6531
-
Anonymus20 #5749 Azt a szervert Sakura üzemeltette, és volt az a hvpc klánja, ami egy baromság volt(ez is egy olyan ötlet volt, ha már szerver, aztán klán is, de semmi céllal), de mivel érdekelt a szerver, a végefele nekem is ki kellett raknom azt a nyavalyát a nevemhez, ami csak zavart. Na mindegy. -
Winibaba #5748 arra gondoltunk -
Anonymus20 #5747 De most néha futtatok egy Swat4 Bug Server nevű dolgot, amikor kedvem van, de rakoncátlankodik a gép, megy vissza ahol összerakták, gondolom tesznek bele még egy ventilátort, mert túlmelegszik a proci, és leállogat a gépem csak úgy.
FH részére: Nem a házi szerverfuttatás miatt áll le -
Anonymus20 #5746 Nem-nem, én csak ezt azt besegítettem, ja meg admin voltam, gondolom a --Hun Vip Server-- amire te gondolsz. Ha nem, akkor én gondolok erre -
Winibaba #5745 a régi VIP szervert te csináltad anno? -
Anonymus20 #5744 Ja, és ez nem névtelen fikázás, mivel Anonymus a játékosnevem barmok -
Anonymus20 #5743 Micsoda háború
Ha már akkor szokás lett, hát én is beszámozom gondolataim
I. Mennyivel jobb, ha bérled a szervert? Ha otthon van szervered, változtatni akarsz egy kicsit rajta, átirogatod, és újraindítod. Ennyi.
II. Ki a faszt érdekel, hogy mitek van és mitek nincs? Minek ez a hülye klánosdi? Húhúúúúú, elismernek az olaszok, franciák, meg minden tőlünk faszán messze lévő helyek, csak először azt kéne elérni, hogy drága hazátok ismerjen el, mivel mégiscsak ők beszélik a nyelveteket, és nem véletlenül szidnak titeket, mivel ismerik a fajtátokat.
III. Többen vagytok az fh teamspeak-jén mint itt a fórumon? Ettől most jobb a világ? Ha nincs semmink, akkor ne ugassunk? Szerintem nekünk több mindenünk van mint nektek, nem mennyiségre, az az utolsó. A mi szervereinket nem fikázzák, és vannak visszatérő játékosok, nem csak a klántagok járnak oda. Klán? Mi a lótúrónak az? Mindenki ezzel akar gizdulni, hogy van egy klánom, és most atomkirály vagyok.
IV. Gametracker: nevetséges mire veritek magatokat Az egy kibaszott statisztika, nincsenek ott vélemények. Pont.
V. Nem mi hajtogatjuk egyfolytában, hogy te ennyiszer térdeltél, te meg annyiszor, mi ilyen pro-k vagyunk, ti kis csicskák. Az ember játékkedve is elmegy ilyenkor, és ezekből fakad a fikázás.
VI. Nem is emlékezhetsz rám, mivel max kétszer voltam a szervereteken, és akkor jött a duma, amit az előző pontban írtam. Azt hiszem valami |FH|Sheriff volt, de nem tudom, igazából le is szarom.
VII. És akkor most jöhetnek az anyázások, köcsögözések, csicskázások, csórózások, noob-ozások. Megmondom őszintén: tőletek nem várok többet. És innentől kezdve hátradőlök, és jzsolt-al együtt dinnyézek, jókat röhögök azon, hogy mekkora tahók vagytok. Amit leírtam az az igaszság, és szerintem nem csak én gondolom így.
Útóirat: Egy szerver akkor jó, ha a többség elismeri, ha nincs klánja [az még jobb, ha nincs] a szervernek, és vannak visszatérő játékosok, akik nem azért járnak föl, mert benne vannak egy "klán"-ban, hanem mert szeretnek az adott helyen játszani.
Na kérek dinnyét, ti meg nyugodtan küldjetek el az anyámnak a véreres faszába, attól nem lesz jobb semmi -
Winibaba #5742 a fotós -
7kyu #5741 melyik vagy te? xDxDxDxD -
Winibaba #5739 -
Winibaba #5738 Biztos tuti buli volt, MISI!
-
Zemi82 #5737 Én nem!
De nem is érdekelnek! -
Winibaba #5736 Hát azt benézted. :D
Ők Sissy és Freeman, nem ismeritek őket? -
Zemi82 #5735 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,dehogy!!!!!!!!
Hozz még dinnyét!!! -
Zemi82 #5734 Jaj csak nem ti voltatok Jhon Travolta és Sissy néven fenn max 1 hete.
Meg volt még valaki veletek.A nagy TRIÓ. lol -
jzsolt #5733 Na... vége a bulinak? -
Winibaba #5732 Szívesen! ; ) -
Winibaba #5730 :)
Ühüm...én nem vagyok ideges, de neked kurva szar lehet játék közben félpercenként kilépned, hogy megnézd "húúúú...vajon kinek kell már megint bunkóznom"...
Épp vacsizunk, főztem lecsót, közben lehet faszán irogatni. Igazából nem nagyon akarlak bántani, mert van egy öcsém is meg egy húgom is, és hát sajnállak, mert még kicsi gyerek vagy. Majd ha felnősz, akkor majd talán lesz értékrended is, meg szókincsed.
-
Winibaba #5728 ( Volt jobb dolgunk is, minthogy ide írogassunk ) :D
Anyukádról egy rossz szót nem szóltam, csak annyit mondtam, hogy valószínűleg rácsapna a szádra ha látná, hogy milyen gusztustalan fröcsögéseket írsz a fórumra.
Amúgy meg mi a szent lókakiért nem mentek már játszani a kurvakirályzsirályfasza kis szerótokra?
Páka
-
Zemi82 #5727 Nem Alex inkább az olyan töketleneket mint te. lol
MÁR SÍRSZ,NEM HÚZTAD SOKÁIG!
PEDIG MÉG CSAK MOST JÖTTÜNK.
|FH|DON -
Zemi82 #5726 kyu,max a fejedet törheted.Azt sikerrel. -
Zemi82 #5725 Anyámat kihagyhatod a játékodból,mert ha én rászálok a tiédre,abban nem lesz köszönet. WINIBABY
ÉS TŐLED MÉG MINDIG NEM KÉRTEM TANÁCSOT HOGY MIT MONDHATOK. -
Zemi82 #5723 ja a pöcsödet,mert 1 kis pöcs vagy! ennyi lol
Wini grat a pasidhoz,igazi "FŐNYEREMÉNY",veled együtt.
Pont leszarom ki kinek a kije.
Csak szövegeltek ti is mintha különbek lennétek nálunk,beképzeltek vagytok.
Mintha ti jobban csinálnátok a szerver üzemeltetést.A szátok megvan hozzá,és kész,kifújt.Ennyit tudtok. -
7kyu #5722 nyakatokra lépnek
Jézus ereje -.- Legfeljebb a pöcsömet rángatjátok ilyen beszólásokkal, én meg közbe jókat mosojgok rajtatok -
getoway #5721 AlexCross
Na mi van Hmm :)
Bárna maci be figyelt vagy mi :)
És akkor mi van ha letiltatok ez van ennyit tudtok főleg te .
És azt hiszem ha már nyakatokra lépnek akkor be vagytok lázadva és nem tudják hogy a szol el szál az irás meg marad .
Szival ha nem tetszik nektek az FH clan akkor nem kell oda járni ennyi. -
getoway #5720 Winibaba
Nem szeretnélek meg bántani :)
De ebbe nem kéne bele folyni :)
-
AlexCross #5719 mycso:
getoway szerintem kiharcolta, hogy ezután minden hozzászólását, függetlenül attól, hogy a játékkal kapcsolatos-e vagy sem, töröljék.
egy ilyen akárhonnan idevergődött hülyegyerek a saját anyanyelvünkön nem becsmérelhet minket.
fh-sok meg ilyeneket vesznek be... -
7kyu #5717 az egyiket megtörve már csak zemi van hátra xD -
Winibaba #5716 "De mint varjak egy csoro magyartol"
Be kéne fejezni az ilyen szar, ócska rasszista dumát! -
7kyu #5715 Mondjál ilyeneket, leszarom...
De ne itt. -
Winibaba #5714 Én én vagyok!
Én is a swatos nevemet használom, de nem is az a lényeg. Csak látom, hogy miket írkáltok ide, és mint régi fórumozó/játékos eléggé csípi a szemem. Főleg ha az én pasimat támadjátok!
Általában 1.0-ában szoktam játszani. Nálatok én max. ha kétszer voltam fent, abból az egyik kirúgással végződött, pedig csak kérdeztem valamit, már nem is emlékszem mit. Bunkó nem voltam az biztos, mert nem szokásom.
"Finomabban mondva : KUSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!"
Ezt meg így a kutyuskádnak, uzsonnaidőben! De szerintem anyukád rácsapna a szádra...
-
getoway #5713 7kyu
Loool De menö vagy :)
Itt mindenki olyan menő és okos "hogy lehetek ilyen menő "
Áruld el nekem hogy lehetek ilyen menö :)
De mint varjak egy csoro magyartol"Csak beszélni és várni a dolgokat" -
Zemi82 #5712 Nem tudtam,hogy ilyen érzékeny a lelketek,de nem is érdekel.
Nekem meg a szánalmas nem tetszett,pedig arra is tudtam volna mit írni.
De az már végkép nem tetszett volna a mimóza lelkednek. :D:D:D:D:D:D -
7kyu #5711 Ez nem tetszik:
Finomabban mondva : KUSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!! -
Zemi82 #5709 Jé már megint az IQ fighterek próbálnak oltani!!!! lol
Alex,te írtad amit.És ott volt lenn hogy mire válaszoltam azzal.
De látod,még ehhez is korlátolt vagy.
Kyu!
iratlan szabályok?
nem voltunk itt,és ti így fikáztatok minket.Itt vagyunk.Mi nem tetszik?
Az hogy mi sem kímélünk titeket?
Szar ügy. PERELJ BE.Vagy banoltas innen. -
Zemi82 #5708 megkapod jzsolt -
AlexCross #5707 igen, tudom amit tudok, te is tudhatnád, ha nem lennél sötét.
fh-ra meg hogy menjek fel, ha banom van?
a szólás tényleg így szól, de ki mondta, hogy én azt mondtam?
bizonyítsam, hogy te mennyire vagy hülye?
I. följelentettél
II. azt hazudtad, hogy följelentettél
III. itt csinálod a fesztivált
IV. te aztán tudod a törvényeket, csak mégsem, de még leoltasz
milyen törvényekről beszélsz egyáltalán?
és mivel kívánod bizonyítani is azt a följelentést?
hülyegyerek vagy. klántársad meg van, nem is egy, hülyefelnőtt. -
7kyu #5706 Én is a swatos nevemet használom
Szerencsédre ez egy fórum, csak a nevedet meg az IQ (0,000000000000000000000001)szintedet tudom.
Be kéne tartani valamilyen szinten a fórum íratlan szabályait...
De mit is vár az ember -
getoway #5705 CSávó megint előbb járt a szád mint az eszed...
Ha nem ismersz= nem tudod melyik klánba vagyok = melyik szeró az enyém
Egyébként nálam is szokták mondani, hogy ti nem vagytok százasok...
Nem tudod ki vagy :)
Ki vagy te ? a Helyi rombo ?
-
jzsolt #5704 Egy vip meghívóra igényt tartok a személyes találkozón!