6531
-
Thanatos #1626 thx -
Vlala #1625 én eddig csak egyszer nyúltam keményebb eszközökhöz, a gyémántraktárnál, ahol rendszerint 1-2 perc alatt egyedül találtam magam. A SWATos ott bohóckodik a lesslethal shotgunnal, miközben lövik? Na neee... Esélyegyenlőséget a népnek! :-) -
Smokk #1624 Na igen muszaj bevedeni a bombakat, es ez ezzel jar, sztem ugy kene ezt csinalni h legalabb 1fovel tobben legyenek a swatosok mee amugy joval nehezebb nekik...
Nemde? -
#1623 én igen,respawn-os,elég jól pörög.ping tökéletes.16 fős asszem.de általában tele is van:)
a jelszó a nevébe van írva,de asszem swathu -
#1622 általában a feltöltő neve a kód.. -
Thanatos #1621 maygar szerver volt? csak mert én utobbi időben nem láttam magyar bombás szervert :( -
#1620 Most vagyok a 12 pályán, nem egyszerű a játék :) Ami a legjobban idegesít a kissé gyengus csapattársakon kívül, az az utolsó 1-2 darab terror, akik általában lelőnek, mert valahogy jobbak mint az elején :)
A kórházas pályát is majdnem megcsináltam elsőre, ott is az utolsó nyírt ki -
#1619 király... (:D) :DDD -
bllo #1618 én se (:D) -
#1617 a www.torrent.to-n nézelődjél, nekem nem megy, mert nem tudok németül :DDDD -
bllo #1616 király... (:D)
balaki más esetleg??
-
#1615 Hát nemtudom. Nincs szerencséd :DDD -
bllo #1614 http://w2.isohunt.com/torrents.php?ihq=swat+4&ext=&op=and&nr
és a legfősőt a torrent.to -sat szedtem... -
#1613 Linkeld már be azt az oldalt, ahonnan a torrent fájlt leszedted. a kód meg akár lehetne: isohunt ;DDD -
bllo #1612 végülis az isohunt.com-ról szedtem,
a fájlnévben torrent.to van, de én egyik helyen sem találtam semmit (:() -
#1611 Hát nem szeretnék golyófogó lenni, de nincs más választás :DDD -
#1610 Nos.... Nézd meg ahonnan leszedted, hogy mi a kód. Menj arra az oldalra, ahol a torrent fájlt leszedted, és ott vannak alatta "commentek". Biztos megtalálod rá a választ is. -
Gabe18 #1609 Hát ez passz... -
bllo #1608 hali!
segíccsetek mán rajtma pls
bitcomettel leszedtem ezt a gamét, aztán kiderült, hgoy passwordosak benne a rarok...
biztos járt így más is, nem tudjátok mia a pass??? -
Gabe18 #1607 Hát,menj előre te,ők meg utánnad,akkor kussban vannak amig meg nem látnak valakit...
Bár ez meg veszélyes. -
#1606 Na jó, de akkor kiabáljon már ha meglát valakit, akkor meg kussoljon, ha csak egy üres szobába kell bemenni -
G_ArchAngel #1605 mert amerikában így szokás, nálunk is kiabálnának: "fődre kötsög, vagy tökön löllek, mondom vazze, Kovács Alajos Vinetú törzsőrmester vagyók, elkaptalak Te kis ostóba baromállat, heee!'!!!"
valahogy így:DDD
-
#1604 Ez akkor is baromság "szerintem" (legalább lehetne utasítani, hogy pofa kuss vagy valami). Miért jó ha a terroristák tudják hogy jönnek az aranylábó sorozatlövők? :DDD -
G_ArchAngel #1603 mert a lényeg a figyelmeztetésen és az ezen alapuló hatástalanításon (kicsit pszihikai hadviselés is az üvöltözés), ha csendben kellene gyilkolni, akkor jön az új Rainbow6 vagy ott a Splinter Cell:) -
#1602 Valaki árulja már el, hogy miért kell kiabálniuk a kommandosoknak ha kinyittatom velük az ajtót? Miért nem tudnak csendben ordibálás nélkül bemenni azon a szerencsétlen ajtón? Így nem ér semmit. Még a halottakat is felverik, nehogy a terroristákat. -
Vlala #1601 A mozgó betegnek 15 lába van? (nem értem :-DDD)
Egyébként komoly, hogy kevlármellényen át is működik, de a játékban egy villanyt sem tudtam lekapcsolni vele :-)
Gabe18: ez egy taktikai játék, mi ebben a "kemping?" Tudtommal ezt nem úgy kell játszani, hogy rohangálsz a pályán, mint egy hülye kvéker... -
Lemming #1600 Ez tetszik:
"And if you lose it in a real assault situation, we'll replace it absolutely Free." :D
Amit viszont nehezen tudok elképzelni:
"Works even through bullet-proof vests" -
Gabe18 #1599 Na most kissé elkeseritett a multi.Bombás módban terrorok közé kerültem.Megy a game,erre a másik oldalról folyamatossan jön a "kemper" igy ugy duma.Néha viccelődve néha kevésbé,ahogy kivettem a szövegekből.Jó kétségtelen, volt amikor már csak egy bomba volt,oda húzódott nagyjából arra a területre mindenki,de nem tudom mit kéne különben csinálni?
A végén az volt a legjobb amikor valami kissebb pályán 8-9 ember volt.Ott már aztán minden kemperség lett.Elmászkáltam valahová,nem tudom merre mert még soha azon a pályán nem voltam,jön ki egy szobából 2 ember az ellentől,persze rájuk lövök.Erre közli az egyik srác hogy "spawn kemper" vagyok,megy tovább megyek le egy lépcsőn alattam megjeleneik ugyanaz az ember,persze hogy lelövöm.Erre "szép kemp a lépcsőfeljáróban,jó hely"...
Na ekkor már megkérdeztem hogy ha a bombánál vagyok az nem jó,ha elmegyek onnan az se jó,akkor mégis hova kéne mennem,erre én lettem az "egyszerü,mint az egysejtű" vagy valami ilyen szöveg volt.
A legérdekesebb hogy mindez attól aki a SWAT oldalon talán a legjobb játékos volt,és ők nyertek igy is jóval több kört.Na mindegy...
Lehet tényleg "egyszerü" az én agyam ehhez a játékhoz. -
ricky #1598 Elkezdtem a tetőröl megcsinálni azt a pályát. Már elsőre majdnem sikerült, de lenn a parkolóban az egyik autónál az egyik megadta magát, odamentem megbilincselni és egy másik az autó mögül leőtt. Utána meg kinyitottam egy ajtót, szétlőttem mindenkit a szobában, bementem és az ajtó mögül lelőttek. Majd holnap újrapróbálkozom! :) -
#1597 Így látatlanban mondom, hogy a Medical Centeres pálya előtt vegyél be nyugtatót, mert szükséged lesz rá. -
Gabe18 #1596 Áhhh...kb 6 nap szenvedés után a 4. misszió 90 pontra teljesitve,mehetek továb... (most jön nyilván egy még nehezebb... ) -
#1595 Hát én azt hittem itt mindenkinek eredetiben van meg -
#1594 :DDD -
Thanatos #1593 :PPP -
#1592 Hát lehet az a beteg nem mozog, de amelyik mozog azt meg lehet ezzel rendszabályozni :DDD -
#1591 nemtom hogy akinél defibrillátort kell alkalmazni az képes e a mozgásra :DDD -
#1590 :DDDDDD -
#1589 Ilyet lehetne a kórházban is használni, defibrillátor helyett :DDDD
Nagy előnye, hogy mozgó betegen is lehet használni, ráadásul 15 láb a "lőtáv" :DDD -
Smokk #1588 csupan 70 ezer forint korul van... :)
-
#1587 nah mit találtam