6531
-
#2026 Egy jobb táp tényleg nem ártana, de az akadozás szinte biztos, hogy az 512Ram miatt van. 1GB már nem árt ezeknek :) -
Thanatos #2025 DrNeo-tol nem kell többet várni :) -
Gare #2024 Sziasztok!
Azt hittem, hogy normális emberek, normálisan játszanak...
Elindul a game, éppen írok a chat-be, erre a csapattársam belémlő egy sorozatot,mire én adok neki egy sokkolást, bár ez ugye csak egy enyhe viszonzás volt (nem egyenértékű azzal a sebzéssel, amit én kaptam...)Erre el kezd reklamálni a köcsög (Dr_Neo, vagy ki a fuck) és kedves Hippike engem bannol!
Hát köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Csak gratulálni tudok, remélem sok ilyen észkombájn játszik még esténként...
Elment az egésztől a kedvem, pedig szívesen játszottam...
Üdv: Batman (=Johnny) -
Tweek #2023 Hi!
Hogyan lehet kickelni??? -
#2022 Másnak is sokszor laggol mostanában a df szerver? Ma is volt már 1! -
#2021 Az igazán dúrva az, hogy bekapod a lövés előhozza a téged lövő embert a fal mögül majd visszabújtatja a game.. de a lovést hamarabb kapod minthogy bárhol megjelenne:D -
Yula #2020 quick misson és beállíthatod mennyi ellenfeled legye + mennyi túsz. Lehet, lone wolf-ban is nyomni, tehát egyedül, nincsenek csapattársaid. -
vsop #2019 Szijasztok !
Szeretnék érdeklödni, hogy a játékba a multiplayer módba csak neten keresztül másokkal lehet játszani vagy lehet olyat is mint a cs-be, hogy magaddal játszol botok ellen ? -
Thanatos #2018 nem mert az a gyerek meghalt egy lövéstöl is már és ez után az akcio után is a 16. lövés megölte..., etc, szvsz nem cheatel-t csak iylen fosra sikeredett néhol a hitbox vagy hasonlo...
amugy nem kéne már itt is odáig süllyedni mitn csben hogy bármi történik rögtön jön az 5let hogy cheatelt az illető..., téy hogy van egy két cheater de attol mgé nem feltétlen az mindenki... -
#2017 akkor előfodulhat hogy cheatelt nem?;) -
#2016 Reális sebzés? :DDD Volt, hogy egy egész tár belement egy emberbe, és még el bírta vonszolni magát. -
Thanatos #2015 hiába tudsz ha néha oylanokat produkál a game hogy 15 fejes után se hal meg az enemy (szó szerint 15 fejes, 1esével pötyögtettem , látszik is a találat de meg se érzi az illető...) -
#2014 hát jah:) -
#2013 hát mondjuk azért vannak érdekességei a sebzési rendszernek is, pl 3 kézfejenlövés=halál meg hasonlók... viszont nekem nagyon bejött, h pl ha kézenlőnek akkor rosszabul céloz, lábon akkor vonszolja magát stb... jó kis játék lett sztem, bár azért csinálhatnák már hozzá az első javítást :D -
#2012 és ez végre egy olyan játék,ahol reális a sebzés,nem kell 123325652 golyót belelőni valakibe hogy meghaljon.. -
#2011 nekem a 9mm-es smg jott be a legjobban barmire. HA fejre tudsz loni, akkor tokmindegy hogy melyik fegyverrel csinalod, mindenkeppen halalos -
Thanatos #2010 nem csk lasaban megy össze hanem gyorsabban szét igy egy nem full láma ellen esély sincs velük gyk nem közbetlen közelről :) -
#2009 Ha csak nyers tűzerő kell, akkor az M4-es és a HK G36 visz mindent! Sokkal nagyobb a tűzgyorsasága, ami közelharcban sokat számít. Viszont a célkeresztjük lassabban megy össze, mint a géppisztolyoké vagy a pisztolyoké. -
#2008 az lagg, szal a szerver (vagy ha lassú neted van akkor a netkepcsolatod) hibája, nem a játéké, vagy a gépedé. másikfajta lag pl ha lősz egyet és hirtelen az egész tár kifogy :)
a legjobban használható fegyver talán a .45-ös, bár leginkább azért mert bugos a JHP lőszer benne (pl átvisz mindenen, nagyobb a sebzése stb..), sok publik szerveren már nem igazán szeretik ezért ezt a fegyót, vagy csak FMJ-vel használhatod, szal nem érdemes rászoknod erre a fegyverre. főleg ha warozni is akarsz emrt ott szinte biztos, hogy nem fogják engedni h használd. ha kempelsz akkor talán ak az egyik legjobb választás, ha meg rohangálsz akkor a 9milis smg... persze ez csak az én véleményem, én ezeket szeretem... -
#2007 akkor nem nálam van a baj? tehát a szerver gáz, vagy a játék? egyébként köszi
És négegy kérdés? Melyik a legpontosabb fegyver? És lehet azok pontosságán finomítani? Mert engem állandóan lelőnek én meg hiába lövök egy tárat az illetőre, csak megsérül... -
#2006 Lagbol es van jopar fele az egy az amikor ugyan ugy tudsz mozogni tovabb de a tobbiek megallank de ok is azt latjak amit te vagyis mozognak de szerintuk te fagytal le :) -
#2005 Hi!
Másnak is szokta azt csinálni a df, hogy megáll mki, meg az idő is, de ő maga tud mozogni! remélem érthetően vázoltam a dolgot!Tehát nem fagy le(?) a játék, mert én tudok mozogni, de rajtam kívül senki nem mozog, és az idő is megáll! Velem ma már 2szer is előfordult és mindkéttszer akkor, mikor kifogyott a skulom! Lehet, hogy szar a játékom? Reinstall? -
ricsidi #2004 köszi! Megnézem -
#2003 a mainben nyomj a join game-re, majd a direct IP-re és az IP mezőbe írd, hogy 193.225.82.68:10480, a jelszó pedig swathu! Ez az egyik megoldás, a df szerver(legjobb)! Ha mázlid van nincsenek olyan sokan és egyből tucc csatlakozni! Ez persze ritka!:) -
ricsidi #2002 Szevasztok! Hogy lehetne neten nyomulni a s4-el? Valaki segítene? Köszi! -
#2001 mérések szerint 4 perc :) -
stupido #2000 van védelem. Tűzfal+antivirus -
#1999 hat kb 2 percet adok egy gepnek ha vedelem nelkul megy fel a netre, es itt nem csak virusirtora gondolok, hanem tuzfalra es ilyesmikre.
Szoval ez vajmi keveset jelent, hogy mennyire uj a gep... szvsz -
#1998 nem mondtam hogy attól akad, de egy ilyen gép mellé a 300W akkor is kevés -
stupido #1997 nforce
-
stupido #1996 esetleg az nforc lehet hibás? -
stupido #1995 Még szinte zsír új a gép, kizárt, hogy vírusos lenne. Pre-renderelteknél csinálja leginkább, de pl játék közben is beszaggat jó párszor. Milyen codec pack-ket érdemes felrakni? Bár az előző gépemmel ilyen bajok nem voltak (1700+ AMD, 256 MB ram, GF 4200 Ti, Soltek alaplap és semmi codec pack) -
#1994 Szinte száz, hogy codec hiba lesz. A kis táp általában nem bírja az áramingadozásokat és levágja az egész gépet, szaggatást tuti nem okoz. -
#1993 Marhaság nekem is 300Watt van hasonló konfiggal :D Mellesleg ha kevés lenne neki az áram akkor annyira akadna hogy le sem indulnának a gép bizonyos részei :D
Gém motoros videók is akadnak? Vagy csak pre-rendereltek? Amennyiben az utóbbi akkor ott codec lesz :D pont azért mert nem raktál fel "felesleges" codec packot.
Normál esetben procira lehet még gyanakodni, lehet hogy vírus spyware vagy valami szar van a gépeden ami lefogja a prociidőt.... A memó nem túl sok de amiatt csak swappol és egy idő után abbamarad az akadás.......Mellesleg jótanácsként elmondom hogy gyakran nemjó a legújabb drivert felrakni......én úgy vettem észre hogy az a legjobb amelyiket a VGAhoz adnak.... -
stupido #1992 nincs dvd író csak egy cd-rom. -
#1991 hát annak a konfignak 300w szvsz marha kevés, főleg ha mondjuk van 1 dvd íród is -
stupido #1990 sziasztok! Tudom, hogy ez nem hardware fórum, de itt nagyobb az élet :) Volna egy problémám:
Nemrég újítottam a gépet (ott a konfig alul) de valamiért akadozik egy csomó játék animja (pl sims2 intro, doom 3 eleje, amikor a bázis monitorán animok mennek, fifa 2005 ) miért lehet ez? A legutolsó nvidia driver van fenn. nincsenek felesleges codec pack-kek (csak divx, xvid, ac3, windows media codec.
Lehet az probléma, hogy csak 300 wattos a házikó?
plíz help -
cleric #1989 A tRs klan a kezere csaphatna a kemp_elek nevu tagjanak amiert tavolrol hatastalanitja a bombakat. Riasztoan nagy bunkosag tonkretenni masok jatekat. -
#1988 sziAsztok! -
#1987 Szisztok!
Melyik a legpontosabb fegyver? És lehet azok pontosságán finomítani? Thx..