6531
  • Pepti
    hat dlink routernel nem igazan tudom sajna. Ha jol emlekszem, egyik havernal lattam, hogy hogyan nez ott ki. Valami advanced ful van, azon belul meg talan Virtual Servers vagy ilyesmi. Es ott tudod megcsinalni.

megmondom oszinten, en maradok a jo oreg parancs alapjan beallitgatos megoldasnal, az en routerem tamogatja azt a modot :-) Ugyhogy sajnos ebben nem tudok segiteni, de a kezikonyv biztos leirja hogy kell csinalnod.
  • PLackó
    de mit csinálnak még azzal a magyarosítással??már vagy 3 hete 80%-os..
  • Ramires
    Ja, hát én ezt előre nem tudtam :)
  • ibrik
    Béta állapotú magyarítástól ne várj sokat.
    Ha majd kijön a teljes verzió, akkor lesz érdemes telepíteni.
  • Ramires
    Miután feltettem a magyarositást, miért nem látszik játék közben a feladatsor?
  • Thanatos
    fegyverek terén rvs-t max lockdown fogja verni..., más game nem sok van amiben ilyen mennyiségű (és minőségű) fegyver van...
  • Mike
    tetszik

bár fegyverek terén nekem még mindig jobban tetszik a Raven Shield

co-op multiban nem lehet plusz kollégát magaddal vinni?
  • Mike
    up
  • PLackó
    lol :P
  • Capovics
    Bocs de nem vagyok szakértője a hálózati dolgoknak.
    Hogy kell forwardolni a szerver portját?
  • Pepti
    persze, forwardold a szerver portjat a routeren a gépedre, amelyiken a szervert futtatod. Hogy a szerver melyik porton kommunikal, azt nem tudom megmondani sajna, de neten ha rakeresel, biztos megtalalod.
  • Capovics
    Sziasztok!
    Vettem egy D-link routert és azóta nem tudok szervert létrehozni a neten, csak LAN-ban. Csatlakozni tudok szerverekhez, de létrehozni nem.
    Tud valaki megoldást, vagy beállítást a ruoter-hez? (Valahol van leírás a megoldásra?)
    Légyszi segítsetek.
  • ricky
    szyv :)
  • azazel
    Hát ez tényleg nagyon vicces.
    Kösz a segítséget.
  • ricky
    a winchesteren
  • azazel
    Hali!

Hol tárolja a játék a mentésemet?
  • fhsasa
    http://www.swat4.hu/index.php?cont=hirek
  • stupido
    Szasztok,

Hol lehet megtudni a magyar szerverek címét?
  • urbijoe
    http://fhun.uw.hu itt van a magyarositás a letötléseknél.
    80%-os de elég sokminden le van forditva.
  • cicai
    szasztok
    van-e már magyarosítás?
  • PLackó
    nekem is.1 új üzenet:D
  • Láma!
    én már ezelött is irtam ide,nemhiába van a kedvencek között...
  • shrek82
    Ezért érdemes volt beírnod ide!
  • PLackó
    aha,de a teljesnek is kb. 3 hete kész kellene hogy legyen...
  • Csuhai G
    Ahyogy látom már beszéltetek róla... :)
  • Csuhai G
    Lehet, hogy már rég mondtátok, de nekem údonság: Kész a S.W.A.T. 4 béta magyarítás!
  • Bucser
    de mikor parancsot adsz a fegyver eltételére az a parancs, hogy Secure evidence... Ami a Bizonyíték biztosítását jelenti:) Szóal utána azt nem használják!! ERgyébként ha lelőtt katona fegyverét szeretnéd használni akkor ajánlom az Operation Flashpointot.
  • Láma!
    pfff
  • shad0w
    ja, kijelzi pirossal, hogy hol találtak el vele, de semmi következménye nincsen, szal nem sántulsz le vagy célzol rosszabban. Legalábbis én nem vettem észre.
  • cicai
    kösz
  • Vlala #1956
    sajna nem lehet, az bizonyíték.
  • Pepti
    sehogy, az bizonyitek, nem azert teszed el, hogy lovoldozz vele :-)
  • cicai
    Szasztok
    kinyírunk egy csákót, az eldobja a stukiját és azt felvesszük akkor elteszi valahova.
    Hogyan lehet használni?
    előre is köszzzzzzzzz
  • Vlala #1953
    tényleg, amikor - multiban - eltalálnak lesslethallal, az hogy érződik? Az az effekt, mint amikor magad alá vágod a stingert?
  • PLackó
    nekem az "tetszett" asszem multiba volt de lehet single-ben hogy kinyírtam egy csávót és ahogy esett össze folyamatosan lőtt közben és így ölt meg engem is :D
  • cicai
    Szasztok
    kinyírunk egy csákót, az eldobja a stukiját és azt felvesszük akkor elteszi valahova.
    Hogyan lehet használni?
    előre is köszzzzzzzzz
  • PLackó
    :)
  • Thanatos
    örülj neki hogy válaszolt ha meg nem teccik keress magadnak cheatet ahol akarsz szerintem...
  • shrek82
    A segítségedet köszönöm,de ami a hozzászólásod másik részét illeti, nem hiszem, hogy van hozzá bármi közöd is, hogy miképpen játszom a játékkal!
  • Pepti
    minek a csit? Ha anelkul nem tudod vegigvinni a single reszt, akkor hanyagold inkabb a gamet...

egyebkent nem magyar billentyuzet, hanem angol, amire ervenyes a tilde. Az pedig az 'ö' billentyűnek felel meg magyaron a jatekban.