S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég csak az Anonymus =)
köszi a segítséger Anonymus20

*Gyakran Ismételt Kérdések* esetleg Magyar SWAT 4 Közösség Honlapja
Helló
Valaki nem tud magyarosítást a játékhoz, mert én angolul töltöttem le, csak azért kellenne hogy megértsem a küldetés lényegét?

Hát. Hol is kezdjük.
Játszatok LAN-on (Hamachi program segítségével), azzal elvileg semmi akadály nem lehet. De ha nagyon akartok neten játszani, akkor, vagy fölmentek egy publikus szerverre(a pöttyöt a keresõnél át kell rakni internetre), vagy csinálsz magatoknak egy szervert. A szervercsinálásnak sok akadálya van. Rútered van? Milyen erõs a neted? Meg még hülyeségek. De ha minden jó, akkor ott kell legyen a szerverlistába a szerver amit csináltok a "Host game" résznél, ha magyar verziód van, akkor elvileg játék létrehozása. Azon belül is át kell állítani egy beállítást "lan"-ról "internet"-re. Elsõre ennyi.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! A barátommal ketten szeretnénk multiplayerben játszani a SWAT4-el,egyforma a verziónk a játéknak. Belépek a játékba és ott arra megyek,hogy új játék létrehozása vagy csinálni kell valamit,mert ha ott csinálok nem jelenik meg neki a játék csatlakozásánál az,amit csináltam? Vagy mit kell csinálni,hogyan kell?? Új vagyok szóval nagyon szépen megköszönném,ha valaki leírná ezt nekem. Köszönöm szépen!

dragon11
Egy pici off.

Aki tisztában van a Miskolcon levõ Diósgyõri Gimnázium nehézségérõl, osztályainak fegyelmérõl, meg úgy általában, többihez mérve (Zrínyi, Avasi) milyen iskola, az írjon már egy privát üzenetet pls.(Ne offoljunk itt többet!)

Köszi szépen!

UI.:Azért teszem fel ide a kérdést, mert itt vannak Miskolciak.😊

Driver frissitést probálj ki ill ha 1.1et raktál fel akkor rossz crackel irtad felül azt tudom még elképzelni
több információ birtokában is nehéz erre okosat mondani, az egyjátékos mód megy? reinstall? directx? esetleg bármi moddolás?
Ez egy gyakori porbléma, és nem tudom miért van, ez általában játék közben szokott elõjönni, nem betöltés alatt, de sajnos ez van, nem tudom miért.
Hello!

Nem tudok multiban játszani, mert szerverre csatlakozáskor kidob a játékból és ezt a hibaüzenetet írja ki:
Mi lehet a probléma???
HSM

egy bannert is megérdemel egyébként.
Hát, alapból két féle pálya van. A multiplayer és singleplayer pálya, ezek külön is vannak választva a játékban, még ha ugyan az is. Ha a pálya neve "MP"-vel kezdõdik az multiplayer pálya ha "SP"-vel az single. És szerintem csak multiplayer pályák vannak a kiegészítésben, amik nem nagyon mennek single-ben.
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gyakran ismételt kérdésekben, van egy pályacsomag ami plusz 12 pályát tartalmaz.
A Single Player-nél, ez azt jelenti, hogy vannak plusz küldetéseid, az eredeti 13 küldetésen kívül, vagy csak arra jó, hogy ha magadnak csinálsz egy bevetést, akkor lesz még pályád.Ez hogy van?
Elõre is kösz!
Igazából azt nagyon megköszönnénk ha nagyon ráérsz😊 mert az oldalnak azon részéhez még nem nagyon jutottunk el, így hát nem is tudtunk még gyíkot írni részletesen a játékkal kapcsolatban. Nagyon alap dolgok vannak csak még..
Sztem az új admin mód elég fasza lett 😊 Az AntiCheat-re benne meg kivi vok😄. Amúgy meg minden problémám megoldódott, egy újratelepítéssel(pályaprobléma) és a szöveges gond meg az volt, hogy egy mondatban elválasztójelként "//" ezt használtam idézõjelek nélkül, de egy perjellel már minden jó. Nem értem, de mind1.
hujujuj!
a szerver futtatással kapcsolatos gy.i.k.-ot, azt ugye viccbõl javasoltam, kedves házigazda?

Az új közösségi oldalra szívesen írok egyet, vagy inkább egy alapot, amin el lehet indulni.
Konkrétan, a kérdésre, melyik játékról van szó, és van-e rajta új admin mod?
Ha semmihez nem férsz hozzá, akkor nem vagy bejelentkezve adminként - alapesetben. Sztreccccs(nadrág)kov szindikékben van olyan hiba, hogy S & G módban játékból nem lehet berhelni a pályákat, és nem is látszanak, talán ahhoz lehet köze, hogy ott is adakozáshoz lett kötve pár dolog.
Az új admin mod is kavart dolgokat, bár azt nagyon még nem tanulmányoztam, valamint elég gyakran jön új verziója.
Bocsika, de nem én vagyok a szerver üzemeltetõ. De attól még ugyanúgy be kéne tudjak lépni. Meg olyan szervereken is kéne lássam legalább a pályákat, ahol nem vagyok admin.
te vagy a szerver üzemeltetõ,és nem enged be a beálításokhoz?nem kell ehhez valami szerver program?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Az egészet újratelepítettem a halálba és már ott tartok, hogy r*hadjon meg ez a sz*r....
Nem találkoztam még ilyennel :| próbálj egy teljes játék ujratelepitést! ha nem válik be akkor várd még vki más is ir vmit ezzel kapcs😊
Van még1 dolog.... Le akarom cserélni a gyorsszövegeimet, és akárhogyan írom át az user.ini-t, a játék le se szarja! Bezárom a játékot, megnyitom, és úgy van benne ahogy elmentettem, vagyis a javított verzió. A játék meg a régit írja ki. A mappáknál minden rendben van, mindent jó helyre írtam. Zárójelben meg: újratelepítés után nem telepítette az user.ini-t, szóval vhol máshol van a szemét. Vmi ötlet?
Csõ mindenki, van egy problémám, és az az, hogy bemegyek a server setupba, és nem látom a mappákat, meg nem tudok semmit csinálni benne. Mi lehet a probléma?
hm, dragonka ezzel magadat is szánalmasnak nevezed, de sebaj mindenki elfogadja igy 😊 de mit vársz hisz fiatal még ahoz hogy megértse a dolgokat a reklám és nem reklám között 😊

köszi Sponge, tudom, de igy dizájnosabb😄😄
Te nagyon f*sz.......... Swat4 fórumon swat4 oldal az reklám........és még nem is olyan klánoldal, hanem közösség!!! Gratulálok, megmutattad, hogy magyar vagy!
woy
köszi jónak néz ki,én már regisztráltam <#eljen>

mycso
Javítottam a linket, de a régi linkre/oldalra kattintva is ide irányított 😉

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

pfej, köszönjük a választ -.-'' látom még mindig nem tanultad meg a jómodort csira ^^
dragon11
Köszönjük a reklámot..

Üdv. mindenkinek! A magyar swat4 közösségi oldala megnyitotta kapuit új külsõvel és rendszerrel. Mindenkit szeretettel várunk, véleményeket, ötleteket, kritikákat szívesen várunk!😊 lenditsük be az oldalt, hamár annyi munka volt vele! 😊

Sponge, lécci tüntesd itt is fel SG-n viszonylag nagy méretben, hogy legyen látogatottság, mert most már szinte azon múlik minden! 😊

www.SWAT-4.HU
XD
nem, én a kedvenc sörömrõl raktam képet ide, a képen szereplõ ismeretlen férfi csupán az átlagos sörfogyasztót volt hivatott illusztrálni.
Fordítva -.-
dragon11
Hja, Én is emlékszek. Talán Alex-ról volt a kép és asszem Joci rakta fel, v. hogy volt.

lényegtelen, csak fejezzék be 😄

igen,magyar verziót vettem,illetve olyan volt a tescoban.2000Ft alatt volt az ára.gold edition.nem bombát kelett védeni,csak megkeresni,és semlegesíteni az ellenfelet.kint az udvaron,bokrokban,meg a swat teherautójában kempeltek sokan.

mycso
Magyarosítva van a játékod???

Mert valószínûleg BS szerveren voltál (Barricaded Suspects - Elbarikádozott Bûnözõk, vagy valami hasonló)

RD - módban megengedett a kempelés, hiszen ott az egyik félnek védenie kell a mozdulatlan bombát. Illetve VIP módban is elfér...
BS-nél valóban nem sok értelme van a kempelésnek.

szerverhez

a szercerhez azt írták,hogy elbarrikádozva.miért?van ahol megengedett a bokrok közt gugolva kempelés?

Bs-en vagy más játékmódon voltál?
mycso
Javítani nem tudok, csak törölni.
De látod tudsz te kultúráltan is írni 😉 (ügyes vagy, bár nemtom ki vagy...)

Sajnos nem támasztottad alá érvekkel a mondandódat, így nem is tudom mi igazol téged...

emppu24: múltkoriban ebbõl volt egy kisebb balhé, mert valaki valakirõl képeket linkelgetett, ne keljen megint ugyan ott tartanunk....

dragon11
Egyetértek 😄

emppu: legalább ne égessétek magatokat..

tegnap játszottam egy német szerveren.ennyi köcsög kempelõ kiscsírát én még nem láttam egy helyen.bármerre indúltam,mindíg beleszaladtam 1-2 pöcshuszárba,aki az ajtó mögött állva várta hoy elégyalogoljanak.

De mycso, az enyimbe mi volt olyan csúnya? Talán ez? <#kocsog>
Tiszteletét tette a „Följelentünk Helybõl” klán. he-he-he
Csak én elmondhatom, hogy három, azaz 3 alkalommal kaptam bant minden különösebb indoklás, vagy ürügy nélkül. Tipikus magyar klán, akiknek azért kell szerver, hogy ott õk legyenek a menõk, és banolnak is ész nélkül, fõleg ha náluknál jobb játékosokkal találják szembe magukat – ami nem ritka, lévén annyira nem jó játékosok, pontosan azért, mert nem veszik fel a harcot, nem fejlõdnek.
mycso
Gy.I.K.

De nekem egyik szerveren sem megy no cd crack-kel.
Te honnan töltötted le a no cd crack-et?
mycso
No-cd krekkel is megy neten.
Van 1-2 szeró, ami csak eredeti reg. kulccsal enged fel. (de mivel neked az eredeti, ezért menni fog.)

Én is eredeti swat4-et használok NO-CD crack-el 😉 (minek pakolgassam a cd-t állandóan)

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem meg van eredetiben a játék, de kölcsönadtam a cd-t valakinek, de így most csak egy no cd crack-kel tudnék játszani, de akkor nem tudok neten játszani.
Mit csináljak, hogy neten is tudjam játszani?
mycso
Mostanában, olyan indulatos mindenki; Vitatkozzatok szépen!

kicsi Istvánka