak minden magyar szeróról (lehet benned van a hiba???)
  • bendáj17
    jó megjegyszem Anonymus:D Végig vittem a Swat 4-et és hogy magyarul megértettem a küldetést könnyebb volt.
  • Anonymus20
    Elég csak az Anonymus =)
  • bendáj17
    köszi a segítséger Anonymus20
  • Anonymus20
    *Gyakran Ismételt Kérdések* esetleg Magyar SWAT 4 Közösség Honlapja
  • bendáj17
    Helló
    Valaki nem tud magyarosítást a játékhoz, mert én angolul töltöttem le, csak azért kellenne hogy megértsem a küldetés lényegét?
  • Anonymus20
    Hát. Hol is kezdjük.
    Játszatok LAN-on (Hamachi program segítségével), azzal elvileg semmi akadály nem lehet. De ha nagyon akartok neten játszani, akkor, vagy fölmentek egy publikus szerverre(a pöttyöt a keresőnél át kell rakni internetre), vagy csinálsz magatoknak egy szervert. A szervercsinálásnak sok akadálya van. Rútered van? Milyen erős a neted? Meg még hülyeségek. De ha minden jó, akkor ott kell legyen a szerverlistába a szerver amit csináltok a "Host game" résznél, ha magyar verziód van, akkor elvileg játék létrehozása. Azon belül is át kell állítani egy beállítást "lan"-ról "internet"-re. Elsőre ennyi.
  • hertzui
    Sziasztok!
    A segítségeteket kérném! A barátommal ketten szeretnénk multiplayerben játszani a SWAT4-el,egyforma a verziónk a játéknak. Belépek a játékba és ott arra megyek,hogy új játék létrehozása vagy csinálni kell valamit,mert ha ott csinálok nem jelenik meg neki a játék csatlakozásánál az,amit csináltam? Vagy mit kell csinálni,hogyan kell?? Új vagyok szóval nagyon szépen megköszönném,ha valaki leírná ezt nekem. Köszönöm szépen!
  • dragon11
    Egy pici off.

Aki tisztában van a Miskolcon levő Diósgyőri Gimnázium nehézségéről, osztályainak fegyelméről, meg úgy általában, többihez mérve (Zrínyi, Avasi) milyen iskola, az írjon már egy privát üzenetet pls.(Ne offoljunk itt többet!)

Köszi szépen!

UI.:Azért teszem fel ide a kérdést, mert itt vannak Miskolciak.:)
  • FlashMan0
    Driver frissitést probálj ki ill ha 1.1et raktál fel akkor rossz crackel irtad felül azt tudom még elképzelni
  • AlexCross
    több információ birtokában is nehéz erre okosat mondani, az egyjátékos mód megy? reinstall? directx? esetleg bármi moddolás?
  • Anonymus20
    Ez egy gyakori porbléma, és nem tudom miért van, ez általában játék közben szokott előjönni, nem betöltés alatt, de sajnos ez van, nem tudom miért.
  • Trewa
    Hello!

Nem tudok multiban játszani, mert szerverre csatlakozáskor kidob a játékból és ezt a hibaüzenetet írja ki:
    Mi lehet a probléma???
  • AlexCross
    HSM

egy bannert is megérdemel egyébként.
  • Anonymus20
    Hát, alapból két féle pálya van. A multiplayer és singleplayer pálya, ezek külön is vannak választva a játékban, még ha ugyan az is. Ha a pálya neve "MP"-vel kezdődik az multiplayer pálya ha "SP"-vel az single. És szerintem csak multiplayer pályák vannak a kiegészítésben, amik nem nagyon mennek single-ben.
  • pokolipeti
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a gyakran ismételt kérdésekben, van egy pályacsomag ami plusz 12 pályát tartalmaz.
    A Single Player-nél, ez azt jelenti, hogy vannak plusz küldetéseid, az eredeti 13 küldetésen kívül, vagy csak arra jó, hogy ha magadnak csinálsz egy bevetést, akkor lesz még pályád.Ez hogy van?
    Előre is kösz!
  • FlashMan0
    Igazából azt nagyon megköszönnénk ha nagyon ráérsz:) mert az oldalnak azon részéhez még nem nagyon jutottunk el, így hát nem is tudtunk még gyíkot írni részletesen a játékkal kapcsolatban. Nagyon alap dolgok vannak csak még..
  • Anonymus20
    Sztem az új admin mód elég fasza lett :) Az AntiCheat-re benne meg kivi vok:D. Amúgy meg minden problémám megoldódott, egy újratelepítéssel(pályaprobléma) és a szöveges gond meg az volt, hogy egy mondatban elválasztójelként "//" ezt használtam idézőjelek nélkül, de egy perjellel már minden jó. Nem értem, de mind1.
  • AlexCross
    hujujuj!
    a szerver futtatással kapcsolatos gy.i.k.-ot, azt ugye viccből javasoltam, kedves házigazda?

Az új közösségi oldalra szívesen írok egyet, vagy inkább egy alapot, amin el lehet indulni.
    Konkrétan, a kérdésre, melyik játékról van szó, és van-e rajta új admin mod?
    Ha semmihez nem férsz hozzá, akkor nem vagy bejelentkezve adminként - alapesetben. Sztreccccs(nadrág)kov szindikékben van olyan hiba, hogy S & G módban játékból nem lehet berhelni a pályákat, és nem is látszanak, talán ahhoz lehet köze, hogy ott is adakozáshoz lett kötve pár dolog.
    Az új admin mod is kavart dolgokat, bár azt nagyon még nem tanulmányoztam, valamint elég gyakran jön új verziója.
  • Anonymus20
    Bocsika, de nem én vagyok a szerver üzemeltető. De attól még ugyanúgy be kéne tudjak lépni. Meg olyan szervereken is kéne lássam legalább a pályákat, ahol nem vagyok admin.
  • gsg16
    te vagy a szerver üzemeltető,és nem enged be a beálításokhoz?nem kell ehhez valami szerver program?
  • Anonymus20
    Az egészet újratelepítettem a halálba és már ott tartok, hogy r*hadjon meg ez a sz*r....