6531
-
AlexCross #5534 Kinek mi a fontos.
7kyu
A válaszodból látszik, hogy mennyire értesz hozzá, vagy inkább hogy mennyire nem.
Ha nem ilyen magas lóról beszélnél szívesen mondanék pár dolgot.
-
7kyu #5533 Még nem tom. De vagy a dedicatedserverbe.ini be vagy a swatgame.ini be kell lennie. -
Anonymus20 #5532 Az lényegtelen. -
AlexCross #5531 és Marky-Mark mod nélkül? -
SkyZone #5530 E örö e bodottá e á örö bodottá..xdxd -
Winibaba #5529 Öjöm bodottá! :D -
7kyu #5528 nagy titok... -
7kyu #5527 kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining 20
háháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháhá
háhá -
AlexCross #5526 nem nagy érdem. csak a barátunk kell hozzá. -
7kyu #5525 engedd meg, hogy gratuláljak -
AlexCross #5524 én sem. én viszont másodpercre be tudom állítani a respawn időt te meg neeeem! be be beeeeee! -
7kyu #5523 Én nem ülök egész nap a gép előtt veled ellentétben, szánalom vagy -
AlexCross #5522 ezek szerint te meg ezen a válaszon gondolkodtál olyan kb 14 órát. én kb. pont ennyit néztem ki belőled... -
7kyu #5521 Kemény 6 órába telt kitalálni ezt?!?! Többet néztem ki belőled, de a végén jót mosolyogtam rajtad... -
AlexCross #5520 igen, vegyél be két-három doboz nyugtatót. lehetőleg folyadék nélkül nyeld le. -
7kyu #5519 Valaki értelemmel rendelkező személy tudja a bajomra a megoldást? -
AlexCross #5518 nem -
7kyu #5517 És el is mondod? -
AlexCross #5516 én tudom -
7kyu #5515 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet a sapwn időt levinni fél percről 20 mp re? -
Sziasztok!Megmondanátok h h lehet felrakni az 1.1-es patchot?Mer miután felteszem nem enged fel a szerókra :/.Előre is THX -
Anonymus20 #5513 Szia. En tapasztalataim alapjan azt tudom mondani, hogy, ha ranyitsz egy ajtora, az vagy kinyilik, vagy zarva marad. Igy tudod megnezni, ha kinyilik (nyilvan) akkor nincs zarva :D
Masikra nem tudok megoldast. -
s4k #5512 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, milyen billentyűkombinációval lehet megnézni, hogy egy ajtó csak csukva van-e, vagy pedig be is van zárva? Arra gondolok, amikor a kommandós megrángatja a zárat, de <b>nem</b> nyitja ki az ajtót. A gép kiválóan megteszi a "stack up" parancs hatására (amellett, hogy persze először felsorakozik az ajtó előtt), és jelenti is az eredményt.
Még egy kérdés: a játékkezdő rádióüzeneteket állítólag át lehet ugrani. Hogyan? -
#5511 Tűzfalat lődd le.. -
Anonymus20 #5510 Telepítsd fel újra, nincs más ötletem. -
Boby100 #5509 Valaki segítsen... Kicsit lejjebb leírtam a problémám.. Kérlek titeket HELP -
Boby100 #5508 Mindeggyik zöld asszem. MErt nekem mind 1.1 asszem . -
Anonymus20 #5507 De várjá, remélem azt tudod, hogy nem mindegy, hogy 1.1-es szerverre, vagy 1.0-ás szerverre mész föl. Fönt írja a szerverkeresőbe, melyik a te verziód, és jobb oldalt, meg zölddel jelöli a jó verziókat neked a szerverkereső. -
Anonymus20 #5506 Nézd meg alul, hogy mit ír, angolul connecting, majd amikor elkezd menni a csík, akkor loading, magyarul gondolom, csatlakozás, és betöltés. Nézd meg, hogy melyiket írja, mert ha csak addig jut el, hogy csatlakozás, akkor a nettel lehet gond, vagy a szerverrel, nem tom, de ha elkezd betölteni, és akkor szakad meg, akkor fogalmam sincs :D :D Próbáld meg újratelepíteni az egészet. -
Boby100 #5505 Szia, inne letöltheted : http://thepiratebay.org/ -
#5504 Csá!Új vagyok és segítséget akarok kérni a játék letöltése érdekében hogy:hol lehet letölteni? -
Boby100 #5503 Bejönnek a szerók, és kiválasztok eggyet beakarok lépni erre bejön a kép hogy tölt.. De bevan töltve, de nem indul, pár pillanat mulva kiírja hogy csatlakozás a szerverhez sikertelen"... Szal annyira homályos ez nekem -
Boby100 #5502 Hát eddig amit próbáltam igen. -
Anonymus20 #5501 ( heLYzet =P ) -
Anonymus20 #5500 Minden szervernél ez van? -
Boby100 #5499 Az a hejzet hogy alapból más nevet írtam be. Azt hogy Viliem. És nem megy..:S Ahh.. Olyan idegesítő..:) -
Anonymus20 #5498 Szia, Nem tudom pontosan mi lehet a problémád, de van tippem, próbáld meg azt, hogy (ha nem írtál be nevet, hanem hagytad a Player-t) írjál be egy nevet, mint itt, Boby100. Mert Player névvel nem szokott beengedni. Ha így se jó akkor egyelőre nem tom.
De szerintem szar a magyarítás, mert teljesen eltűnnek a vastag betűk. Ha lenne valaki akkora guru, akkor megcsinálhatná valaki, de nem hinném, hogy képes lenne bárki erre =) -
Boby100 #5497 Helo!
Az lenne a problámám, hogy mikor multyba akarok játszani, akkor nem engedi. azt írja ki hogy " a csatlakozás a szerverhez sikertelen". De ez azóta van, mióta bemásoltam a magyarítást. Ha tudtok kérlek segítsetek. Köszönöm előre is -
#5496 problem solved -
#5495 hali elkezdtem játszani ezzel és eljutottam az egyetemes pályáig ahol vmi aktatáskát kell biztosítani az irtás mellett.namármost én mindennel megvagyok, csak az a k*rva aktatáska nincs meg és fingom sincs hogy hol lehet, ha esetleg tudna vki segíteni megköszönném