6531
  • getoway
    Hát ha ilyen kedves vagy "minek vegyek vissza az arconkbol ha mit teszel " meg versz vagy mi ?

Hiába jösz ide menteni ami menthető, nem változik semmi. EZEN NEM IS AKAROK VÁLTOZTATNI !!!!!!!

Tahok vagytok attól hogy magyarok vagytok ugy gondoljátok hogy nektek mindent lehet "Hát nem"

És ha nem tetszik a szerver és a clan vagy az adminok mehetel más hova mi nem hivtunk az FH szeróra és nem is vagyunk rád kiváncsi

Szóval ennyi .

|FH|Ronin voltan
  • Anonymus20
    Köszönjük, hogy megtisztelt hozzászólásával.
    Hiába jösz ide menteni ami menthető, nem változik semmi.

"2 nem ti "vagy te " Fizeted a szerot ugy hogy mivel Az Fh tagok fizetik a szerot azt csinálják amit akarnak "ha ezzel valami gondod van akkor meny és jelents fel minket."

Ezzel elárultad, hogy milyen csicskák vagytok. Általában a szerverek azért vannak, hogy játszanak rajta, és a játékhoz normális feltételek kellenek. Ha ti ezt nem tudjátok, vagy nem akarjátok biztosítani, akkor jelszavazzátok le a szervert, és nem fog senki se rinyálni, hogy ez a kis tahó, miket beszél, mekkora a pofája(ezek vagytok ti).

Végezetül: vegyetek vissza a stílusotokból! Egyszer voltam nálatok komolyabban, de ott asszem az volt az utolsó látogatásom. Hozzátenném, én megválasztom hova megyek játszani, és nem a rendbontó fajtába tartozom.
  • 7kyu
    Bölcsebb lettél volna, ha csendbe maradtál volna.
  • getoway
    Az FH Clan Remember to to Heroes TSS szeró, még mindíg remek kikapcsolódást nyújt.
    Az emberkék akik járnak oda, általában magyarok, jófejek csak az adminokkal van egy pici baj, ha jobban játszol mint ők akkor BANN.

Nem rossz hozzáállás, csak így ők se fognak sose megtanulni játszani, mert mindíg náluk sokkal gyengébbekkel játszanak csak.

Ja és természetesen olyan alapítótagokból áll, akik közül volt olyan, hogy cheatel-és miatt rakták ki más magyar klánból...(nincs is ezzel baj, de akkor húzná meg magát az ilyen, DE nem még neki áll agyaskodni)

Na mind1 az adminokat leszámítva a társaság jó, így hát sajnos marad az álnevezés, pedig de nem szeretem....ez az egy olyan szerver van ahova nem a saját nevemen járok fel.

Te szerencsétlen

1 nézd meg az uac con a csiter listát "és tanulj"

2 nem ti "vagy te " Fizeted a szerot ugy hogy mivel Az Fh tagok fizetik a szerot azt csinálják amit akarnak "ha ezzel valami gondod van akkor meny és jelents fel minket.

3 ha ki dobnak vagy ki banolnak akkor nyugodj bele és Nem érdekel mit beszélsz .

4 az hogy ki csal ki nem azt inkább ebem nem mennék bele.

5 Igen is hogy a magyarok "Bunkok és értetlenek" amikor közben torrentezik 8000000 pingel akar játszni stb és az admin szol neki hogy valamit csinálj a pingedel akkor mi vagyuk a hülyék meg stb" Ja meg valami ha elkezdünk komolyan jatszani akkor már csiterek vagyuk meg stb stb erre a leg jobb példa FH VS HK 7:1 nel le léptek és uttána mi csiterek vagyuk stb stb hol ott volt uac az egész meccs alatt.

Ja és meg valami van akivel nem az a gondunk hogy jol játszik hanem amit magyaráz meg beszél

6 Ha engem kivágnak egy szerveröl akkor én nem megyek vissza hogy miért stb "nem azzal le tudom hogy ennyi kész nem megyek oda többet"

Szóval ennyi .

|FH|Ronin voltan

• AlexCross
    Nem akarom elkiabálni, de szerintem ma se.
    Viszont legalább HSGS van.
  • AlexCross
    És igen, ma se tudtuk meg melyik csalásokat nem szűri az UAC. De senki ne búsuljon ám! Talán majd holnap!

Smash & Grab szerver most mégsemnem megy?
  • jzsolt
    No comment... :D
  • mycso
    Érdekes amit írsz, bár kissé ellentmondásos:

"Én már kinőttem az oviból szerencsére :)"

következő:

"Ettől még ha akarok ugyan úgy felmegyek csalni a kiszemelt szerverre. Kibannolnak? router restart és 2 perc múlva újra fent vagyok másik névvel. Tartomány ban? Ha már csalni akarok mert vagyok akkora lúzer paraszt, akkor ez még jól is jön, mert így legalább (ahogy a kicsit lentebb látható példa is mutatja) jópár emberrel kibszok, ami felettébb jól fog esni."

Egyébként (bár az uac2-nél még nem teszteltem és valószínűleg nem is fogom) van olyan csít amivel nem enged már csatlakozni sem az uac, a másik amikor mondjuk a képen konkrétan látszik, hogy csal az illető (WH, radar), harmadik akár képek nélkül a futó folyamatok/alkalmazások között ott fut a csítprogi, dll, stb....tehát mondhatni elég komplex.

Ettől függetlenül én sem tartom 100%-osnak. (a nagytöbbséget-átlagfelhasználókat nagyon szépen kiszűri).

JohnTrucker: de miért akarod a neten nézegetni, miért nem jó neked az amit már AlexCross is mutatott, hogy magából a progiból nézegeted a képeket???
  • jzsolt
    Most én is így vergődjek, ahogy itt egyesek? Van értelme? Nem sok... :D

Na befejeztem az offolást, én kérek elnézést!
  • jzsolt
    Tied lehet az utolsó szó! :)
  • AlexCross
    Csak szeretném, ha mindenki látná, hogy nagyjából mire számíthat a HRDS-en.
    Még mondd el párszor, hogy mindenre szarsz, légy szíves....
  • dragon11
    Ennyi.:D A véleményem szubjektív, mondhatják, de leszarod.xD
  • jzsolt
    Ühüm.. én mondom, hogy véresen komolyan veszitek, mert most is te akarsz mindent megmagyarázni ha kell, ha nem, pedig tudod jól, hogy szarok rá :D
  • AlexCross
    Eleve önellentmondás, amit csinálsz. Ha valóban szarsz erre a fórumra, akkor minek írsz ide, és miért itt hirdeted, hogy mi lesz a szervereddel(ebben egyébként nem látok kivetnivalót, hol hirdetnéd, ha nem itt?)?

Ehhez képest reggel első dolgod ide kommentálni, zsinórban kétszer...

Gyakorlott UAC tesztelőként, tulajdonképpen szakértő véleményedre is bizonyára sokan kíváncsiak.

És még te jössz azzal, hogy mi vesszük véresen komolyan? Erre annyi mindent idézhetnék tavalyról, hogy összeszámolni is sok lenne, nemhogy leírni....
  • jzsolt
    Ja és csak hogy ne lássatok elfogultnak: Padre a lejjebb leírt véleményem rád is vonatkozik, de ezt már elmondam neked privát is :)

De hogy az UAC-os témához is hozzászóljak:
    Az UAC valamilyen módon fizikailag megakadályozza a csalást? Nem enged fel a szerverre pl? vagy felenged de érzékelvén a csalást valamilyen módon korlátozza a játékot? Én úgy tudom nem. Márpedig nálam az, hogy csinál pár képet és kijelzi itt-ott hogy csaltál meg miegymás, az kb lóf@sz. Nálam ez nem védelem. Ettől még ha akarok ugyan úgy felmegyek csalni a kiszemelt szerverre. Kibannolnak? router restart és 2 perc múlva újra fent vagyok másik névvel. Tartomány ban? Ha már csalni akarok mert vagyok akkora lúzer paraszt, akkor ez még jól is jön, mert így legalább (ahogy a kicsit lentebb látható példa is mutatja) jópár emberrel kibszok, ami felettébb jól fog esni.

Ez a véleményem a dologról, akár tetszik, akár nem.
  • jzsolt
    Csak azért szólok hozzá, mert jópárszor felmerült a nevem.
    Viszont a hozzászólni valóm mindössze annyi, hogy ha valaki 20 év felett képes egy ilyen játékot, vagyis egyáltalán bármilyen játékot ilyen szinten véresen komolyan venni, mint alább látható, az egy kibszott nagy idióta és minimum gumiszobában lenne a helye. Én szerencsére ezt kinőttem, éppen ezért sz@rok magasról a rám vonatkozó események felelevenítéseire is. Csak szólni akartam, hogy engem lehet nyugodtan ócsárolni, ahogy csak nem szégyelitek, mert nagy ívben teszek rá :) Én már kinőttem az oviból szerencsére :)
  • AlexCross
    Igen a képek és a számítógépről gyűjtött információk nyilvánosak, erről szól az UAC.
    A hangnem olyan amilyen, csaló vagy, nem tudom mit vársz.

("ebben a játékban mindenki csal, ezért mi is csalunk a magunk módján")
    idézet egy admintól az Admin visszaélés nevű szerveren.

Zavaró, ez a valami új UAC? a régi is pont ilyen volt - legalábbis amiket itt kritizálsz, azok a régiben is pont így voltak.

Hogy a képek a böngészőben miért nem láthatók, annak technikai oka van. A csalókról hoznak információkat egyből közzéteszi, viszont a "tiszta képeket" bizalmasan kezeli. Itt konkrétan egy titkosított fileról van szó, amit csak maga a program tud megnyitni, ugye az is készíti el. Ebben vannak az áhított képek, és az információk a rendszerről, futó programokról - ez az ami lényegesebb. Hangsúlyozom, ez nem újdonság.

És a végére a legjobb:
    „Sokkal tisztább lenne ha a képeket is láthatóvá tennék”
    Azok. Pont. Neked kell valami, amin lovagolhatsz, hogy majd innen is csak azzal távozz, hogy az „UAC szart sem ér!”

„mindenki tudja hogy az UAC legalább 4 csalást nem érzékel”
    Melyik az a négy? Wallhack az egyik? Teszteltétek? Tavaly Jaky minden előzmény nélkül tette fel itt „az UAC szart sem ér” lemezt, akkor azt állította, hogy kipróbálta, és a program nem szűrte ki, hanem csak a képeken látszott. Mondandójából nem derül ki, hogy pontosan milyen csalás volt, viszont az tény, hogy a csalók listájára nem manuálisan került föl, kvázi az ő esete is éppen az UAC hasznossága mellett bizonyíték. Az is elhangzott tőle, hogy meg lehet nézni az ő képeit – ebből is látszik, hogy mennyire érti, hogy miről is beszél.
    Azt is felhoztam, nem is egyszer, hogy ha valóban van olyan, eddig az UAC fejlesztői előtt ismeretlen csalás mód, amiről tud, azt ossza meg velük, így azt beépíthetik a programba – az UAC így működik, nem Dexus ül egy sötét szobában, és nézeget képeket. Természetesen erre Jaky semmit nem írt, mint ahogy mindig mély hallgatás volt a válasz mindenre, ahol már némi gondolkodást is megkövetelt volna a reakció.

A vitát nem kívánom újrakezdeni, teljesen céltalan lenne.
    Amit csináltok az szánalmas, és közösségromboló. Szánalmas, ahogyan fikázzátok egy nálatok sokkal több tehetséggel és kitartással megáldott ember fáradhatatlan, és kitartó munkáját. Egyáltalán, csak épp ész kéne hozzá, hogy belássátok, az UAC hasznos, és jelenleg ez az egyetlen mód, amivel elejét lehet venni a csalással kapcsolatos, végeláthatatlan, játék-, és hangulatromboló veszekedéseknek. Káros a közösségnek, hogy ti tapasztalt játékosként ócsároljátok. Hogy miért teszitek mégis? Azért, mert így alapot kreáltok ezeknek a vitáknak, amiknek a végén admin jogosultsággal, vagy csak simán nagy pofával győztesnek érezhetitek magatokat. Az kompenzál, akinek muszáj valamit….
  • JohnTrucker
    Attól hogy beirom a match id-t meg is jelennek a képek nevei, csak éppen a képeket nem látom nem tudom megnyitni.
    Elég érdekes dolog hogy a neten a képeket nem tudom megnyitni és nem látom. Ez kissé zavaró ez valami új UAC.
    Sokkal tisztább lenne ha a képeket is láthatóvá tennék mindenki tudja hogy az UAC legalább 4 csalást nem érzékel és azokkal már a 8 éves gyerekek is 2 perc alatt tud csalni.
  • jzsolt
    Akit érdekel:

Úgy látom, hogy 1.0-ban RD módban nagyjából mindenkinek megvan a kedvenc helye, így nem nagyon van értelme még 1 szervert futtatni, ezért átraktam az állandó szervert ideiglenesen TSS Smash and Grab módba. Ha menni fog, akkor az marad. 1.0-ban RD módban pisztolyos szerver fog futni tőlem néha.

Ha ez mint reklám valakinek zavarja a szemét, akkor törölhető a hozzászólás.

Üdv: Jaky
  • mycso
    Természetesen publikus, csak az adott felhasználó MatchID-jét kell tudni, amin játszott ez a leg egyszerűbb.
    Illetve van lehetőség felhasználónév vagy fájlnév szerinti keresésre is.

Ja és megvan miért nem csinált képet Vista és Win7 alatt, az amire gondoltam...: az indító ikonra jobb klikk/tulajdonságok/kompatibilitás/itt pedig "A képi témák letiltása" és az "Asztali-összetétel letiltása" négyzetbe 1-1 pipa és már működik is a screenshot készítés.
  • JohnTrucker
    A program fent van már egy ideje és megy szépen a benne lévő képeket meg is találtam és vissza is néztem. Csak jó lett volna látni hogy mindez publikus is és igy más is láthatja a képeket.
    Félnem nincs miért csak jobb ha fut mert manapság a magyar játékosok minden körben csak vádaskodnak... biztos a kúltúránk része!
    Persze a hangnem pont olyan volt amilyet vártam tőled AC :D meg sem lepett már.
  • BoNdi09
    www.xfire.com/video/addaf/
    Nagyon lol
  • AlexCross
    hrds match id-vel játszogattam, csak hogy legyen mit nézegetned.

például
  • AlexCross
    Ebből látszik, hogy még sosem használtad. Te valami mást szoktál, úgy a SWAT mellé....
    ezt csináld végig
    Képeket a programmal lehet nézni, ha annyira kerested volna, megtaláltad volna. Jaaaaa, hogy a programtól félsz mint a tűztől? Az máááás.
  • JohnTrucker
    Üdv
    Itt sok az UAC rajongó.
    Nos lenne is egy gyors kérdésem, www.uac2.com cimen szeretném megnézni miféle képeket készit ez a program. Pipákat meg a képek címeit látom is de a képeket nem tudom megnyitni pedig már kerestem nem is keveset.
    Az számomra semmit sem ér ha csak annyit látok hogy pipa van a kép mellett, jó lenne képeket is látni.
    Lehetséges egyáltalán ott visszanézni a képeket? Vagy ennél ez nem is publikus?
  • AlexCross
    Az FH-sok idióták, ezt mindenki tudja.
  • dragon11
    Veled meg mi történt? 2 hónapja nem dumáltunk msnen..^^
  • mycso
    Az FH Clan Remember to to Heroes TSS szeró, még mindíg remek kikapcsolódást nyújt.
    Az emberkék akik járnak oda, általában magyarok, jófejek csak az adminokkal van egy pici baj, ha jobban játszol mint ők akkor BANN.

Nem rossz hozzáállás, csak így ők se fognak sose megtanulni játszani, mert mindíg náluk sokkal gyengébbekkel játszanak csak.

Ja és természetesen olyan alapítótagokból áll, akik közül volt olyan, hogy cheatel-és miatt rakták ki más magyar klánból...(nincs is ezzel baj, de akkor húzná meg magát az ilyen, DE nem még neki áll agyaskodni)

Na mind1 az adminokat leszámítva a társaság jó, így hát sajnos marad az álnevezés, pedig de nem szeretem....ez az egy olyan szerver van ahova nem a saját nevemen járok fel.
  • jzsolt
    részemről semilyen összeesküvés nem lesz senkivel, aki akar tőlem valamit, az nyílvánosan beszélje meg velem az "én portámon"... én nem bújkálok és nem titkolózom
  • Winibaba
    ( Lehet, hogy szeretne még egy lyukat )
    :D
  • AlexCross
    Összeesküvést sejtek!
  • jzsolt
    7kyu miért akarsz beszélni velem?
    A fórumomon megtalálsz, annak címe pedig a szerveren olvasható.
  • SkyZone
    Szia!
    Szerintem az a baj, (ha az 1.0-ás van meg neked)hogy vagy 1.1 es szeróhoz akarsz csatlakozni,és van amikor pont kifogod azt a "gyönyörű" pillanatot amikor a szerver map-ot cserél..xd
  • birobobi
    segitsetek kérlek
  • birobobi
    átirotam és az tirja ki:"csatlakozás a serverhez sikertelen" :(
  • AlexCross
    nevedet írd át valami viccesre.
    Játékos, Player, Jugador, Joeur nevekkel általában nem enged föl.
    nem biztos hogy ez a probléma nálad, de ez a leggyakoribb.
  • birobobi
    Sziasztok feltetem a S.W.A.T. 4-et és lemagyaraítottam deamikor szerverhez akarok csatlakozni kirija" a megadott opció érvénytelen" ez mitöl van?
  • Rolandddd
    AlexCross: Köszi a segítséged! Végre megy!:) Rendi vagy!
  • AlexCross
    csöcskov, vagyis vicces akartam lenni. Stetchkov Syndicate azaz a játék kiegészítése.
    a privátodra válaszolva elküldtem neked az msn-em címét.
  • Rolandddd
    msn cím?