6531
  • Joci07
    van szerverem a CFDA - ra ! ha lesz legalább 10 emberke aki feljár a szerverre akkor indítani fogom ! Várom a jelentkezéseket a honlapomon !
    http://exites.qwqw.hu
  • mycso
    Win7 alatt, az xfire nem akar tökéletesen működni...

Illetve wide monitorom van és a swat-ot 1280*1024-ben, nem igazítja a képernyő széléhez....ezt xp, vista alatt kirakta teljesbe.
  • atosz19
    letöltöttem felraktam! igen host-ba csinálok szervert (egyébként másholis lehet?) de nem találom azt a filet amit írtál mert csak olyat találtam hogy swat4dedicatedsrver.int
  • Anonymus20
    Hello. Le kell töltened a Client13-as admin módot, majd beírni az admin jelszót amit te választottál. Ha nincs beállítva, hogy automatikusan bejöjjön az admin panel, akkor megnyomd az Ö betűt, és az alsó kis mezőbe beírod, hogy "kick cc menu" idézőjelek nélkül. Ha Host game-ba csinálsz szervert, az már eleve rossz, mindent a swat4dedicatedserver.ini fájlban lehet beállítani jól, egy sima jegyzettömbben. Kell egy kis angoltudás is. Itt találod meg az admin módot.
  • atosz19
    Hali!
    Tudna nekem segíteni vaki abba hogyan kell adminkodni a szerveren amit csináltam?
  • Anonymus20
    Maga a nyílt terep jött be nekem igazán. Nem muszály feltétlenül bejárni az egész területet, ott vannak a sniperek, és ha leveszed a védőmellényt, már repülsz is. A védőmellény inkább kisebb pályákra kell. Meg amúgy is bejönnek az új skinek meg minden.
  • RMarvin
    Nézegettük amikor első ízben megjelent, de nem kötött le valamiért minket. Érdekes, hogy van néhány (átnevezett) korábbi Fan Mission pálya. Valahogy túl nagyok a pályák a SWAT-hoz, azaz baromi sokat kell sétálni nagy területeken viszonylag ingerszegény környezetben, s egyszerűen elálmosodik tőle a játékos. Pláne, hogy a futás már eleve egy kisnyugdíjas kocogási sebességének felel meg a játékban, de erről nem a mod tehet.
    Amúgy ha már ilyen magas verziószámnál tart a mod mi az ami miatt ennyire jó? Van egy ún H.S.M.E. mod is, nekünk az jött be nagyon (új fegyverek, 5 új pálya...stb.)
  • Anonymus20
    Sziasztok, van egy kiegészítésem (nem én csináltam), és jó lenne, ha ez is benépesedne azért, mert egy nagyon jó módról van szó, nevezetesen a CF:DA mód, amihez szükséges az 1.1-es patch megléte, és a swat4 TSS is. Ha ezek megvannak, allpr lehet telepíteni, pár új fegyver, pálya, minden, létrát is lehet mászni, igaz hogy az egy kicsit rizikós, de tök jó. Szóval örülnék, ha lenne jópár ember akinek megvan, és lehetne akkor játszani is rajta. Szerverek nincsenek rá, de ha sokan letöltik, akkor lehet róla szó, hogy indítunk valamikor szervert, alkalmanként. Megéri, mert már a 4.1-es verziószámot viseli. Sokak szerintem ismerik, de azért még fölhívom rá a figyelmüket.
    Itt utánanézhettek, és letölthetitek
  • RMarvin
    Ezután az unofficial patch után megmaradnak a magyar feliratok?
  • AlexCross
    és ez a patch honnan jött?
  • mycso
    Ja igen és ez kimaradt: A patch!
  • mycso
    Van egy magyar 1.2-es szeró, most néztem. Van 1-2 új fegyver, meg bele van nyúlva a mapokba (inkább csak 1-2 dolog kivéve vagy 1-2 tárgy belerakva). Amúgy olyan mintha gyorsabb lenne, mint az 1.1 vagy 1.0 (lépcsőn főleg).
    Antics v1 van elvileg beleintegrálva.
    Ja meg van normális felbontás beállítási lehetőség (1680*1050).
    A bugok elvileg megmaradtak (1-2-őt megnéztem azok sajnos megvoltak...)

Most így hírtelen pár perc játék után ennyi....

Jahh igen a szeró neve: Swat4 1.2 Server
  • AlexCross
    nem hivatalos, nem is néz ki túl jónak, de lehet van benne anticsít! úgyhogy jó lenne róla valami információ.
  • Winibaba
    http://www.youtube.com/watch?v=8izfjveZjUI

Oh, Yeah!
  • dragon11
    Én nem.. miért, lesz?
  • AlexCross
    1.2-es patchről ki tud bármit?
  • Anonymus20
    Szevassz, megnyomod a Swat4.exe parancsikont az asztalon, esetleg start menüben, vagy akár a system mappából is eliindíthatod a játékot szépen, megvárod, míg elindul a játék, bejön a főmenü, JOIN GAME, átállítod a keresőt LAN-ról INTERNET-re a jobb alul lévő pöttyökkel, Filters-el akár szűkítheted is a keresést, beírod a nevet ha kell, és ha megvan a szerver, kijelölöd, join. Ennyi. Nem kell ide xfire.
  • andris003
    sziasztok miért van az hogy az xfire nem ismeri fel a swat 4-et nem tudom mint ha eggyáltalán fent se lenne valaki segitsen !!!!! előre is kössz
  • mycso
    Hát, mikor hogy....

Jól sem lehet játszani, mert akkor is kidobnak....(külföldiről is)
  • TwTNo1
    Hali mindenki.
    Nagyon ritkán megyek magyar szerverre, mert mindig megbánom. Nem is olyan rég Pali barátom fenn volt a HK-n és kért, hogy menjek fel. Felmentem, RD-s volt. Nem is nagyon megy nekem, meg rég is játszottam "nagy" fegyverekkel. Uno néven léptem be, kb. 5perc, kick. Kérem Palit,kérdezd már meg,miért? Kellett a hely. Ok, csak mennyi, mert félig volt, amikor kidobtak. :) Erre átmentünk UPH-ra. Graboval egész jól el is beszélgettünk. :) BS-volt. Az se ment túl jól. :) Itt a kör felénél dobtak ki, hogy miért, nem is érdekelt. Már szarul se lehet játszani magyar szerveren magyarnak? :) Na mind1, csak úgy leírtam, mert éppen rá érek. :) ("Azért kár, hogy már nincsenek, azok a régi "ÍZEK"!) :) :) :)
  • hungary27
    csatlakozni akarok multihoz és azt irja h a megadott opcio... tovább nem tom mi lehet a gond 1.1 es van
  • Anonymus20
    Vedd meg eredetiben a játékot. Ez azt jelenti, hogy a szerverre csak eredeti játékkal rendelkezők tudnak belépni. Nem szó szerint jelenti ezt, de ez az eredménye.
  • krisz940122
    császtok.az miért van hogy néha de nem mindig ha lépnék be egy szerverre akkor ezt írja ki: cd key authentication has failed.mit csináljak hogy ezt ne írja ki?
    előre is köszi
  • andris003
    jólvan na bocs csak szar napom volt akkor
    nem kell meg sértödni :D
  • Winibaba
    Nahát, hogy te milyen kedves vagy!
    Örvendjünk, hogy ismét egy nagyszerű ember köszönthetünk a Swat világában! Valószínűleg remek játékos lesz belőled, főleg, ha már szép színes neved lesz!
    ( Légszí tegyél bele lilát is )

Nézd meg jobban ezt az oldalt, mi elött még egyszer "kurwázol", Te Ribanc!
  • AlexCross
    te tényleg ilyen hülye vagy?
  • andris003
    ha tudsz egy olyan oldal amit fent van akkor irjál
    ijen hülyeséget nem kéne irni feleslegesen
  • hungary27
  • Winibaba
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083349878

Talán ez?
    De nem olyan biztos... :D
  • andris003
    akkor el tudnád küldeni az oldal nevét amejiken biztos fent van

kösszi
  • Anonymus20
    Kell, két fájl, amit be kell másolni a system és textures mappába, aztán a neved elé kell írni különböző kódokat, és attól lesz szines a neved. A két fájlt meg most hirtelen nem tudom honnan tudod megszerezni, de a közösségi oldalon remélem fönt van.
  • andris003

nem ordítok csak véletlenü be volt kapcsolva a caps lock

és valaki nem tudna válaszolni a elöbbi kérdésemre

pls
  • hungary27
    nem kell patch vagy vmi mer nincs semmi csak magyaritás

#5460:ne ordibálj
  • andris003
    ÉS ATZ KI TUDNÁ MEG MONDANI HOGYAN LEHET SZÍNESEN LE ÍRNI A NEVEM MERT NÉZTEM IJEN OLDALAKTAT ÉS ASZERINT MEGPRÓBÁLTAM DE NEM JÖTT ÖSSZE ÉS AZ LENNE A KÉRÉSEM HOGY VALAKI MONDJA HOGYAN MI ÉS MIVEL KELL AZTMEG CSINÁLNI SEGÍTSETEK PLS KÖSSZ MINDEKINEK AKI SEGÍT!!!!!!!DE AZ IS ELÉG HA VAKI MEGMONDJA MEJIK OLDALON VAN RAJTA
  • Anonymus20
    Fogalmam sincs, azt se tudom, hogy mi a baja, nekem minden jól működik. De ha jól sejtem, az a bajod, hogy végig csak csatlakozik, és sose kezd el betölteni. Nem tudom mi lehet a baj.
  • mycso
    Jól tudod, a Gold alapból 1.1-es.
  • hungary27
    nem tudod mé nem jó a multim?
  • Anonymus20
    Elindítod, join game és fönt írja, hogy verzió: 1.1 vagy 1.0
  • sz4bee
    Gold edition van meg ami elvileg 1.1-es már.Hol tudom megnézni, hogy tényleg az mert ezt csak hallottam, hogy ez már tartalmazza és nem kell hozzá feltenni a patch-et.Köszi
  • hungary27
    aha ugy kell