S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

van coop?

http://thenamelessphoto.com/

Higany
Nem csodálom, mert biztos jó a gama! Már nyomulnék én is vele, de még várhatok este 6-ig! <#rinya>

Értékelésem: ( 2 mission után)

Grafika: 94% ( én 1024*768 medium-high)
Zene/Hangok: 90% (jók a hangok , fõleg az olyanok tetszenek amikor mi kiabáljuk hogy Kezeket fel ... )
Irányítás:92% ( egyszerû , alapbeállítások tökéletesek)
Játékélmény: 95% ( nagyon jó taktikai játék)

-vannak benne rejtett poénok csak egyet emlitve a második misszióban ha jól megnézitek a pincében a TVt , a TVben egy pucér csaj képét lehet látni feketefehérben-

Végsõ érték: 93%

---->Érdemes leszedni<----

hiba
Aki eddig latta a fullt nem tert vissza <#wow3><#wilting><#idiota>

AndrewCB
A neve: HUNGS

AndrewCB
Na gyerekek! Csináltam egy dedikált szervert! Gyertek! <#vigyor2>

rezsofiz
Nah nekem leér lassan (hála Petyus mesternek <#worship>), szal Majd megnézem én izs.

sazl : c

hiba
Ja ez sux

Na lássuk mit tud 😊

War. War never changes.

hiba
Majd kiderul a fullban - 9800 on 1280x1024 minden max noaa.
Kisebb felbontasba biztos jobb de mig az iment emlitett jatekok meg AAval is siman mentek ez mar nem. Ez nem bezenezes. Ez nem olyan gyors. Es ranezesre nem szebb.

egyetlen bajom a játékkal, h nem lehet a billt bekonfigolni nagyon... csomó bill-t nem fogad el <#szomoru1>

Na még fél óra és már játszom vele 😊 Amúgy régóta ez az elsõ játék ami meg tudott fogni hosszabb idõre (demo)

War. War never changes.

Bucser
Nekem nagyon tetszik és ugye infinite a küldetések újrajátszhatóságának a száma mert ugyanúgy véletlenszerûen teszi ki a suspecteket mint a 3-ban... Szal nincs 2 ugyanolyan mission...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hát szerintem azt a gépigényt eléggé benézted mert nálam 1.5-ös PIV-en 512 rammal és 9500Pro radeonnal nem szaggat 1024*768-on és a glow effects kivételével minden detail highon van...

Más: Egyébként kibaszott JÓÓÓÓÓ!!!!😊 HA mész elõl és egy saroknál oda állsz ahova az emberednek kéne állnia akkor elõször csak annyit mond, hogy that's my spot sir" aztán 2-3 felszólítás után kicsit ingerültebben, "That is my mark you ass..... ahm Sir.."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csaó!

Na van már valakinek véleménye a full-ról???? Fõleg a játszhatóság érdekelne...😊 Mert én is nagyon vártam, de ha szar akkor... Egyébként én csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, hogy mostanság alig jön ki olyan gém amivel 2-3 hónapig unalom nélkül tudsz nyomulni... Már a sportjátékok is unalmasak... Remélem a GTA jó lesz, mert ha azt is elbasszák mint a mostanság kiadott nagynevûeket akkor visszatérek a búgócsigához...
Higany
De elõfordulhat és akkor meg gáz, ha szaggat! <#shakehead>

ForRedGlory
Az már rég rossz, ha egy kommandósnak hírtelen kel döntenie, gondolj csak bele ;ÐÐÐ

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Higany
De azért néha nem árt, ha hírtelen kell ráreagálni valamire! Szerintem!

hiba
Nem is magasrol beszeltem, csak mig a hl2 qrva jo grafikalval nalam egy 9800on fullba futott antialias es ansioval ez mar nem mondhato el a swat4re. Persze itt tenyleg nem rohangaszni meg kapkodva nezelodni es osszevissza lovoldzni kell 😊
Csak sokkal lassabb volt mint amire szamitottam - ettol fuggetlenul lehet hogy mar gyorsabb a teljes.
Lehet jol konfigolni is csak akkor mar nem olyan szep.
Ott volt pl a max payne 2 ami nagyon szep es gyors is volt grafikailag.

ForRedGlory
Ilyen játékban nem számít annyira a magas FPS "szerintem"

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

hiba
Nagy.
Bar csak a demoval nyomtam de kb mint a farcrynak 😊
A HL2 sokkal jobban ment...

TORO
Sziasztok!
Milyen gépigénye van a játéknak?
Bocs, ha már volt!
Thx

Higany
Ez után lehet, hogy én is rájuk kattanok 1000-el?! Majd kiderül!

Bucser
pedig szerintem az FPS-ek közül a Taktikai fps-eknek van a legtöbb értrelme😊

Higany
Amúgy annó nem nagyon szerettem az ilyen taktikai fpseket, de megláttam a demót és rákattantam, még a havarok is gondolom hülyének tartottak, hogy egy demoval miért játszok annyira sokat, de nagyon bejött! Már nagyon várom!

Bucser
Akkor igaz nem kell...

Higany
Hát nem tudom, de nekem jó ez így ahogy van, mert otthon netem nincsen úgyhogy minek az sp2? Így is megy minden frankón!

Bucser
nem mindenaz SP1-ben lévõ javítás van meg külön leszedhetõen..

Bucser
sokminden van a hülye biztonsáûgi szarokn kívül az SP2-ben amiért érdemes leszedni. én is utálom de a tûzfal meg a többi baromság könnyen letiltható aztán máár csak az elõnyei jönnek elõ...Nekem telepítés után egy kis gondom volt vele aztán semmi.. SP1-et és 2- mindenki szedje le.. nem véletlenül lett kiadva...

Higany
De minek szórakozni a leszedésekkel, ha már a windows telepítõjében benne van az sp1? Én még eddig nem tapasztaltam, hogy bármilyen olyan gond lenne vele, hogy valameik progi ne menne vele vagy hasonló, pedig amióta kiadták ezt használom!

A javításokat leszedem külön.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Higany
De az 1-ben tényleg csak hibajavítások vannak, de a kettõ tele van hülye biztonsági sz*rokkal!

Na látod, én kb. ezért nem teszem fel az 1-et...

Viszont a demo readme-ben is az áll, hogy SP1 kell hozzá, de az simán ment. Szóval remélem, ez is fog.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Higany
Már rég, hogy megjelent az SP1! Miért nincsen fenn? Az SP2 viszont szívás! <#schmoll2> Azt fel nem teszem többet, mert sok progi nem mûxik utánna!

Tényleg kell hozzá SP1? Mi ez a hülyeség? Riddick-kel is ezért nem játszottam... <#mf3>

Higany
Nálam is most küszik lefelé! Már nagyon várom, mert a demóval is sokat játszottam és teljesen megteccett! Majd holnap írok róla!<#beka2>

grebber
Szerintem semmi gond vele volt pár játék ami simán hozzászoktatott ez már séróból ment.Cold Fear egy nagyon jó game csak rövid.

Next PC upgrade: 2022

bon
Readme szerint kell. Egyébként illik már fent lennie az SP2-nek is ha XP-t használsz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nem kifejezés rá hogy borzalmas...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ÁÁááááá! Tényleg kell hozzá sp1? Vki próbálta már anélkül?

\"...lámák kíméljenek.\"

grebber
Mindenki emlegeti a Stolen-t, néztétek már mert egy 3 cd-s patch talán segít rajta<#eplus2><#vigyor1><#hehe><#levele>

grebber
Az borzalmas???
Atya világ.

Maxtreme
Láttam a cold Feart.
De annak mi köze ehez a játékhoz vazz? <#idiota>

Hi

Amig meg nem látod a Cold Fear t addig jo.
A game nem lenne rossz de borzalmas konzolos az irányitása.
Le is töröltem 10 eprc után.
Maxtreme
Persze.
Meg összevissza ordibálni Use gombal😊

Maxtreme
Af rányomva, kép lecserélve 😊
Majd meglesem hogy bírja aa masina az AA-t.

fitutufi
gondolom itt is lehet pofázni a másiknak...alap...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

A gfx rohadt jo
Maxtreme
Mh nekem tetszik😊
Itt 1 saját gyártmányú soti:

Azért még 1kis AF nem ártana rá :-D