6531
-
7kyu #5575 majdnem de mégsem...
Én nem a hrds t akartam kitölteni arra ott van joci.
Volt egy olyan szeró, hogy HuN VIP Szerver
Az megszűnt és én azt próbáltam helyettesíteni mert VIP a kedvenc módom. (RD t nem csipázom mert szinte mindig ugyanott vannak a bombák, bár VIP be az exit is lehetne változatos...)
Nagyon nem ismertem a hrds-t mert kb. akkor szűnt meg amikor elkezdtem swatos pályafutásomat. De szavaidból azt veszem ki, hogy ez egy istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró (így egybe xD) Na akkor mé vagyok banolva amikor még nem is voltam rajta...? Talán mégse olyan jó az a szeró? -
Winibaba #5574 Igen, én is.
Mert IP tartományt bannoltak. Úgy látszik jópáran beleesnek a szórásba.
Ez van. -
7kyu #5573 Jaky
Elárulnád miért vagyok banolva a hrds ről?!?!?
Még nem is voltam rajta mióta újra megy. Gondotalm megnézem mi van ott, és ez a felirat várt: You have been banned from this server
MIÉRT? -
Winibaba #5572 Ilyen nem volt, de ne vitázzunk ezen.
A te tökéletesen kifejlesztett mechanikus szemed biztosan remekül látja, hogy ki mennyi ideig áll az ajtóban.
Különben is, mindenki tudja, hogy no camping or húsoskonzerv! -
SkyZone #5571 várom, mint mondtam a foodwallon ;) és IGEN az kempelésnek számít amikor egy óráig ott állsz a lenti atóba és várod h mikor hallod meg a lépteket ;) -
Winibaba #5570 Őőőő...
Most a félreértések elkerülése végett, az is kempelésnek számít amikor az ember fedezékből kilő, és utána tovább megy??? Senki nem kempelt, a játékra kellett volna figyelni a folytonos irogatás helyett...
Amúgy jó játék volt. De mi miért nem nyafogtunk folyamatosan, amikor ti nyertetek?
De mindegy, majd még...kaptok :P -
SkyZone #5569 Uhh..micsoda pontosság ;)
Először is köszöntem a játékot,nagyon jó lett volna ha egyesek nem kempelnek fél órákat az ajtóban,hanem normálisan játszanak ;)
én személyszerint élveztem( a fentiek kivételével) ;)
Ha van rá lehetőség,akkor én várom a következőt: a foodwall-on(mivel ott nem igen lehet campelni)
Tiszteletem!!! -
jzsolt #5568 Kösz a bíztatást!
Volt időm átgondolni, hogy mit csináltam rosszul fejben és gépen, alapvetően ebben a közösségben semmi nem változott 1 év alatt. Néhány 10 főtől eltekintve maradt ugyan az az idiotizmus és gyerekesség, ami volt. Görcsölnek, mint a fába szorult féreg, hogy másokat eltántorítsanak attól, amit csinál. Ezúton üzenem nekik, hogy ebben a kérdésben alapvetően más ember lettem és ez akkor sem fog sikerülni nekik, ha véreset sz@rnak :) Ez mostmár csak akkor fog megszűnni, ha azt én akarom.
A másik dolog a szabályozás. Tegnap egy klános okostojástól megkaptam, hogy a normális szervereken tíltva van a káromkodás. Namármost rége ha valaki káromkodott, azt némítottam/kirugtam annak fényében, hogy mennyire volt durva. Most nem csináltam semmit, Egy társammal haveri alapon lepcsöztük egymást, erre megkaptam, hogy a normális szervereken ezt tíltják. Akkor most ha tíltva van az is baj, és ha nincs, az is? :D Hát gratulálok emberek!
Úgyhogy az új szerver alapvetően 2 szabályt tartalmaz: Ne legyél paraszt a játékban és ne csalj!
A ne legyél paraszt annyit takar, hogy ne sokkold a társad, ne sprézd és ehhez hasonló dolgok. Csalók közül azok biztosan ki lesznek vágva, akik látványosan teszik, vagyis susként bombát hatástalanítanak, szoba végéből nyitogatnak ajtót, stb. A többit ellenőrizgetni nincs kedvem és energiát sem akarok rá fordítani. Arra felszólítani valakit, hogy használjon UAC-ot? Teljesen felesleges, úgysem fogja használni és csak jön a sértődés meg a fikázás, ahogy az lenni szokott. Aki csak csalva tud játszani, az az életét is egy kukás autón fogja leélni, de ha neki ez jó, engem nem érdekel, úgy sem tudok vele mit csinálni.
Szóval csalók, gyenge lelkű klánisták kíméljenek! A többinek jó játékot! -
JohnTrucker #5567 7kyu kösz a tippet
Ez kicsit macerásabb mint gondoltam minden szerver inditásnál végigcsinálni nem egyszerű de megoldható néha.
-
AlexCross #5566 Írok ide kicsit, hátha valakit érdekel.
S.W.A.T. 4 helyzet az elmúlt egy évben
Mint már gondolom sokan tudjátok, van esély rá, hogy újra megnyissa kapuit a HRDS ©™, avagy. Hungarian Rapid Deployment Server ©™. Megszűnése óta, az elmúlt egy évben többen is megpróbálták kitölteni az űrt, amely a HRDS ©™ megszűnésével keletkezett az 1.0-ás magyar szerverek palettáján. A Vip Powa volt az első, ahová járhattunk, majd Joci döntött úgy, hogy megpróbál összehozni valamit. Javarészt RD szervereket indított, illetve a szerverei közül leginkább azokon alakult ki rendszeresen játék. Több néven, kezdetben RD Powa, Ultimate, majd Exites fantázianévvel szerepelt a szerverlistában.
A jelenleg Coop-ot futtató Pro-Coop (Sicc!) korábban ígéretes próbálkozásnak tűnt, Vip játékmódban futott. Kár a szegedi egyetem tápos forrásait Coop-ra pazarolni, bár ez csak az én véleményem.
Jelentéktelen klánok, ritkán feltűnő otthoni szerverek persze mindig akadnak, ezekre nem éri meg időt pazarolni.
Így most két helyre is lehet menni, már ha Joci otthon van. Szerintem a HRDS ©™ simán jobb hely, már ha normálisan szeretne játszani az ember, az legalább fixen, jó késő éjjel zár be. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy Jocinak kábeles kapcsolata van, ami jobban teljesít, mint Jaky adsl-je - mindenki azzal él amivel tud. Jaky legalább némi tisztelettel viseltet azok iránt, akik meglátogatják, és nem kúrja el a játékukat a lehető leg gyermetegebb módon. Ha még az UAC-hoz való hozzáállásán is változtatna, igazi superadmin lehetne.
Jaky nem tudom miért éri meg a fáradtságot, de a magam részéről sok sikert kívánok. Remélem ezúttal sikerül olyan légkört kialakítani, amibe már érdemes lesz a többségnek átpártolni Jocitól. -
7kyu #5565 nem hát, manapság minden valamire való szerón van markmod! -
#5564 Az mitől van, hogy haverom akar 1.1 ben szerót csinálni(tört gémmel) és azt írja neki (nem dedicatedben) h a cd kulcs nem jó?^^
Felrakta az 1.1 tört szerós dllt és nem jó..
ty. -
AlexCross #5563
kép -
AlexCross #5562 Wini-Alex klán Vs. exites eredmények:
I. menet: döntetlen (két-három ponttal nyertünk)
II. menet: 20-25 pont előnnyel nyert az exites delegációja
III. menet:
-
Anonymus20 #5561 Ennyi az hosszú ny. És meg se kérdezted, hogy van-e neki markmod telepítve. Ejnyebejnye -
7kyu #5560 a swatgame.ini vel van a gond, azt cserélgetni kell. Az eredetit kell visszamásolni. Aztán elindítod a szerót és beírod a spawn parancsot.
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining 20
enyi -
JohnTrucker #5559
Üdv
Segítséget kérnék, egy swat4 szerver respawn idejét kellene levenni 30 mp alá, már mindent kipróbáltunk de sehogysem akar menni.
Visszaolvastam a parancsoknál is ám a leírt [SwatGame.GameModeMPBase]
DefaultRespawnSecondsRemaining=30 nem jó.
Olyan mintha működne de mégsem, mert csatlakozáskor hibát ir ki a fellépőnek, hogy a swat4.ini nem megfelelő.
Egyéb ötletet szívesen fogadnék.
Köszi -
BoNdi09 #5558 Igazából annyi az újítás hogy cod hoz meg ilyenekhez jó. -
BoNdi09 #5557 Alex inkább fogd be a szádat...
Senki nem kíváncsi rád... -
#5555 Új anticsít jelent meg a swat 4-hez:UAC 2 néven.
Nemtom ez az előző verzióhoz képest mivel lesz jobb...
Az biztos, hogy nálam win7 alatt sem a régi, sem pedig ez nem készít képeket....(nézi a folyamatokat, rendszerinfók, stb. viszont mindegyik kép fekete...)majd még megnézem aero nélkül, meg esetleg valamelyik kompatibilitási módba, hátha az megoldja.
-
#5554 Alex picit gondolkozz el kivel van a hiba....
(kis segítség: szinte minden magyar swat 4 szerveren és swat4 fórumon ki nem állhatnak téged ahogy látom)
no comment... -
#5553 Tehát még 1x, mert látom a felfogásod is nehézkes.
Nem akarok én senkihez sem csatlakozni, csak anno ezt már többször eljátszottad.
TE nekem nem adtál választ a kérdésemre, csak valami hasonlót, mint 7kyu-nak.
Illetve csak beszólogatni, jársz ide.
Menjélél nyissál swat4 server topicot, aztán osszad az észt, ha te ebben ilyen nagyon okos vagy. (bár eddig még nem tűnt fel, mert csak jár a szád össze-vissza viszont eddig még senkinek nem segítettél)
Egyébként valószínűleg most is törlésre fognak kerülni a hozzászólásaid, mert megint csak értelmetlenül szájalsz.
(próbálj meg a fórumtémával kapcsolatos hozzászólásokat írni, illetve a feltett kérdésekre válaszolni) -
Anonymus20 #5552 Kimaradt:
-kick ac markmodinfo: Mark admin módról hozza elő az infókat.
-kick cc spec: ha beírod, specbe kerülsz
-kick cc view: ha beírod view-be kerülsz
-kick cc join: ha beírod visszakerülsz a játékba. Ezt nem csak adminok használhatják, hanem bárki.
Parancsokat úgy írhatsz be, hogy megnyomod az Ö betűt, alul bejön egy szövegmező, és oda kell beírni ezeket. Entert nyomj ha végeztél a paranccsal. Egyszerre, csak egy parancsot használhatsz.
Elég "babásan" fogalmaztam? -
Anonymus20 #5551 -kick cc menu: Ha föl van telepítve a client 13, és a dedicatedserver.ini-ben nincs beállítva az automatikus megnyitás, akkor ez előhozza az admin panelt, és nem kell szarozni a parancsokkal. (Néhánnyal kell még)
-kick ac balanceteams: kiegyenlíti a csapatokat, ha az egyik csapatban minimum két fővel több van.
-kick ac lockteams: Csapatokat zárhatod le, ilyenkor nem lehet csapatot váltani.
-kick ac switchall: Megcseréli a két csapatot.
-kick ac getplayers: Előhoz egy listát a játékosokról, ip-jükről, és, hogy admin-e.(engem nagyon idegesít, mert sok alkalommal bejön automatán, és elviszi a chatablak tartalmát)
-kick ac getbans: A ban(kitiltás) listát hozhatod elő.
-kick ac gettempbans: Az időkorláthoz kötött ban(kitiltások) listáját jeleníti meg.
-kick ac addban -IP-: a parancs után beírod a banolni kívánt személy ip címét, ami bekerül a listába.
kick ac removeban -IP-: Vissza tudod vonni ban-t, az parancs után beírva az ip címet.
-kick ac help: előhozza ezt a szép parancslistát magyarázatok nélkül.
-kick ac info: Különböző információkat jelenít meg, az admin módról.
kick ac markmodinfo
-kick ac motd -message-: A parancs után beírhatsz egy mondatot, amit minden új pálya elején kiír automatikusan a szerver.
-kick ac saveconfig: Változtatásokat menthetsz vele, ha babráltál egy ini fájlban.
-kick ac restart: Újraindítja a szervert.
-kick ac restoremaps: Ezt nem használtam még, de a neve alapján, valami pályahelyreállítás.
-kick ac savemaps: Pályákat mentheted el.
-kick ac getmaps: Pályalistát hozza elő.
-kick ac getsavedmaps: Mentett pályákat hozza elő.
-kick ac setmap -mapindex-: Ezt se használtam még, nem tudom mire jó.
-kick ac removemap -mapindex-: Listához hozzáadott pályát törölhetsz a listából.
-kick ac addmap -mapname-: Listához adhatsz pályát.
-kick ac kickban -name- -time- -comment-: Banolni(kitiltani tudsz játékosokat. kick ac kickban[szóköz]ip cím[szóköz]időtartam[szóköz]amit hozzá szeretnél fűzni. Ha csak az ip címet írod be, akkor a sima banlistára(ilyenkor addig marad ott amíg nem törlöd), ha a az időt is beírod, akkor a tempbanlistára kerül. Ha ip címet és kommentet is írsz, akkor a tempbanlistára kerül, de nagyon rövid időn belül törlődik, mivel nics időtartam. Az idő beírása: év:hónap:nap:óra:perc. Példa 1:2:3:4:5 --> 1 év, 2 hónap, 3 nap, 4 óra, 5 perc.
-kick ac kick -name-: Kirúgni tudsz játékost. kick ac kick[szóköz]ip név!
-kick ac makevip -name-: Vip módban a vip-t cserélheted le.
-kick ac forcename -name- newname: Játékos nevét változtathatod meg vele. Parancs[szóköz]réginév[szóköz]új név
-kick ac forcelesslethal -name-: Nem halálos fegyverek használatára kényszeríted a kiválasztott játékost.
-kick ac switchteam -name-: A kiválasztott játékost átteheted a másik csapatba.
-kick ac lockeddefaultteam -teamname-: Lezárod vele az egyik csapatot, nem tudnak oda csatlakozni. Zárd le a csapatokat is vele (kick ac lockteams) Még nem próbáltam ki.
-kick ac forceleader -name-: CO-OP módban a vezetőt választhatod ki.
-kick ac addreplacement -oldclass- -newclass-: Fegyvereket "tilthatsz" be vele. A tiltott fegyvert egy másikra cseréli a szerver. Parancs régi fegyvernév új fegyvernév.
-kick ac removereplacement -class-: Visszavonhatod a tiltást.
-kick ac getreplacements: A tiltott fegyverlistát hozza elő.
-kick ac pause: Szüneteltetheted a játékot vele. Nem lehet mozogni, de a chatet használhatod. Szerintem ez teljesen rossz, mivel az idő ugyanúgy megy tovább, csak az óra áll. Ha elindítod a játékot újra, nem a megállított ídővel folytatódik a játék.
-kick ac lockmaplist: Ezt se használtam, de elvileg a pályalistát zárhatod le vele.
-kick ac forcenoweapons -name-: A kiválasztott játékost arra kényszeríted, hogy ne használhasson fegyvert. Csak kukkolója, és gáz gránátja, ja és csipesze lesz.
-kick ac forcespec -name-: A kiválasztott játékost spectator módba rakhatod. Ilyenkor senki nem lát téged, és szabadon "repülhetsz", de nem avatkozhatsz bele a játékba.
-kick ac forceview -name-: A kiválasztott játékost nézőbe rakhatod. Ez olyan, mint amikor meghalsz, és nézheted csapattársaidat. Sajnos itt is csak a csapattársakat lehet nézni.
-kick ac forcejoin -name-: A specbe, vagy view-be(előző két parancs) rakott játékosokat, visszateheted a játékba.
-kick ac forcemute -name-: A kiválasztott játékost letilthatod a chatről.
-say -message-: Ez nem admin parancs, bárki használhatja. say után beírhatod az üzenetet, és megjelenik a chatablakban. Ugyanaz, mintha megnyomnád a T betűt. Ezt gyorsszövegeknél szokták alkalmazni.
-teamsay -message-: Ugyanaz mint az előző, csak ezt a csapatnak írod, és ugyanaz, mintha az Y betűt nyomnád meg.
-kick ac as -message-: Admin parancs, adminok között lehet beszélgetni.
Mark Mod parancsok:
-kick ac assay -message-: Admin parancs, ezzel is írni lehet, csak a neved előtt megjelenkik egy (ADMIN) szó.
-kick ac forcenosting -name-: Játékostól elveheted a stinger gránátjait.
-kick ac forcenoflash -name-: Villanógránátot(flash-t) veheted el.
-kick ac forcenogas -name-: Itt a gázt veheted el.
-kick ac forcenotaser -name-: A taser(sokkolót) veheted el.
-kick ac forcenopepperspray -name-: Paprikaspré(pepperspray-) veheted el.
-kick ac forcenopepperball -name-: A Paprikastukkerét(pepperball) veheted el a játékosnak.
-kick ac forcenobeanbag -name-: Kábítófegyvert(lesslethal) veheted el.
Magyarázatok:
-Parancs: "kick ac"-al kezdődik (idézőjelek nélkül), és utána van valamilyen jelzés, hogy mire jó ez a parancs: Példa. kick ac mute -name-
A végén a -name-, az azt jelzi hogy oda kell írni a játékos nevét, akit "mutedelni", némítani szeretnél. a Parancsok után mindig szóközt kell használni!!
Remélem kielégítő választ adtam. Az esetleges pontatlanságokért bocs, én se tudhatok mindent pontosan =) -
BoNdi09 #5550 Beszállsz ? -
AlexCross #5549 nesze semmi, fogd meg jól!
ha megkérdezte, ennél nyilván többre kíváncsi. ráadásul ezekhez mindkét admin mod kell. -
Anonymus20 #5548 Ebbe a Markmodos parancsok is bennevannak. -
SkyZone #5547 Úristeeen..xd tömegbunyó -
7kyu #5546 kick cc menu
kick ac balanceteams
kick ac lockteams
kick ac switchall
kick ac getplayers
kick ac getbans
kick ac gettempbans
kick ac addban -IP-
kick ac removeban -IP-
kick ac forcenosting -name-
kick ac forcenoflash -name-
kick ac forcenogas -name-
kick ac forcenotaser -name-
kick ac forcenopepperspray -name-
kick ac forcenopepperball -name-
kick ac forcenobeanbag -name-
kick ac help
kick ac info
kick ac markmodinfo
kick ac motd -message-
kick ac saveconfig
kick ac restart
kick ac restoremaps
kick ac savemaps
kick ac getmaps
kick ac getsavedmaps
kick ac setmap -mapindex-
kick ac removemap -mapindex-
kick ac addmap -mapname-
kick ac kickban -name- -time- -comment-
kick ac kick -name-
kick ac makevip -name-
kick ac forcename -name- newname
kick ac forcelesslethal -name-
kick ac switchteam -name-
kick ac lockeddefaultteam -teamname-
kick ac forceleader -name-
kick ac addreplacement -oldclass- -newclass-
kick ac removereplacement -class-
kick ac getreplacements
kick ac pause
kick ac lockmaplist
kick ac forcenoweapons -name-
kick ac forcespec -name-
kick ac forceview -name-
kick ac forcejoin -name-
kick ac forcemute -name-
say -message-
teamsay -message-
kick ac assay -message-
kick ac as -message-
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining -time- (A spawn időt tudod állítani) -
AlexCross #5545 AD1, ha valakit ki szándékoztok utálni, egyáltalán nem burkoltan, azután az már nem barátkozik veletek, adott esetben bunkó stílusban nyilvánul meg irányotokba, az nem ott kezdődött, hogy ő bunkó.
AD2, hozzászólások: 4587 -> 4582, például itt is nagyon bunkó voltam(anno egyébként Anonimusról azt hittem, hogy ő 7kyu, csak itt más a neve).
Spongya, anno válaszoltam a kérdésedre, csak elvitte a cica. Most persze egészen máshogy adod elő, mert csatlakozni kell az engem lebunkózókhoz. Egyébként kicsit gáz, hogy te itt házigazda vagy, és ilyen alap kérdéseket teszel föl. Mikor erre rámutattam, csak simán kimoderáltál. (Egyébként pont ekkortájt javasoltam először a szerverfuttatással kapcsolatos faq összeállítását, és bannerbe helyezését. Ez is ugye milyen nagy bunkóság? Ki is volt az, aki bunkó módon rá se hederített erre? És még ki is törölte…)
-
BoNdi09 #5544 Szentem tudod te... -
#5543 Sziasztok!Tud valaki linket küldeni az admin parancsokról?
Vagy írni 1 listát róluk?
Előre is kösz -
Winibaba #5542 Ki a bunkó?
...
Pl.: Demszky? -
#5541 Persze, vagy egy éve én is kérdeztem tőle valamit a szerver beállításokról, akkor is ugyan ez a volt a válasza, hogy tudja, de nem mondja el...kicsit gondolkozzatok el ki is a bunkó.
Ebből a párbeszédből elég hamar kideríthető, ki is a bunkó...(segítek: nem 7kyu az) -
Winibaba #5540 Off
"Mert Bu..ó"...k vagytok vele folyamatosan, még akkor is amikor semmit nem csinált. Mint ahogy velem is. -
BoNdi09 #5539 Mert Bu..ó? -
Winibaba #5538 Nem azért nem mondja el, mert nem ért hozzá... -
Anonymus20 #5537 Ha ennyire fontosnak tartod (meg talán más is tanulhat belőle):
Swat4.ini
[SwatGame.GameModeMPBase]
DefaultRespawnSecondsRemaining=30
Itt kell átírni. -
BoNdi09 #5536 Te aztán nagyon érthetsz hozzá ha nem vagy képes ennyit elmondani
7kyunak... -
7kyu #5535 TE ----> NKEM mondanál pár dolgot
Na addig álljak fél lábon.
Eddig is megvoltunk, ezután is megleszünk nélküled.
Egyébként meg mit mondhatnál még?