6531
-
Winibaba #6051
-
Anonymus20 #6050
-
AlexCross #6049 megkerestelek. ott vagy az "Online" keretben, pirosan. -
Rolandddd #6048 Csocsi.
Alex: Majd msn keress már meg pls! Köszi! -
Anonymus20 #6047 Kösz. -
AlexCross #6046 SwatGUIState.ini -
Anonymus20 #6045 Melyik fájl tárolja azokat a szerverinfókat, beállításokat, hogy a szerver milyen módban, milyen hálózaton(lan vagy internet), és milyen pályákkal fut? -
7kyu #6044 Az a baj ezzel a gametrackerel, hogy ha változik a szeró IP je akkor törlődik az eddig elért eredménye...
Az FH sok nagyrészt ezért vannak előrébb, én meg ott kullogok a középmezőnybe. Mert ha elutazunk akkor a modemet kihúzom és mikor visszajövünk egy új IP fogad. -
"ki fog egy böngészőablakból szervert választani?"
Én :)
mert ott meg lehet nézni egy csomó dolgot...
Egyébként a gametracker,vagy bármilyen más szerverkereső nekem 95%-ban azt a célt szolgálja,hogy mielőtt elindítom a játékot,megnézem a szervert,hogy hányan vannak fent,milyen a pálya.
Ha vannak fent,(online is a szerver)és tetszik a pálya,akkor elindítom a játékot.
Ha nem tetszik az adott szerver,pályája,vagy online felhasználok száma,akkor potyára tölteném a játékot,és keresek más elfoglaltságot...
Másik szervert keresni nem szoktam,mert nem mindeggyik szerver ugyanolyan,és csak arra megyek fel,amit kinéztem magamnak :)
Ha másikra mennék fel,az lehet nem tetszene,és f*s lenne az egész játék
Ez az én véleményem a dologról :) -
Anonymus20 #6042 Ez a cucc, csak arra jó, hogy az fh-sok megtudják mennyire jó szerverük van. -
AlexCross #6041 én se vágom ezt a gametracker dolgot, de kit érdekel? ki fog egy böngészőablakból szervert választani? -
Anonymus20 #6040 Gondolom oda nincs beregisztrálva, de ettől nem is lenne jobb a világ. -
Az Ex!tes RD-t megtaláltam a gametracker keresőjében,a HSGS-t nem :S -
Anonymus20 #6038 Nagy a csönd...... Összeesküvés készül. -
SkyZone #6037 Pifff..xd -
Anonymus20 #6036 Hát ez magától értetődő, azért se írtam oda 
Amúgy, meg ha ez van, bedobom a gránátokat, előveszem a handgunt, kiosztok 3 fejest, és a maradék két embert megkötöm
-
SkyZone #6035 :D Ez is igaz...
-
Winibaba #6034 igen, ha kettőt köt, és közben nem jönnek többen akiket le kell lőni, úgy, hogy még az arrestet is meg akarod tartani ;)
-
SkyZone #6033 Végülis..logikus ;) -
Anonymus20 #6032 Ha többet szeretnék kötni egyszerre, akkor azt veszem figyelembe, hogy mit dobtam el legutoljára. Nem számolom, csak kábé tudom meddig tart egy taser hatás, aztán úgy kötöm meg a leflashelt csávót, majd a taserest. -
Winibaba #6031 Köszönjük válaszod!
nem hülyeség mondjuk, mert számít a taktikánál, és hát ugye a játék nevében is benne van, "special weapons and tactics". Főleg, ha több embert akarsz kötni egyszerre.
Vagy nem? -
Anonymus20 #6030 Ez hülyeség, én a játékkal törődöm, nem a számolással, magyarul, semmit se számolok, amit kell számolni azt megcsinálja a játék. Ki vagyok szolgálva
-
AlexCross #6029 egyébként swat4.com már kajakra nincsen? -
Winibaba #6028 Fogadtam valakivel, nem mondom meg kivel, úgyse találjátok ki soha.
Abba fogadtunk, hogy hány olyan játékos van, aki számolja a gránát, taser, spré, flash hatását játék alatt.
Közvélemény-kutatás indul...1..2...3 -
7kyu #6027 aha akkor ott a baj, hogy neked a sima admin jelszót adták meg. Azzal nem lehet mindent csinálni. Kérd el a szuperadmin jelszót... -
Egy haver szeróján admin vagyok de nem enged játékosokat átteni a másik csapatba, hanem azt írja hogy super admin kell hozzá.Pedíg bevagyok jelentkezve adminba.
És házi szerver. -
Anonymus20 #6025 Kicsit többet is mondhatnál ennél. Például saját szerver, vagy csak egy idegen helyre akarsz? Tudod hol kell megadni a jelszót? Föltetted az admin módot? Valami ilyen kéne.
De ha elég az amit 7kyu mondott, akkor az is jó
-
7kyu #6024 IP bant Add ban paranccsal lehet osztani.
Szuperaminba pedig úgy lehet belépni, hogy felmész a szeróra és bal alsó sarokba ott fog figyelni az ADMIN LOGIN gombocska, és a jelszót oda bepötyögöd.
De úgy is lehet, hogy a Direkt ip vel mész fel a szeróra és a jelszó helyéra az admin jelszót írod be. -
Sziasztok!2 kérdésem lenne:
Hogy lehet belépni super adminba, és hogy lehet ip bannt adni?
Előre is kösz -
SkyZone #6022 Tudtommal ez OFF topic, így hát nem kötelező "tudományos" kérdéseket feltennünk és válaszolni rájuk... ;) -
Anonymus20 #6021 Az úgy volt, hogy az itc szerveren játszottam, az lefagyott, játszani akartam még, ezé néztem egy szervert ahol vannak, ez az FH volt. Én csak játszani mentem föl nem balhézni. Többet nem írok, mert nem sírni jöttem ide
-
Winibaba #6020 Az off topic, az viccnek van?
Adjátok ki magatokból!
Na jó, csak vicceltem -
AlexCross #6019 SkyZone: ne írjon. keressen jobb elfoglaltságot, és a fórumot is kíméljük.
AnonyHúsz: ne járj oda. -
SkyZone #6018 Írjál csak had röhögjünk... 

-
Anonymus20 #6017 Nem is írok semmit a mai FH szerveres élményemről
-
Anonymus20 #6016 Kár..... -
jzsolt #6015 Nem lehet, a múltkor épphogy megúsztunk egy lövöldözést
-
Anonymus20 #6014 A nyóckerbe. Azt senki se bánja
-
jzsolt #6013 feladtam... qrván nincs kedvem szarakodni vele... hova lehet menni egy kicsit lövöldözni? -
Anonymus20 #6012 Nem csak oda tornásztam én föl a tatyót 
@antigua
Nicsmit