6531
-
#1946 Ezek működnek is? mer hiába nyomkodom altgr+1 (~) nem bukkan fel semmi, amibe beírhatnék bármilyen csitet! -
Thanatos #1945 thanatos :) de msotanában nem nyomtam, de majd még valmaikor :) -
#1944 milyen néven vagy? -
#1943 hmm.hmm? -
#1942 Én eccer véletlen bekerültem egy magyar serverre! Ott csak magyarok vannak :) -
Thanatos #1941 az 1-es mellet van az a 0 amit te keresel (magyar billnél a game nem állitja át a kiosztást...) -
Thanatos #1940 dF :) -
#1939 ti sg-sek hol szoktatok játszani,melyik szerveren?megyek én is:) -
nubismarck #1938 lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban... az ajtótámasztó kütyüt ugye a 0-ás gombbal lehetne elő venni? na én nyomom a 0 -t semmi elvileg az angol billentyűzeten a 0 az az ö betű helyén van... (bocs ha óriási faszságot beszélek) Sikerült valakinek megoldani ezt a problémát? Mert nem tudom átállítani más gombra a 0-t valamiért nem engedi... pls help!
előre is köszi -
#1937 kössz!
szoval nincs -
#1936 kössz!
szoval nincs
-
Thanatos #1935 patronos??? -
Narancs89 #1934 ha ölni akarsz akkor 1 fejes elég...
ha meg nem akkor meg kézre/lábra lövés
patronos csúzliba meg legyen elég 200 ammo -
#1933 szerintem is semmi értelme az örök lőszernek,ez nem a vad lövöldözésről szól. -
Vlala #1932 nem tudok róla, de szvsz nem is nagyon kell. előbb lőnek le, minthogy elfogyna a skúló, bár a mindenki-alá-dobok-három-gránátot funt én is szívesen kipróbálnám. :-))) -
#1931 van végtelen lőszer kod?
-
Fricci #1930 részletek TeamSpeak-en a 62.165.197.237-es IP-n, jelszó: swat4 -
Fricci #1929 Ha van kedve valakinek játszani, jöhet a Fricci's CRKD server -r...COOP mód TeamSpeak-el... -
Vlala #1928 nem túl célszerű használni, mert kapásból "unauthorized use of lethal force"-val jutalmaz. Elviekben akkor lenne jogos használni, ha valami fedezékből felszólítod, aztán ha nem engfedelmeskedik, akkor durr neki... ilyen helyzettel azonban még nem találkoztam, akkor már inkább megdobom könnygázzal. -
#1927 én csak azt utálom h jogtalanul lecsítez a külföldi "happy trigger" piftuka :( -
ulrik #1926 Üdv!
Szval, akkor már más is látta a gyereket csalni nem csak mi ketten, de ez elég gáz.
Mondjuk máshol is tapasztaltam hasonló csalást már, ha az volt, szval a srácba 20 lőszert eresztettem AK47-esből az acélmagvasból, és miután 5 mp alatt kiszagolta hol campelek leszedett, ilyenkor kicsit elmegy a kedvem a játéktól.
Más.
Azt tapasztaltam, ha taserrel nyomulok és szembejön az ellen, rálövök, 1 mp-re rá visszalő rám, és én halok, magyarul vmi olyasmi, hogy nem bénul le, hanem ha egy időegységen belül visszalő rám, akkor olyan mintha ő lött volna először, lehet ez csak lag vagy ilyen a játék, mindenestre jó pár dolog nem reális benne, főleg azt utálom amikor egymás mögött megyünk és lelövi az ellenség az első embert 2 db lőszerrel és mindhármunkon átmegy heavy armouron, vicces, szval ezeket dolgokat jobban megcsinálhatták volna, hiányzik még hogy a lámpákat nem lehet kilőni a játékban, legalább néhányat, illetve hogy a lövéseknek nincs kinetikus energiája, szval ha sorozatot lő az ember, akkor a kezét elviszi a célról az embernek, de aki bekapja, mondjuk fél méterről csak annyit mond, hogy ahh ahh és utána lelő, mint a szart és nem pedig az van, hogy
mondjuk neki esik a falnak, vagy például kirepülhetne az ablakon egy közeli sörétes lövéstől. -
Thanatos #1925 luxxxxus!! :D -
#1924 www.gamecopyworld.com? -
#1923 Sziasztok én még új vagyok itt!!!
Kéne nekem 1 no cd crack aki megtalálta vagy megvan neki akkor megköszönöm!!!
Sürgös lenne!!! -
#1922 A sniperrel csak te lőhetsz. Sniperre váltasz, nyomsz egy caps lockot (alapbeállítás) ekkor kihozza nagy képernyőre és ekkor már te írányítod.
Önállóan csak annyit csinál, hogy jelenti, ha valami mozgást lát. -
Axl Rose #1921 Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Sokszor kiírja hogy nyomjam meg a PageUp-ot ahhoz hogy lássam a snipert.
Ez csak arra jó, hogy lássam, vagy ki lehet adni a parancsot, hogy lője is le a rosszfiút, akit lát ?
-
#1920 -
#1919 Holnatól Indul a (TudatLAN) S.W.A.T 4 szerver
ip: 193.202.83.219:10490 , a password (jelszó) : swathu -
#1918 ehh lol, most nézem, nemtom mit akar ez itt jelenteni :) -
Vlala #1917 Jump? ööö... -
#1916 hmm, most így tényleg nem ugrik be, de majd mostantól jobban figyelek :) -
#1915 lol -
#1914 "Cheats
Open up Swat4.ini and go down to the title "[Engine.GameEngine]".
Change "EnableDevTools=False" to "EnableDevTools=True".
Now, during the gameplay, just type the ~ button next to 1 key, and the command console will appear and type these in.
You must enter every code at the beginning of every mission.
E.G if you enter god in one mission, in the next mission you will become Vulnerable again and therefore, must enter the cheat again.
Code - Effect
behindview 1 - 3rd Person
behindview 0 - Back To First person
SetGravity X - Changes Gravity to X (Replace X With number desired)
God - God Mode
SetJump X - hanges how high you jump to X (Replace X With number desired)
Ghost - No Clip
Walk - Turns no Clip Off" -
#1913 -
#1912 Laccee vagy Lacee,te lehet nem láttál de én emlékszem rád. -
Thanatos #1911 iddqd -
#1910 tudja valaki a halhatatlanság kodot? -
Thanatos #1909 -
#1908 te mien néven vagy? -
#1907 Tele van a világ beteg emberekkel. Valószínűleg impotens a srác és csak ez okoz neki kielégülést.