6531
  • Gandibá
    Tűzfal miatt? LÁL?
  • cyrus #1665
    visszaolvasni, vagy tűzfalat kikapcsolni :D
  • Gandibá
    Felraktam, elindítom, bejön a logo, aztán fekete képernyő és itt meg is állt. Csak resetre indul újra a gép. Mit lehet csinálni ezzel?
  • Láma!
    np
  • Attila 007
    nagyon szépen köszönöm!!!!!Kiárly vagy:-)
  • Láma!
    az öreglányt is meg kell bilincselni, ha máshogy nem megy, dobj rá gázt!! nekem 2 gáz elég volt, egyszer az elején, egyszer a végén!:)
  • Attila 007
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem, mielőtt aztmondjátok olvassam végig a forumot, ezen pályáról megtaláltam a dolgot csak aztnem benne amit keresek.A második pályáról van szó.Bemegyünk, öregbanya megtalálva, nemlehet vele semmit csinálni, lemenet megtalálom a fiatal köcsögöt lábonlövöm, lejelentem, aztán megyek tovább ottvan megkötözve egy szőke csaj maszkkal a fején, azt is lejelentem, megyek le ilyen hülye pinceszerű részen, ott lelövöm a kopasz kövér majmot, aztán bent találok egy barnahajú csajt, szintén lejelentem, őt megis lehet bilincselni, felveszem a fegyvereket, TOC nak mindent lejelentek, és még mindig nincs kész a pálya mert kiírja a pause menüben, hogy rescue all civilians, de kérdem én, ezalatt még mit ért, hisz öregnyanyával nemtok semmit kezdeni, a fiatal kölköt lelőttem, a kopasz halott , a megkötözött csajnál szintén semmi, lent a barnahajúnál megvan bilincselve meg levan jelentve.Sokan továbbmentetek ezen a pályán, ha valaki leírná mit kell még csinálni azt nagyon megköszönném, remélem részletes voltam, a választ előre is köszi
  • AndrewCB
    Egy párszor végignyomtuk CB-sek a játékot co-opban. Nagyon élvezetes. Ha gondolod, nálunk biztos találsz olyan embert, aki szívesen végignyomja még egy párszor! Szerver is van rá.
  • cleric
    Nem emlékszem mindenkire, de hogy téged hogy felejthettelek el
    Én akkor voltam aktív amikor még [HSF] voltunk :)
    [HSF]Gabe
  • radeer
    Már meg is sértődtem,hogy engem kihagytál :) Nem igazán játszanak a hajdani NAGY *HWF*-ből ami ugyebár az egyetlen SWAT3-as klán volt. Vamp abbahagyta a netes nyomulást fullra, FIFTH nem tudom utoljára IR-ben nyomott Wolfot de annak is már szerintem régen vége..

Én a magam részéről sF*-ben nyomom, ami ugyebár egy több mint 2 éve meglévő klán, és marhára szeretnék a régi emlékekre alapozva egy SWAT4 csapatot klánon belül. Igaz az egyik emberem, csinált egy SWAT4 klánt de új néven és csapattal. Ha valaki érez ambiciót és elhivatotságot, mert ahogy nézem sorra alakulnak a SWAT4 klánok megkereshet
    Qneten - #sforce szoba ... és összehozhatunk egy ütőképes csapatot.

• HoTDoG
    Na végigjátszottam. Nem túl hosszú, de tetszett.
    Viszont:
    A mesterlövész dolog teljesen felesleges volt, szinte csak jelképesen tették bele. A csapatot elég körülményes volt "szétválasztani". Pl ha a kékeket más irányba küldtem, nem lehetett azt megmondani, h dobjanak be egy füstöt, és ha van egy "fulldokló" terrorista, akkor azt ne fenygessék aztán lelőljék, hanem pepper spray vagy teaser. Vagy hogy egyszerre menjen be a 2 csapat 2 külön helyről 1 szobába.
    A bátor civilekről és az önfeláldozó terrorokról már leírtam a véleményem. Sajna volt 1-2 idegesítő dolog az AI-ban.
  • cleric
    Ha valakinek van kedve, szívesen végignyomnám co-op-ban az összes pályát 100-ra törekedve. Sajnos eddig nem találtam igazán komoly játékosokat. Single-ben eliten az a-bomb nightclub-nál tegnap úgy is lelőtték az embereimet, ha kint hagytam őket a parkolóban :) vagy inkább :/
    Az a baj, hogyha egydül megyk, nincs elég gázom vagy flashbangem egy nagyobb pályához. Ha egy-két humán csatlakozna, biztos jó buli lenne :)

Annó swat3-ban jó játékosok hova lettek? Fifth, kowajano, vampire, sirjames? Már nem játszanak?
  • G_ArchAngel #1654
    a Rambo stílus jó ezen a pályán, éles pisztoly / éles gépfegyver - kit érdekel a -20 pont indokolatlan erőszak miatt, így is meglett vagy 55 pont:)))
  • Vlala #1653
    Tegnap a Children of Taronte (vagy mi a penész) pályán kb. a második szobáig jutott az utolsó emberem. Flashbang be, behatolás, azán dőlnek ki az ajtón. Restart, próbáljuk gázzal. Ugyanez. Pedig azt hittem, itt elvakult szektásokat kell megtéríteni, de lehet, hogy a kill 'em all jobban be fog válni...

Ugyanez a pálya, éles fegyverrel: Éljen, már az emeletig is eljutottam, de a társak elég gyorsan amortizálódnak. Egyedül megpróbáltam pontot tenni a végére... és ott találtam magam egy töltetlen bénítópisztollyal, egy gépppisztoly csövével szemezve... más fegyverem / gránátom nem maradt.
  • bllo
    emberek, mindenkinek köszönet, hgoy erőltettétek ezt a webcímes dolgot, csak sikerült.
    iagzából amikor a webcímet kikopiztam, és még akkor se működött, akkor picit bepánikoltam, de ha kézzel írtam be azt, hgoy www.torrent.to, akkor jó lett

hála again
  • ForRedGlory
    "warez"? Ez nem lehet esetleg kód?
  • Thanatos
    :DDD
  • Thanatos
    hát akkor csak a honlap nevét kellmár megtuni ahonnan eredetileg származik a cucc ;)
  • bfg900
    Ize, epp az elobb lott le az egyetlen elve maradt tarsam :)))
  • Slow
    jaja
    mondom, ott volt a torrent-download mellett, a file-ok leírásánál...

én már kidobtam a rar-okat, nem fogom tudni kipróbálni
  • Thanatos
    a passok esetek 90%ban webcimek szoktak lenni iyleneknél :)
  • Slow
    most nem megy az isohunt...
    de valami olyan volt, ami ott a leírások között szerepelt, talán egy webcím..(?)
  • bllo
    ne csináld má, jöjj már ár megen pls.
    én próbálkoztam, de minden ésszerű dolgot kipróbáltam...

• Thanatos
    atért suspect ott is tud kempelni csunyán de az a feladatuk.. (bombásnál ugyszint) szal egy arcade fpsnél belátom hogy nem feltétlen szép dolog a kemp de itt az a feladat...
  • Gabe18
    Szintén folyamatban,de mivel Hard-on viszem,jól el lehet szöszölni egy-egy pályán,ugyhogy még csak az 5. jön...
  • Gabe18
    Persze,VIP a legjobb.
    Majd akkor megyek,mondjuk abban nem is igen lehet kempelni,mert mindkét oldalnak menni kell valamiért
    Végülis igaz amit irsz,hogy nem kell vele foglalkozni.
  • Thanatos
    nekem folyamatban van mgé single de engem mindig is a multi kötött le jobban...
  • Crokin
    Single részét végig is vittétek, hogy már csak multiztok?
  • Thanatos
    nem kell nézni a chatet és jáccani kell, le se kell szarni a sok kis sutyerákot..., pont azoknak a legnagyobb a pofálya akiktől nem egyszer láttam oylan szabájos spawnkempet levezényelni (nem nem a kijáratot kempelte hanem bent a spawnon hogy születésnél eggyből irthasson) hogy mrá lese szarom ki mit ir..., max haveral beszélek ts-en a sok ész emg irogasson amit akar nem kell vele foglalkozni...
    néhány láma beszolása miatt szvsz nem kell abbahagyni egy jó game multiját (amugy ha van df este elvielg átáll vip modra, azt mindenképp probáld ki, legjobb játékmód szerintem)
  • PLackó
    most ez ne vegye már el a kedved..
  • Gabe18
    Én má nem megyek "kempelni"...
  • Thanatos
    akkor df ugynézki csak akkor nem megy ha én nézem :PPP
    most meg mennék csak éppen töltök azt meg nem fogom swat4 multi kedvéért félbehagyni :)
  • Slow
    én is onnan szedtem, és rájöttem, hogy mi a kód, de már nem emléxem.. valami logikus volt...
  • Gabe18
    Igen,az volt a bombás tegnap éjjel.
  • Crokin
    Ja, az utóbbi időben már csak halálos fegyverekkel megyek, igen hamar lecsökken a csapat létszáma. Nincs idő totojázni kérem :) 1,2 a lábba ha van időm oda célozni, ha nincs akkor meg így járt :)
  • Thanatos
    df tegnap meg tegnap elött nem votl aszitem leállt, akkor most újra van?
  • PLackó
    jaja,én is voltam így,2-en keztük,és 5 perc alatt 14-en lettünk :D
  • shad0w
    A df szerveren szokott "bombahatástalanítós" játék lenni. Eddig láttam úgy, hogy 0 fő volt rajta meg úgy, hogy 16 fő, szal nem egyszerű bekerülni, ha folyik a játék, mert pillanatok alatt megtelik. :)
  • Thanatos
    nem kerestem de megjegyeztem :)
  • PLackó
    megvan?