S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Alex picit gondolkozz el kivel van a hiba....

(kis segítség: szinte minden magyar swat 4 szerveren és swat4 fórumon ki nem állhatnak téged ahogy látom)

no comment...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Tehát még 1x, mert látom a felfogásod is nehézkes.

Nem akarok én senkihez sem csatlakozni, csak anno ezt már többször eljátszottad.
TE nekem nem adtál választ a kérdésemre, csak valami hasonlót, mint 7kyu-nak.
Illetve csak beszólogatni, jársz ide.
Menjélél nyissál swat4 server topicot, aztán osszad az észt, ha te ebben ilyen nagyon okos vagy. (bár eddig még nem tûnt fel, mert csak jár a szád össze-vissza viszont eddig még senkinek nem segítettél)

Egyébként valószínûleg most is törlésre fognak kerülni a hozzászólásaid, mert megint csak értelmetlenül szájalsz.
(próbálj meg a fórumtémával kapcsolatos hozzászólásokat írni, illetve a feltett kérdésekre válaszolni)

Kimaradt:
-kick ac markmodinfo: Mark admin módról hozza elõ az infókat.
-kick cc spec: ha beírod, specbe kerülsz
-kick cc view: ha beírod view-be kerülsz
-kick cc join: ha beírod visszakerülsz a játékba. Ezt nem csak adminok használhatják, hanem bárki.

Parancsokat úgy írhatsz be, hogy megnyomod az Ö betût, alul bejön egy szövegmezõ, és oda kell beírni ezeket. Entert nyomj ha végeztél a paranccsal. Egyszerre, csak egy parancsot használhatsz.
Elég "babásan" fogalmaztam? <#banplz><#buck>
-kick cc menu: Ha föl van telepítve a client 13, és a dedicatedserver.ini-ben nincs beállítva az automatikus megnyitás, akkor ez elõhozza az admin panelt, és nem kell szarozni a parancsokkal. (Néhánnyal kell még)
-kick ac balanceteams: kiegyenlíti a csapatokat, ha az egyik csapatban minimum két fõvel több van.
-kick ac lockteams: Csapatokat zárhatod le, ilyenkor nem lehet csapatot váltani.
-kick ac switchall: Megcseréli a két csapatot.
-kick ac getplayers: Elõhoz egy listát a játékosokról, ip-jükrõl, és, hogy admin-e.(engem nagyon idegesít, mert sok alkalommal bejön automatán, és elviszi a chatablak tartalmát)
-kick ac getbans: A ban(kitiltás) listát hozhatod elõ.
-kick ac gettempbans: Az idõkorláthoz kötött ban(kitiltások) listáját jeleníti meg.
-kick ac addban -IP-: a parancs után beírod a banolni kívánt személy ip címét, ami bekerül a listába.
kick ac removeban -IP-: Vissza tudod vonni ban-t, az parancs után beírva az ip címet.
-kick ac help: elõhozza ezt a szép parancslistát magyarázatok nélkül.
-kick ac info: Különbözõ információkat jelenít meg, az admin módról.
kick ac markmodinfo
-kick ac motd -message-: A parancs után beírhatsz egy mondatot, amit minden új pálya elején kiír automatikusan a szerver.
-kick ac saveconfig: Változtatásokat menthetsz vele, ha babráltál egy ini fájlban.
-kick ac restart: Újraindítja a szervert.
-kick ac restoremaps: Ezt nem használtam még, de a neve alapján, valami pályahelyreállítás.
-kick ac savemaps: Pályákat mentheted el.
-kick ac getmaps: Pályalistát hozza elõ.
-kick ac getsavedmaps: Mentett pályákat hozza elõ.
-kick ac setmap -mapindex-: Ezt se használtam még, nem tudom mire jó.
-kick ac removemap -mapindex-: Listához hozzáadott pályát törölhetsz a listából.
-kick ac addmap -mapname-: Listához adhatsz pályát.
-kick ac kickban -name- -time- -comment-: Banolni(kitiltani tudsz játékosokat. kick ac kickbanip címidõtartamamit hozzá szeretnél fûzni. Ha csak az ip címet írod be, akkor a sima banlistára(ilyenkor addig marad ott amíg nem törlöd), ha a az idõt is beírod, akkor a tempbanlistára kerül. Ha ip címet és kommentet is írsz, akkor a tempbanlistára kerül, de nagyon rövid idõn belül törlõdik, mivel nics idõtartam. Az idõ beírása: év:hónap:nap:óra:perc. Példa 1:2:3:4:5 --> 1 év, 2 hónap, 3 nap, 4 óra, 5 perc.
-kick ac kick -name-: Kirúgni tudsz játékost. kick ac kickip név!
-kick ac makevip -name-: Vip módban a vip-t cserélheted le.
-kick ac forcename -name- newname: Játékos nevét változtathatod meg vele. Parancsréginévúj név
-kick ac forcelesslethal -name-: Nem halálos fegyverek használatára kényszeríted a kiválasztott játékost.
-kick ac switchteam -name-: A kiválasztott játékost átteheted a másik csapatba.
-kick ac lockeddefaultteam -teamname-: Lezárod vele az egyik csapatot, nem tudnak oda csatlakozni. Zárd le a csapatokat is vele (kick ac lockteams) Még nem próbáltam ki.
-kick ac forceleader -name-: CO-OP módban a vezetõt választhatod ki.
-kick ac addreplacement -oldclass- -newclass-: Fegyvereket "tilthatsz" be vele. A tiltott fegyvert egy másikra cseréli a szerver. Parancs régi fegyvernév új fegyvernév.
-kick ac removereplacement -class-: Visszavonhatod a tiltást.
-kick ac getreplacements: A tiltott fegyverlistát hozza elõ.
-kick ac pause: Szüneteltetheted a játékot vele. Nem lehet mozogni, de a chatet használhatod. Szerintem ez teljesen rossz, mivel az idõ ugyanúgy megy tovább, csak az óra áll. Ha elindítod a játékot újra, nem a megállított ídõvel folytatódik a játék.
-kick ac lockmaplist: Ezt se használtam, de elvileg a pályalistát zárhatod le vele.
-kick ac forcenoweapons -name-: A kiválasztott játékost arra kényszeríted, hogy ne használhasson fegyvert. Csak kukkolója, és gáz gránátja, ja és csipesze lesz.
-kick ac forcespec -name-: A kiválasztott játékost spectator módba rakhatod. Ilyenkor senki nem lát téged, és szabadon "repülhetsz", de nem avatkozhatsz bele a játékba.
-kick ac forceview -name-: A kiválasztott játékost nézõbe rakhatod. Ez olyan, mint amikor meghalsz, és nézheted csapattársaidat. Sajnos itt is csak a csapattársakat lehet nézni.
-kick ac forcejoin -name-: A specbe, vagy view-be(elõzõ két parancs) rakott játékosokat, visszateheted a játékba.
-kick ac forcemute -name-: A kiválasztott játékost letilthatod a chatrõl.
-say -message-: Ez nem admin parancs, bárki használhatja. say után beírhatod az üzenetet, és megjelenik a chatablakban. Ugyanaz, mintha megnyomnád a T betût. Ezt gyorsszövegeknél szokták alkalmazni.
-teamsay -message-: Ugyanaz mint az elõzõ, csak ezt a csapatnak írod, és ugyanaz, mintha az Y betût nyomnád meg.
-kick ac as -message-: Admin parancs, adminok között lehet beszélgetni.

Mark Mod parancsok:

-kick ac assay -message-: Admin parancs, ezzel is írni lehet, csak a neved elõtt megjelenkik egy (ADMIN) szó.
-kick ac forcenosting -name-: Játékostól elveheted a stinger gránátjait.
-kick ac forcenoflash -name-: Villanógránátot(flash-t) veheted el.
-kick ac forcenogas -name-: Itt a gázt veheted el.
-kick ac forcenotaser -name-: A taser(sokkolót) veheted el.
-kick ac forcenopepperspray -name-: Paprikaspré(pepperspray-) veheted el.
-kick ac forcenopepperball -name-: A Paprikastukkerét(pepperball) veheted el a játékosnak.
-kick ac forcenobeanbag -name-: Kábítófegyvert(lesslethal) veheted el.

Magyarázatok:
-Parancs: "kick ac"-al kezdõdik (idézõjelek nélkül), és utána van valamilyen jelzés, hogy mire jó ez a parancs: Példa. kick ac mute -name-
A végén a -name-, az azt jelzi hogy oda kell írni a játékos nevét, akit "mutedelni", némítani szeretnél. a Parancsok után mindig szóközt kell használni!!

Remélem kielégítõ választ adtam. Az esetleges pontatlanságokért bocs, én se tudhatok mindent pontosan =)
Beszállsz ? <#taps>
nesze semmi, fogd meg jól!
ha megkérdezte, ennél nyilván többre kíváncsi. ráadásul ezekhez mindkét admin mod kell.
Ebbe a Markmodos parancsok is bennevannak.
Úristeeen..xd tömegbunyó<#gun><#gun><#taps><#taps>
kick cc menu
kick ac balanceteams
kick ac lockteams
kick ac switchall
kick ac getplayers
kick ac getbans
kick ac gettempbans
kick ac addban -IP-
kick ac removeban -IP-
kick ac forcenosting -name-
kick ac forcenoflash -name-
kick ac forcenogas -name-
kick ac forcenotaser -name-
kick ac forcenopepperspray -name-
kick ac forcenopepperball -name-
kick ac forcenobeanbag -name-
kick ac help
kick ac info
kick ac markmodinfo
kick ac motd -message-
kick ac saveconfig
kick ac restart
kick ac restoremaps
kick ac savemaps
kick ac getmaps
kick ac getsavedmaps
kick ac setmap -mapindex-
kick ac removemap -mapindex-
kick ac addmap -mapname-
kick ac kickban -name- -time- -comment-
kick ac kick -name-
kick ac makevip -name-
kick ac forcename -name- newname
kick ac forcelesslethal -name-
kick ac switchteam -name-
kick ac lockeddefaultteam -teamname-
kick ac forceleader -name-
kick ac addreplacement -oldclass- -newclass-
kick ac removereplacement -class-
kick ac getreplacements
kick ac pause
kick ac lockmaplist
kick ac forcenoweapons -name-
kick ac forcespec -name-
kick ac forceview -name-
kick ac forcejoin -name-
kick ac forcemute -name-
say -message-
teamsay -message-
kick ac assay -message-
kick ac as -message-
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining -time- (A spawn idõt tudod állítani)
AD1, ha valakit ki szándékoztok utálni, egyáltalán nem burkoltan, azután az már nem barátkozik veletek, adott esetben bunkó stílusban nyilvánul meg irányotokba, az nem ott kezdõdött, hogy õ bunkó.

AD2, hozzászólások: 4587 -> 4582, például itt is nagyon bunkó voltam(anno egyébként Anonimusról azt hittem, hogy õ 7kyu, csak itt más a neve).

Spongya, anno válaszoltam a kérdésedre, csak elvitte a cica. Most persze egészen máshogy adod elõ, mert csatlakozni kell az engem lebunkózókhoz. Egyébként kicsit gáz, hogy te itt házigazda vagy, és ilyen alap kérdéseket teszel föl. Mikor erre rámutattam, csak simán kimoderáltál. (Egyébként pont ekkortájt javasoltam elõször a szerverfuttatással kapcsolatos faq összeállítását, és bannerbe helyezését. Ez is ugye milyen nagy bunkóság? Ki is volt az, aki bunkó módon rá se hederített erre? És még ki is törölte…😉
Szentem tudod te...<#mf2>
djjeges
Sziasztok!Tud valaki linket küldeni az admin parancsokról?
Vagy írni 1 listát róluk?
Elõre is kösz

Ki a bunkó?

...

Pl.: Demszky?
mycso
Persze, vagy egy éve én is kérdeztem tõle valamit a szerver beállításokról, akkor is ugyan ez a volt a válasza, hogy tudja, de nem mondja el...kicsit gondolkozzatok el ki is a bunkó.

Ebbõl a párbeszédbõl elég hamar kideríthetõ, ki is a bunkó...(segítek: nem 7kyu az)

Off

"Mert Bu..ó"...k vagytok vele folyamatosan, még akkor is amikor semmit nem csinált. Mint ahogy velem is.
Mert Bu..ó?<#mf1><#banplz>
Nem azért nem mondja el, mert nem ért hozzá...
Ha ennyire fontosnak tartod (meg talán más is tanulhat belõle):
Swat4.ini

DefaultRespawnSecondsRemaining=30
Itt kell átírni.
Te aztán nagyon érthetsz hozzá ha nem vagy képes ennyit elmondani
7kyunak...<#gunyos1>
TE ----> NKEM mondanál pár dolgot<#wow2><#wow1>
Na addig álljak fél lábon.<#pardon1>
Eddig is megvoltunk, ezután is megleszünk nélküled.
Egyébként meg mit mondhatnál még?
Kinek mi a fontos.
7kyu
A válaszodból látszik, hogy mennyire értesz hozzá, vagy inkább hogy mennyire nem.
Ha nem ilyen magas lóról beszélnél szívesen mondanék pár dolgot.
Még nem tom. De vagy a dedicatedserverbe.ini be vagy a swatgame.ini be kell lennie.
Az lényegtelen.
és Marky-Mark mod nélkül?
E örö e bodottá e á örö bodottá..xdxd<#banplz><#banplz><#banplz>
Öjöm bodottá! 😄
nagy titok...
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining 20
háháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháháhá
háhá
nem nagy érdem. csak a barátunk kell hozzá.
engedd meg, hogy gratuláljak
én sem. én viszont másodpercre be tudom állítani a respawn idõt te meg neeeem! be be beeeeee!
Én nem ülök egész nap a gép elõtt veled ellentétben, szánalom vagy
ezek szerint te meg ezen a válaszon gondolkodtál olyan kb 14 órát. én kb. pont ennyit néztem ki belõled...
Kemény 6 órába telt kitalálni ezt?!?! <#wow1> Többet néztem ki belõled, de a végén jót mosolyogtam rajtad...
igen, vegyél be két-három doboz nyugtatót. lehetõleg folyadék nélkül nyeld le.
Valaki értelemmel rendelkezõ személy tudja a bajomra a megoldást? <#mf1>
nem
És el is mondod?
én tudom
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet a sapwn idõt levinni fél percrõl 20 mp re?
djjeges

Sziasztok!Megmondanátok h h lehet felrakni az 1.1-es patchot?Mer miután felteszem nem enged fel a szerókra :/.Elõre is THX

Szia. En tapasztalataim alapjan azt tudom mondani, hogy, ha ranyitsz egy ajtora, az vagy kinyilik, vagy zarva marad. Igy tudod megnezni, ha kinyilik (nyilvan) akkor nincs zarva 😄
Masikra nem tudok megoldast.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, milyen billentyûkombinációval lehet megnézni, hogy egy ajtó csak csukva van-e, vagy pedig be is van zárva? Arra gondolok, amikor a kommandós megrángatja a zárat, de <b>nem</b> nyitja ki az ajtót. A gép kiválóan megteszi a "stack up" parancs hatására (amellett, hogy persze elõször felsorakozik az ajtó elõtt), és jelenti is az eredményt.
Még egy kérdés: a játékkezdõ rádióüzeneteket állítólag át lehet ugrani. Hogyan?
dragon11
Tûzfalat lõdd le..

Telepítsd fel újra, nincs más ötletem.
Valaki segítsen... Kicsit lejjebb leírtam a problémám.. Kérlek titeket HELP<#help><#help><#szomoru1>
Mindeggyik zöld asszem. MErt nekem mind 1.1 asszem .
De várjá, remélem azt tudod, hogy nem mindegy, hogy 1.1-es szerverre, vagy 1.0-ás szerverre mész föl. Fönt írja a szerverkeresõbe, melyik a te verziód, és jobb oldalt, meg zölddel jelöli a jó verziókat neked a szerverkeresõ.
Nézd meg alul, hogy mit ír, angolul connecting, majd amikor elkezd menni a csík, akkor loading, magyarul gondolom, csatlakozás, és betöltés. Nézd meg, hogy melyiket írja, mert ha csak addig jut el, hogy csatlakozás, akkor a nettel lehet gond, vagy a szerverrel, nem tom, de ha elkezd betölteni, és akkor szakad meg, akkor fogalmam sincs 😄 😄 Próbáld meg újratelepíteni az egészet.
Szia, inne letöltheted : http://thepiratebay.org/