S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Maszkban is beszívod, csak hamarabb kijössz belõle.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Érdekes amit mondasz, múltkor Ronin pont azért rúgta ki egyik cimbimet, mert "hú te mostanában nagyon pró élettél, pedig alig szoktál játszani".

Na hali..Stetchkov-ra visszatérve.Lehet, hogy az adminok sokat bannolnak,meg kickelnek,de szerintetek miért? Azért mert az Fh-sokon kivül egyedül két embert láttam a magyarok közül aki tud játszani,Ök pedig Marci,és Smoge.A többi magyarnak semmi köze a játékhoz,ezért ne is csodálkozon az illetõ, hogy a szerverõl ki van tessékelve..
Azt se tudját,mi az egyes játéktipúsok lényege,kempelnek egy helybe,ezek pont azok akik nem tudnak játszani,tehát a noobok!
Dragonkának meg annyit,lehet Ronin néha visszaél az adminnal,de 98%-ban jogosan rugdossa ki az embereket,mert nem tudtok játszani,ö meg tud
És ha valakinek gondja van az FH-val ne itt a forumon a hátunk mögött ocsmárolja a klánt,hanem legyen annyira gerinces, hogy azt nekünk möndja.
Üdv (|FH|Emppu)
azt nem értem,hogy ha gázmaszk van rajtam,miért érzem meg mégis a gázspray-t,illetve a peppergun lövedéket.és ha én megérzem,az,aki ellenem használja,és gyakorlatilag befújja az egész helyiséget,miért nem?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

KIRO GAME

mycso
Bizony vannak, akik csítelnek....

Hát észrevenni nehézkes, de 1-2 észrevehetõ.

1.0:
saját csapattársad megköt
ellenfél láthatatlan lesz és kötözget össze-vissza (bár 1-2 mapon létezik ilyen bug is és sajnos 1.0-ban sok szerveren engedik a bugok használatát is)
messzirõl zárja/nyitja az ajtókat
speedhack
radar/wallhack - hát ezt elég nehézkes kiszûrni, talán a fent letölthetõ UAC anticsítprogival, ami naplózza a futó folyamatokat és ingame képeket készít
aimbot - ez kiszûrhetõ, ha egy ellenfél megtézereli, mert akkor a csíter forogni kezd (ha csak ki nem kapcsolja)

Az uccsó négy 1.1-ben is elõfordul.

Meg még kitudja mennyi van....

Egyébként meg ha egy szerveren összefutnak egy jobb játékossal, akkor arra is elõszeretettel rákiabálják, hogy csíter...

A feljebb említett UAC progi, ami esetlegesen biztonságot adna, csak még szvsz gyerekcipõben jár, illetve sokan nem ismerik vagy nem is akarják használni.

Ja és az elõbb említettem a bug-okat ha direkt/véletlenül bug-ot használsz, akkor is sokan rádkiabálják, hogy csíter.

ebben a játékban nincs punkbuster,vagy ahhoz hasonló program?fent voltam egy szerveren,ahol valakire azt mondták,hogy cheat-el.én azt sem tudtam,hogy lehet csalni ebben a játékban.mik a jelei annak ha csalnak?szeretném tudni,mert én semmit nem vettem észre.

BUÉK mindenkinek!remélem letisztultatok már szilveszter után!

TwTNo1
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 😊

T.

B.U.É.K-Emberek!
Mycso
DMX-nek az nem tetszett, hogy spawnoltál. Igaz, hogy ott tett le a szeró... Te lõttél, õ meg nem. És ezen kezdett kiakadni. Forrófejû a gyerek, ezért hajlamos káromkodni.<#pardon1>
Szerinem ezzel nem kell foglalkozni... Megesik mindenkivel.<#szomoru1><#buck>
mycso
Igen az 1.1 az elsõ és utolsó hivatalos patch.

igen,én BF2-õztem sokat,és ott is meg volt ez a probléma.a szabály szerint az alapbázisokat nem lehetett támadni,de ez a szerver üzemeltetõket csak akkor kezdte el zavarni,ha õket bombázták porrá a saját alapbázisukon.õk bátran támadhatták a mi anyahajónkat.az a tapasztalat,hogy az ilyen felfogású adminok,még nem érték el az elsõ éjszakai magömlési kort.ezért aztán ostoba hülyegyerekek szórakozásán kár magunkat felhúzni.egy kérdés.az 1.1-es patch az utolsó?

mycso
Egy költõi kérdés: van egy szerver, aminek van egy szabályzata (bár 1-2 pont felesleges is, bele, hiszen intelligens ember nem káromkodik...)

Na már most, ha az egyik admin folyamatosan megszegi mondjuk az egyik szabályt és elkezd papolni ban meg kick-rõl (akár azért is mert szóvá tette neki valaki a szabályzatot, vagy csak mert ettõl nemtom ügyesebbnek/erõsebbnek érzi magát), na ez az ember milyen????

(a kérdés mint írtam költõi, tudom rá a választ magamtól is...)

Általában, ha visszaemlékeztek, szinte minden szerveren volt legalább 1 olyan admin (ha a többi rendes/normális/kulturált is volt) aki hasonló stílusú volt, na mind1 végül is kellenek ilyen emberek is, hogy legyen kin röhögni.

Egyébként én régebben is felvetettem azt az ötletet, hogy a szeró üzemeltetõi, úgy irják meg a szabályzatot, hogy beleveszik "ezek az adminokra nem vonatkoznak" és máris kevesebb a probléma.

Bocsi ide akartam😄
Köszi
KÖSZI
Köszönöm😊

Pedig 4 szer nyálaztam át😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Helló!
Ha kiveszed a füzetet és kinyitod akkor az elsõ lapon kell lennie!

Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218

Sziasztok,

Eredeti Gold -om van, telepíteném....
Megmondaná vki. melyik a játék sorozatszáma? Ami a kis füzet hátulján van az túl sok szám....

köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mycso
Az internet kapcsolat: minõségétõl/sebességétõl/kihasztnáltságától függ a ping.

pl.: játék alatt ne töltsél....

Egyébként változtatni nem tudsz rajta.

Hello!
Tudna valaki segíteni??
Hogy tudom a pinget csökkenteni mert túl nagy és ezért
mindig kidobnak a serverrõl.
Köszi elõre is remélem tudtok segíteni.
Hello!
mycso
De most itt minek is kellene örülni?????

és persze én senkivel nem voltam egy team speaken...
régebbi

he-he-he

utána persze különösebb indoklás nélkül kirúgnak, és csak anyázást kapok, ha kérdezek. ennyit az uph klánról, meg úgy kolektíve az egész nyomi közösségrõl...
mycso
Vannak még elég sokan, vannak magyar szerók is.

köszönöm.valamikor amikor kiadták,rengeteget játszottam.játszák még neten sokan?

mycso
Semmilyen.

A gold tartalmazza az alapjátékot + 1.1 patch illetve a TSS kiegészítõt.

üdv!megvettem a gold edition-t.melyik patch kell hozzá?nekem magyar verzió van meg.

Vagyis csak úgy látom, ha rámegyek jobb gombbal arra, hogy kép megjelenítése.
Bocsika, de én nem látom a képet.

igen UPH, ti vagytok a jobbak....
De jó tök egyszerre írtuk 😄
Köszönöm mûködik.Eléggé szaggat.Mi lehet a baj.Fullos gépem van.
-Player helyett másik név.
-Hamachi nem kell.
-LAN pöttyöt Internetre állítani (de ez ,ár megvan nálad).
-Jó a másolt játék is, nem kell eredeti.
A playar helyett írj be magadnak valami nevet!<#vigyor3>
Hello mindenki.Nagyon seretnék végre online játszani.Segítsen légyszi valaki.Van hamachim.Nemtom a swathoz kell-e.Vagy lehet az a probléma hogy nem eredeti a játék?Ha fel akarok menni egy serverre azt írja nem jó a key v mi.HELP
dragon11
Sok locsolót mindenkinek.. xDDD

Kellemes Ünnepeket ^^

Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Szerintem meg a sötét szín elég csunya lenne, de a töltényhüvely jó ötlet 😊
Jó lett ez így, bár én nem értek hozzá, de valami sötétebb hátérrel, és pár töltényhüvellyel lehet, hogy figurásabb lenne.
Sziasztok!

Úgy el szeretnék mondani pár dolgot, akit érdekel érdekel,
akit nem nem. De elmondom.
Csak érdekesség, vagy tipp ha úgy tetszik

Szóval:

1; Mivel minden pályán lehet tudni, hogy hol születik az
ellenség, ennek okán lehet tudni azt is, hogy honnan
támadnak, ugyebár ( kedves Inspector ).
Az nem radar, ha arra mész ahonnan õk jönnek!
Bár arra fel lehet készülni, ha le is lövöd õket, hogy
csíííííííít. ( inkább CSITT! )

2; Nem feltétlenül kell, hogy üvõltsön a játék zenéje,
akkor talán hallani is lehet, hogy ha ott trappolnak
valahol.

3; Gránát->fedezék ( no comment )

4; Nem csalok, nem csaltam és nem is fogok!! De mivel
bebizonyítani nem tudom, és még ha tudnám akkor sem
valószínû, hogy elhinnék egyesek, ( valószínû, hogy
mittudoménMIÉRT? Miiiiééééééééért??? ) így csak ennyi.

Köszönöm, hogy elmondhattam.
mycso
Majd oldalra még kitalálok valamit, nem bizti, hogy ez marad...de szívesen veszem a javaslatokat.

Ezzel meg az a baj, hogy túl kockás lett. Jó volt úgy ahogy az elõbb volt.
Az a kár, hogy nem teljes a figura. Ha meg le lenne kicsinyítve akkor több lenne belõle :S
Na ez jó ! <#eljen><#wow1>
mycso
Még egyelõre, csak próbálkozgatok...

Köszönöm, már is jobb 😊
Ha szabadna szólni az új háttérrel kapcsolatban, akkor én megtenném, és azt mondom, hogy elég rossz a szemnek ez a feketében kékkel kiírt swat4 ilyen sokszor.
hali újra én:Sikerült...thx minden segítséget.....