6531
-
Anonymus20 #5413 Szerintem az már túl nagy, még én se venném észre :D Inkább ne ilyen görgetős legyen, hanem egymás mellett, lehet hogy az a baj....=) -
#5412 De mindenki ezt csinálja ha megfigyeled...irogat itt, hogy crack meg patch, meg magyarosítás kell..."write only"
Lehet felrakom 72-es betűméretre a "Gyakran Ismételt Kérdések" szöveget...azt hátha észrevennék. -
Anonymus20 #5411 1 kicsit nézz körül föntebb. -
tamas0713 #5410 Valaki nem tudja hogy honnét lehet ltölteni a magyarósítást? -
Anonymus20 #5409 Nem lehet, hogy benned van a hiba? Mi tökéletesen értjük, hogy neked csalás kell, ha mondjuk tele van egy szerver csíterrel, vagy "csak" kipróbálni akarod. Mi tökéletesen értjük és ellenezzük, amit akarsz. Ha vki csal, ne süllyedj az ő szintjére. pont. -
balazs0717 #5408 valaki legyen olyan rendes, és adjon 1 eredeti telepitőkódot a sima swat4-hez, mert nem engedi felrakni a the stetchkove syndikatet, merthogy patchel szedtem le a 60perces limitet róla. előreis kösz :) -
balazs0717 #5407 nekemis tegnap este jött le az tss.
a magyarositást másolgasd be a mappákba amik megvannak adva... -
#5406 amit it letöltöttem magyaritás azt hogy tegyem fel? -
#5405 :) már nekem is megvan a game reggel jött le -
#5404 Hát hogyne fognánk fel...5386-os hozzászólásod kicsit értelmezgesd. -
#5403 Helló.:) Jó8.. xD -
#5402 bazz mivan itt??? komolyan nemfogjátok fel amiket írtam? vagy direkt szórakoztok. mert ezt már nemhiszem el...
na gyerekek, jó swatozást :) -sziasztok!- -
Anonymus20 #5401 Te is nagyon jól tudod, hogy ha azt írtad volna, hogy csak azzal fogok játszani nem adunk. De így se adunk, mivel egyrészt "dolgozz" meg érte, ha annyira kell, másrészt ne rontsd el mások játékát. Ha tele van csalóval a szerver, akkor menny máshova, mivel itt nem kódokon alapszanak a csalások. És ha a falon szeretnél átlátni, akkor meg nem hiszem hogy, ha "kiszűrsz" egy WH-st, akkor az valóban WH-zik, lehet, hogy csak jobb nálad, hangsúlyozom nem biztos, de az esetek többségében igen. És mivel neked feltétlenül a WH kell, ezért nem hinném, hogy ha valaki egy nem WH-s csalást használ, akkor te jobb lennél nála azért mert te WH-zol.
Összességében: tanulj meg játszani normálisan(ha életed van és erre nincs időd, és csalással akarsz a magasba törni, akkor játssz mással, ami nem ilyen időigényes). Majd ha játszol jópár évet, talán rájössz a dolgok rejtélyére. Üdv.: Anonymus.
Ui.: Nem megsérteni akartalak =) -
#5400 Te tudod.^^ -
#5399 kérlek olvasd el a #5386-os hozzászólásom első 3 mondatát köszi. és mindenki aki a "nekéne csalni" témával jönne. ;) -
#5398 leírtam mindent a txt-be amit tudni kell -
#5397 ittvan balázs, írtam egy OLVASS EL fájlt. olvasd el mielőtt bármit csinálnál. de azt már csinálhatod, hogy uninstalállod a játékot!
SWAT4 1.1 Patch+Crack -
#5396 Akkor játssz úgy, ahogy tudsz.. Én igaz, már nem tolom, de azért mások játékát nem kellene elrontani azzal, hogy Te csalsz.:) -
balazs0717 #5395 egyébként, attól h csal, még nem biztos h nem tud jáccani... -
balazs0717 #5394 csak az a baj, h nekem a magyarosítás előtt sem ment a multi, és ugyanúgy kapcsolódási hülyeségeket hozott elő, csak most magyarul :D :S -
#5393 "Nem kéne csalni, próbálj meg megtanulni játszani!
Nem sértésből..."
köszi, de nemtanulok meg jáccani.nincs arra időm.van életem, és barátnőm,avval foglalkozok :) . balázs0717-nak meg szivesen segítek a problémájában, hogy jól mennyen a MP... -
#5392 mondom csak kipróbálnám.. nemírom le megint azt amit ezelőtt 3 hozzászólással.ha nem érted, nem érted :). -
Winibaba #5391 "magyarul WH"
na jól van akkor :) -
Winibaba #5390 Persze, még segíts is neki -
Winibaba #5389 Nem kéne csalni, próbálj meg megtanulni játszani!
Nem sértésből... -
#5388 ja még valami. engem pl. akkor nem engedett fel sehova, és hibát írt a kapcsolódásra, mikor feltettem a magyarosítást hozzá.az megölte teljesen a mp módot. -
#5387 ezegy program vagy mi? sose csaltam még így -
#5386 nemis használnám.csak kipróbálnám. vagy ha olyan szerverre tévedek, ahol mindenki cheater, akkor én is miért ne. a cheat-et csak azok alkalmazzák, akik nemtudnak jáccani, és siker élményre vágynak... -
#5385 ha érdekel, feltöltöm az én crack-emet valahova, amivel simán lehet online jáccani vele, és megadom a linket. ja még valami. ha 1.0-ás a játék, akkor nem enged fel 1.1-esre.lehet ez a baj. van olyan patch-em is. -
#5384 magyarul WH -
balazs0717 #5383 itt nem szeretik a csalást :D amúgy, wallhacknek hívják -
#5382 hali. most találtam rá erre az oldalra. engem az érdekelene, hogy nemtuja valaki hogylehet szerveren csalni? pl. átlátni a falon stb. köszi -
balazs0717 #5381 azt irja h Kapcsolódás a játékszerverhez sikertelen :S -
balazs0717 #5380 néztem a serials.ws-t, meg is próbáltam, de minden kódra azt mondta h hibás :S most azzal akarom megpróbálni amit gsg16 mondott. és még 1 dolog: vmi jó szervert tudna ajánlani valaki? előreis köszönöm
U.i.: a breifcase 1 táska volt, és úgy jöttem rá, h leszedtem a magyarosítást -
gsg16 #5379 nocd-fix-eket ITT LEHET rengeteget találni.vagy használd a craagle nevű kis programot. -
AlexCross #5378 Akkor ez is közérdekű. a crack.ws, serials.ws, és társai mind nagyon jó féregvírusforrások, óvakodni tőlük.
Tudom, Flashman bizonyára nem akart rosszat. -
FlashMan0 #5377 Most viszont közérdekű!
Lan party lesz ahol talán swat4 is szerepet kap, ha valakit érdekel akkor látogassátok a közösségi oldalt ott minden részletesen le van irva!!! -
FlashMan0 #5376 Ano nem igazán tudom mire gondolsz szal neked nem tudok válaszolni :S
balazs: ha crackra van szükséged akkor serials.ws (remélem nem tilos ilyet irni:D) gondolom melyik mapra gondolsz. a breifcase egyfajta tárgy ha jól emléxem tehát lehet fegyver vagy bármi más amit megkell találnod és felszedned. Ha nem találod lehet játék hiba is kezd ujra a küldetést következőnek meglesz. -
balazs0717 #5375 hello all.
engem 2 dolog érdekelne:
1. 1 no-cd crack (vmi) h tudjak multiban játszani (igy mindig kiir vmi errort, és visszadob a main menu-be)
2. azt a páját h kell átvinni, amikor 1 laborban vagyunk, és megkell találni vmi "Breifcase"-t, emrt átkutattam az egész épületet, de nemleletem meg (igaz, nemis naon tom h mit kell keresnem :XD: ) -
Anonymus20 #5374 Na, akkor még1szer megkérdezném:D
"Hello! Hol lehet (és hogyan) átállítani, hogy a coltpythonnak öt tárja legyen mindenkinél a szerveren?"