S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én magammal vittem a Sprayt-t. Szembefújod és rá sem kell ordítani. Kapásból térdel, mint a jó kislány 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

De meg tudom parancsolni a kollégáknak hogy billincseljék meg a mamát?
Milyen parancsal?
Ok ,koszi fiuk sokat segittetetek,akkor bepakolok legkozelebb valami gázsprayt vagy valami sokkolot is.
Nem tudom... fiacskáját elkaptam, meg annak haverját, a nyanya nem ugrált sokat amikor 5en rárobbantottuk az ajtót. 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

bevetés elõtt belehet állítani, hogy mit vigyél magaddal, akció közben meg kiválasztod (6-os v. 7-es gomb a gázspré, sokkoló). de ahogy Bucser is mondta, pl. babzsákos puskával is el lehet intézni a dolgot<#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

fitutufi
ne lámázz

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

démonigyerek
van már magyar tört szerver?

Vigyéll bazz less lethal Shotgun-t--Ezt nem értem hogy Bucser hogy mit kell csinálnom.Melyik az a elektrosokkolo?
Bucser
Vigyéll bazz less lethal Shotgun-t fejbe lövöd 4-szer aztán már le is ül a földre.... Meg persze folyamatosan kiabálni kell vele...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zoli80
megvaltozott a hungs neve és a pass?

A második levellel kapcsolatban már tobben is kérdeztétek hogy mit kell csinálni az oregcsajjal. Hogy parancsoljam meg a tobbieknek hogy az elektrosokkal sokkolják de melyik az a parancs angolul?Vagy melyik az a billentyu parancs?
Glpetyus
😄DD

démonigyerek
köszi
hogy kell õket arra utasítani?

démonigyerek
van már magyar tört szerver?

szvsz du 6 körül érdemes átrakni addig nem hiszem hogy sokan lennének 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

😄DDDDD

http://thenamelessphoto.com/

AndrewCB
Szóljatok, ha majd többen jönnétek be HUNGS-ra, akkor átrakom 16 fõsre.

Eisenhower
a csapattársaidnak add ki a vezényszót hogy adjanak az öregasszonynak az elektromos sokkolóval és utána bilincseltesd meg a muttert ^.^ én is 3. nekifutásra jöttem rá. utána vagy 4x megrázattam a mammát sokkolóval^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Glpetyus
Ez jobb 😊

démonigyerek
a 2. pályát hogy kell átvinni?
minden megvan
de a csajt hogy kell kiszabadítani?

minek? én sims 2 logot akarok a topic tetejére...!!!!<#banplz><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
ezzel egyetértek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nos... mi a teendõ, ha haveroknak meg magamnak akarok nyitni egy co-op szervert?

Tudok-e úgy, hogy nem dedikált?

olvastam itt vmi dll-rõl...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

nem kötekedni akartam "öreg" csak gondoltam ha már logót csinálsz, akkor használj képet az adott játékból
de nekem aztán teljesen mindegy mlyen kép van a topik tetején...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hatamoto
Öreg! Én csak jót akartam, nem értem miért kell most kötekedni?

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

SA-80-as a SWAT-nak? Nem hiszem...

hatamoto
Köszönöm a segítséget! <#vigyor5>

hatamoto
Igazatok wan, de ha az equipmentet nézzük nincs különbség! 😊

hatamoto
Egy alternatíva...

rezsofiz
itt is lehet szolni,de már vettem a bátorságot és szoltam <#whatever>

sazl : c

Ja, ez kicsit gáz Rainbow Six 3 kép SWAT 4 logo-val. <#ejnye1>

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Láma!
nem, traXionnak nem lehet, mert nem házigazda, szal modinak

Láma!
vagy traXionnnak, vagy a játékos modik közül vmejiknek.

ez a kép a raven shield-bõl van nem?

hatamoto
Kinek kell szólni és kihez, hogy bekerülhessen vagy bekerüljön?

hatamoto <<< <#lama>

démonigyerek
szerintem is kira

rezsofiz
Sztem ez zsir

rezsofiz
Appááááám elképesztõ egy hangulata van ennek a játéknak O.O

Titan
A tört szervereken biztosan...bár a részemrõl hanyagólható, mert mire betõlti a pályát, addigra vége is a felének...😞

démonigyerek
ha nem eredeti game?
akkor lehet neten játszani?

Elindult a Deathfellows Clan elsõ SWAT4 servere
Swat4 Hun server

Jelszó: "swathu"

..::lordred::.. Life is short play more!

hatamoto
Ha ez megfelel nektek mint logo, én szívesen felajánlom! <#vigyor0>

Barni
hogy egyszerre mitõl azt áruld el nekem ha megnézted, mert elfelejtettem. köszi

Avanti Italia!

Kéne egy banner 😊

http://thenamelessphoto.com/

Megcsináltam, és rémlik is ilyesmi, de mitõl fognak egyszerre bemenni? Ebben a konkrét esetben pl. látom mind a 2 teamet, de ha egymás után adok parancsot adok, akkor pár mp. eltéréssel mennek be. De megnézem még1x a tréninget.
Glpetyus
Nem csináltad meg a tréninget?
A másik csapat "nézetére" kapcsolsz,nyomsz egy Caps Lock-ot,és akkor õket is irányithatod,mint pl. a mesterlövészt.

Glpetyus
És nem írtam oda,hülyegyerek?? <#wilting>

fitutufi
<#wilting>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
spojler <#duhos2>

Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a red teamet a helyiség egyik, a blue teamet a másik bejáratához állítom, és azt akarom, hogy egyszerre rúgják be az ajtót? Az még jobb lenne, ha mondjuk csak az egyik csapat dobna be gázt közben.

Ez már milyen hülyeség, hogy a túszok nem adják meg magukat a kommandósoknak! Szerintem inkább elélvezniük kellene, hogy kiszabadítják õket 😊 Van egy fickó, akirõl elsõre azt hittem, hülye, mert hirtelen úgy értettem, hogy azt mondja "qwak-qwak" és még idiótán is mozgott hozzá 😊 Aztán kiderült, hogy azt mondogatja "what-what" 😊 De azért kár a drága gázt az ilyen seggfejekre pazarolni, ha az ember 100%-ra megy, akkor kincs a taktikai felszerelés...