S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendben legyen neked igazad leszarom. Mondhatsz amit akarsz ha neked ez a jó gyerek ide és köpködj minden nap. Megbírom!
Amúgy sincs nekem idõm ezzel foglalkozni.
A múdosított ini fájlokat és a módosított swatgame.u fájl csalásokat nem mutatja ki és ezekkel csalnak a legtöbben. Se külön se együtt használva nem dob rá semmit az UAC. De persze nagyon jó kis progi fõleg ha sok képet szeretnél késziteni arról ahogy jáccol.
Amúgy sincs nekem idõm ezzel foglalkozni.
A múdosított ini fájlokat és a módosított swatgame.u fájl csalásokat nem mutatja ki és ezekkel csalnak a legtöbben. Se külön se együtt használva nem dob rá semmit az UAC. De persze nagyon jó kis progi fõleg ha sok képet szeretnél késziteni arról ahogy jáccol.
Padre
eszedbe nem jutna poénra venni, vajon miért?
láttalak csalni, nem is egyszer, a szavaid mit sem érnek.
az értelmes hozzászólások témakörét pedig inkább ne feszegessük, ti hordtok itt össze mindenfélét, hogy az UAC legalább négyféle csalást nem szûr, persze azt nem tudhatjuk melyik az a négy, és hogy ezt honnan tudjátok.
láttalak csalni, nem is egyszer, a szavaid mit sem érnek.
az értelmes hozzászólások témakörét pedig inkább ne feszegessük, ti hordtok itt össze mindenfélét, hogy az UAC legalább négyféle csalást nem szûr, persze azt nem tudhatjuk melyik az a négy, és hogy ezt honnan tudjátok.
ez igaz <#ejnye1>#ejnye1>
<#wink>#wink><#banplz>#banplz>
A pipacsot nem küldte, hanem vitte...
<#crazya>#crazya>
<#crazya>#crazya>
Nem fogom neked mégegyszer elmondani hogy nem csalok. Ha meg nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább hallgass.
Inkább jáccom TSS-t ahol kevesebben vannak, külföldi szerveren ahol alig fordul elõ magyar, minthogy egyszer is elinditsam az 1.0-át és rosszindulatú magyarokkal legyek egy szerveren.
Folyamatosan kötekedsz valakivel a fórumon mindig kinézel valakit akibe rendszeresen belerúghatsz. Jó lenne ha kicsit visszavennél magadból én egy értelmes hozzászólást irtam a fórumba mástól is csak ezt várom el.
Ha meg ennyire nem tettszik a búrám küldj nekem is pipacsot!
Inkább jáccom TSS-t ahol kevesebben vannak, külföldi szerveren ahol alig fordul elõ magyar, minthogy egyszer is elinditsam az 1.0-át és rosszindulatú magyarokkal legyek egy szerveren.
Folyamatosan kötekedsz valakivel a fórumon mindig kinézel valakit akibe rendszeresen belerúghatsz. Jó lenne ha kicsit visszavennél magadból én egy értelmes hozzászólást irtam a fórumba mástól is csak ezt várom el.
Ha meg ennyire nem tettszik a búrám küldj nekem is pipacsot!
Padre
1.1-ben hihetetlen mennyi a csíter<#csodalk>#csodalk>
Mit?
"Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt","
Kezdd újra!
(idióta)
"Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt","
Kezdd újra!
(idióta)
Ezt most újra kezdjük ?<#wink>#wink>
Akkor Jaky nah xD
Padre is csak egy e-vel írja a nevét 😊
Kaoo-t el is felejtettem
(a videó elejére kiírta a készítõ a nickeket 😄 )
Padre is csak egy e-vel írja a nevét 😊
Kaoo-t el is felejtettem
(a videó elejére kiírta a készítõ a nickeket 😄 )
Lol, Jacky <#vigyor>#vigyor> Szevassz Jacky<#nyes>#nyes>
heh 😊
megvan még a videó,(a HRDS-es táncóráról)ha gondoljátok adjatok egy ingyenes videó feltöltési helyet,és linkelem 😊
(youtube-on nem vagyok fent)
Akkor Ti is jártatok anno a HRDS-re? 😊
még mindig emlékszek rájuk ... 😊
Jacky,Burny,Padree
Winibaba:
Ez csak azon múlik,hogy ki milyen ügyes...
nem arra akarok kilyukadni,hogy te nem lehetsz az(vagy nem vagy az),de összejön az,hogy beszökjünk mi swat-osok oda 😊
Egyébként abból az ablakból csak azt lehet kilõni,aki ott mellette áll belül...
nemtom érted-e 😊
megvan még a videó,(a HRDS-es táncóráról)ha gondoljátok adjatok egy ingyenes videó feltöltési helyet,és linkelem 😊
(youtube-on nem vagyok fent)
Akkor Ti is jártatok anno a HRDS-re? 😊
még mindig emlékszek rájuk ... 😊
Jacky,Burny,Padree
Winibaba:
Ez csak azon múlik,hogy ki milyen ügyes...
nem arra akarok kilyukadni,hogy te nem lehetsz az(vagy nem vagy az),de összejön az,hogy beszökjünk mi swat-osok oda 😊
Egyébként abból az ablakból csak azt lehet kilõni,aki ott mellette áll belül...
nemtom érted-e 😊
Az jó volt, de nem csak táncika volt ott <#nyes>#nyes>
pontosan. gyermeteg szabály ez, a fairfaxon meg különösen indokolatlan.
Hát akkor senki ne lõjön sehova és nem lesz vita... táncolni kell a szerverre feljárni ahogy annó tettük <#nevetes1>#nevetes1>
Hát, ha kifelé, akkor befelé se lõjenek. Szerintem ez van, de én is úgy gondolom, hogy nem para befele lõni.
Én inkább azt nem értem, hogy a Fairfax pályán, kint, ahova a swatosok születnek, miért nem lehet az ablakon belõni? A suspectek nem oda születnek.
Azt értem, hogy ki nem lehet, mert az spawn lenne, de befele elég nehéz úgy bemenni, hogy az összes suspect ott kempel, és ráadásul, még az az esély is kilõve, hogy párat kintrõl leszedjen az ember.
Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt", csak ha már így témázgatunk, gondoltam megkérdem, hátha valaki el tudja magyarázni.
Azt értem, hogy ki nem lehet, mert az spawn lenne, de befele elég nehéz úgy bemenni, hogy az összes suspect ott kempel, és ráadásul, még az az esély is kilõve, hogy párat kintrõl leszedjen az ember.
Nem akarok belekötni, mert felfogom, hogy "mert ez a szabály, ha nem tetszik ne játsz itt", csak ha már így témázgatunk, gondoltam megkérdem, hátha valaki el tudja magyarázni.
Én úgy vagyok ezzel, hogyha spawnkill, akkor van kick, egyébként meg lõjön, miért ne?
nem 20x nah,de nem egyszer kétszer...
nem vagyok benne biztos,de sztem eper volt az...
Skyzone:
Értem én,de akkor meg ott lövöldöznek ki az ablakból,a 9-böl ha 3 swat átjut,és még ha megállnak az ablakot célbavenni a foodwall pályán,akkor még könnyebben írtják õket...
Ezt csinálják,és többször is írjátok,hogy ne lövöldözzenek,de semmit nem tesztek,hogy ez ne így legyen
(legalábbis akkor,amikor én ottvoltam)
mondjuk engem annyira nem dûhít...
kivéve,ha mindig a rendõrautóknál már kilõnek az ablakból :@
Aztán lehet az van,hogy bannoltok embereket,és mindig mások lõnek,nemtom! :S
nem vagyok benne biztos,de sztem eper volt az...
Skyzone:
Értem én,de akkor meg ott lövöldöznek ki az ablakból,a 9-böl ha 3 swat átjut,és még ha megállnak az ablakot célbavenni a foodwall pályán,akkor még könnyebben írtják õket...
Ezt csinálják,és többször is írjátok,hogy ne lövöldözzenek,de semmit nem tesztek,hogy ez ne így legyen
(legalábbis akkor,amikor én ottvoltam)
mondjuk engem annyira nem dûhít...
kivéve,ha mindig a rendõrautóknál már kilõnek az ablakból :@
Aztán lehet az van,hogy bannoltok embereket,és mindig mások lõnek,nemtom! :S
Ezé vagy admin, hogy megoldjad.
csak tudod akkor meg mi leszünk a bunkók mert kirúgtuk avagy bannoltuk figyelmeztetés nélkül... 😉
Ki volt aki beírta húszszor kb?
nemtom melyik szerverrõl van szó,de én inkább a rapid deployment kedvelem azon belül is az ex!tes-t
ma(nem tudom hány óra felé) a food wall pályán egyfolytában csak azt láttam,hogy "don't front window camp"
nem egyszer,nem kétszer,többször...
miért nem tesznek valamit?
ha faszkalapok,és elbasszák a játékot,akkor bannolják/kickeljék õket
ne egymást után vagy 20x don't front windows camp
ebbõl sztem nem tanulnak.
én nem vagyok ilyen sunyi,nem kell azt mondani,hogy pont én beszélek 😊
amugy az állandó nevem: Tomi<HUN>
ma(nem tudom hány óra felé) a food wall pályán egyfolytában csak azt láttam,hogy "don't front window camp"
nem egyszer,nem kétszer,többször...
miért nem tesznek valamit?
ha faszkalapok,és elbasszák a játékot,akkor bannolják/kickeljék õket
ne egymást után vagy 20x don't front windows camp
ebbõl sztem nem tanulnak.
én nem vagyok ilyen sunyi,nem kell azt mondani,hogy pont én beszélek 😊
amugy az állandó nevem: Tomi<HUN>
most mondjam, hogy éppen melyik lelki nyomorultakat tömörítõ klán bizonyította be magáról, se náluk jobb játékosokkal a harcot fölvenni, se normálisan beszélni, se ésszerûen adminkodni nem tud?
jó hogy újra itt vagytok, a kamugép líderetekkel....
jó hogy újra itt vagytok, a kamugép líderetekkel....
már ahhoz is van csíted?
egyébként igaz, 1.0-t 1.1-re patchelni, csöcskovot installálni komoly kihívás a többség számára. aki erre képes, azt a játék is jobban érdekli. ez egy kiváló rosta.
egyébként igaz, 1.0-t 1.1-re patchelni, csöcskovot installálni komoly kihívás a többség számára. aki erre képes, azt a játék is jobban érdekli. ez egy kiváló rosta.
Mostanában csak TSSben jáccom és azt látom a társaság is sokkal kultúráltabb és sokkal kevesebb a csaló is.
A szervereken sokkal nagyobb arányban tudják az emberek mit is kell csinálni mig 1.0-ban a szerverek 90%-án BS-t nyomta minden játékos függetlenül attól miféle szerverre is lépett be.
Nagyon kevés ugyan a felkapott szerver TSS-ben de sokkal minõségibb is a játék. Ezt csak én látom így vagy másnak is feltûnt?
A szervereken sokkal nagyobb arányban tudják az emberek mit is kell csinálni mig 1.0-ban a szerverek 90%-án BS-t nyomta minden játékos függetlenül attól miféle szerverre is lépett be.
Nagyon kevés ugyan a felkapott szerver TSS-ben de sokkal minõségibb is a játék. Ezt csak én látom így vagy másnak is feltûnt?
Padre
Akkor aimbotot használt, ha forgott utánad.
|S|A|S|_LinkinPark csaló (87.97.16.101)
1.1-ben sokkoltam le, amikor is szépen forgott utánam. sajnos videót nem tudtam csinálni, mert kilépett. 😞
a társa a következõ szöveggel köszönt el:
|S|A|S|_SPill3R: szopjatok le kocsog buzik
|S|A|S|_SPill3R dropped from the server.
|S|A|S|_SPill3R disconnected (82.131.208.223).
1.1-ben sokkoltam le, amikor is szépen forgott utánam. sajnos videót nem tudtam csinálni, mert kilépett. 😞
a társa a következõ szöveggel köszönt el:
|S|A|S|_SPill3R: szopjatok le kocsog buzik
|S|A|S|_SPill3R dropped from the server.
|S|A|S|_SPill3R disconnected (82.131.208.223).
ajj, írj rám ha ráérsz cseszkó.
<#nyes>#nyes>
<#eplus2>#eplus2>
megkerestelek. ott vagy az "Online" keretben, pirosan.
Csocsi.
Alex: Majd msn keress már meg pls! Köszi!
Alex: Majd msn keress már meg pls! Köszi!
Kösz.
SwatGUIState.ini
Melyik fájl tárolja azokat a szerverinfókat, beállításokat, hogy a szerver milyen módban, milyen hálózaton(lan vagy internet), és milyen pályákkal fut?
Az a baj ezzel a gametrackerel, hogy ha változik a szeró IP je akkor törlõdik az eddig elért eredménye...
Az FH sok nagyrészt ezért vannak elõrébb, én meg ott kullogok a középmezõnybe. Mert ha elutazunk akkor a modemet kihúzom és mikor visszajövünk egy új IP fogad.
Az FH sok nagyrészt ezért vannak elõrébb, én meg ott kullogok a középmezõnybe. Mert ha elutazunk akkor a modemet kihúzom és mikor visszajövünk egy új IP fogad.
"ki fog egy böngészõablakból szervert választani?"
Én 😊
mert ott meg lehet nézni egy csomó dolgot...
Egyébként a gametracker,vagy bármilyen más szerverkeresõ nekem 95%-ban azt a célt szolgálja,hogy mielõtt elindítom a játékot,megnézem a szervert,hogy hányan vannak fent,milyen a pálya.
Ha vannak fent,(online is a szerver)és tetszik a pálya,akkor elindítom a játékot.
Ha nem tetszik az adott szerver,pályája,vagy online felhasználok száma,akkor potyára tölteném a játékot,és keresek más elfoglaltságot...
Másik szervert keresni nem szoktam,mert nem mindeggyik szerver ugyanolyan,és csak arra megyek fel,amit kinéztem magamnak 😊
Ha másikra mennék fel,az lehet nem tetszene,és f*s lenne az egész játék
Ez az én véleményem a dologról 😊
Én 😊
mert ott meg lehet nézni egy csomó dolgot...
Egyébként a gametracker,vagy bármilyen más szerverkeresõ nekem 95%-ban azt a célt szolgálja,hogy mielõtt elindítom a játékot,megnézem a szervert,hogy hányan vannak fent,milyen a pálya.
Ha vannak fent,(online is a szerver)és tetszik a pálya,akkor elindítom a játékot.
Ha nem tetszik az adott szerver,pályája,vagy online felhasználok száma,akkor potyára tölteném a játékot,és keresek más elfoglaltságot...
Másik szervert keresni nem szoktam,mert nem mindeggyik szerver ugyanolyan,és csak arra megyek fel,amit kinéztem magamnak 😊
Ha másikra mennék fel,az lehet nem tetszene,és f*s lenne az egész játék
Ez az én véleményem a dologról 😊
Ez a cucc, csak arra jó, hogy az fh-sok megtudják mennyire jó szerverük van.
én se vágom ezt a gametracker dolgot, de kit érdekel? ki fog egy böngészõablakból szervert választani?
Gondolom oda nincs beregisztrálva, de ettõl nem is lenne jobb a világ.
Nagy a csönd...... Összeesküvés készül.
Pifff..xd
Hát ez magától értetõdõ, azért se írtam oda <#vigyor>#vigyor>
Amúgy, meg ha ez van, bedobom a gránátokat, elõveszem a handgunt, kiosztok 3 fejest, és a maradék két embert megkötöm<#buck>#buck>
Amúgy, meg ha ez van, bedobom a gránátokat, elõveszem a handgunt, kiosztok 3 fejest, és a maradék két embert megkötöm<#buck>#buck>
😄 Ez is igaz...
igen, ha kettõt köt, és közben nem jönnek többen akiket le kell lõni, úgy, hogy még az arrestet is meg akarod tartani 😉
Végülis..logikus 😉
Ha többet szeretnék kötni egyszerre, akkor azt veszem figyelembe, hogy mit dobtam el legutoljára. Nem számolom, csak kábé tudom meddig tart egy taser hatás, aztán úgy kötöm meg a leflashelt csávót, majd a taserest.