6531
  • arty
    igen!
  • arty
    ott hibádzik a gondolatmeneted, hogy itt a swat nem professzionális bűnözők ellen megy .. legalábbis ameddig én eljutottam csupa kis bandák ill. vasárnapi bűnözők ellen mentem ... na nekik fogalmuk sincsen a taktikáról elvileg :) érthető, ha össze vissza rohangálnak a kitört pánikban :D

RVS-t meg tényleg ne vedd ide, mivel ide kissé komplexebb viselkedésű AI kellett, hiszen nem csak egymást kell lőnie a két oldalnak ....
  • ForRedGlory
    Azt a "heartbreak sensort" is hiányolom, ha már lehet kukacoskodni, ami a Raven Shieldben benne volt :DDDD
  • Smokk
    Magyaran siman eleg elfordulni??
  • Bucser
    rosszfelé fordulsz vagy lepattan a társadról a gránát:)
  • Smokk
    Figyeljetek mar,hogy van az h ha az ha 1ik tarsam dob 1 fenygranatot, hiaba is fordulok el mindig beszopom en is, mig mas harckepes marad!
    Van vmi tanacsotok ilyenkor mit celszeru tenni, h ne vakuljak meg atmenetileg?!
    Elore is koszi!
  • Bucser
    Privát hoston. Valamelyikünk indít egy hostot és úgy.
  • Bucser
    Mi az kiskorúbézoltán bedöglött a KGB, hogy csak most jöttél rá?:D
  • Zsolo007
    Valószínüleg velem van a gond mert megnéztem mindkét weboldalt és sehol sem találtam említést coop szerverrel kapcsolatban. Ti hol szoktatok játszani?
  • Negwar
    Tul sok az orosz terrorista tudod :D
    Rendet kell tennünk itt is :)
  • Negwar
    off
    Áhh az soha. max csak ha találatott kap :) egy csiter muszkától.
    Amugy már mióta megjelnt itt vagyunk:)
    on
  • kiskorúbézoltán #1175
    TG itt ??? Bedöglött a DB a Messer-ben ? :)
  • EmThor
    ki kérte el tegnap játék közbe az email címem?
  • Vlala #1173
    én is szoktam nyomulni a coopban :-)
  • Negwar
    Ez itt a reklám helye :)
    Esetleg nézzél be ezekre a fórumokra ugy is kevesen járnak oda :) igy meg uncsi fejleszteni öket.
    Amugy mi Bucserral, meg még néhányan minden nap 2 órát (vagy többet) coopolunk.

http://www.swat4.hu
    http://hst.twilek.hu
  • Zsolo007
    Valakinek van kedve coopban nyomulni olyan 14 óra körültől?
  • [NST]Cifu
    Viszont pont emiatt nagyon-nagyon nem jön be nekem ez a respawn dolog. Akkor már legyen megcsinálva kör rendszerűen...
    Vagy akkor lehessen valóban több oldalról támadnia a SWAT-nak (pl. tetőről kötéllel leereszkedni az ablakokhoz, stb.).
  • [NST]Cifu
    Igen, rémlik valami a 3.-ban a vágóhídra való menetelésről. ;)
    Ahhoz képest tényleg fejlődött, de csak egy kicsit...
  • [NST]Cifu
    Hát pont ez az, hogy nekem már most elment a kedvem a single részétől. De Co-opban attól még király. ;)
  • [NST]Cifu
    Ja, és a legjobb tényleg az volt, amikor azonnal hatott rám a bors-golyós paintball marker - a nehéz páncél és a gázmaszk ellenére. ;)
  • [NST]Cifu
    Én tegnap az elején 'nehéz' páncélban mentem, de sok értelme nem volt. Thanatos az UMP-vel ugyanúgy mészárolt le, ha pedig AK, M4 vagy G36 van az ellennél FMJ lőszerrel, akkor úgyis mindegy. Szóval a végére én is átváltottam könnyű páncélra. Nem mondanám, hogy sok különbséget vettem volna észre halálozásaimat tekintve, viszont egy fokkal gyorsabban tudtam haladni. ;)
  • Iceman
    Igen, Unreal engines.
  • steweee
    a grafikája jó. sztem unreal engines, de legalábbis nagyon hasonlít.a fegyverek és a kommandósok nagyon jól kidolgozottak, az a pár küldi scenariója is amit végigvittem. viszont az ellenfél intelligeniája csapnivaló, vagy csak az eljén?azért ha egy kommandóscsapat megrohamoz egy épületet, talán az lenne a valószínű hogy visszavonulnak és megpróbálják fekezékből védeni a véghető állásokat, nem kószálgatnak, vagy előre megadott helyen egyirányba figyelnek és hátulról szépen meg lehet őket lepni.de amit nem tudok megbocsátani az az,hogy a kihajlás közben nem lehet oldalazni, holott épp az lenne e lényeg hogy úgy lássak be egy folyosót vagy utcát hogy a lehető legkisebb találati felületet nyújtsan a lehetséges orvlövészeknek.ráadásul a futás is inkább csak totyogás.persze nem akarok senkit lebeszélni arról hogy játsszon, csak egy negatív vélemény volt, kultúrált hangnemben.mintegy példaként azoknak is hogy vhogy így kell nemtetszést nyilvánítani arról, ha vmi sztünk nem jó. és nem visszajárni ua topicba és ocsmányságokat irogatni 10 hozzászóláson keresztül (pl: q3 vs. ut)én már nem lépek be ide még egyszer
  • ForRedGlory
    Olyan jó érzés a megkötözött terrorista arcába nyomni pár "paprikás labdát"
  • Láma!
    :DDDDD
  • Iceman
    Ember...hol tanultál te helyesen írni?
  • Bucser
    pepper ball nagyon hatásos tud lenni VIp ellen....
  • ForRedGlory
    A "pepper ball"-al nyomultatok már? Ha nem akartok ölni, akkor ez a ti fegyveretek.
  • Thanatos
    hát attol még hogy rvs és ez is "koimmanós" game nagyábol a a viszonylag reális világban történő fegyveres cselekményeket magukba foglaló müfalyon kivül az égvilágon semmi közük egymáshoz..., full más mind két game alapkoncepciója... (rvs-ben ugye fel se merül soha benned hogy bárkinek is az életét kéne védeni...)
  • Thanatos
    tény hogy irreális de multi szempontbol ez a legjobb megoldás, mert amugy suspect-eknek nagyon könyü dolga lenne, ezt megakadájozandó eza rendszer..., nekem ez igy bejön ahogy van :)
  • ForRedGlory
    Rainbow Six: Raven Shieldre gondolsz? Hát az tényleg jó játék volt, de szerintem ezzel sincs probléma. Aki még sosem játszott ilyennel, az is élvezi, és ha ráérez az ízére, akkor elég nehéz letenni, plána úgy, hogy van benne szerkesztő is.
  • steweee
    igen, ez a helyzet, még csak ki sem írtam, töröltem az egészet. nem akarok lebeszélni senkit róla, viszont aki nem megrögzött taktikai lövöldöző mániás, az feleslegesen tölti le. nem marad le semmiről.sztem tele van hibákkal a játék, nincs benne semmi dinamiznus.a másik konkurens játék (nem ugrik be a neve) sokkal jobb mint ez
  • Fenrir
    ha nagyon nem megy akkor hentelj csupa FMJ lőszeres fegyverrel, nem lesz sok pontod, de legalább megcsinálod
  • Rossi1
    köszi!
    Ez a gyémántrablós pálya kész...most megint megpróbáltam 3-ból 3 kudarc....:)) Álig felfegyverzett terroristák és össze-vissza gyaknak mindenkit te meg próbáld őket ne lelőni..:))))) Vicces....
  • Bucser
    van a primary-k között Less lethal shotgun beanbags nevezetű tölténnyel.. jó kis "sóspuska:D"
  • ForRedGlory
    Logikus gondolkodás a rendőröktől. Minek haljanak meg, ha nem is ők a célpontok? :DDD
  • Gabe18
    Hát azért ez akkor is irreális.Most a valóságban megnézném ahogy mondjuk egy tárgyalás koronatanúját ugy vinnék biztos helyre hogy a rendőrök maguk előtt terelgetik hogy őt lőjék le először,mer az jó...
  • Thanatos
    és mit érnek a fedezékükel? egyelten sting a tömegbe és bazshatják a fedezéküket és jó esélyel bukták a kört...
  • Gabe18
    Hát jó ez a VIP-es multi mód,csak éppen egy kissé fura hogy ha a terrorok lelövik a VIP-et,akkor egyből a SWAT nyer.Mert igy a játékstilus a következőképp alakul,a SWAT team maga előt zavarja a VIP tagot,mintegy fedezve magukat vele,igy végülis a VIP védi őket,nem pedig forditva.
    Szerintem a ha a terror lelövi a VIP-et akkor a döntetlen lenne a reális,hiszen egyik fél sem tudta teljesiteni a feladatát.
  • Rossi1
    Csaó !

Nos, én most a gyémántrablós pályán szívok vagy egy hete...:) Komolyan kifestem a házat, ha sikerül megcsinálni egyszer.
    Ti milyen nem halálos fegyverről beszéltek? A nem acélfejű töltényről??? Mert a sokkolón kívül nem találtam mást ami csak kábít... az is gagyi...