6531
-
#2066 na és te hol látsz ott?:P -
#2065 magyaritások.hu -
#2064 már van -
#2063 én reinstallal oldanám meg a problémát a helyedben... -
Spid3y #2062 Hi All4
Nekem azt csinálja aSWAT 4 hogy miután kilépek a singleből vissza a winfosba akkor restartolja a gépem! És mikor a játékon belül a join game re megyek akkor szintúgy restart! MIért lehet ez ? Vmi patch kellene? Segítsetek kérlek! Thx -
#2061 Hol kell kicserélni a cdkey-t? reinstall volt, és ezzel nem enged be.
Kerestem a regisztryben de nem találtam. "swat4 cdkey changer" progit a googléban, de az sincs.
Vkinek volna rá 5lete, vagy rakjam újra? -
#2060 szerintem meg soha..nem úgy áll a magyaritasok.hu fórumán. -
Thanatos #2059 majd -
Christian #2058 magyarosítás mikor lesz kész? -
#2057 Nem tudja valaki, hogyan kell a játékban beállítani az élsimítást? Nem találtam ilyen opciót a menüben... -
Thanatos #2056 azért bármely falon nem... :)
amugy meg cheaterek itt is vannak tény meg lesznek is de annyi mint csben sose lesz :P -
#2055 Csak azért mert 4 sapattársam játékát vágta tönkre az a 2 kis kötsög... egyébként már ebben is vannak csítek... JA meg csak nézd meg a 0.45-ös JHP-t enyhén BUgos... lazán át lehet vele lőni bármely falon... -
#2054 Azért neten érdekes ez a játék kiváncsi vagyok mikor kezdenek el ugy ugazán csalni mint pl a CS be de addig még párszor nyakonlöjük a csapartársainkat. Thanatos temeg mit idegesited magad egy hülye miatt. -
#2053 Aki látja a kredit és szalacsi nevű playereket nyugodtan teaser-ezze őket vagy pepper sprayezze őket a kör elejétől... köcsög kis TK-zók... kb 40 percet szórakoztak az SF szerveren azzal, hogy TK-zanak mert nem volt bent admin... -
Thanatos #2052 nem éjfélkor hanem 24óránként attol számitva mikor léptél fel és assze még midnig igyvan :) -
#2051 én már azóta ezt az IP-t használom, miota van netem! -
#2050 írd be a futtatás sorba, hogy cmd
a megjelenő ablakba IPconfig -release -all
következő sorba ipconfig -renew -all
Azt hiszem ez az ipkérősdi varászszava:) -
#2049 Én úgy tudom, hogy a kábeleseknek is dinamikus az IP-je.
Elvileg az enyém is az (mint kábelesnek), de csak 1-3 havonta változik - nem úgy mint az ADSL-esknél, hogy minden egyes le-felcsatlakozáskor változik (sőt régen olyan is volt az ADSL-eseknél, hogy éjfélkor automatikusan rekonnektálta a szerver a kapcsolatot és így 24 óránként mindenképpen változott az IP - nem tudom, hogy ez így van-e még...) -
Thanatos #2048 már rég meguntam szal már nem, semmi értleme tömeghentnek publicon :) -
#2047 Te is szoktal df-en jáccani? -
#2046 igen, de sajnos nekem fix ip-m van, mert kábeles vagyok :((((( -
Thanatos #2045 fogalmam sincs de dinamikus ip csodákra képes :) -
#2044 szted meddig tart egy ilyen ban? -
#2043 Persze megértem, hogy bannoltak, mert elég csúnyát írtam, éppen ezért ha vmelyik admin olvassa ezt, akkor elnézést kérek a beszólásomért, megkövetek mkit, akinek a fülét bántotta..
De azért stonedraiderre is ráférne egy kis dorkálás a folyamatos inzultálásokért(amit tegnap este művelt, az röhejes volt)! -
Thanatos #2042 nem csak 2 napja jelent meg csak régebben még ritkábban volt :) -
#2041 Kb 2-3 hete játszottam majd' minden nap a DF-szerveren, és soha nem volt semmilyen konfliktus!Egy jó közösség volt minden este! Kb. 2 napja megjelent egy stoneraider (vagy tudomisénkicsoda) nevű provokátor, aki mást sem csinál, csak kötözködik mindenkivel, ahelyett, hogy a játékra koncentrálna! Ma annyira felidegesített a provokatív beszólásaival, hogy elkültem a picsába, és erre engem bannoltak a szerverről!!! EZT MÉR KELLETT? Mér nem tutta leállítani magát aza a paraszt?? Tegnap is egész este baszogatott mkit!! Tök idegesítő, hogy játék közben így provokálják az embert!!
Egyébként a ban az meddig tart? Hogy lehetne újra visszajutnom df-re? Van a szervernek honlapja? -
Thanatos #2040 -
#2039 Ez szerintem chipset függő, hogy mennyire szuperál a hangchip... De mondjuk egy firmware vagy alaplapi driver frissítés csodákra képes... -
Thanatos #2038 nekem is alaplapi hangkaresz van (asus p4c800 deluxe alaplap) és rédekes semmi ilyen problémám nincs :) -
#2037 nos, mindketten azt mondjatok, hogy alaplapi integralt hangkartyat hasznaltok Szvsz az lehet a gond. En egyszer hasznaltam az integralt hangchipet, kb 1 percig, aztan gyorsan letiltottam es beraktam egy hangkartyat. Es semmi gondom a TS-sel, 24 oran at van fent naponta a kliensen, meg csak ujrainditani sem kellett soha, hogy zug vagy valami. -
Thanatos #2036 nemfogsz tudni holnap felkelni -
#2035 HEHE! Én is itt vok még :)) Mivel df-n sajna már nincs senki... -
#2034 hmm,azt hittem csak én éjszakázok itt:) -
Ren #2033 Nalam is ezt csinalja. Nforce2-es chipkeszlet integralt hangkartyaja van, xp sp2-vel. Mi ugy oldottuk meg, hogy ventrillot hasznalunk :) -
busman001 #2032 a tk-val kapcsban...beléptem a szerverre kihajoltam az ajtón és véletlen reflexből adtam az egyik csapattársnak pár golyót de azért nem halt meg és nem a lábát lőttem ,ki hogy futni se tudjon. a lényeg hogy bocsánatot kértem, de erre ő vagy 5-6 meneten keresztül ugatott és ellőtte a lábaimat majd amikor lesokkoltam mindeki engem basztatott! ILYENKOR hol az admin emberek??(asszem df-en volt)
és persze amikor meg megnyertem a játékot elkezdtek csíterezni...
üdv F643balintka_xbusman -
#2031 Igazad van! -
Gare #2030 Alapesetben nem tékázok vissza,mert bárki hibázhat, de ha a kiinduló ponton megsoroznak, mert nem mozdultam még meg (gondolom viccesnek találja, hogy azokat akik esetleg kifagytak, vagy éppen nincs a gépénél azokat lenyomja...), az szerintem nem volt jogos, és ez járt neki érte! -
TwiceR #2029 Hi! ha SWAT4 közben beszélgetek a TeamSpeak2 rc2 progival, akkor lefagy a gép egy idő után, de ha nem megy a TS swat4 közben akkor simán játszok és nem fagy be... mi lehet a baj? integrált 5.1es hangkártya, de csak swat4 nél fagy le! lécci segiccsen vki!! -
#2028 jaja, amég 512 mega memó volt a gépemben játék közben 10 mega szabad volt,miután kiléptem a játékból akkor meg rohadt lassú volt minden.most már nincs ilyen problémám:) -
#2027 Ha leTéKáznak, nem kell viszonozni. Ennyi.