S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Windows 98SE, Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
1.0 GHz Intel® Pentium® III, Intel® Celeron® 1.2 GHz, AMD® Athlon™ 1.2 GHz, or equivalent
256 MB RAM
32 MB NVIDIA® GeForce™ 2 (MX 200/400 not supported), 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
DirectX® 8.1 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM required for installation
2 GB hard drive space
Windows®-compatible mouse
56kbps modem for online play (Cable modem or DSL recommended)
-Recommended Configuration:
Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
512 MB RAM
128 MB DirectX® 9.0 compatible graphics card (NVIDIA® GeForce™ 4 TI, ATI®
Radeon™ 9500, or equivalent recommended)
DirectX® 9.0 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM
2.5 GB hard drive space
Windows®-compatible 3-button mouse
Cable modem or DSL for online play
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Counter Strike POWA
NPx Rulezzz
Gumimaci
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nem mintha doom3effektet keresnem csak ugy erdeklodeskeppen meg ugy elsore feltunt...
Dynamic Shadow detail allit vmit nalatok?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Segítséget szeretnék kérni.
A második küldetésnél a kopasz bruálfejt elkatam és meglincseltem a házat pedig átfésültem pincétõl az emeletig, de még mindíg van valami amit meg kell talizni és sajna nem találom😞
Ha valaki tudna infot adni az jó lenne.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gfx perfekt lett, gyors is az unreal engine ... élvezetes is szingliben ráadásul ahogy irjátok van coop ... régota nem csalodtam ennyire pozitivan véglegesben a demo után 😊
grat a fejlesztõknek 😊
Forza.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
War. War never changes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
don't give a fuck
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amugy én nagyon uj vagyok ebben, de más szerverekre is felmehetek nem eredeti játékkal?
don't give a fuck
don't give a fuck
http://thenamelessphoto.com/
Pinghatárt meg nem tudunk egyenlõre beállítani sajnos. Ha lehetne, az lenne beállítva!
don't give a fuck
Valaki help PLZ.
War. War never changes.
don't give a fuck
amugy a többi szerverre, külföldire is fel lehet menni nem eredeti gémmel, vagy nem ajánlatos? 😊
don't give a fuck
Jó a game?
Mekkora a gépigénye?
Bocsi, de nem tudok most visszaolvasni, csak pillre jöttem fel netre. Pihiznem kell
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]