S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mer akkor még most elkezdem legyek benne a TOP ban 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mondjuk a honi, elérhetõ és csóróbarát szervereken? 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nagyon jó szvsz
Én berontottam a szobába ordítottam a nyanyára, hogy rendõrség meg ilyenek erre elkezdett üvõlteni velem, hogy ez az Õ háza és takarodjak! A Spanom megjegyezte, hogy nem mûködik együtt az öreglány, erre pofánlõttem a sokkolóval, mire a Spanom csendesen megjegyezte, hogy együttmûködik....<#mf2>#mf2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy kérdés: Hogy néz ki egy multi játék?
Van respawn és hasonlók, vagy CS feeling azaz ha meghalsz fekszer amíg a többi szétkempeli magát?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
ennek a kis "patch" nek a neve public server patch, www.gamecopyworld.com .... (engine.dll a fájlocska)
Forza.
\"...lámák kíméljenek.\"
2. küldi: Berontok a házba, ráórditok a nyanyára, mire õ csak pampog, de nem engedelmeskedik. Jól van, akkor elgázosítalak - gondoltam - ám mire feleszméltem, a fia már rohant is felém ezerrel, és közvetlen közelrõl lelõtt<#nyes>#nyes>
3. küldi: Megbilincselem az egyik embert, erre leköp<#nyes>#nyes>
Egy másik szobába berontok, elgázosítom, de az õrült csaj nem dobja el a fegyverét, erre legázsprézem, mire beszól: Most megvakítottál, te hülye f*sz!<#nyes>#nyes>
NAGYON KOMOLY<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
don't give a fuck
don't give a fuck
néha hasznos
van olyan h 2 sniperes embered van
szal erre érdemes figyelni
Tisztelt Uraim és Hölgyeim!
KERÛLJÉTEK légyszives a WAREZ oldalak címeit közzétenni a nyílvános fórumon!!!! Ha valakinek kell a cím, mert nem ismeri, annak Privát üzi formájában lehet tájékoztatni és a topikban meg lehet jelõlni, pl.: "Privi ment!" Így elkerûlhetõ a sok hasonló tartalmú privát üzi!
Ha azt szeretnétek, hogy továbbra is a rendelkezésetekre álljanak "ezek" az oldalak, akkor NE reklámozzátok õket!!!!!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Forza vecchio cuore rossoneri!
Volt olyan hogy beleeresztettem párat a haverokba, oszt lelõtek utána, már aki életben maradt 😄DDD
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
mellesleg nagyon teccik
mindig meg tudnak lepni az ellenfelek😊
A Deathfellows Klán szeretne SWAT 4 Tört servert üzemeltetni.
Szükség lenne Infóra.
Mit kell letiltani, ahhoz hogy ne legyen cd kulcs ellenörzés.
Port? Website?
Tud vki linket Dedicated server indító progira?
..::lordred::.. Life is short play more!
amúgy a magyarosításban mi lesz magyar? gondolom a szöveg az nem mi?
Avanti Italia!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.