6531
  • jzsolt
    Mindegy, hát látszik, hogy ki jár ide kizárólag okoskodás és kötekedés céllal, én ezt mostantól kihagyom, utoljára olvastam bele ebbe a gané fórumba.

Pá!
  • JohnTrucker
    valahogy éreztem hogy ilyesmi reakcióra kell majd számítanom...
    Amit leírtam abból ez minden amibe beleköthettél és megtetted.
    Köszönöm hogy ilyen figyelmes vagy és emlékeztetsz.
    Számítottunk egy ilyen frappáns válaszra
  • jzsolt
    Neked megint sikerült kiragadnod a mondanivalójából a lényeget, gratulálok... pont ezt beszéltük, hogy milyen baromsággal próbálod majd elnyomni a tényt, hogy nem tudsz a lényeggel vitatkozni, nem hazuttoltad meg magad...

És nem fogok kitörölni semmit, mint azt már mondtam, kinőttem a gyerekeskedésből veled ellentétben...
  • AlexCross
    "Az UAC egy nagy nulla, ezt biztosan állíthatom hogy szart sem ér. Nem érnek a képeid számomra semmit sem.
    Nekem nincs UAC gondolom ez egy újabb érv lesz amellett hogy micsoda csiterke vagyok..."

<>

"Soha nem mondtam hogy gyatra munka az UAC..."

archív forráseredeti forrás, amíg Jakynak nem adják le a drótot
  • JohnTrucker
    Soha nem mondtam hogy gyatra munka az UAC ugyanis a sima 1.0 verzióban is már sok csalást kimutat, csak nem mindet.
    1.1 verzióban is akad olyan amivel nem tud mit kezdeni. Sajnos már ott tartunk, hogy nagyon sok beültetett dll fájlos csalással nem is lehet mit kezdeni ugyanis az nem vetül ki a képernyőre. Gondolok itt az autómata célzás és tüzelés csalásokra, az automata gugolás és lépésmenet kapcsolására ezek mind reakció idő csökkentő csalások és nincs vizuális megjelenése a játék képén.
    Sajnos ezek mind meg vannak írva már 1.1 és TSS verzióókra is csak nagyon nehezen beszerezhetőek. Ez nem az UAC hibája, hanem azoké akik ezeket megcsinálják.
    Az UAC jó és a használata máris elárul valamit arról aki ezzel játszik, ez egy gesztus ami mutatja hogy az illető nem csal.
    Ami a szemem nagyon bassza, az hogy sokan annyira oda vagytok de a hibáit nem ismeritek, és még csak az időt energiát sem szántátok rá hogy leteszteljétek a programot amit használtok.
    Én pedig azért vagyok csiter, mert megtettem. Igen olyan szerveren amit mi magunknak csináltunk leteszteltem amihez hozzáfértem és ez alapján már sokkal hamarabb meglátom mi a hiba egyesek játékában.
    Még csak külső dll fájlra sincs szükség ahhoz, hogy valaki a falon átlásson!! Egyszerű ini fájl módosítás az egész...

Pont ezért van az hogy mindenki az 1.0 verziót részesíti előnyben és azt jácca, mivel itt úgy csalnak ahogy nem szégyellnek.
    AC te vér profi vagy nem gondoltam hogy ezeket neked így le kell írni és ki kell mondani hogy mi hogy működik.
    Mi épp ezért voltunk a rossz fiúk, mert beleástuk magunkat és bizony használtuk mi az UAC-ot de elég szomorú eredmény lett a vége.
    És nem szükségletünk a csiterezés, csak kiváncsibbak vagyunk mint te.

És ha már itt vagyunk a lebutított 2D-3D radar alap dll fájlját egy dll injectorral simán be lehet tolni a TSS-be, és minimálisra le lehet venni a kiirt betüsort, vagyis csak pontok mint pixel hibák jelennek meg amik mutatják ki hol van a pályán. És az UAC mindenre pipát dob!
    De TSS nálam most a nyerő, fele annyi gondom nincs vele mint az alap verzióval, nincs játékhiba és csalni is marha nehéz az alaphoz képest.
    Én már maradok a TSS-nél és akár meglepő akár nem, nem csalok.
    Többet ezt nem magyarázom el aki továbbra is csiterezni fog annak elsiklok a beszólása mellett.
  • jzsolt
    Még szerencse, hogy a múlt idő ismét ott van... jobb, mintha azt kéne mondani, hogy "még mindig teszek érte", ahogy Te...
  • AlexCross
    ez vitathatatlan. tettél érte.
  • jzsolt
    Még mindig kibaszott népszerű vagyok...
  • AlexCross
    beszéltem Dexus cimborával, kb. ilyen lett a fejem:

"A múdosított ini fájlokat és a módosított swatgame.u fájl csalásokat nem mutatja ki és ezekkel csalnak a legtöbben."

Dexus elmondta, a sima játék 1.0ás verziójában tényleg nevetségesen egyszerű csalni, ráadásul ezt az UAC valóban nem mutatja ki. hiszitek vagy sem, ez nekem újdonság.

tavaly ez itt, ilyen formán nem hangzott el, ahogyan Jaky UAC tesztelése, és az azzal kapcsolatos állításai is eléggé homályosak.
    most is csak a régi nóta szólt, hogy milyen gyatra munka ez az UAC, hogy a weboldalán nem lehet képeket nézegetni, ráadásul még nem is szűr mindent...
    ezt nem vettem komolyan, nem olyantól hangzott el... ráadásul mikor visszakérdeztem is mély hallgatás volt csak a válasz. de én kérdezek, mivel ezek szerint van értelme.
    ha ti erről tudtatok, miért nem mondtátok?
    miért fut mégis annyi szerver 1.0án?
    az 1.1 gyakorlatilag egy anti cheat, amit egy jelentős többség nem használ? az imént 97 1.1es, valamint 129 1.0ás szervert számolt a játéklistám.

summa summarum, ma okosabb lettem. egészen új fényben látom a hozzáállásotokat a játékhoz.
    tévedtem, pontosabban nem voltam tisztában egy eléggé alap dologgal. mondhatni csalások terén igencsak le voltam maradva.
    Jaky szervere 1.0án futott, és az Admin visszaélés szerver is. kérdezhetném hogy miért, de inkább nem. inkább mondom. azért, mert alap szükségletetek a csíterezés, és az, hogy egyes-egyedül ti dönthessétek el, hogy ki csal, és ki nem.
    zárszóként pedig egy idézet, remélem nem veszi zokon:
    "{USSP}DExUS: swat4 v1.0 is poorly programed, there is no reason to play it"
  • Winibaba
    De rossz vagy!
    Nem megmondták, hogy hol folytasd?
  • JohnTrucker
    Rendben legyen neked igazad leszarom. Mondhatsz amit akarsz ha neked ez a jó gyerek ide és köpködj minden nap. Megbírom!
    Amúgy sincs nekem időm ezzel foglalkozni.
    A múdosított ini fájlokat és a módosított swatgame.u fájl csalásokat nem mutatja ki és ezekkel csalnak a legtöbben. Se külön se együtt használva nem dob rá semmit az UAC. De persze nagyon jó kis progi főleg ha sok képet szeretnél késziteni arról ahogy jáccol.
  • jzsolt
    Nah... kezdődik a cirkusz...

SZerintem itt lehetne folytatni...
  • AlexCross
    eszedbe nem jutna poénra venni, vajon miért?
    láttalak csalni, nem is egyszer, a szavaid mit sem érnek.
    az értelmes hozzászólások témakörét pedig inkább ne feszegessük, ti hordtok itt össze mindenfélét, hogy az UAC legalább négyféle csalást nem szűr, persze azt nem tudhatjuk melyik az a négy, és hogy ezt honnan tudjátok.
  • BoNdi09
    ez igaz
  • BoNdi09
  • Winibaba
    A pipacsot nem küldte, hanem vitte...
  • JohnTrucker
    Nem fogom neked mégegyszer elmondani hogy nem csalok. Ha meg nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább hallgass.
    Inkább jáccom TSS-t ahol kevesebben vannak, külföldi szerveren ahol alig fordul elő magyar, minthogy egyszer is elinditsam az 1.0-át és rosszindulatú magyarokkal legyek egy szerveren.
    Folyamatosan kötekedsz valakivel a fórumon mindig kinézel valakit akibe rendszeresen belerúghatsz. Jó lenne ha kicsit visszavennél magadból én egy értelmes hozzászólást irtam a fórumba mástól is csak ezt várom el.
    Ha meg ennyire nem tettszik a búrám küldj nekem is pipacsot!
  • AlexCross
    1.1-ben hihetetlen mennyi a csíter
  • Winibaba
    Mit?

"Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt","

Kezdd újra!

(idióta)
  • BoNdi09
    Ezt most újra kezdjük ?
  • Tarajos Sül
    Akkor Jaky nah xD
    Padre is csak egy e-vel írja a nevét :)
    Kaoo-t el is felejtettem
    (a videó elejére kiírta a készítő a nickeket :D )
  • Anonymus20
    Lol, Jacky Szevassz Jacky
  • Tarajos Sül
    heh :)
    megvan még a videó,(a HRDS-es táncóráról)ha gondoljátok adjatok egy ingyenes videó feltöltési helyet,és linkelem :)
    (youtube-on nem vagyok fent)

Akkor Ti is jártatok anno a HRDS-re? :)
    még mindig emlékszek rájuk ... :)
    Jacky,Burny,Padree

Winibaba:
    Ez csak azon múlik,hogy ki milyen ügyes...
    nem arra akarok kilyukadni,hogy te nem lehetsz az(vagy nem vagy az),de összejön az,hogy beszökjünk mi swat-osok oda :)
    Egyébként abból az ablakból csak azt lehet kilőni,aki ott mellette áll belül...
    nemtom érted-e :)
  • Anonymus20
    Az jó volt, de nem csak táncika volt ott
  • AlexCross
    pontosan. gyermeteg szabály ez, a fairfaxon meg különösen indokolatlan.
  • jzsolt
    Hát akkor senki ne lőjön sehova és nem lesz vita... táncolni kell a szerverre feljárni ahogy annó tettük
  • Anonymus20
    Hát, ha kifelé, akkor befelé se lőjenek. Szerintem ez van, de én is úgy gondolom, hogy nem para befele lőni.
  • Winibaba
    Én inkább azt nem értem, hogy a Fairfax pályán, kint, ahova a swatosok születnek, miért nem lehet az ablakon belőni? A suspectek nem oda születnek.
    Azt értem, hogy ki nem lehet, mert az spawn lenne, de befele elég nehéz úgy bemenni, hogy az összes suspect ott kempel, és ráadásul, még az az esély is kilőve, hogy párat kintről leszedjen az ember.
    Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt", csak ha már így témázgatunk, gondoltam megkérdem, hátha valaki el tudja magyarázni.
  • Anonymus20
    Én úgy vagyok ezzel, hogyha spawnkill, akkor van kick, egyébként meg lőjön, miért ne?
  • Tarajos Sül
    nem 20x nah,de nem egyszer kétszer...
    nem vagyok benne biztos,de sztem eper volt az...

Skyzone:
    Értem én,de akkor meg ott lövöldöznek ki az ablakból,a 9-böl ha 3 swat átjut,és még ha megállnak az ablakot célbavenni a foodwall pályán,akkor még könnyebben írtják őket...
    Ezt csinálják,és többször is írjátok,hogy ne lövöldözzenek,de semmit nem tesztek,hogy ez ne így legyen
    (legalábbis akkor,amikor én ottvoltam)
    mondjuk engem annyira nem dűhít...

kivéve,ha mindig a rendőrautóknál már kilőnek az ablakból :@

Aztán lehet az van,hogy bannoltok embereket,és mindig mások lőnek,nemtom! :S
  • Anonymus20
    Ezé vagy admin, hogy megoldjad.
  • SkyZone
    csak tudod akkor meg mi leszünk a bunkók mert kirúgtuk avagy bannoltuk figyelmeztetés nélkül... ;)
  • Anonymus20
    Ki volt aki beírta húszszor kb?
  • Tarajos Sül
    nemtom melyik szerverről van szó,de én inkább a rapid deployment kedvelem azon belül is az ex!tes-t
    ma(nem tudom hány óra felé) a food wall pályán egyfolytában csak azt láttam,hogy "don't front window camp"
    nem egyszer,nem kétszer,többször...
    miért nem tesznek valamit?
    ha faszkalapok,és elbasszák a játékot,akkor bannolják/kickeljék őket
    ne egymást után vagy 20x don't front windows camp
    ebből sztem nem tanulnak.
    én nem vagyok ilyen sunyi,nem kell azt mondani,hogy pont én beszélek :)
    amugy az állandó nevem: Tomi<HUN>
  • AlexCross
    most mondjam, hogy éppen melyik lelki nyomorultakat tömörítő klán bizonyította be magáról, se náluk jobb játékosokkal a harcot fölvenni, se normálisan beszélni, se ésszerűen adminkodni nem tud?
    jó hogy újra itt vagytok, a kamugép líderetekkel....
  • AlexCross
    már ahhoz is van csíted?
    egyébként igaz, 1.0-t 1.1-re patchelni, csöcskovot installálni komoly kihívás a többség számára. aki erre képes, azt a játék is jobban érdekli. ez egy kiváló rosta.
  • JohnTrucker
    Mostanában csak TSSben jáccom és azt látom a társaság is sokkal kultúráltabb és sokkal kevesebb a csaló is.
    A szervereken sokkal nagyobb arányban tudják az emberek mit is kell csinálni mig 1.0-ban a szerverek 90%-án BS-t nyomta minden játékos függetlenül attól miféle szerverre is lépett be.
    Nagyon kevés ugyan a felkapott szerver TSS-ben de sokkal minőségibb is a játék. Ezt csak én látom így vagy másnak is feltűnt?
  • Anonymus20
    Akkor aimbotot használt, ha forgott utánad.
  • AlexCross
    |S|A|S|_LinkinPark csaló (87.97.16.101)
    1.1-ben sokkoltam le, amikor is szépen forgott utánam. sajnos videót nem tudtam csinálni, mert kilépett. :(

a társa a következő szöveggel köszönt el:
    |S|A|S|_SPill3R: szopjatok le kocsog buzik
    |S|A|S|_SPill3R dropped from the server.
    |S|A|S|_SPill3R disconnected (82.131.208.223).
  • Rolandddd
    ajj, írj rám ha ráérsz cseszkó.