6531
  • Tockos
    Mi ujság a magyarositással a béta látom kész de érdemes felrakni vagy problémázik a game utána.A teljeset a készito hétvégére igérte de eddig még nem jelent meg.Irjatok ha tudtok valami kozelebbit .
  • arty
    öhöm ... erről tanuskodik a topik, miota a game megjelent ;)
  • Duddits
    Nah, már kezd kihalni a topik...
  • Torry
    Nemjön valaki CO-OP-zni?
  • radeer
    OFF topic :
    Kössz hogy szóltál , ment az azureus is :)
    Most már jó szvsz.

• Myron
    nagyon élvezetes a tádió kár hogy össze vissza ugrál a hang... full xar
  • radeer
    A Shark Force klán SWAT 4 team-be keres membereket.
    Jelentkezés :
    Qukenet : #sforce

sF|radEEr

Shark Force HP

Shark Force Radio Live

Minden érdeklődőt szívesen látunk
  • PLackó
    lol
  • Aragorn10
    Hülyének nézel??????????

Évek óta Army-zom, meg más fps-el játszom!!!!!

A Training-ről meg annyit, hogy egy nagy kalap sz**r.....

A küldikben sokkal jobban megtanulsz mindent.
  • Gabe18
    Ez bizony igaz.Tuszokat szedő embereket miért kell felszólatni?Tettével már bebizonyitotta mik a szándékai...
  • valdez
    egyébként számomra a legnagyobb hiba az AIben az az, hogy ha a csapattagoknak olyan fegyver van a kezében, ami nem okoz halálos sebet, akkor is inkább ordítoznak és várnak amíg az elkövető meg nem adja magát vagy ellen nem szegül. sokkal ésszerűb ezeknek az eszközöknek a használata úgy, hogy amikor elkövetőt látsz beleküldesz pár skulót (pl. beanbag shotgun) aztán ha így is vitéz, jöhet a sokkoló vagy a gázspray. ha a játék (meg az élet) is bünteti a swatosokat az "engedélyezetlen halálos erő" (ezdeszar :-D) használatáért, akkor miért nem úgy vislekednek kb. mint azt fent leírtam? tök ésszerű lenne, mivel a nem halálos erő alkalmazását engedik.

az meg már teljesen más kérdés (és a túlfejlődött demokráciák rákfenéje pl. USA), hogy ha bemész egy épületbe, ahol van egy rakat civil hulla, sebesült és jó pár elkövető (akik ugyebár elintézték a civileket) maszkban, gépfegyverrel vagy shotgunnal, miért nem lehet felszólítás nélkül, vagy azután egyből lőni vazzeg. ott szaladgálnak előtted csőre töltött gépfegyverrel pár méterre és elvileg addig nem lőhetsz, míg ő úgy nem dönt, hogy először inkább ő lőne le téged. baromság.
  • valdez
    csak vicces kedvemben voltam :-)
  • ForRedGlory
    Nem érted, hogy a magyarosítás miatt nem tudta? Ez nem hiszem, hogy az ő hibája lenne...
  • arty
    sry. csak már régota nyitva volt a lap és csak most irtam bele :))
  • arty
    játszd végig azt a kurva tréninget! :)))
  • valdez
    ja persze :-)

akkor lehetne már annyi eszed, hogy végignyomd a traininget. :-P
  • Aragorn10
    Figyu, nem ma kezdtem el taktikai FPS-el játszani....
    Ami meg a menüt illeti, már rájöttem, hogy miért nem jött elő.
    Azért mert telepítettem a magyarosítást..
    Amikor újraraktam magyarosítás nélkül egyszerre működött.
    Elég fura ez a magyarosítás...
    Senkinek nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!
  • gameplusz
    Először be kell állítani a beállításoknál... lol
  • Aragorn10
    Csak az a baj, hogy nekem nem jön be a menü bármit is csinálok:((((
  • G_ArchAngel #1807
    igen, az ajtón kell nyomni a jobb egér gombot, és az az egység végzi el a feladatot, akinek a színe aktív a képernyő jobb alsó sarkában: kék, vörös, arany (mindenki)...
  • Aragorn10
    Oké!!!!

De,hogy hozod elő ????

Rámutatsz az ajtóra és kijelölöd az egységet aminek meg kell csinálni?????
  • G_ArchAngel #1805
    jobb gombbal előhozod a gyorsmenüt: "Open, Bang & Clear", és ne állj az útba, illetve ne nézz be az ajtón, mert nagyot vakuznak és pár pillanatig csak a Nagy Fehér Fényt fogod látni:-)
  • Aragorn10
    Sziasztok!!!!
    Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy hülyeség de nem jövök rá, hogy hogyan kell úgy bemenni egy ajtón, hogy a csapattagok flashbang-el menjenek be??????????
    Milyen billentyű kell hozzá, hogy ezt a parancsot kiadjam????
  • gumicsetto
    tud valaki adni a swat4hez cd keyt mert asszem azt kér csak nekem valami francia verzio van meg és asszem azt kér pls
  • Myron
    mindig máshol, keresd meg:D fehér színű.
  • Brian87
    Megtudná vki mondani a 13. pályán hol van az aktatáska vagy mi van azzal mert csak az miatt nincs kész a pálya.

Kössz
  • Thanatos
    ez már eddig 1000+1 topicban kiderült hogy iylen jellegű flamenek nicns értelme akármit is hasonlitotok össze...
  • arty
    abbahagytam, mert látom másokat is zavar ... sry mindenkitől, kiderült, hogy semmi értelme ;)
  • gameplusz
    Vagy nem. Az enyém is az.
  • pepy
    Igen, épp ez a baj arra gondoltam, hogy csak a crack-el mukszik
  • gameplusz
    Eredeti a játék?
  • pepy
    Fel tettem a "béta" magyarosítást de azóta se lan-on se net-en nem tudok játszani.
    Remélem ez is orvosolva lessz. Mert ha nem lehet akkor inkább nyomom tovább Englisül.
  • Thanatos
  • manoG
    Ezt a sok idiótát!
    Én sem a kamrába megyek szarni emberek! Mindennek megvan a megfelelő helye.

Nah szóval a játék Jó.Grafika meg minden fasza. Könnyebb a csapatok irányításais.DE csak annak lehet naggyon király ,aki nem látta az előző részt.Nagyon vártam ,de két mission oszt kifújt nálam. Majd apránként azért lenyomom. A multit még nem néztem az talán jobb lehet.
    Ennyi.
  • forestjr79
    lehet az aktatáskára gondolsz? azt fel kell venni.
  • Thanatos
    és mgéis offolsz te is..., szvsz no off beszéljétek ezt emg hardwaresek forumában nyissatok neki topicot vagy mittomén... :)
  • gameplusz
    gameplus ma 13:32 | Privát | Válasz | #1787

....
    "Szal ne offoljuk. Mindenki azt használ, amit akar, és átbökik, amikor megtehetik. Téged az intel szépen megetetett."
  • Amse
    Jó ezt be lehetne már fejezni, mert qrvára nem a témához kapcsolódik.Menjetek intel vs amd topicba!
  • ForRedGlory
    A 2.8-ast nem bírtad húzni csak 3 gigáig? Akkor nem vagy szakértő... Minimum 3.5-ig lehet húzni, ha van benne jó memória.
  • gameplusz
    Lool vagy ember. De az Athlon legalább olcsó, és porba alázza az Intelt. Az a Hyper Threading meg senkinek sem ér közel 20e forintot. Csak hasonlításul:

P4 HT 2,8 GhZ - 38 ezer
    AMD AthlonXP 2800+ - 22 ezer
    Athlon64 3200 Box Socket754 - 40 ezer

Ezzel ezt le is tudtuk. Inkább AMD, mert olcsóbb és megbízhatóbb, ráadásul ez addig húzom ameddig akarom (nekem 4000+-ig simán bírta), míg a P4-es Intel barátunk a 3000-et megsínyli. És ez csak egy mezei hűtés. Mivan ha vízhűtés. Ráadásul ha itt tartunk: AMD-ből már van 4200+ is...

Szal ne offoljuk. Mindenki azt használ, amit akar, és átbökik, amikor megtehetik. Téged az intel szépen megetetett.