S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laciiiiiii
Hy! Van benne Multi??? És valaki összegezné nekem egy mondatban a gemt?? THX<#worship><#worship>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Ha minden feladatot megcsináltál, akkor jelents minden embert a központnak (ránézel és F) és szedd fel az összes fegyvert, vagy pedig nyomsz egy ESC-et és a jobb felsõ sarokban debrief (de így kevesebb pontot kapsz).

\"...lámák kíméljenek.\"

Sadist
Settings->options és ott a Direct Sound Buffer Size
Én erre gondoltam, de lehet hogy az is segít, ha a csatiban valami rosszabb minõségû codec van beállítva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
konkrétum? mert nálam alacsony latencyre van állítva. Vagy a Channel codecet is le kell venni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Láma!
mi nem játszunk TSel, én nem érdekel hogy késik-e!😄DDD

Sadist
Gyenge hangminõségre és kis latencyre kell állítani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AndrewCB
Mi is TSel játszunk és szinte semmit sem késik.

Bucser
mi TS-el játszunk de nagyon sokat késik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tomsteel
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni a végén, amikor kiírja hogy mission completed, vagy vmi ilyesmi. <#nemtudom>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

AndrewCB
Ok elvileg már jónak kell legyen!

teamspeakkel lenne az igazi....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

AndrewCB
ezt most tapasztalod?

shad0w
hmm, az miért van, hogy joinolok a hungs-ra, de nem kér jelszot, rögtön tölteni kezd és utána meg kiírja, hogy be kell írnom a jelszót? beírnám én, de nem tudom hova 😊

don't give a fuck

Fenrir
kicsit kaotikus még az online játék a többiekkel, mintha mindenki fragre menne 😊

na meg össze-vissza parancsolgatunk egymásnak, nincs megbeszélve, hogy ki legyen a vezetõ

A halál csupán a kezdet...

Istencsászár
gyenege? csinálj jobatt, mérkell leszólni más munkáját...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
LOL amúgy télleg sokat tölt, többet mint anno a beta, igaz az csak 1 pálya volt 😛

shad0w
A vicc az, hogy 1.1 celeron 384sd mx440-en is ugyan annyi ideig tölt, mint egy ajánlottként feltüntetett konfigon 😊

don't give a fuck

Ramires
Jól esik hallani, hogy nem csak nekem tölt sokáig 😊 Csak az a gond, hogy nem csak pályák betöltésénél, hanem játék elõtti betöltésnél is. Állítgattam low-medium-high beállítások között, de ez nem változtatott rajta semmit, csak az effekteket.

AndrewCB
Sajnos nekem is ilyen. Pedig van 1,5Gb Ramom is.

Elég sokat tölt a játék, nekem majdnem az ajánlott konfig van, és így is kb 1 perc mire betölt egy pályát.

\"...lámák kíméljenek.\"

Crem
Off:

Ki csinálta ezt a gyenge logot?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ramires
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy miért ilyen lassú a játék? Betöltésnél 70% körül megáll és perceket kell várni. Köszönöm!

nekem nem rakja fel 😞😞😞😞😞😞😞😞😞((
Azt irja ki hogy 1 tetves fájl hibés
*************** meg a **** elet

Bucser
hehhe SPOILEREK😊

Most nyomtuk haverokkal a Swat 4-et coop-ban a szállodás küldit ahol a bombák vannak😊 Elsõ kör borsos puska 2 embernél többiek Silenced MP5. kinyírnak minket.. (jó hogy nem röhögtek a gecik a pofánkba😊

Második kör mindenki AK vagy Colt vagy G36😊 Kicsit keményebb volt😄 Csak sok volt az unauthorized kill😊 -40 pont😄 Egy két lövés után mindig dobták a fegyvert csak aza fránya ravasz mindig beragadt <#vigyor1><#idiota><#gonosz2>Itt sem élte túl mindenki de de most legaélább a bombák végeztek velünk😄 Aztán mentünk egyet újra egy kis pályaismerettel a hátuink mögött és szét is gyaktuk õket nem gyengén😊-3 ember de minden bomba hatástalanítva😊

Slow
jah, egy bõrrel, egy tyúkkal... tudod 😉

nah, pár missönnel arrébb a borsospuska felejtõs 😊

Fenrir
nem rossz játék, most nyomtam kicsit hungs-on 😊

A halál csupán a kezdet...

egy bögrével? <#wow1><#wow2><#guluszem1>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Slow
na meek megnézem azt a borsost 😉

(diszkós utáni pályán üvöltöztem egy bögrével rengeteget, nem akart "térdelni", kapott gázt és már kezes is lett... ki is próbálom itthon...;D)

Sadist
Csak akkor ciki, ha a terroristán gázmaszk is van 😊
Az a baj, hogy néha olyan idiótán állnak, hogy ha kinyitják az ajtót, akkor már kapja is az egyik ember a lövést, mielõtt bemenne.

na de honnan tudod hogy a borsos megy be elsõnek ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

amúgy az a tuti h ha van legalább 1 borsos
mer bemegy a borsos mindenkit megbénít
és aki nem térdel le azt már a fegyveresek ledolgozzák az ibolyaszagolás szintjére

Gyadi
nemsokára Gyadi közlegényt is ott eszi a fene 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

rohattak ! 😮

Sadist
Tegnap is kik voltak fönt HUNGS szerveren? Hafosok 😄

náásose !

Bucser
mert talán jobb mint az army?😄 nem is tudom😄 JA igen tényleg azért😄

egyébként érdekes hoyg az összes armyst itt eszi a fene 😄

négy fegyverest !

komolyan nagyon bevált a borspaintball 😄

votl egy szoba ahol gázbedobás után borssal bementem, 4 embert bilincseltem meg 😄

AndrewCB
Ujra 16 fos a HUNGS. Szokásos no respawn, gyorsabb játékmenet, stb...

GYERTEK!

Slow
ejjha, bro, majd meséld el, hogy bírtál-e velük 😊

(nyanyának gázspré! ;P)

rezsofiz
Értem

sazl : c

Glpetyus
😊
Nem bug,"hangulatfüggõ".
Gondolom ilyen random rendszerü.

rezsofiz
De nem értem, hogy korábban egyszer sem ment, most meg hogy kiléptem a gamebõl és visszamentem egybõl a lábam elé térdepelt a gecie4!5
Szal akkor ez nem bug, csak nincsenek benne scriptek?

Sadist
Hidd el, ez nem bug. Egyszerûen csak arcon nyomod a gázsprayvel vagy rálõsz egy-két pepper ballt és máris engedelmeskedik.

rezsofiz
Sikerült megcsinálnom, az volt a gondom, hogy amikor korábban játszottam,akkor nem tudtam megbilincselni a nyanyát, és a nappaliba fogadott amikor bementem. Most a fürdõböl jött ki, és engedte hogy bilincseljem. Szal bug..

Sadist
Áhhh, ez a gyémánt rablós küldetés rohadt szopatós. A széfbe képtelenség normálisan behatolni, mert csak egy ajtó van. Az egész terem egy rohadt csapda.

Glpetyus
Ez a nyanya sokmindenkinek gondot okoz,ahogy Lnézem 😄
Mi lesz veletek késöbb? :o

rezsofiz
Ja tényleg a többiekkel még nem probáltam meg megbilincseltetni a nyanyát lol.. na akkor itt az ideje.

Glpetyus
😄D