6531
  • ForRedGlory
    Nem érted a lényeget. Például én ha játszom, közben töltök le, stb. Rárakom a játékot az egyik procira, a feladatot a másikra. Inkább csinálok több dolgot párhuzamosan, mint hogy csak 1-et csinálnék egyszerre. Már csak idő miatt is. 2.8-as p4-em van, a szomszédnak pedig egy síma 2.4-es. Multkor átmentem mert hülye a géphez, és újraraktam neki. Néztem nagyokat amikor egyszerre több feladatot akartam végezni a géppel. Megadta magát Hyper-Threading nélkül, pedig csak 400MHZ a különbség. És gyanítom AMD sem gyorsul ha több feladatot végzünk rajta. Ha én dolgozom, legyen a rendszer gyors, ne fogja már vissza nekem semmi. És ez hatványozottan igaz "normális" munkákra, és nem játékra. Persze AMD is jó, de az csak AMD :DDD A 64 bites AMD meg nem azért gyorsabb mint az intel, mert 64 bites, hanem azért, mert gyorsabb a memóriakezelése. Nézd csak meg pl. Everestben hogy muzsikálnak a 32 bites Athlonok. Porba vannak alázva. ;DDD
  • arty
    ez tény, csak nem értem, hogy jön azon állitásodhoz, hogy munkára p4? melo közben irtasz virust? ;) játék közben irtasz virust? ;)

akkor erről ennyit.

ettől függetlenül egyetértek a cikkel, van helyzet amikor a p4 gördülékenyebben használható, csak nem értem, hogy jutottunk el ida, hogy a "swat4 memoriaigényes és ezért jobb p4en"-től ... ;)))) ami azért elismerheted, ostobaság volt ;))
  • ForRedGlory
    Utolsó előtti pálya? Hanyadikon van az a szemét bomba? :DDD
  • Narancs89
    hatástalanítani kell nem vigyázni
  • Jason

Hello!Mondjátok már meg légyszi hogy ahol a táskákra kell vigyázni ,azt hogy kell,mert már ott állok vagy félórája,mindenki letartóztatva és nem kapom meg a következő küldetést.Előre is THX
  • ForRedGlory
    Nekem nincs, miért?
  • gameplusz
    Igen, megvan. De ez hogy jön ide?
  • gameplusz
    Le van fordítva minden, csak nincs beillesztve. A 80%, az karakterszám alapján annyi (a szövegek karakterszámától függ).
  • Myron
    És neked megvan a felsőfokú angol?
  • Myron
    Neked megvan már a felsőfokú angol?
  • ForRedGlory
    Te figy, távol álljon tőlem, hogy kritizáljalak, de ez hol 80%-ék? Az első küldetés van lefordítva teljesen, a többi nemigen. Ha akarod lefordítom én neked holnap a küldetéseket, oszt elküldöm mailben, mert szeretnék már "magyarosan" játszani.
  • gameplusz
    Töltsétek le újra a fordítást, mert nem fog menni az előző verzió.
  • ForRedGlory
    Sajnos nem bírtam ki, erről beszélek ;D

• gameplusz
    Ez úgy tudom már nem, mivel az volt a baj, hogy benne maradt az a fájl, ami a mentéseket tartalmazta, azon meg nem volt semmi mentés... így mindent nullázott.
  • ForRedGlory
    Nem fog menni, ezt most mondom :DDD
    Inkább azt mond meg, a fordítás nem rontja-e el a mentéseket.
  • gameplusz
    Na ja, de én hozni akarom az 5-ös szintemet... :) A bukás fel sem merült bennem...
  • ForRedGlory
    Az érettségitől nem kell parázni, azon csak a hülye bukik meg. Sőt az sem. Tudom, mert volt egy-két IQ fighter osztálytársam, mégis símán átmentek ;DDD
  • gameplusz
    Egész nap ezt csináltam, már alig látok. :) Holnap ha tudom, akkor tolom, de KÖZELEG AZ ÉRETTSÉGI...
  • ForRedGlory
    Ez már nem rontja el a mentéseket?
  • G_ArchAngel #1767
    király vagy öcsém:)))
    köszi!
  • gameplusz
    TÖLTHETŐ A MAGYARÍTÁS. 80%-OS, DE A HÉTVÉGÉN ELKÉSZÜL A TELJES.

SWAT 4 FORDÍTÁS
  • arty
    bartont már nem gyort az AMD, ennyi erővel hasonlitsuk a K6-2-t a P2-höz? ;)
  • arty
    A táblázatban szereplő pentium4 660 már 64bites ... olvasgass picit ;) amugyis most mind1, hogy 32 vagy 64bites, a tesztek/játékok 32 biten futnak - egyenlőre. Ebben a topikban a játék szempontjából került szóba a processzor/ram, igyekeztem ellenkezni az elhangzott téves állításokkal.

Nekem is az utolsó OFF-om, ha már mindenképpen a fotosoppot/munkát felemlegetted:

Próbáljuk meg elfelejteni, hogy az intel jelenleg IS elternativa. Ebben segithet, ha még mindig nem hiszel nekem a prohardver processzortesztje: LINK
  • ForRedGlory
    Tényleg nem offolok tovább, de minek hasonlítasz össze 64-bites AMD-ket 32bites P4-ekkel?
    Hasonlítsd majd akkor össze, ha P4-ből is lesz 64 bit, addig pedig nézegesd a 32 bites Bartonokat, mert kb. az van egy "fejlettségi" szinten a P4-el, és az pedig le van maradva P4-től nem is kicsit.
  • Thanatos
  • ForRedGlory
    "k7/k8 (athlon) architektura NEM is igényli a dual chanelt ..."

Na persze. Akkor Tegyél be nekem egy photoshopos renderelést, egy akármilyen AMD-ről, és egy dual-channeles, Hyper-Threadinges P4-ről.
    Engem nem tud meghatni hogy a játék, min hogy megy, mert a számítógép nem játékra való alapvetően ;D
  • arty
    az pedig egy harmadik kérdés, hogy a k7/k8 (athlon) architektura NEM is igényli a dual chanelt ... ;) a p4 esetében a dual chanel annyit jelent, hogy ha nem lenne, az intel processzorok a mostaninál jobban is pofára esnének ...

nesze egy unreal engines processzor teszt:

Ennek megfelelően fut a swat4 is az egyes processzorokon(feltehetően).
  • arty
    jajistenem ... mi köze annak hogy valami memoriaigényes és hogy milyen gyors a memoriakezelése egy processzornak?

AMD-n a játékok 90%-a gyorsabb, az unreal engineseknek pedig 100%-a, igy a swat4 is jobban megy AMDn. Ehez semmi köze olyan dolgoknak, hogy melyik dual chanel (mellesleg az nf7 lap, amit irt pont dual chanel ... és az s939 AMD64 procik is mind dual chanelesek). Ha az AMD-s gépben több a ram jobban fog menni, ha kevesebb: rosszabbul ... ennyi. Észosztás OFF.
  • Duddits
    Az ikinok és a tálca marha jó!
  • G_ArchAngel #1757
    skins.be már több, mint egy éve a Kedvencek között van:P
  • Bercy #1756
    itt van 1 par
  • Rash87
    Zsír :D
  • G_ArchAngel #1754
    Angelina Jolie-t le nem cserélném egy ilyenre...:PPP
  • Bercy #1753
    ilyen egy jo swat-os desktopja
  • G_ArchAngel #1752
    az a szép, legalább mindig van közös program...:P
  • Pepti
    egy igen. Na de egy egesz klannyi??? ;-)
  • G_ArchAngel #1750
    egy alkoholista mindig jól jön:)
    amúgy a karácsonyi 8 napon túl gyógyuló elhajlásom óta, csak egy alkalommal voltam csúnya - tehát 5 hónap alatt kettő!
    Hiába, no, öregszem, megfontoltan iszogatok már...:DDD
  • Pepti
    jaja, foleg klanosok jartak oda. Ha jol emlekszem, akkor PT-sek, SIX-esek, meg paran mi a HBA-bol, illetve a nagy oktoberi palotaforradalom utan, meg a PT-SIX egyesules elott, akkor meg tRs, PT, SIX meg talan coff.

Angel: hnelkuled mit kezdenenk? Hat ha visszatersz, akkor plusz egy csaj lesz max TS-en ;-) Meg lesz meg egy alkoholista klanban :-)
  • Thanatos
    rotfl :PPP mongyuk amire lesz linux szerver én addigra szerintem már rég töröltem gamet :/ jójó meg minden de azért nem tul sok map van és elég hamar megunható, főleg csodapublicon :)
  • ForRedGlory
    Az egy dolog hogy támogatja, az egy másik, hogy AMD-ben közel sincs akkora hatása, mint P4-ben ;D