S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szal haveromnál van a problem, játszik kb 10-15 percet és utána kilép a játékból critical errorral. Hiába installálta ujra továbbra is fennáll a probléma. Vmi ötlet?
don't give a fuck
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Thx
\"...lámák kíméljenek.\"
A halál csupán a kezdet...
marmint ugye a co op itt is azt jelenti hogy ketten haverral megyunk a gep altal vezerelt terroristak ellen...???
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Peace
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az Insert-Home gombokkal beválthatsz a Blue-Red team nézõpontjára kis ablakban,és itt egy másik gombal (asszem Caps Lock) "aktiválhatod is a nézetet,akkor tudsz forgolodni az emberrel,meg azoknak utasitást adni.
A sniper mozgatásához,lövéshez szintén a caps lock-al kell aktiválni a nézetet.
Egy kérdés viszont lenne. Van ugye a küldetésekben sniper view.
Azt is olvastam itt lentebb, hogy ez arra való ha az ellen átmegy elõtte akkor le lehet lõni. Igen, de hogyan? Mert ugye a snipereket nem én irányítom, vagy hogyan tudok célozni abban a kis ablakban? Vagy hogy tudom mondani neki, hogy lõjje le ha ellent lát?
A másik amit még nem vágok, hogy ha az egyik teamet egy ajtóhoz küldöm majd én elmegyek egy másik ajtóhoz akkor hogyan tudom megmondani nekik, hogy menjenek be azon az ajtón amelyik elõtt állnak? Mert ha az én ajtómat mutatom nekik akkor átjönnek ide ha meg nem ajtóra mutatok akkor nincs olyan parancs.
Egy küldit valahogy nemsikerûl véghezvinnem mégpedig a
RESCUE DETECTIVE WALSH.
Elõre is köszi ha tudnátok segíteni.
ha CO-OP servert csinálok a nehézséget hol tudom állítani ?
thx
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Forza vecchio cuore rossoneri!
csak jelenteni kell róla
Azt tudja valaki, hogy minek a rövidítése a TOC?
Szótárban csak ezt találtam: Table of Contents - tartalomjegyzék
<#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Forza vecchio cuore rossoneri!
sazl : c
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Csuhai G: kék halál? az nálam is van néha.
Bocsi, ha volt már ilyen kérdés, de mitõl van az, hogy egy idõ után lefagy a játék?
Elõre is köszi!
2 kérdésem lenne:
1. hova tünt a megkötözésre alkalmas "fegyverem" vajjh?
2. hol vannak a játék mentései.
Thx.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
megfelel? 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent