6531
  • AlexCross
    A stílus! A KÚÚÚLTÚRA!
    [img=http://img247.imagevenue.com/loc571/th_36095_user_8873198_1227195764639_122_571lo.jpg]
  • Winibaba
    Bocsánat, Norbi, nem tudom mikor voltunk kultúrálatlanok.
    ( khm.."KÚLTÚRA" )

Na
  • AlexCross
    "kilettem rúgva mert cheattel játszok!! Na akkor szerinted ez miért is van??"
    miért játszol csalással? ezt tőlem kérdezed? okés, nézzük a lehetséges okokat. valószínűleg kisebbségi-komplexussal küzdesz, és a játékban kompenzálsz. elég béna vagy, ezért valahogyan el kell érned az áhított győzelmet. és kirúgnak, mert nem tűrik a csalást, erre persze csak a pofád lesz nagyobb, és jössz ide fröcsögni.
    ez jellemzi a csalókat, ha te is közéjük tartozol, valószínűleg téged is.

"A kérdés neked teszem fel, de valahogy látom nem tudsz nekem válaszolni rá!!"

fölteszel egy kérdést, de még ugyan abban a hozzászólásodban kijelented, hogy én nem tudok rá válaszolni.
    idióta vagy azért is, mert keresed itt rajtam a fogást, rajtam kérsz számon dolgokat, amikhez közöm nem volt. mikor erre rámutattam, tovább kötekedsz.

fogalmazni meg nem tudsz, ez tény.
  • Demon86
    " Kölcsön kenyér, vissza jár! "

Egyébként KÚLTÚRA! Látom ott van a szeren mindenkinél! A trágár szavak nem csak a káromkodások! Szerintem én egyszer se irtam konkrétan senkire, hogy " idióta, hülye! " Nem pazarlom ilyenekre az időmet, nem éri meg nekem! Morogjatok ahogy akartok, nem fog meghatni, egyenlőre a véleményem megvan rólatok! Mind a megjegyzések, mind más hozzászólásokból! Ha valamikor is megtanultok Kultúráltan beszélgetni valamilyen témárol keressetek fel xfire-ön!! "demoman86" így keressetek! Az idétlen dolgokra nem vagyok kiváncsi azzal ne keressetek!!

További Szép Napokat!!
  • Winibaba
    Mikor volt a trágár megjegyzés részünkről?
    Ti fröcsögtök!

Már elég zsibbasztó belőletek ez a két nap, úgyhogy befejeztem. Értelmesen beszélni veletek nem lehet, mert nem értitek meg amit mondunk. Csak kántáljátok a hülyeségeteket, ami már unalmas.
    Nem sértésből, de logikátok, humorérzéketek, józan paraszti eszetek egyáltalán nincs, ezért ennek a vitának sincs jövője.

Már csak szegény Mycsot sajnálom, mire átolvassa ezeket beőrül.
  • Demon86
    Hát tudatom veled a tényt! Nem egyszer játszottam más néven bizonyos szervereken, és érdekes amikor 1 magyar szerverre mentem fel 10 perc után kilettem rúgva mert cheattel játszok!! Na akkor szerinted ez miért is van?? A kérdés neked teszem fel, de valahogy látom nem tudsz nekem válaszolni rá!! Pedig nem nehéz kérdés ez!! Nem is alsó tagozatos fogalmazásban irtam hogy megércsed és ne keljen dekódolnod.
  • Demon86
    Admin visszaélések!!

Szerintem ezt a témát azzal le is zárhatjuk: amit mi megteszünk a szerveren ahoz ha jól tudom semmi köze senkinek se!! A felháborodásra főként nincs jogotok és kérdőre vonni az adminok döntését!! Nem 1 külföldi embernek van gondja a magyar mentalitással! Elösször gondolkozz el milyen vagy! Ha én tudok neked normálisan kultúráltan irni akkor elvárom azt hogy te is megtedd!! Amennyiben nem tudod megtenni akkor én is tudok olyan lenni mint te vagy velem/velünk!!
    Majdha végig gondoltad a dolgot jelezd nekem és beszélhetünk, addig a trágár megjegyzéseidre nem vagyok kiváncsi!!
  • SkyZone
    zemikém, én már régóta fent vagyok,csak most regisztráltam más névvel,mert amilyen nevem volt az untam..2005. 04. 07.-pontos dátum :P

ne nézz lámának lécci..kösszz...xd
  • Zemi82
    autoszimulator!

Lehet neked van igazad.
    Sajna én csak a külföldieket ismerem,és csak ott játszottam magyarokkal.
  • Zemi82
    Tetszik a példa.

Visszaélés nincs,csak jogunk.
    Vajon mi lehetett a valós ok,hogy repültél a szerverről?
    Nem valószínű,hogy azért,mert jobb vagy.Ha,az vagy grat hozzá.
    De érdekes,az ITC-ben szerintem vannak jobb játékosok nálam,és egyet sem banoltam,se én,se más.Talán mert ők normálisan játszanak.
    Mint a külföldi többség.De vannak nálunk magyarok is akik visszajárnak,még mindig.Velük sincs gond.
  • AlexCross
    de még mindig nem fogjátok fel, hogy ez onnan indult, hogy masszívan visszaéltek az admin jogotokkal. nevezetesen a nálatok jobbakat rakjátok ki. lehet itt hadoválni arról, hogy a Magyarok csítereznek benneteket, meg hogy szidják egymást, de ez csak pár ember, és az ilyen komolytalan játékosok nem fognak ide írni, mivel keveset játszanak, pláne keveset foglalkoznak a játék közösségi életével.
    gyermeteg példa:
    ha pofán vágsz, utána meg szájba rúglak, az nem ott kezdődött, hogy én aljas módon szájba rúgtalak.
  • AlexCross
    de kinek tetted föl a kérdést? egyáltalán, semmi értelme annak, amit írsz. meg kéne tanulni fogalmazni...

itt többen is beszélnek angolul, nektek gondolom ezzel kapcsolatban is csak a pofátok nagy, mint ahogyan itt getoway bizonygatja, hogy ő milyen gazdag, és ahogy mindannyian állítjátok, hogy a tiéteknél nincs is jobb szerver közel s távol.

de mégis kitől vársz itt választ? itt senki nincs, aki csalással vádolt, pláne én nem, akinek a kérdést címezted.

"Meg nem tudom honnan veszitek azokat hogy miért meg honnan lett kirúgva és került be hozzánk! Ehez nincs közötök és szerintem kár is erről beszélni!!"

a fenti idézet Wini bogozta ki nekem, az alsó tagozatos fogalmazást egyszerűen nem volt türelmem dekódolni.

a csalás vádjával illetett játékos dolga egyszerű lenne, ha lenne agya. szépen leírná az igazságot, az bármennyire kellemetlen is, és mi ezért tisztelnénk. ehhez képest itt veritek a nyálatokat. ezt kinek kell magyarázni?
  • Zemi82
    Te mióta látod a komenteket? 1 hónapja,a reged alapján.
    Mert az én regem,ha megnézed régebbi.Látom 1 ideje miket irkálnak.
    És te is bármikor visszanézheted.
    Ha téged sértegetnének kb 1 éve,akkor te azt még tovább tűrnéd?
    Én már unom.Főleg amikor a barátaink szólnak emiatt.
    Amúgy ők is elég szépen lejáratják magukat,és egyik szavuk üti a másikat.

• autoszimulator
    van köztetek egyáltalán olyan, aki játszott régi, viszonylag nagy magyar szervereken, melyek nem klánok tulajdonába tartoztak? Gamearena reklámszerók, hungry szeró, vagy ti csak a végős fázisban kerültetek bele a körforgásba? mert akkor a vitátok is meddő, ezek a "mai" klánok sehol sincsenek a tRs, sF, s4hu vagy a "buta"HST-től, s azok riválisaitól.
  • Demon86
    SkyZone!

Ne haragudj már meg, de szerintem nem mi mondtuk legelösször véleményt itt senkiről se! Az hogy ki kezdte ki nem szerintem ezt hadjuk, mert itt került sor arra hogy rólunk irtak! Tartom valószínüleg hogy te se hunynál szemet ha rólad vagy egyik barátodról irnak valami olyat ami nem takarja a valóságot! Senkivel semmi bajom nincs itt, de bebízonyították páran a játékban az ellenkezőjét, és megsértődött azon ha kilett tiltva! bocsánatot nem fogok senkitől se kérni amég nem viselkedik normálisan! ha belátja vannak olyan dolgok amit megtehet és nem tehet meg 1 adott szereren! az ilyen emberre nem pocsékolom az időm mert kár, úgyse lehet beszélni vele! Nem tudom mikor irtam bárkire is itt olyat ami trágár vagy nem ide illő lett volna! Ismételten mondom mer látom nem fogtátok fel! AKINEK NEM INGERE NEM VESZI FEL! Álltalánosságban mondtam és nem nevesítettem meg! Pont... Akivel meg nem lehet normálisan beszélni az inkább maradjon csendbe ha kérhetem!
    KÚLTÚRA!!!

Köszönöm!
  • SkyZone
    LOL...NEVETSÉGESEK VAGYTOK, saját magatokat hazudtoljátok meg: "Sem szidni se visszaszolni nem érdemes, mert csak saját magad járatod le, és bebizonyítod mekkor tuskó bagás a magyar ember!!"
    - ti szóltok vissza baszki nem mi, és ti kezdtétek az egészet mert idejöttetek..

• Demon86
    Alex!

Kezdjük azzal, elég egyzserű dolog!! A legtöbb cheater megszólítást azt pontosan, hogy magyaroktól kapjuk! Számonkérni?? 1 eléggé egyszerű kérdést tettem fel, amire még mindig nem kaptam választ!! Meg nem tudom honnan veszitek azokat hogy miért meg honnan lett kirúgva és került be hozzánk! Ehez nincs közötök és szerintem kár is erről beszélni!!

Haresz!

Megint oltári nagy volt a megjegyzésed!! A kiírások amiket rakunk kötés és egyéb dolgok után, azt komolyan venni, csak sajnálni tudom azt! Nehéz megérteni hogy az csak 1 kiírás és semmi más, ha ezen akarsz lovagolni akkor szólj rá a külföldiekre is, mert ugyanúgy kivan náluk irva!! Ja jut eszembe nem mindenki érti mert nem tud se angolul se németűl!! Elvagyunk szállva??? Na ne harizz már nem szorulunk rá, mert nincs értelme! Az egészet ti kezdtétek, és ti vagytok felháboródva rajta ha valaki visszaszól nektek!! A másik dolog bele kellene törődnötök abba hogy a szerveren nem te vagy az admin, és ami nem tetszik az nem tetszik és nem felháboródni kell rajta meg szidni minket! Semmi közöd hozzá mit teszünk meg és mit nem! Sem szidni se visszaszolni nem érdemes, mert csak saját magad járatod le, és bebizonyítod mekkor tuskó bagás a magyar ember!!

Megértést?? Mire is?? Áruld el nekem légyszives ki kezte az anyázást és szídni az embereket?? valahogy nem úgy tűnik hogy mi kezdtük!! Felvagytok háborodva a saját hülyeségeiteken! Gratulálok!!
  • AlexCross
    nem szimpi a srác, de ha igazat mond, akkor igaza van.
  • Haresz80
    Az egész fölháborodás azért van rátok, mert kibaszott nagy profinak állítjátok be magatokat! Nem a csalás (nem mondom, hogy csaltok), meg ilyenek, csak az, hogy ha valakit megkötöztök, akkor el vagytok szállva magatoktól. Ennyi, semmi több, ezt kéne fölfögjátok, nem pici lelkivilágozni nekünk! És el lehet takarodni innen, ha nem értitek meg ezt a dolgot, de hát miért értenétek meg, ha miattatok van az egész? Számtalanszor mondtuk a pofátokba, és nem véletlen a kritika. Nem a szerverrel van a baj, hanem veletek. Reakciót nem várok, csak megértést!
  • AlexCross
    ebből is látszik, hogy mennyire idióta vagy....
    sem az itt fórumozók értelmes többsége, sem én, soha, sehol nem vádolt benneteket csalással.

mycso volt az, aki megemlítette, hogy van olyan tagotok, aki csalás miatt került ki korábban egy másik klánból, de erre itt senki nem helyeselt. az igazat megvallva ezt senki nem reagálta le részünkről, mivel erre bizonyítékot nem láttunk, a pletykára meg itt szerintem senki sem ad - javítsatok ki ha tévedek.
    amilyen ostoba banda vagytok, az elejétől fogva rajtunk kértétek számon mycso állítását, teljesen alaptalanul. hogy miért? mert hülyék vagytok, és eszetekbe nem jut mocskolódás, hazudozás, meg okoskodás közben utánanézni, hogy mire, kinek kéne reagálnia.
  • Demon86
    7kyu!

Komolyan nagyon okos választ adtál!! Bár nem ez volt a kérdésem! Most hülyének akartok nézni minket?? Sok sikert!!
  • 7kyu
    Tudjuk, hogy ti prok vagytok, hallottuk már elégszer.
  • Demon86
    © AlexCross

nem, a vitát az váltotta ki, hogy nem tudtok játszani, és féltékenyek vagytok azokra, akik tudnak. ezért születtek itt olyan hozzászólások, amiket ti fikázásként értelmeztek, mert a pici világotokba nem fér bele az igazság.
    hülyéknek:
    akiket kivágtatok, idejöttek, és leírták mi történt. és hogy ezért nem megy hozzátok vissza, és ezt másnak sem ajánlja. ez nem azt jelenti, hogy benneteket fikáz, egyszerűen csak a többieknek akar jót. titeket senki nem provokált, csak kéne agy is, hogy ezt megértsétek.

Sajnos ehez nem tudok mit hozzáfűzni!! De szó nélkül nem hagyhatom!! :) Ha mi nem tudunk játszani akkor azt áruld el nekem, hogy miért vagyunk csalók?? Ha erre tudsz nekem válaszolni értelmesen azt azért megnézem! Tudod nem hiszem, hogy azért irjátok nekünk mert nem tudunk játszani! Az a baj hogy halálra szívatjuk a többieket, és ez bántja a ti lelketeket és ócsároltok minket! 1 FH tag sincs aki rászorúlna a csalásra!! Szögezzük le a tényt mi tudunk játszani csak sajnos sokaknak nem tetszik hogy mi tudunk! Várom a válaszod ALex!!
  • AlexCross
    te nem vagy Magyar, ezt eddig is tudtuk.
  • getoway
    © AlexCross

És mi van akkor ha én nem is magyar vagyok :)

HMMM

Ja és nem védem a clant :) "védi az magát"

amugy nem én vagyok az aki ezt az egészet el kezdte :)

• Demon86
    Winibaba!

Ahogyan ti viszonyultok meg amilyenek vagytok! Ne haragudj de nem fogok senkinek se jópofizni hogy fejezzbe amit csinál! Senki sem dedós, de ha te káromkodsz, szídsz minket! Min kell csodálkozni hogy visszakapjátok?? Amilyenek vagytok azt kapjátok vissza! De látszik túl nagy az önbecsülésetek ahoz hogy elismerjétek hogy nem vagytok tökéletesek ahogy senki nem az! Mindenkinek van rossz napja és jó napja! Csak kár, hogy egyessek nem tudják elismerni a hibáit és bocsánatot kérni! Majdha menni fog akkor lehet veletek normálisan is beszélni! Aki meg tudja az nem veszi magára! Vannak kivételek de sajnos kevés
  • Winibaba
    Zsiráfság,hogy tudod milyen fórumokat látogatok...
    Amúgy meg a fórumlátogatásaimtól függetlenül igazat írtam.
  • SkyZone
    "© SkyZone

Mit teszel :)?

Meg versz vagy mi ?

Mond el nekem ?"

Szinte éreztem hogy valami hasonlóan bunkó hsz születik majd az én hszemből..xd Mit is várnék egy írástudatlantól?? a "Mond el nekem?"- mondatodba 2 hiba is van...pfff( pedig nem egy bonyolult mondat, el kell ismerni..xdxd
  • Demon86
    Látom nem értitek hogy nem nevesítettem senkit hanem kollektívan mindenkire irtam! A vélemény ami a magyarokat leírja az az HOGY BUNKÓ? PRIMITÍV emberek vagyunk!! (Akinek nem ingere nem veszi magára!)
  • Demon86
    Alex!!

Szerintem nem kértem a véleményedet! Az hogy te hogyan látod mi hazugság meg mi nem! Gondolod adok pár nevet és érdeklödj körbe! Csak nehogy meglepődj! Különben szerintem semmi közöd ahoz hova miért regisztrálok, valahogy neked ebbe nincs beleszólásod!
  • Demon86
    Winibaba!

Érdekes, hogy ha nincs fent 1 magyar sem a szerón akkor nincs káromkodás és pofázgatás! Egyébként is az hogy te csak a csapattársaidnak irsz az nem jelenti azt hogy mi nem tudunk róla! A stílus amiről beszélsz, ne haragudj személy szerint utálok magyarokkal játszani mert nem tudnak normális körülmények között játszani! Csodálkozol hogyan állunk hozzátok, valahol ezt elkellett érnetek!! Gondolom nem mi kezdtük tehát ezt most fejezd is be!! A közvéleményről meg annyit hogy nézd meg a Punk Bustert meg az UAC listát és rájössz! Nem számít Winibaba látom nem nagyon szoktál máshol megfordulni csak magyar fórumon! Számtalan fórumot szoktam látogatni! Csoda hogy csak a magyarokat szídják milyen bunkó hozzá állásuk van játékon belül! Nézegges körbe aztán akkor mondjál véleményt! Látszik te is úgy formálsz véleményt amiről semmit nem tudsz!!
  • AlexCross
    te meg az anyanyelveden nem tudsz írni, ráadásul csak azért regisztráltál ide, hogy a hazugságaiddal próbáld védeni a klánodat.
  • Winibaba
    Pont mi nem vagyunk azok akik alpári stílusban szoktak beszélni/írni/játszani.
    Megnézheted, hogy itt a fórumnon is, hogy beszélünk mi és hogy beszélnek a klántársaid.
    Ráadásul annak ellenére, hogy a szerveretekre ki van írva, hogy tilos káromkodni, mégis ti ADMINOK beszéltek a legtöbbet gusztustalanul.
    Ez nem fura kicsit?

"és legtöbb szerverről bannolva, sajnos a magyarok vannak!!"
    Ezt "sajnos" nem tudjuk melyik közvélemény-kutatás mutatta ki, mindenesetre mi nem kaptunk kérdőívet. Viszont ti biztos nagyon jól tudjátok.

Abban igazad van, hogy a bunkó, káromkodós játékosok nem valók szerverre, de ha ti is így álltok hozzájuk, admin létetekre, akkor nem tudom mit vártok.
    "Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten!"

• Demon86
    Érdekeség képpen:

Tudod sokan vannak külföldiek akiknek tudnék szólni, hogy jöjjön ide és irják le a véleményüket milyen a clánunk!! De több mint valószínű sokan nem értenék mert nem tudnak angolul! Sok külföldinél elnyertük a tiszteletüket mert tudunk játszani normális körülmények között!! Látszik Haresz nem nagyon szoktál jatszani, tehát ne mondj úgy véleményt ha nem tudsz okosat mondani, vagy ami takarja a valóságot!
  • Demon86
    Szánalmas a hozzá állásotok! Nem csodállom hogy rossz véleménnyel vannak a magyarokra! Páran próbálják ezt megváltoztatni, de sajnos elég nehéz ha többségben vannak a bunkó, primitív emberek!! Akik 1 normális mondatot nem tudnak leírni angolul vagy akár németűl!!
  • Demon86
    Haresz!!

Elmondok neked valamit! Naponta szoktam beszélgetni külföldi emberekkel:
    ITC-s tagokkal akikről köztudott, hogy jójátékosok! MOSH10-es tagok akik úgyszintén jól játszanak! Tehát megint olyan véleményt mondasz amiről semmit nem tudsz! Jobb lett volna ha fel sem hozod ezt a dolgot!!

|FH|Demon
  • Haresz80
    Talán a külföldiek azért bírnak titeket, mert idegen nyelven nem tudjátok elmondani nekik, hogy mennyire magas szinten vagytok profik, ugyanezt nekünk elmondjátok magyaroknak, és ez rohadt nagy beképzeltség, és ezt kéne megértsétek.
  • getoway
    © SkyZone

Mit teszel :)?

Meg versz vagy mi ?

Mond el nekem ?

• Demon86
    Szép napot mindenkinek!

Kezdjük 1 elég egyszerű dologgal, hogy megértse az is aki nem olvasgat vissza! Szídjátok az FH szervert, bár nem tudom mi okon amikor ezek szerint még olvasni sem tudtok páran! Tisztán kivan irva nem lehet KÁROMKODNI! Nostehát azért ezt nem észrevenni ahoz tényleg nagy tudomány kell!! A legtöbb bannt nem azért magyarok kapták mert csalnak vagy nem képesek tisztán játszani!! Legnagyobb probléma az a hozzá állásotokkal van (akinek nem ingere nem veszi magára)! 1 elég egyszerü dolog:
    Köszönés, már ezt sokan elfelejtitek! Nem is nagy baj nem érdekes! Csak az, hogy kis idő után beleálltok valakibe aki épp nem azt csinálta amit kellett volna! PL: le tk-zott vagy lelötte a kötésedet!! Elkezditek
    szidni mekkora fasz, noob, szídjátok mint torkosborz!! Csak ebben azt nem tudom megérteni főleg ha nem magyar az akinek irjátok, szerintetek mit fog belőle megérteni??!! Na ehez is megvan az eszetek! A bann ahogy mondjátok mert jobb játékos, hát valahol elvagytok tájolódva magatoktól! Azt hiszitek jól játszotok mert káromkodni tudtok!! Hát szánalmasak vagytok, bár én 1 olyan játékost nem látok a banlistán aki "JÓ" játékos és tud is játszani! Mind az FH clán bebízonyította, akár egyénenként is! Ezt mondhatom nyugodt szívvel mivel sok külföldi szerveren megfordultunk! Érdekes módon szeretnek velünk játszani! Nem tudom hogy ti ezt mikor fogjátok elérni! Vannak olyan külföldi emberek akik szívesen jönnek hozzánk játszani és gyakorolni mert velünk lehet!
    Nem csak clánok hanem más külföldi emberek mert tudják tisztán és normálisan tudnak játszani, KÁROMKODÁS nélkül!

A szerverről meg annyit jegyzek meg, a rossz hírét nem a külföldieknek köszönhetjük hanem nektek magyar bunkóknak akik játék helyett szídjátok a másikat! Hamár itt tartunk személy szerint nem érdekel hogy ezek az
    illetők levannak bannolva! Ha fikázni vagy beszélgetni akarsz akkor ajánlom neked/nektek a www.chat.hu -t!!
    Aztán társalogj ott meg szidjad a másikat! Ehez értetek, de normálisan, kultúráltan játszani azt nem!
    A legjobb az amikor 1 FH tagra mondjátok hogy csaló!! Komolyan nem tudom ti hol éltek, bármikor bárkinek megadom az ipmet a kódomat, nézzen bele a gépembe ésha talál cheat progit akkor fejet hajtok neki!
    Szálljatok már le a magaslórol!! Pofázni azt tudtok, ehez nem kell ész!
    Az alapító tagokat, nem is tudjátok kik voltak! A kiirások amik vannak, már ne haragudjatok, nekem is van, azt komolyan venni, ahoz is ész kell!! Nem ego növelőnek van, hanem hogy feldobjuk a játékot!! Csak látszik ti ezt nem tudjátok megérteni!!

"Admin visszaélések!!" Ugyan már, vannak leirt szabályok amiket bekell tartani! Ha nem veszitek a fáradságot, hogy elolvassátok amég a kör elkezdődik hát gratulálni tudok! De akkor nem értem miért kell szídni minket! A probléma veletek az (ezt nem csak swatra értem, hanem más játékokra is! "Tapasztalat"): a legnagyobb, a legocsmányabb modora
    és legtöbb szerverről bannolva, sajnos a magyarok vannak!! Tehát ehez van eszetek, és lejáratjátok azokat akik normálisan szeretnének játszani!! Gratulálni tudok csak nektek! Fikázhattok nyugodtan, valahogy nem érdekel, de elösször nézzétek meg ti hogyan álltok a dolgokhoz! Ti kezdtétek nem mi!!
    A másik névvel feljárogatás, ip váltás! Komolyan hülyének néztek minket!? Szerinted hányszor tudsz/tudtok úgy ip-t váltani, hogy
    ne tudjam/tudjuk kivagy?? Száljatok már magatokba, hülyének nézhettek, de NEM VAGYUNK HÜLYÉK!! Leszögezem csakhogy nevesítsek is Alex valahogy nem igazán érdekel az UAC id-d!! Momentán sem érdekel és akkor sem érdekelt, mert a legnagyobb gondom a hozzá állásoddal volt, meg különben is ott lehet átverni az UAC-ot ahol nem akarod! Valahogy ebbe nem megyek bele! Nem is érdekel!
    Látszik, hogy a 8 éves unoka öcsém értelmesebb nálatok, és nem egyszer volt már fent az FH szerveren! Tudjátok érdekes, hogy az jött le neki mekkora taplók vagytok 1 olyan játékossal aki kezdő és véletlenül lelő titeket!! Nem csodálom azt ezek után sokmindenkinek elmegy a kedve a játéktól! Ki akar bunkó, tuskó emberekkel játszani! A legtöbb külföldi szerveren sem tűrik el! Mi sokáig eltűrtük ezt a dolgot! Nem vagyok hajlandó azt olvasni a közösbe: " KURVA ANYÁDAT TE FASSZOPÓ! Menny a picsába! Noob vagy! " Csodálkoztok
    ha így állunk hozzátok, amikor ti provokáltok?! HAHAHAHA ezen csak röhögni tudok, aztán ti vagytok megsértődve ha kivagytok rúgva/bannolva!
    Kerresétek a hibát magatokba!!!!

További szép napot!!
    |FH|Demon & |FH|Gaboo
  • jzsolt
    Ha veszek, akkor lesz