S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is viszonylag sokat tölt. Meg azért is tûnik soknak, mert a mission restart is majdnem ugyanolyan sokáig tart, és a bevezetõ rizsát is minden alkalommal meg kell hallgatni.
gyertek hungsra
hárman már jó a coop

Glpetyus
Gépinditás utáni elsõ inditáskor kb. 45 mp.-1 perc.
Visszatöltésnél kb. 20-30 mp.
P4 2.4,1 giga

vki nem jön hungsra?
üres...

vmi gond lehet nálam, vagy máshol is töltöget kb.3 percet/pálya 1GB 400-as DDR mellett, 2800+-al, 6800GT-n?
néha már bosszantóan sokáig tölti be a pályákat....:///

Nem kell, nyugi, én is ezen izgultam<#vigyor2><#eljen>

\"...lámák kíméljenek.\"

THX
És továbbra is CS RULEZ
NPx | Gumimaci

He faktorok ugye nem kell neki semmilyen servíz pekk??
Mondjátok hogy ugye nem jáccani akaok még ma vele!!!

Glpetyus
Mi a fasz van?

fitutufi
<#ejnye1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
SPOILER <#felkialtas>
A szállodás,ahol bombákat kell hatástalanitani,az az utolsó ELÖTTI

Glpetyus
pfff...így fejbõl <#fejvakaras>
Talán 10 körûl.

Spoiler!!!
Az a kutató-laboratóriumos az utolsó.

fitutufi
mennyi pálya van ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Na,tegnap végigvittem 😛
Jó volt,de lehetett volna több pálya :S

Láma!
a nevemet nem én adtam magamnak, nem én regisztráltam, de ez hosszu.
jaja, az a tuti!
csak mi általában csak a filmeket szedjük,a zenék+játékok,az másikon van, azé nem jutott eszembe!

ForRedGlory
Hááát.... Miért is Láma a neved? 😄DDDDDD
Amúgyis a Kolihálónál nem sok jobb dolog van 😄DDDD Én is kihasználom rendesen.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Láma!
huh, bazz azt meg se néztem!😊)
felmentem, és mit ad isten?
háá ottvan!!😄DDD
ugy látszik hü maradtam a nevemhez!😊)
azért köszi!

ForRedGlory
Akkor nem értem a problémádat... Gondolom van belsõ háló is, nemigaz, hogy senkinek sincs meg a SWAT 4.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Láma!
legalábbis mi használunk!😊

Láma!
ftpt lehet. hál' istennek, akkor lenne lázongás ha azt se lehetne!!😊

ForRedGlory
Én nem olyan trükkre gondoltam, mint amire te gondolsz 😄DD

ForRedGlory
De az FTP is tilos akkor? Végülis az is fájlcserélõnek számít nem?

Láma!
nem kell trükk, csak fájlcserélöt tilos használni. lehet hogy sms lesz belöle.

Barni
hmmm, beírnátok nekem a hungs címét?

Avanti Italia!

ForRedGlory
Hidd el megér 160+áfát... Sõt ezért a pénzért, ha koleszban vagy kicsi trükkel akár hetekig is tölthetsz ;DDD

Láma!
semmi gond.😊

12346
ja, nem szóltam, bocs.

Láma!
csak nekem azt itt tilos.(kollégium)

12346
pedig dc-rõl is gyorsan jönne.

Láma!
értettem.

Korrekcio!
pliz priviben a cimet!

Maxtreme
FONTOS----FONTOS----FONTOS !!!!!!!!

Tisztelt Uraim és Hölgyeim!

KERÛLJÉTEK légyszives a WAREZ oldalak címeit közzétenni a nyílvános fórumon!!!! Ha valakinek kell a cím, mert nem ismeri, annak Privát üzi formájában lehet tájékoztatni és a topikban meg lehet jelõlni, pl.: "Privi ment!" Így elkerûlhetõ a sok hasonló tartalmú privát üzi!
Ha azt szeretnétek, hogy továbbra is a rendelkezésetekre álljanak "ezek" az oldalak, akkor NE reklámozzátok õket!!!!!

Láma!
csáó!
tudtok adni egy cimet ahonnan le lehet tölteni?
lehetöleg ingyen. (ne dc-t)

gameplusz
Minden szöveg.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

shad0w
na látom visszaállt a hungs, meg is állt itt az élet 😊

don't give a fuck

shad0w
na akkor bérelj 😛 mi meg megyünk jáccani 😊

don't give a fuck

shad0w
mondjuk sztem marha zavaró, hogy teljesen ugyan az a szerkó mindenkin, csomoszor nem tom ki van velem, vagy ki nem 😊 bár talán idõvel megszokom... meg ha össze lenénk szokva akkor talán nem rohangálnánk egymással szembe 😊

don't give a fuck

serverbérlés?
egész olcsón lehet😊
és akkor lenen hely😊

aha😊
akkor tom ki vagy😊
amúgy gomboc volt a legjobb leader
õ tutta mi a jó

shad0w
hát sztem is jobb lenne simán a játék, ha meg vki coopozni akar csinál magának sztem is.. vagy lehetne egy külön coop szerver is 😛 😊

don't give a fuck

shad0w
éppen vmi fantázianéven voltam bent, nemtom pontosan 😊 én irtam h rosszul állítottam be a fegyvereket 😊

don't give a fuck

a miénk jó volt
kineveztünk 1 leadert aztán mindenki õt követte
rendezett volt

shad0w
pedig ilyet eddig még nem is toltam, meg még VIP securet sem, szal azt még meg kéne tanulnom, hogyan kell.. vki leirná? 😊

don't give a fuck

nem lesz visszaállitva rendes game-re? mert akkor azzal a dll-el mindenki tud haverokal coopozni amit ugyis ugy a jobb nem "idegenekel" és akkor lenne elgalább egy rendes magyar szerver...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

te mien néven toltad?

shad0w
jah épp gyilkolásztunk óvatos pepper ballozás helyett, erre pont most száll el 😊

don't give a fuck

pedig mekkora volt a coop multi!
kötelezõ darab

nekem is elszállt😞

shad0w
hmm csak nálam szállt el most hirtelen a HUNGS? Épp bekerültem az 5 szerencsés közé aki játszhat erre kidobott a rákba 😊 Meg most épp nem is találom a szervert...

don't give a fuck

Titan
Vigyázz, nehogy visszaolvass!!!!!

AndrewCB
Olvass vissza!